QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 10 20, 22:27)
as nelyginu saves su vaiku, tamstai tik pavyzdi parasiau kas yra patyciu objektas, kad aiskiau butu , kas yra patycios, jei dar suaugusi to nesuvoket. Nezinau ,ka mokai savo vaikus?
</p><p>Deja, gali noreti save pasiteisinti, bet as nei is saves, nei is kitu nesitycioju, kartais juodai pajuokauju, bet tai nera tas pats kas istisai tyciotis, kaip darai tu su savo drauge cambala darot, bet man tikrai neidomu, ir siam vakarui zinuciu del taves pakaks, Del manes daryt tikrai ka nori, keikis, derkis, tyciokis, tavo reiklalas...
As puikiai suvokiu, kas yra patycios, pavyzdys su vaikais netinkamas, jei ka, patycios egzistuoja ir suaugusiu tarpe, uztenka portalu komentarus paskaityt ar i kokia fb grupe uzeit. Ne tau spresti, ka as suvokiu, nu zinai, cia praktiskai visos nieko nesuvokia, ka tu rasai, ir ne tik to, aplamai, niekas nieko nesuvokia, aniaaa? Jei ne tu, zinok, net nenumanyciau, kas tos patycios yra, taip kaip vis dar nezinau, kas yra garda, nes tu man nepapasakoji, kas tai
Mano vaikus palik ramybej, klausimas, ko tu mokai savuosius? Viena jau pasimate, koki pavyzdi rodai- kaip neatsakingai elgtis su gyvunu, maladec! Auga nauja dunduku karta. Sventuolele tu musu, ne ne, tu nesitycioji, mat kaip, dabar tai juodu juokavimu vadinasi, tau netycia gaunasi isvadinti paleistuvem, kompleksuotom, narkomanem, alkoholikem, etc. gerute tu, aniuoleli. Aureole aplink galva ryskiai sviecia?
Keiksiuos kiek noresiu ir taves leidimo tikrai neklausiu. Vat pvz by.bi tau i aki, laisva