Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jis kažko nesupranta, ar man reikia keistis?

QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 10 20, 22:32)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="IDOMUCIA" data-cid="71851704" data-time="1508527132">
<div>
<p>Jus labai materialiai zmones vertinat. Visai nerupi zmogaus vidus. Svarbu kiek uzdirba, isvaizda, nera zalingu iprociu.</p>
</div>
</blockquote>
<p>cia kas tie jus?</p>

Вы что по литовски плохо понимаете? Or maybe English would be better? There are only "you" in English. "Thou" is not used any more except for talking personally to the Good
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2017 10 20, 22:33)
O lia lia, kokia moters atmintis trumpa. O kaip patycos del mano amziaus ir t.t.. AR cia buvo komplimentai...

As dar karta pakartosiu. Pries keliant reikalavimus iktiems, juos kelk pradzioje sau, bent jau taip daro kulturingi zmones.

Kai esu esu nesventa, as net i moderatorius nesikreipiu, atkreipk demesi, niekas nebego ir neskunde brubancios, neskus ir tave. Na ne veidmaines esam.

Man dzin, lai skundzia. As zinau, kad esu ne sventuole, kartais paciai slykstu po kurio laiko skaityt ka prirasiau, bet bent jau neapsimetineju ruzava ir pukuota, su zmonem, kuriu negerbiu, galiu buti ziauriai slyksti ir man vienodai, kas ka apie mane galvoja.
Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 10 20, 22:29)
Man aplamai kaltu zmoniu nera gyvenime, visi atsakingi uz save, as aplamai kitokia pasauleziura gyvenu, nei jus, tai kam bandot savaja man pritemti?</p>
<p>Taip klausiams, kdole nevalgot suniuku, kuom blogas? jei norisi manes paklausti apie batus, klauskit irgi normalus klausimas. Siaip taip ir vyksta normalios diskusijos, kazkas klausia , kazkas atsako. O kai ilenda tokie emociskai nestabilus zmones, kurie bujoja nuo emociju , del kiekvieno sakinio ar teiginio, tada diskusija negalima, tik emociju taskymasis...</p>

Dieve mano, kaip malonu, ji jau mano pasauleziura zino.

Mano pasauleziura jums pritempti, apsaugok viespatie, nuo karo maro ir sizifo darbo.

Todel, kad jus devite odinius batus. O kalusimo uzdavimo tendencija primena, vaiku zaidima "PIrk drambliuka".

O kam man jus kalusiti apie jusu devimus odinius batus. Man pakanka falto, kad jus juos devite. Viskas. JUms gi nemotais kdoel as valgau mesa. Nestabdo poreikio moralziuoti del to.

Kol kas emociu nevaldote jus, nes pastoviai bandote mane "ikasti", tai mano senatve maiso, tai santikusi su vyru bandoma pasiepti. Visa tai gjuk neturi nieko bendro su diskusija, tik su tamstos emocijom.

TAigi, pries keliant pretenzijas kitam...
Atsakyti
QUOTE(pagyvenus @ 2017 10 20, 22:29)
Ubuntu NE TOKIA. Visos kitos TOKIOS, o ji tikrai NE TOKIA.

Įkvėpimo šaltinis

Geras koks lotuliukas.gif
Atsakyti

O lia lia, kokia moters atmintis trumpa. O kaip patycos del mano amziaus ir t.t.. AR cia buvo komplimentai...

As dar karta pakartosiu. Pries keliant reikalavimus iktiems, juos kelk pradzioje sau, bent jau taip daro kulturingi zmones.

Kai esu esu nesventa, as net i moderatorius nesikreipiu, atkreipk demesi, niekas nebego ir neskunde brubancios, neskus ir tave. Na ne veidmaines esam.

Amzius Moonte ne prie ko, nemanau, kad cia mes ziauriai skirtingu amziu, senatve yra grazi, kai nevyksta nupusimas, del neigiamu nuolatiniu emociju, kaip pas tave, tu juose maudaisi , tik nejauti, vis kaltini kitus chamizmu, izeidinejimu ir t.t. tik viskas is taves kyla..... Kaip ir Brubanti prikisa klimaksa tau, ne kaip realu fizini klimaksa, o kaip budvardi nusakyti tam tikrom savybem....

Nieko as kitiem nekeliu, dievuliau, laisvos esat elgtis kaip norit, juk jau kelis kart pakartojau... :oh:

Prie ko cia tai dabar? vel nuskriausta pasiejautei? :oh: 

taip saizningai tau patinka nuolat vaidinti auka?

Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2017 10 20, 22:19)
Ka daryti su zmogumi, kuris is saves tyciojasi, va kur klausimas.

O kam su juo kažką daryti? Galima atsisėsti prie židinio, kuris maloniai skleidžia šilumą, suvilgyti lūpas konjaku, užtraukti gero cigaro dūmą ir atsilošus supamoje kėdėje pagalvoti apie tai, kad rytoj teks į žemę sukišti virš 300 tulpių ir narcizų svogūnėlių.
Pavasarį bus gražu.
Atsakyti
QUOTE(pagyvenus @ 2017 10 20, 22:29)
Ubuntu NE TOKIA. Visos kitos TOKIOS, o ji tikrai NE TOKIA.

Įkvėpimo šaltinis

Geras, aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2017 10 20, 21:15)

padiskutuokime apie dorove, morale, tyruma.

Va
http://www.rusradio....17#.WepQ0PdgHqA
Zeejom filma. Iki galo. Kokia protinga moteris. Uz visus psichologus, sexologus. Moteris is Moters vardo.
Ir dar musu Dapkunaite vaidina biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 10 20, 22:46)
Amzius Moonte ne prie ko, nemanau, kad cia mes ziauriai skirtingu amziu, senatve yra grazi, kai nevyksta nupusimas, del neigiamu nuolatiniu emociju, kaip pas tave, tu juose maudaisi , tik nejauti, vis kaltini kitus chamizmu, izeidinejimu ir t.t. tik viskas is taves kyla..... Kaip ir Brubanti prikisa klimaksa tau, ne kaip realu fizini klimaksa, o kaip budvardi nusakyti tam tikrom savybem....</p><p>Nieko as kitiem nekeliu, dievuliau, laisvos esat elgtis kaip norit, juk jau kelis kart pakartojau... doh.gif</p><p>Prie ko cia tai dabar? vel nuskriausta pasiejautei? doh.gif </p><p>taip saizningai tau patinka nuolat vaidinti auka?</p>

Nu b.let, bet tu tikrai kloune, negaliu lotuliukas.gif Pripaisei moontei senatvinius marazmus, o apie save pasakojaisi, kad tau atseit dar nera 40, dabar jau nemanai, kad judvi su moonte labai skirtingo amziaus? lotuliukas.gif Tai zinai ka, moteriske, kam jau kam, moontei iki senatviniu marazmu toli, o tau, panasu, kad marazmai igimti, su senatve tik stipreja lotuliukas.gif

Bet matot, moonte, kaip ji vartosi? Tuoj sakys, kad juodai pajuokavo lotuliukas.gif
Apgailetina
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2017 10 20, 22:47)
O kam su juo kažką daryti? Galima atsisėsti prie židinio, kuris maloniai skleidžia šilumą, suvilgyti lūpas konjaku, užtraukti gero cigaro dūmą ir atsilošus supamoje kėdėje pagalvoti apie tai, kad rytoj teks į žemę sukišti virš 300 tulpių ir narcizų svogūnėlių.
Pavasarį bus gražu.

Jau sukisau.
Padariau eksperimenta, tiesiog i veja sukisau 1000 narcizu svoguneliu, Norajaus seklose nusipirkau. Paziuresiu kas bus pavasari.

O del zidinio tai sedziu pries ji, gal ir tikrai reikia kojako gurkstelet...
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2017 10 20, 22:33)
O lia lia, kokia moters atmintis trumpa. O kaip patycos del mano amziaus ir t.t..

Yra viena mazai nagrineta patyciu problema.
Jei kazkas turi tikru ar menamu galimybiu tapti patyciu auka, tai paprastai zmones KILNIAI buna geri ir nesitycioja.
Bet tai iki pirmo konflikto, o tada jau sau leidzia viska. Todel praktiskai patycios atsilikusiuose krastuose yra pastovi gresme, nebent jau NIEKAM NEUZKLIUSITE.

Na vargu ar cia kazkoks geris. Kazkas nesiojasi peilius granatas ir tik nenaudoja, nes nepasitaike pateisinanti proga.

Todel geriau as tycia isprovokuosiu tokius issitraukti peilius ir dar ka jie ten turi tada kai man patogiau, o ne kai suklupsiu ir jie bus is nugaros.

Va ZKB issilojo del vistgaidziu, visai tusciai, nes moteriskumas visai nera kazkas ko reikia gedytis, yra dalyku kur tikrai gal gyvenime zeidzia ar de ju pergyveni.
Negiliai mastantys tokiu dalyku nesuvoks o su protingesniais lengviau sutarti.
Paskui bande kasti "tu ne vyras", na kaip neveislinis suva krimst i lazda krimst i bata.

Va stebekit kaip sunis dresiruoja, numeta jiems specialias rankoves kasti, buliams kisa raudonus skudurus badytis, taip ir besityciojantiems reikia pakistii koki skudura kad pavargtu.
Bijoti reikia tigru, kurie slepiasi ir soka is pasalu.
Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 10 20, 21:43)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="žiauriai krūta boba" data-cid="71851610" data-time="1508523734">žiauriai krūta boba, 20 Spa 2017 - 19:22, parašė:
Nu nebeskaudink taip, nebuk tokia ziauri...

Papildyta:

Nu va, pasigrozekit, ruzavoji ir pukuotoji ubuntu. Zmogus su ja normaliai kalba, o ji? Given, auuuuu, ka pasakysi i tai? Isvadino aukom, alkoholikais, narkomanais, cia viskas norma? Aisku, klykaus ir neigs, betgi viskas juodu ant balto parasyta vartotojo įkelta nuotrauka

Papildyta:

Bet tai kokia ji ruzava ir pukuota, ane? vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka</blockquote>
<p> </p>
<p>vartotojo įkelta nuotrauka

nieko tikiu pasitaisysi iki kito karto lotuliukas.gif
Kur as tau ruzavoji ir pukuotoji? doh.gif Paprasciausiai nesikeikiu kibirais, tik tai ir sake Given ir viskas, norit del manes keikites iki nugiruvimo, save gi veikiat ne mane lotuliukas.gif Given, tik labai geras zmogus nuosirdziai pataria, as ne tokia gera, man jus iki lemputes lotuliukas.gif
paverk dabar , kad kazkaip isvadinau doh.gif ir dar tampyk sita posta visada su savim, gali i parasa isidet, kad niekad niekas nepamirstu lotuliukas.gif

tai kaip su mano amzium , vaiku amzium, gi zadejai man irodyti,kad as nezinau ,kiek mums metu lotuliukas.gif metrastininke tu musu...</p>

O man labiau keiktis patinka, nei piltis sudais kaip tu. Trumpai ir auskiai. Bet Is Sviesos trukdo.
Atsakyti