Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jis kažko nesupranta, ar man reikia keistis?

QUOTE(IDOMUCIA @ 2017 10 20, 23:30)
Na ziurek, papai jau dabar didesni. Ilgi plaukai vos ne ikii uzpakalio, grazios moteriskos neceliulitines kojos. Pute tai chirurgo rupestis, neminesim.
Galiu buti labai svelni ir atlaidi.
Palauk, paziurek faktam i akis:

1. Galiu duoti bobai i galva, jei nervuoja.
2. Galiu isgerti
3. Turiu vyriska pasa (kol sugalvosiu pakeist)
4. Esu vedes moteri.
5. Galiu taip uzbliauti, kad maza nepasirodys
6. Suprantu technika. Net is to gaunu pajamas
7. Na ka dar tie vyrai tokio sugeba... ziurek Ubuntu sake kad bobos sniurais eitu

Gamtos klaida, fuflo, o tiksliau:
http://www.zodynas.l...as/v/vistgaidis
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2017 10 20, 22:33)

Kai esu esu nesventa, as net i moderatorius nesikreipiu, atkreipk demesi, niekas nebego ir neskunde brubancios, neskus ir tave. Na ne veidmaines esam.

I pačių žargonus pasiziurekit pries noredamos ka skūsti. Malvinos.
Atsakyti
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2017 10 20, 23:35)

Na fantazija tamstele tai nepasizymi, kartoji ta pati.
Tai ir as pakartosiu.

Zinai uz ka gavo i dantis mano ex nuo naujo vyro?

Tas vyras pasikabino ant sienos dideli kalendoriu su didziapapem bobom, o ex ji nuplese. Tai tas dave i snuki ir pasake "jei pati papu neturi tai bent leisk kitomis pasigrozet..."
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2017 10 20, 23:42)
Na fantazija tamstele tai nepasizymi, kartoji ta pati.
Tai ir as pakartosiu.

Tas vyras pasikabino ant sienos dideli kalendoriu su didziapapem bobom, o ex ji nuplese. Tai tas dave i snuki ir pasake "jei pati papu neturi tai bent leisk kitomis pasigrozet..."

Gamtos klaida, vistgaidis
Atsakyti

Na ziurek, papai jau dabar didesni. Ilgi plaukai vos ne ikii uzpakalio, grazios moteriskos neceliulitines kojos. Pute tai chirurgo rupestis, neminesim.
Galiu buti labai svelni ir atlaidi.

Palauk, paziurek faktam i akis:
1. Galiu duoti bobai i galva, jei nervuoja.
2. Galiu isgerti
3. Turiu vyriska pasa (kol sugalvosiu pakeist)
4. Esu vedes moteri.
5. Galiu taip uzbliauti, kad maza nepasirodys
6. Suprantu technika. Net is to gaunu pajamas
7. Na ka dar tie vyrai tokio sugeba... ziurek Ubuntu sake kad bobos sniurais eitu

:lol: ne prie taves tikrai sniurais neitu,nebent jei nebutum krutines uzsiaugines ir sleptum savo paziuras tam tikras gal ir eitu tada :lol: 

Nelabai suprantu, ka nori irodyt, kad tu vyras ar kad tu moteris? :lol:

Siaip jei rimtai, tai kiekvienas zmogus turi ta vyr ir mot puse viduje.Tai grai vaizudoaj in jang zenklas.

Tu is vis save su kunu tapatini, sielos, dvasios nepripazysti?

Atsakyti
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2017 10 20, 23:44)

Nesupratai minties. Ex naujas vyras buvo TYYKRAS VYRAS
Atsakyti

o vargeli , kas pas jus ten per aplinka, kas per asocialai :oh: ir pats is panasiu? 

Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 10 20, 23:45)
Tu is vis save su kunu tapatini, sielos, dvasios nepripazysti?

Aplinkiniams jokios sielos neidomios. Jei nemato formos, tai turinio jiems nera.
Liudna patirtis
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2017 10 20, 23:33)
Jau velyvas vakaras, na jei dar naktinesi, tuomet maza gabaliuka, kodel gi ne ,ne kriminalas mirksiukas.gif

Snekekit, snejekit. Monteverte viska i blonknotuka, visus penkntad vakarus, laika uzsifiksuos. Veliau pateiks jums ataskaita.
Mes tai su vyru vakare filma zeejom, vyno su suriu gerem. Zidinio neturim. Pavydziu baltai besipleckianancios ugnies.
Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 10 20, 23:47)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="IDOMUCIA" data-cid="71851850" data-time="1508532158"><div><p>Zinai uz ka gavo i dantis mano ex nuo naujo vyro?

Tas vyras pasikabino ant sienos dideli kalendoriu su didziapapem bobom, o ex ji nuplese. Tai tas dave i snuki ir pasake "jei pati papu neturi tai bent leisk kitomis pasigrozet..."</p></div></blockquote><p>o vargeli , kas pas jus ten per aplinka, kas per asocialai doh.gif ir pats is panasiu? </p>

Ne... as tada dar gyvenau LT, o ex princese isvaziavo pas anglu sera. Veiksmas vyko UK, prie vaiku.

Juk rasiau, kad per savaite Anglijoje uzmusa seimose 2 bobas
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2017 10 20, 23:46)
Nesupratai minties. Ex naujas vyras buvo TYYKRAS VYRAS

Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 10 20, 23:45)
lotuliukas.gif ne prie taves tikrai sniurais neitu,nebent jei nebutum krutines uzsiaugines ir sleptum savo paziuras tam tikras gal ir eitu tada lotuliukas.gif 

Nepazisti moteru. Jos net mano, kad gejai jas isimyles ir orientacija pakeis. Tikrai moterys nedaro problemos, uztenka dokumentu
Atsakyti