Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jis kažko nesupranta, ar man reikia keistis?

ne ji neveikia kitaip, tik hormonu ivedinamas i kuna kitokiu pirncipu vyksta. Jus parasykit KT pavadinima as paskaitysiu, o cia tokais uzklausas daryti tai bele kiek bus atsakymu. Kiek zinau dauguma geriamu konktraceptiku ovuliacija gali vykti, kaip ir sukelimas abortatyvinio poveikio, jei zinot kitokius, kurie 100 proc apsaugo nuo nestumo parasykit.

Vyro vazektomija.

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2017 08 14, 20:43)
Yra šunų, geresnių nei kai kurių vyrai smile.gif

Kaimynų šuo mylėjo tik kitų kaimynų kalytę, daugiau jokių kitų kalyčių jam nereikėjo per visą gyvenimą, nors pats gyveno su gana panašia išoriškai į tą savo mylimą kalytę kita kalyte. Bet niekada jos nelietė, jų skirti nereikėjo, nes nelipo ant saviškės.
Niekada nepamiršiu šio pavyzdžio. Būtent, kad net šuo gali valdytis ir išsirinkti sau vieną ax.gif

Kas tiesa, tas ne melas lotuliukas.gif

Sorry, bet man labai sunku tuo patikėti. Nu aš suprantu, būna kažkokia papūgų rūšis, kur išsirenka porą visam laikui, bet šuo? Mano asmeninė patirtis visiškai priešinga, per gyvenimą daug šunų esu mačius, tėvai augino, ir pati nesterilizuotą kalę turiu, tai tavo papasakotas atvejis tik išimtis iš taisyklės. Ir kaip jis tą kaimynų kalytę mylėjo, kaimynai leisdavo jiems pasi..? Mano klasės auklėtojas turėjo pekinų mišrūnę, teko matyt vaizdelį, vedasi mieste, o "džigitų" iš paskos koks 10 lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2017 08 14, 20:58)
Kas tiesa, tas ne melas lotuliukas.gif

Sorry, bet man labai sunku tuo patikėti. Nu aš suprantu, būna kažkokia papūgų rūšis, kur išsirenka porą visam laikui, bet šuo? Mano asmeninė patirtis visiškai priešinga, per gyvenimą daug šunų esu mačius, tėvai augino, ir pati nesterilizuotą kalę turiu, tai tavo papasakotas atvejis tik išimtis iš taisyklės. Ir kaip jis tą  kaimynų kalytę mylėjo, kaimynai leisdavo jiems pasi..? Mano klasės auklėtojas turėjo pekinų mišrūnę, teko matyt vaizdelį, vedasi mieste, o "džigitų" iš paskos koks 10 lotuliukas.gif

Aš ir nesakau, kad taisyklė, gal ir išimtis, bet faktas vistiek.
Taip ir mylėjo, nes vieną kartą ją suviliojo. Tie žmonės neturėjo patirties ir nemanė, kad kalytė pati gali pasprukti. Jie tiesiog pavydavo nuo jos kaimynų šunį ir viskas, o kalytė jų buvo laisvai prie jų, be pavadžio. O ta pati kaip dėjo į kojas susiuoščius geriau su juo, o tas aišku iš paskos, ir tiek juos tematė, nebepagavo jų, grįžo abu 'balandžiai' po kelių valandų biggrin.gif
Nu ir viskas, nuo to laiko kiekvieną jos rują tas patinas tik prie tos kalytės namų tempdavo šeimininkus, tik jos tereikėjo. Nebedavė jam jos, tada jis ir savos, su kuria gyveno neėmė.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2017 08 14, 20:54)

Nu ir neišprususi. Tai tik dalinės priežastys, o ne visos 100 procentų pasireiškiančios. Jis tiesiog psichologas, tai ir nerašo kitų. Rašo tik tai, ką pats išmano. Tave gi biesina visažiniai, ne? biggrin.gif
Papildyta:

Aš viską skaičiusi. Pirmiausia ir skaitau senovinį palikimą, o ne dabartinį - verslinį.
O tu bent mūsų Vydūną skaitei? bigsmile.gif

Kaip mane gali biesinti kazkokio,
atsiprasant, debilo visaziniskumas, kuris net nesupranta, kad poliemielitas yra infekcine liga?

Jei butum skaicius Avicenos nors viena skaitala, tau nesvetima butu tradicine medicina. Tu nors googlej paziurek, kas tas zmogus.

Skaiciau univere, nes reikejo darba rasyt. Nepatiko.
Papildyta:
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2017 08 14, 20:58)
Sorry, bet man labai sunku tuo patikėti. Nu aš suprantu, būna kažkokia papūgų rūšis, kur išsirenka porą visam laikui, bet šuo?

Sertum suni zuvim vietij mesos - dar ne toks ciuckis - vunderciuckis butu lotuliukas.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 14 rugpjūčio 2017 - 20:52
QUOTE(cambala @ 2017 08 14, 21:51)
Jei butum skaicius Avicenos nors viena skaitala, tau nesvetima butu tradicine medicina. Tu nors googlej paziurek, kas tas zmogus.

O kur aš sakiau, kad man svetima? Pvz., kaip be chirurgo po avarijos susitvarkytum? rolleyes.gif
Tik reikia suvokti kada jau reikia gero mediko įsikišimo, kada galima ir laikas susitvarkyti pačiam rolleyes.gif
Atsakyti

[quote name="Monteverte" post="[/quote]

Su KT sutrumpeja ir zymiai maziau kraujo. Jei be KT 3 dienas naudoji paketus, tai su KT viena diena paketa ir kitoms dienoms uztektu tik dieninio ikloto. Arba isvis truktu tik dvi dienas. KT trumpina ir lengvina kraujavima labai stipriai, tad jeigu tu gertum, tau dat trumpiau butu, nebutu isvis jokio skausmo.

Man be KT trukdavo nuo pradzios iki galo 5 dienos, su KT 3 dienos ir dvi dienas voos vooos kraujo, dieniniai iklotai sugeria. Ir yra tikrai ryskus skirtumas, butu kvaila neigti. 

Atsakyti
[quote=Iš_Šviesos,2017 08 14, 22:06]
<p>[quote name="Monteverte" post="[/quote]</p>
<p> </p>
<p>Su KT sutrumpeja ir zymiai maziau kraujo. Jei be KT 3 dienas naudoji paketus, tai su KT viena diena paketa ir kitoms dienoms uztektu tik dieninio ikloto. Arba isvis truktu tik dvi dienas. KT trumpina ir lengvina kraujavima labai stipriai, tad jeigu tu gertum, tau dat trumpiau butu, nebutu isvis jokio skausmo.</p>
<p> </p>
<p>Man be KT trukdavo nuo pradzios iki galo 5 dienos, su KT 3 dienos ir dvi dienas voos vooos kraujo, dieniniai iklotai sugeria. Ir yra tikrai ryskus skirtumas, butu kvaila neigti. </p>
<p> </p>
<p> </p>
<p> </p>
[/quote]
Tas pats nutinka idealiai gerai ir sveikai valgant + fitoterapija, o ne hormoninė terapija kaip su KT mirksiukas.gif Žinau ką sakau. Anksčiau, kol buvo gūdūs laikai ir valgiau nesubalansuotai, nenaudojau fitoterapijos, tai labai ne kokias mm turėjau. Visų pirma pirma diena labai gausi buvo, nenormaliai. Vėliau jau ir skausmingos pirmosios valandos, kai prasidėdavo. Dabar - jokių problemų. Be KT, bet kaip pas tave su KT biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2017 08 14, 22:00)
O kur aš sakiau, kad man svetima? Pvz., kaip be chirurgo po avarijos susitvarkytum? rolleyes.gif
Tik reikia suvokti kada jau reikia gero mediko įsikišimo, kada galima ir laikas susitvarkyti pačiam rolleyes.gif

Na pvz apendicitas?
Arba glandu ( anginos) ispjovimas vaikams, kad nesirgtu gerkles infekcinem ligom? Ar vel tevai kalti?
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2017 08 14, 22:13)
Na pvz apendicitas?
Arba glandu ( anginos) ispjovimas vaikams, kad nesirgtu gerkles infekcinem ligom? Ar vel tevai kalti?

labai daug procentų tai galima sukontroliuoti ir iki to nedaleisti, juk ne visi tuo skundžias ar ne?
tiesiog išoperuoti bile kas atmušęs ranką sugebės, o vat žinoti kaip subalansuoti organizmą visupusiškai, kad tokios ligos negrėstų, čia jau ne kiekvienas žiužis mokės bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2017 08 14, 22:54)
labai daug procentų tai galima sukontroliuoti ir iki to nedaleisti, juk ne visi tuo skundžias ar ne?
tiesiog išoperuoti bile kas atmušęs ranką sugebės, o vat žinoti kaip subalansuoti organizmą visupusiškai, kad tokios ligos negrėstų, čia jau ne kiekvienas žiužis mokės bigsmile.gif

Kaip sukontroliuosi mazam vaikui infekcija?
*****, nu tu pirma isperek ka nors, paaugink, o paskui reikskis SM visazine.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2017 08 14, 23:06)
Kaip sukontroliuosi mazam vaikui infekcija?
*****, nu tu pirma isperek ka nors, paaugink, o paskui reikskis SM visazine.

tai tu jau išpjaustei savo vargšą vaiką? nu ir netikėlė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2017 08 14, 19:16)
Geriant pagal instrukcija apsauga yra 100%. Paskaityk informacini lapeli sudetiniu KT ir nebereiks kliedeti. </p>

prasau jau n kartu pavadinima, nes kiek skaitau nerandu tu su 100 prc smile.gif kur idejau bendra aprasa, raso geriant taisyklingai 99 proc . tai meluoja?
Atsakyti