Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jis kažko nesupranta, ar man reikia keistis?

QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 10 20, 22:12)
Rimtai, manai, i tave keistai ziuri del to, kad esi issiskyres doh.gif
Nu zinok as tai del krutu keistai ziureciau lotuliukas.gif
Issiskyres dar ne pensininkas vyras Lietuvoje ypac vertybe, o dar jei nealkoholikas ir uzdirba, vou, sniurais moteriskes laksto lotuliukas.gif Bet su kurtim  ir kuris galvoja, kada kazkaip taps moterim, abejoju .... cia tikrai nieko asmeniska, bet tikrai galvoji, kad tave tikrai del patirties brokyja?  doh.gif

Jus labai materialiai zmones vertinat. Visai nerupi zmogaus vidus. Svarbu kiek uzdirba, isvaizda, nera zalingu iprociu.

Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 10 20, 22:15)
Patyciu objektu gali tapti bet kas ir mazas vaikas, tai nenusako apie ji nieko. Tai tik nusako tik tuos zmones, kurie tyciojasi, deja.....</p>

Tik nereikia dangstytis patyciu aukomis.

Ka daryti su zmogumi, kuris is saves tyciojasi, va kur klausimas.
Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 10 20, 22:15)
Patyciu objektu gali tapti bet kas ir mazas vaikas, tai nenusako apie ji nieko. Tai tik nusako tik tuos zmones, kurie tyciojasi, deja.....

Tu prilygini save vaikui? Cool. Na, tiesa pasakius, netgi vaikai, kad ir 12meciai ir panasaus amziaus vaikai turi zymiai daugiau koses galvoje, nei tamstele ;) Beje, labiausiai is saves tyciojiesi TU PATI.
Atsakyti

Kad nereiketu rasyti nesamoniu, apie mano vyra, mane ir t.t.. Atlieku prevencija, pildau ziniu spragas.
Na tuomet, kokio velnio cia gasdini, kad atsakysim, uz tai kad valgome mesa.

ATeis laikas ir atsakysim.

Ir...

Moralizavimas del mesos valgymo tema baigtas?

Tai, kad as taves paklausiau apie ratus, tu man atsakei apie batus :lol:

gasdinti? jau gasidnimai matosi :oh:

Kur ka morallizavau? Jei klausiu klausimus, tai jau moralizavimas? arba gasdinimas, be emociju mano zinuciu nesugebi skaityti? :oh:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ubuntu***: 20 spalio 2017 - 21:23
QUOTE(IDOMUCIA @ 2017 10 20, 22:13)
Mes apie viska atvirai pasisnekam. Esame geriausios drauges. Cia as tik del to, kad gal bendravimas tik su vienu zmogumi vis tiek yra kazkiek ribotas. Nematau tame blogo.
Taigi tai ne tik pojuciai, bet ir tikrove. Ji noretu, kad as buciau be praeities, o jei yra kaip yra - tai KA PADARYSI, IS BEDOS...

Dar karta, as nesutinku del jusu praeities formulavimo. Na jei pabandytumem cia panagrinet mano patirti fiziniame smurte su moterimis tai prasidetu eiline isterija ir tikrai nei viena nematytu tame jokiu teigiamybiu ar patirties vertos supratimo.
Nors tikrai neturiu sadistiniu polinkiu.

Na tada ir nereikia, atidekime tai kitam kartui.
Papildyta:
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 10 20, 22:20)
Tai, kad as taves paklausiau apie ratus, tu man atsakei apie batus lotuliukas.gif</p><p></p><p>gasdinti? jau gasidnimai matosi doh.gif</p><p></p><p>Kur ka morallizavau? Jei klausiu klausimus, tai jau moralizavimas? arba gasdinimas, be emociju mano zinuciu nesugebi skaityti? doh.gif</p>

OK. Deja vu, jau karta tai skaiciau, panasiai kitai rasete. Supratau, kaip visada kalti kiti, bet ne jus.

O tas klausimas kartais - kodel nevalgai suniuko?. Geras kalusimas, ypac kai devi odinius batus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 20 spalio 2017 - 21:27

Tu prilygini save vaikui? Cool. Na, tiesa pasakius, netgi vaikai, kad ir 12meciai ir panasaus amziaus vaikai turi zymiai daugiau koses galvoje, nei tamstele ;) Beje, labiausiai is saves tyciojiesi TU PATI.

as nelyginu saves su vaiku, tamstai tik pavyzdi parasiau kas yra patyciu objektas, kad aiskiau butu , kas yra patycios, jei dar suaugusi to nesuvoket. Nezinau ,ka mokai savo vaikus? :oh: 

Deja, gali noreti save pasiteisinti, bet as nei is saves, nei is kitu nesitycioju, kartais juodai pajuokauju, bet tai nera tas pats kas istisai tyciotis, kaip darai tu su savo drauge cambala darot, bet man tikrai neidomu, ir siam vakarui zinuciu del taves pakaks, Del manes daryt tikrai ka nori, keikis, derkis, tyciokis, tavo reiklalas...

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2017 10 20, 22:18)
Jus labai materialiai zmones vertinat. Visai nerupi zmogaus vidus. Svarbu kiek uzdirba, isvaizda, nera zalingu iprociu.

Ubuntu NE TOKIA. Visos kitos TOKIOS, o ji tikrai NE TOKIA.

Įkvėpimo šaltinis
Atsakyti

Na tada ir nereikia, atidekime tai kitam kartui.
Papildyta:

OK. Deja vu, jau karta tai skaiciau, panasiai kitai rasete. Supratau, kaip visada kalti kiti, bet ne jus.

O tas klausimas kartais - kodel nevalgai suniuko?. Geras kalusimas, ypac kai devi odinius batus.

Man aplamai kaltu zmoniu nera gyvenime, visi atsakingi uz save, as aplamai kitokia pasauleziura gyvenu, nei jus, tai kam bandot savaja man pritemti?

Taip klausiams, kdole nevalgot suniuku, kuom blogas? jei norisi manes paklausti apie batus, klauskit irgi normalus klausimas. Siaip taip ir vyksta normalios diskusijos, kazkas klausia , kazkas atsako. O kai ilenda tokie emociskai nestabilus zmones, kurie bujoja nuo emociju , del kiekvieno sakinio ar teiginio, tada diskusija negalima, tik emociju taskymasis...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ubuntu***: 20 spalio 2017 - 21:30

cia kas tie jus?

Man asmeniskai isvaizda aisku svarbi, pagal mano skoni, kai susipazinom su vyru buvom labai jauni ir man jis tebera labia grazus, bet jei tai buti svarbiausia tai gal susirasciau dabar koki jauna vyruka :lol: jei butu svarbiau uzdarbis irgi tiketinai ieskociausi kokio turtingo, O va i zalingus ipracius ziureciau visiskai kitaip, jei vel buciau jauna, bet net del ju nemeciau vyro. Taigi, nezinau ,kas man rupi labiau, gal visuma? Nes isore ir vidus siejasi. O zalingi iprociai is vis ne isore, o vidus ir yra.

Nu bet kaip ten bebutu, man reikia vyro, bet ne vyro, kuris galvoja, kad jis moteris ir dar krutine uzsiaugina :oh:

Man tavo pamastymai primena kai kuriu afrikieciu ar azijieciu, kai jiems visur matosi diskriminacija, kad jie kitokios odos spalvos, kai dazniausiai buna nepasiteniinimas ju budo savybemis. 

Viena toki turejom retsorane is filipinu, taip prastai dirbo, kaip retas, ir aiskino man ,kaip ji diskriminuoja, kad jo odos spalva kitokia, sakau nesnekek nesamoniu, ziurek  musu oda praktiskai vienoda, pridejau savo ranka prie jo, sakau viskai ne prie ko ta tavo odos spalva :oh:

Taigi ,galima prisidengti tuo,kad manes niekas nemylis del isvaidos, uzdarbio, o galima pasiziureti i ta savo vidu, kas ten ne taip...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ubuntu***: 20 spalio 2017 - 21:42
As viena syki uzklausiau fb del vaiku vegetarines mitybos, tada, kai dukra pasisove maitintis vegetariskai po mokyklinio vizito i kazkokia tai ferma Dubline. Na ir dauguma zmoniu absoliuciai normaliai prieme ta klausima, kas patys maitinasi vegetariskai, taip pat maitina ir vaikus ir nemato tame jokiu problemu. mano dukros taip pat nereiketu ''prievartauti'', esu tikra, sunaus taip pat. O cia babce bliet i kitus pirstais bado, nuorodas, video apie nabagucius karviukus delioja, bet pacios diedas, vaikai valgo mesa, tai pseprasem, rodyk tuos video diedui, vaikams, graudink, pasakok, bet neee, juk pykciai tada namie bus lotuliukas.gif Pz pz, tokios klounes dar nebuvau macius lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 10 20, 22:27)
Tu prilygini save vaikui? Cool. Na, tiesa pasakius, netgi vaikai, kad ir 12meciai ir panasaus amziaus vaikai turi zymiai daugiau koses galvoje, nei tamstele ;) Beje, labiausiai is saves tyciojiesi TU PATI.</p></div></blockquote><p>as nelyginu saves su vaiku, tamstai tik pavyzdi parasiau kas yra patyciu objektas, kad aiskiau butu , kas yra patycios, jei dar suaugusi to nesuvoket. Nezinau ,ka mokai savo vaikus? doh.gif </p><p>Deja, gali noreti save pasiteisinti, bet as nei is saves, nei is kitu nesitycioju, kartais juodai pajuokauju, bet tai nera tas pats kas istisai tyciotis, kaip darai tu su savo drauge cambala darot, bet man tikrai neidomu, ir siam vakarui zinuciu del taves pakaks, Del manes daryt tikrai ka nori, keikis, derkis, tyciokis, tavo reiklalas...</p>

O lia lia, kokia moters atmintis trumpa. O kaip patycos del mano amziaus ir t.t.. AR cia buvo komplimentai...

As dar karta pakartosiu. Pries keliant reikalavimus iktiems, juos kelk pradzioje sau, bent jau taip daro kulturingi zmones.

Kai esu esu nesventa, as net i moderatorius nesikreipiu, atkreipk demesi, niekas nebego ir neskunde brubancios, neskus ir tave. Na ne veidmaines esam.
Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 10 20, 22:27)
as nelyginu saves su vaiku, tamstai tik pavyzdi parasiau kas yra patyciu objektas, kad aiskiau butu , kas yra patycios, jei dar suaugusi to nesuvoket. Nezinau ,ka mokai savo vaikus? doh.gif </p><p>Deja, gali noreti save pasiteisinti, bet as nei is saves, nei is kitu nesitycioju, kartais juodai pajuokauju, bet tai nera tas pats kas istisai tyciotis, kaip darai tu su savo drauge cambala darot, bet man tikrai neidomu, ir siam vakarui zinuciu del taves pakaks, Del manes daryt tikrai ka nori, keikis, derkis, tyciokis, tavo reiklalas...

As puikiai suvokiu, kas yra patycios, pavyzdys su vaikais netinkamas, jei ka, patycios egzistuoja ir suaugusiu tarpe, uztenka portalu komentarus paskaityt ar i kokia fb grupe uzeit. Ne tau spresti, ka as suvokiu, nu zinai, cia praktiskai visos nieko nesuvokia, ka tu rasai, ir ne tik to, aplamai, niekas nieko nesuvokia, aniaaa? Jei ne tu, zinok, net nenumanyciau, kas tos patycios yra, taip kaip vis dar nezinau, kas yra garda, nes tu man nepapasakoji, kas tai unsure.gif Mano vaikus palik ramybej, klausimas, ko tu mokai savuosius? Viena jau pasimate, koki pavyzdi rodai- kaip neatsakingai elgtis su gyvunu, maladec! Auga nauja dunduku karta. Sventuolele tu musu, ne ne, tu nesitycioji, mat kaip, dabar tai juodu juokavimu vadinasi, tau netycia gaunasi isvadinti paleistuvem, kompleksuotom, narkomanem, alkoholikem, etc. gerute tu, aniuoleli. Aureole aplink galva ryskiai sviecia?
Keiksiuos kiek noresiu ir taves leidimo tikrai neklausiu. Vat pvz by.bi tau i aki, laisva
Atsakyti