Dieve mano, kaip malonu, ji jau mano pasauleziura zino.
Mano pasauleziura jums pritempti, apsaugok viespatie, nuo karo maro ir sizifo darbo.
Todel, kad jus devite odinius batus. O kalusimo uzdavimo tendencija primena, vaiku zaidima "PIrk drambliuka".
O kam man jus kalusiti apie jusu devimus odinius batus. Man pakanka falto, kad jus juos devite. Viskas. JUms gi nemotais kdoel as valgau mesa. Nestabdo poreikio moralziuoti del to.
Kol kas emociu nevaldote jus, nes pastoviai bandote mane "ikasti", tai mano senatve maiso, tai santikusi su vyru bandoma pasiepti. Visa tai gjuk neturi nieko bendro su diskusija, tik su tamstos emocijom.
TAigi, pries keliant pretenzijas kitam...
Tavo pasauleziura, kad kazkas del kazko kaltas, ar ne taip rasei? Kai sakai ,kad man ar kazkam kalti kiti, tai ta ir darai savo pasauleziura del kalltu paiesku uztemi man, as neieskau kaltu, as jums nesakau kaip gyventi, kaip senketi ir nekaltinu jusu jokiais izeidimais, iskaudinimasi ar dar visokiais biesasi...
taip as deviu kartais odinius batus, bet nevalgau karves, tai yra skirtumas. Koks va galima ir aiskintis. Jei jums atrodo tas pats vieni odiniai batai per 10 m ir n gyvunu suvalgytu per metus, sunku aisku ka pridiskutuoti, bet objektyvus zmogus skirtuma matytu... Be to as jau daug kartu minejau, kol jus nenukrypastat i asmeniskumus ir pradedat klausineti asmeniniu dalyku, as aplamai nesneku nei apie viena nare, sneku bendrai, net jei pati valgycia mesa as toki klausima klausciau, kodel mes nevalgom sunu, aiskiau? pvz as vartoju kartasi peno pr, as galiu laisvai klausti kodel mes naudojam karves piena, kodel ne arkliu, sunu, kaciu? tai nera parodymas, kad kazkas geresnis, kazkas blogesnis, tik pamastymas, kodel yra taip o ne kitaip ir viskas, kodel visur iziurit kazkokius blogus keslus?
Kodel ne motasi, taigi aiskinomes, pasakojot, Given, juk klause. Nera pateisinimo mesos valgymui, nei batu nesiojimui, tik arba tai suprantam ir ieskom iseiciu arba ieskom pateisinimu...
Jus kazkaip keistai suvokiat emocijas, jei as kazka pasakau ir jums kyla sasaja su noru ikasti, tai kur cia mano emocijos? mano komentarai yra i tai ,ka ir kaip jus rasot, as pas jus paprasciausiai matau labai labai daug puikybes, ir aukos busenos, nei pas viena nare taip nera, todel savo pasakymasi bandau jums tai parodyti iskelti i virsu, bet jus nematot, jus matot tik mane kaip pabaisa Bet mano sazine rami , o jus ir toliau reaguokit kaip norit.
Ir dar karta sakau, neutriu as pretenziju jums nei vienai , nei vienos, galit jaustis tikrai laisvai.