Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jis kažko nesupranta, ar man reikia keistis?

Dieve mano, kaip malonu, ji jau mano pasauleziura zino.
Mano pasauleziura jums pritempti, apsaugok viespatie, nuo karo maro ir sizifo darbo.

Todel, kad jus devite odinius batus. O kalusimo uzdavimo tendencija primena, vaiku zaidima "PIrk drambliuka".
O kam man jus kalusiti apie jusu devimus odinius batus. Man pakanka falto, kad jus juos devite. Viskas. JUms gi nemotais kdoel as valgau mesa. Nestabdo poreikio moralziuoti del to.

Kol kas emociu nevaldote jus, nes pastoviai bandote mane "ikasti", tai mano senatve maiso, tai santikusi su vyru bandoma pasiepti. Visa tai gjuk neturi nieko bendro su diskusija, tik su tamstos emocijom.
TAigi, pries keliant pretenzijas kitam...

Tavo pasauleziura, kad kazkas del kazko kaltas, ar ne taip rasei? Kai sakai ,kad man ar kazkam kalti kiti, tai ta ir darai savo pasauleziura del kalltu paiesku uztemi man, as neieskau kaltu, as jums nesakau kaip gyventi, kaip senketi ir nekaltinu jusu jokiais izeidimais, iskaudinimasi ar dar visokiais biesasi...

taip as deviu kartais odinius batus, bet nevalgau karves, tai yra skirtumas. Koks va galima ir aiskintis. Jei jums atrodo tas pats vieni odiniai batai per 10 m ir n gyvunu suvalgytu per metus, sunku aisku ka pridiskutuoti, bet objektyvus zmogus skirtuma matytu... Be to as jau daug kartu minejau, kol jus nenukrypastat i asmeniskumus ir pradedat klausineti asmeniniu dalyku, as aplamai nesneku nei apie viena nare, sneku bendrai, net jei pati valgycia mesa as toki klausima klausciau, kodel mes nevalgom sunu, aiskiau? pvz as vartoju kartasi peno pr, as galiu laisvai klausti kodel mes naudojam karves piena, kodel ne arkliu, sunu, kaciu? tai nera parodymas, kad kazkas geresnis, kazkas blogesnis, tik pamastymas, kodel yra taip o ne kitaip ir viskas, kodel visur iziurit kazkokius blogus keslus?

Kodel ne motasi, taigi aiskinomes, pasakojot, Given, juk klause. Nera pateisinimo mesos valgymui, nei batu nesiojimui, tik arba tai suprantam ir ieskom iseiciu arba ieskom pateisinimu...

Jus kazkaip keistai suvokiat emocijas, jei as kazka pasakau ir jums kyla sasaja su noru ikasti, tai kur cia mano emocijos? mano komentarai yra i tai ,ka ir kaip jus rasot, as pas jus paprasciausiai matau labai labai daug  puikybes, ir aukos busenos, nei pas viena nare taip nera, todel savo pasakymasi bandau jums tai parodyti iskelti i virsu, bet jus nematot, jus matot tik mane kaip pabaisa :) Bet mano sazine rami , o jus ir toliau reaguokit kaip norit.

Ir dar karta sakau, neutriu as pretenziju jums nei vienai , nei vienos, galit jaustis tikrai laisvai.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ubuntu***: 20 spalio 2017 - 22:09
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 10 20, 22:46)
Amzius Moonte ne prie ko, nemanau, kad cia mes ziauriai skirtingu amziu, senatve yra grazi, kai nevyksta nupusimas, del neigiamu nuolatiniu emociju, kaip pas tave, tu juose maudaisi , tik nejauti, vis kaltini kitus chamizmu, izeidinejimu ir t.t. tik viskas is taves kyla..... Kaip ir Brubanti prikisa klimaksa tau, ne kaip realu fizini klimaksa, o kaip budvardi nusakyti tam tikrom savybem....</p><p>Nieko as kitiem nekeliu, dievuliau, laisvos esat elgtis kaip norit, juk jau kelis kart pakartojau... doh.gif</p><p>Prie ko cia tai dabar? vel nuskriausta pasiejautei? doh.gif </p><p>taip saizningai tau patinka nuolat vaidinti auka?</p>

Cia itariu ne chamizmas, cia matyt kurtuazinis manierizmas.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2017 10 20, 22:54)
O del zidinio tai sedziu pries ji, gal ir tikrai reikia kojako gurkstelet...

Narkomane, alkoholike.
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2017 10 20, 22:54)
Va ZKB issilojo del vistgaidziu, visai tusciai, nes moteriskumas visai nera kazkas ko reikia gedytis, yra dalyku kur tikrai gal gyvenime zeidzia ar de ju pergyveni.
Negiliai mastantys tokiu dalyku nesuvoks o su protingesniais lengviau sutarti.
Paskui bande kasti "tu ne vyras", na kaip neveislinis suva krimst i lazda krimst i bata.

O tu issigiedojai? Moteriskumas? Koks moteriskumas pas tave, per kuria vieta? O tu vyras? Sakau, nei tu vyras, nei moteris, vienu zodziu- vistgaidis, gamtos klaida, na o dabar gali toliau giedot.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2017 10 20, 22:54)
O del zidinio tai sedziu pries ji, gal ir tikrai reikia kojako gurkstelet...

Taip.
Atsakyti

Вы что по литовски плохо понимаете? Or maybe English would be better? There are only "you" in English. "Thou" is not used any more except for talking personally to the Good

nelabia supratau, ka cia tuom norejai pasakyti?

Jus lt kalboje gali reiksti, ksd kreipiesi i mane, tada man keista tavo tokie pasakymai, kaip jau minejau anoje zinuteje, arba gali kreiptis jus dgs i kazkokia zmoniu grupe, gal moteri ssiuo atveju. Ta tik ir norejau patikslinti, siaip man nepatinka, kai i mane dgs kreipiasi as siaip viena :) O ir amziasu mes ci aduguma tikrai kartomis nesiskiriam tikiuosi.

Atsakyti

Cia itariu ne chamizmas, cia matyt kurtuazinis manierizmas.

cia elementarus faktai, Moonte.

Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 10 20, 22:15)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="žiauriai krūta boba" data-cid="71851674" data-time="1508526339">
<div>
<p>Man nieko itikinet nereikia, o tu, jei nebutum i pusi atsitrenkus, jau seniai butum supratus, kad esi patyciu objektas ir bent pati is saves nesidergtum.</p>
</div>
</blockquote>
<p>Patyciu objektu gali tapti bet kas ir mazas vaikas, tai nenusako apie ji nieko. Tai tik nusako tik tuos zmones, kurie tyciojasi, deja.....</p>

Nu. Apie save. Pastatei save i tokia padeti, kad is taves tyciojasi.
As va 4- 5 klasej turejau tokia klasioke. Labai "teisinga", kisancia snuki ne i savo reikalus.Grynai TU. Tai jin vienakart atsinese laikrasti i mergaiciu persirengimo kabina sport salej, uzlipo ant suolelio ir pradeji skaityt garsiai kaip R. B. tevai girtuokliauja. Kadangi R.B. buvo viena is mano geriausiu mokykliniu draugiu, tai gavo susuktu tuo laikrasciu nuo manes per snuki. Verksleno taip kaip tu, bego aukletojai ir sekretorei skustis. As buvau isteisinta, o nabage pakeite mokykla.
Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 10 20, 22:56)
1. Tavo pasauleziura, kad kazkas del kazko kaltas, ar ne taip rasei? Kai sakai ,kd man ar kakzam kalti kiti, tai ta ir darai savo pasauleziura del kalltu paiesku uztemi man, as neiskau kaltu, as jum snesakau kaip gyventi, akip senketi ir nekalti jus jokiais izeidimais, iskaudinimasi ar dar visokiais biesasi...

2. taip as deviu kartais odinius batus, bet nevalgau karves, tai yra skirtumas. Koks va galim air aiskintis. Jei jums atrodo tas pats vieni odiniai batai per 10 m ir n gyvunu suvalgytu per metus, sunku aisku ka pridiskutuoti, bet objektyvus zmogus skirtuma matytu... Be to as jau daug kartu minejau, kol jus nenukrypastat i asmeniskumus ir pradedat klausineti asmeniniu dalyku, as aplamai nesneku nei apie viena nare sneku bendrai, net jei pati valgycia mesa as toki klausima klausciau, kodel mes nevalgom sunu, aiskiau?

3.pvz as vartoju kartasi peno pr, as galiu laisvai klausti kodle mes naudojam karves piena, kodel ne arkliu, sunu, kaciu? tai nera parodymas, kad kazkas geresnis, kazkas blogesnis, tik pamastymas, kodel yra taip o nekitaip ir viskas, <strong>kodel visur iziurit kazkokius blogus keslus?

4. Kodel ne motasi, taigi aiskinomes, pasakojot, Given, juk klause. Nera pateisinimo mesos valgymui, nei batu nesiojimui, tik arba tai suprantam ir ieskom iseiciu arba ieskom pateisinimu...

5. jus kazkai keistai suvokiat emocijas, jei as kazka pasakua ir jums kyla sasaja su noru ikasti, tai kur ci amano emocijos? mano komentarai yr ai tai ,ka ir kaip jus rasot, as pas jus paprasciausiai matau labai labai daug  puikybes, ir aukso busenso, nei pas viena nare taip nera, todel savo pasakymasi bandau jums tai parodyti iskelti i virsu, bet jus nematot, jus matot tik mane kaip pabaisa smile.gif Bet mano saizne rami , o jus ir toliau reaguokit kaip norit.</p><p></p><p>Ir dar karta sakau, neutriu as pretenciju jums nei vienos, galit jaustis tikria laisvai.</p><p></p>

1. As taip rasiau? blink.gif pagaliau ar jus suvokiat ka reiskia SAVOKA PASAULEZIURA?
KIek pamenu, tai tamsta, manos ubineje slieku ieskodama aiskinot, kad jei as lankiau darzeli jauciu mamai pykti, kaltinu ja del kazkokiu ten...

2. sSkaciuojam, as per savaite suvalgau 200 gr, mesos, per metus tai sudaro 52 sav. x200 gr. = 10400 gr. o tai yra 104 kg. Jusu batasm reikia 1 karve nuzudyti. Toliau sakot 10 metu nesiojat, valio. DAuginam mano mesos sanaudas per metus is 10 metu ir bus 104x10=1400. Gaunasi tokia neimitusi karvute. Koks skirtumas tarp manes ir jusu?
SAkot nelendat i asmeniskumus, o pamenat nuo ko prsidejo musu konfliktas sioje temoje? Teisingai, nuo mano stigmu iekojimu, taip primestinai turejau jausti pretenzijas mamai, nes jus jas jautete, buvote nelaiminga darzelyje.

3. Zinoma jus galite klausti visko. BEt juk jus nepersekioja kelias desimtys lapu, kaip jus, nevercia "pirkti drambliuko", ups "gerti suns pienuko". Galimai tai jums atrodo geris, nezinau, as gi tame izvlgiu nepagarba oponentui. Kuris i ja reaguoja, kiekvienas savaip. BEt juk jus nepripazinsite kad savo veiksmais isprovokavote.

4. Zinot kuo puikus nudienos pasauklis, mes visi atsakingi uz savo gyvenima ir pasirinkima. Jus negalite, jus taip manote. Kas jums trukdo?
Jei as atsisakysiu mesos, tuomet atsisakysiu ir augalu, nes tai yra gyvi organizmai. Ir misiu saules sviesa, man si ideja patiko ir as busiu baisiai morali, ir nieko nezudanti.
Tikdabar pagalvojau ar as turesiu teise jums lesti smegenis, nors dar nepraktikuosi sauoles energijos mityba, kad jus augalus zudot?

5. Nejaugi. Isties, labai gilios sasajos, tarp mano bendravimo seimoje, ziniu apie Budizmo saltini ir t.t. su tema. Nezinojau, kad tai turi buti tamstos polemikos objektu. Ir saakot tai jus rasote neitakota emociju? Tuomet ko? Ir jei nepaslaptis kuo tai susije su gvildenama tema.

VA tame ir beda, kad jusu sazine rami.

Papildyta:
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 10 20, 23:12)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Moonte" data-cid="71851803" data-time="1508529432"><div><p>Cia itariu ne chamizmas, cia matyt kurtuazinis manierizmas.</p></div></blockquote><p>cia elementarus faktai, Moonte.</p>

Supratau. Tuomet, neturite teises reiksti pretenziju i ZKB del jums, apie jus pareisktus faktus.

Nes jus, esate ne ka kitokia nei ji, dar blogiau, veidmaine. Va tai yra tikras faktas.
Papildyta:
QUOTE(Nakviša @ 2017 10 20, 23:06)

jau, vyras ipyle, sviezio obuoliu surio atnese paragauti, dar minkstokas.
Papildyta:
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2017 10 20, 23:03)
Narkomane, alkoholike.

AS.....
Mano sazine rami.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 20 spalio 2017 - 22:24
O tu issigiedojai? Moteriskumas? Koks moteriskumas pas tave, per kuria vieta?

Na ziurek, papai jau dabar didesni. Ilgi plaukai vos ne ikii uzpakalio, grazios moteriskos neceliulitines kojos. Pute tai chirurgo rupestis, neminesim.
Galiu buti labai svelni ir atlaidi.

O tu vyras? Sakau, nei tu vyras

Palauk, paziurek faktam i akis:

1. Galiu duoti bobai i galva, jei nervuoja.
2. Galiu isgerti
3. Turiu vyriska pasa (kol sugalvosiu pakeist)
4. Esu vedes moteri.
5. Galiu taip uzbliauti, kad maza nepasirodys
6. Suprantu technika. Net is to gaunu pajamas
7. Na ka dar tie vyrai tokio sugeba... ziurek Ubuntu sake kad bobos sniurais eitu
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2017 10 20, 23:27)
AS.....
Mano sazine rami.

Ir as.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2017 10 20, 23:27)
jau, vyras ipyle, sviezio obuoliu surio atnese paragauti, dar minkstokas.

Mmmm... mes irgi visi sėdim. Mamukas su savo žentu pliurpia, aš ramiai į ugnį žiūriu. Apie rytojų galvoju. Vaikai ir marti kala kompu.
O aš galvoju šernieną ragaut ar ne? Kaip tais nesu žvėrienos mėgėja ir gerbėja.
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2017 10 20, 23:31)
Mmmm... mes irgi visi sėdim. Mamukas su savo žentu pliurpia, aš ramiai į ugnį žiūriu. Apie rytojų galvoju. Vaikai ir marti kala kompu.
O aš galvoju šernieną ragaut ar ne? Kaip tais nesu žvėrienos mėgėja ir gerbėja.

Jau velyvas vakaras, na jei dar naktinesi, tuomet maza gabaliuka, kodel gi ne ,ne kriminalas mirksiukas.gif
Atsakyti