QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2017 08 14, 20:58)
Kas tiesa, tas ne melas
Sorry, bet man labai sunku tuo patikėti. Nu aš suprantu, būna kažkokia papūgų rūšis, kur išsirenka porą visam laikui, bet šuo? Mano asmeninė patirtis visiškai priešinga, per gyvenimą daug šunų esu mačius, tėvai augino, ir pati nesterilizuotą kalę turiu, tai tavo papasakotas atvejis tik išimtis iš taisyklės. Ir kaip jis tą kaimynų kalytę mylėjo, kaimynai leisdavo jiems pasi..? Mano klasės auklėtojas turėjo pekinų mišrūnę, teko matyt vaizdelį, vedasi mieste, o "džigitų" iš paskos koks 10
Aš ir nesakau, kad taisyklė, gal ir išimtis, bet faktas vistiek.
Taip ir mylėjo, nes vieną kartą ją suviliojo. Tie žmonės neturėjo patirties ir nemanė, kad kalytė pati gali pasprukti. Jie tiesiog pavydavo nuo jos kaimynų šunį ir viskas, o kalytė jų buvo laisvai prie jų, be pavadžio. O ta pati kaip dėjo į kojas susiuoščius geriau su juo, o tas aišku iš paskos, ir tiek juos tematė, nebepagavo jų, grįžo abu 'balandžiai' po kelių valandų
Nu ir viskas, nuo to laiko kiekvieną jos rują tas patinas tik prie tos kalytės namų tempdavo šeimininkus, tik jos tereikėjo. Nebedavė jam jos, tada jis ir savos, su kuria gyveno neėmė.