Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jis kažko nesupranta, ar man reikia keistis?

QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 10 20, 21:48)
<p>Nu ir dabar pasakykit kaip apibudinti zmones, kai vienai mano postai sukelia slysktuma, kitai irgi sadistenes- mazochistines fantazijas, agresija , dar kitai nuoskaudas kazkokais, bet nesustodamos vis skaito? turit kas kokiu patarimu? </p>
<p> </p>
<p>eeeeiiii moterytes cia GALIMA IR NESKAITYT POSTU , kodel save zalojates, manim prisidengusios?   hmm.gif</p>

As nerasysiu, ka sukleia man jusu postai, bet tikrai neisvardintus jausmus. Nepataikaukite sau.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2017 10 20, 21:42)
Nemanau, kad dvasiskai tyras zmogus, kels pretenzijas, smerks zmogu del jo praeities. Mes visi turime patirti, tai praeitis, kuri mus itakojo, apdare tokiais kokie mes esame. O praeitis, net negatyvi yra turtas. Jus pagalvokite ir pakalbekite apie tai moterimi kuri jus atstumia del praeities. Na kvailoka, gi kaltinti metuose vyra, kad jis turejo moterys, jei ju nebutu butu kesita, analogiskai ir su seimomis, juk ne 15 metu esate, kuriam visas gyvenimas priesakis...
Manau tyra moteris, tai turi suprasti, priimti jus tokiu kokiu esate ir taip bus, su salyga jei ji istiesu jus myli.

Lytiskumas cia ne esme. Esme visokiausios pagundos versus musu isipareigojimai savo principams. Daug baisiu dalyku padaroma del pinigu, valdzios, del potraukio isgert, kvaisintis ar rizikuot.

As nesutinku su jumis, kad negatyvi patirtis yra turtas. Negatyvi patirtis gali turet patirtine nauda, bet kaina uz ja sumoketa dazniausia buna dar didesne.
Kitaip galima pradet teigiamai vertinti pacius blogiausius dalykus.

Buna dalyku kuriu net tycia nedarai, sakysim tikrai svajojau gyvenime turet viena zmogu, bet kaip sakoma avarijose vienodai susizaloja ir kalti ir nekalti.

Manes niekas nekaltina... tiesiogiai. Tiesiog jauciu skirtuma poziuryje i mane, kartais isgirstu kai kurias mintis. Tai pagalvoji, kad budavo rusu laikais, kad jei nebudavo geru prekiu tai nupirkdavo ir ilenktas ar subraizytas... deficito laikais. Tai as taip jauciuosi, kaip brokuota preke kuria nupirko del deficito.
Jus pati jau painiojate meile su aistra. Meile tai isipareigojimas, o ne praeities besalygiskas priemimas.
Atsakyti

Siaip as gyvenu seimoje, tad puikiai zinau kuo domisi mano vyras, lygiai taip pat mano vyras zino kas rupi ir idomu man. Mes esame draugai. bendraminciai, meilzuiai, tevai.

Pasakisiu paslapti, kuria visi SM zino, as antra karta uz vyro neistekejau, musu turtas atskirtas, esu pagrindine jo imones akcininke, nes savu laiku paskolinau pinigus, dabar kaip akcininke gaunu dividendus, taigi... Dabar aiskiau?

TAi dabar ne kiek karves svarbu, kiek mano karma pasidare svarbi...
Dieva zi, kaip miela malonu. Nesiklratau sav karmos, pasiruosi nesti atsakomybe, bet ir jus lygiai taip pat sumokesite uz valkataujancias kates 4u.gif.

o dievuliau ,kam man ta info apie tave, medali gal israsyti ? :oh:

NE, tavo man visai nesvarbi karma, ir vel susireiskinimas :oh: dar to betruko.... 

As uz viska atsakysiu, ka padariau gyvenime, kaip ir tu taigi nesirupink manim, savim geriau pasirupink.... :oh:

Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2017 10 20, 21:57)
Oj. Smačnai nuskambėjo paskutinio žodžiai du?
Šiaip teiraujuosi. Cekava.

Ka reisk smacnai?
Atsakyti

As nerasysiu, ka sukleia man jusu postai, bet tikrai neisvardintus jausmus. Nepataikaukite sau.

ta ka paryskinai ir nebuvo apie tave ... 

Atsakyti
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2017 10 20, 22:02)
Ka reisk smacnai?

Smaczny = skanus.
Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 10 20, 21:57)
 lotuliukas.gif kiek tai kartosi, kol pati save itikinsi? lotuliukas.gif 

Man nieko itikinet nereikia, o tu, jei nebutum i pusi atsitrenkus, jau seniai butum supratus, kad esi patyciu objektas ir bent pati is saves nesidergtum.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2017 10 20, 21:58)
Lytiskumas cia ne esme. Esme visokiausios pagundos versus musu isipareigojimai savo principams. Daug baisiu dalyku padaroma del pinigu, valdzios, del potraukio isgert, kvaisintis ar rizikuot.

As nesutinku su jumis, kad negatyvi patirtis yra turtas. Negatyvi patirtis gali turet patirtine nauda, bet kaina uz ja sumoketa dazniausia buna dar didesne.
Kitaip galima pradet teigiamai vertinti pacius blogiausius dalykus.

Buna dalyku kuriu net tycia nedarai, sakysim tikrai svajojau gyvenime turet viena zmogu, bet kaip sakoma avarijose vienodai susizaloja ir kalti ir nekalti.

Manes niekas nekaltina... tiesiogiai. Tiesiog jauciu skirtuma poziuryje i mane, kartais isgirstu kai kurias mintis. Tai pagalvoji, kad budavo rusu laikais, kad jei nebudavo geru prekiu tai nupirkdavo ir ilenktas ar subraizytas... deficito laikais. Tai as taip jauciuosi, kaip brokuota preke kuria nupirko del deficito.
Jus pati jau painiojate meile su aistra. Meile tai isipareigojimas, o ne praeities besalygiskas priemimas.

Apie patirti.

man bet kokia patirtis yra turtas, nes tai yra gyvenimiska pamoka, bent jau as tai traktuoju. Todel is siu pamoku linkusi mokytis, o uz tai bent jau man negaila sumoketi. O jei zmogui trukdo mano praeitis, tada as manau, jam nereikalinga as. Nes as esu neatsiejama mano praeities dalis.

Esu is tu kuri kalba, na galimai todel kad moteris, man lengva isreiksti savo emocijas. pakalbeti su zmogumi man rupimu klausimu.

O jums pasiulysiu jus nejauskite, jus paklauskite, nes mes kartais prisigalvojame to ko nera. Jei zmones isties artimi, jie gi kalba betkokiomis temomis, o si tema susijusi su judvieju santikiais. Del to verta pasistengti.

Papildyta:
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 10 20, 22:02)
o dievuliau ,kam man ta info apie tave, medali gal israsyti ? doh.gif</p>
<p> </p>
<p>NE, tavo man visai nesvarbi karma, ir vel susireiskinimas doh.gif dar to betruko.... </p>
<p>As uz viska atsakysiu, ka padariau gyvenime, kaip ir tu taigi nesirupink manim, savim geriau pasirupink.... doh.gif</p>

Kad nereiketu rasyti nesamoniu, apie mano vyra, mane ir t.t.. Atlieku prevencija, pildau ziniu spragas.
Na tuomet, kokio velnio cia gasdini, kad atsakysim, uz tai kad valgome mesa.

ATeis laikas ir atsakysim.

Ir...

Moralizavimas del mesos valgymo baigtas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 20 spalio 2017 - 21:18

Rimtai, manai, i tave keistai ziuri del to, kad esi issiskyres :oh:

Nu zinok as tai del krutu keistai ziureciau :lol:

Issiskyres dar ne pensininkas vyras Lietuvoje ypac vertybe, o dar jei nealkoholikas ir uzdirba, vou, sniurais moteriskes laksto :lol: Bet su kurtim  ir kuris galvoja, kada kazkaip taps moterim, abejoju .... cia tikrai nieko asmeniska, bet tikrai galvoji, kad tave tikrai del patirties brokyja?  :oh:

Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2017 10 20, 22:06)
O jums pasiulysiu jus nejauskite, jus paklauskite, nes mes kartais prisigalvojame to ko nera. Jei zmones isties artimi, jie gi kalba betkokiomis temomis, o si tema susijusi su judvieju santikiais. Del to verta pasistengti.

Mes apie viska atvirai pasisnekam. Esame geriausios drauges. Cia as tik del to, kad gal bendravimas tik su vienu zmogumi vis tiek yra kazkiek ribotas. Nematau tame blogo.
Taigi tai ne tik pojuciai, bet ir tikrove. Ji noretu, kad as buciau be praeities, o jei yra kaip yra - tai KA PADARYSI, IS BEDOS...

Dar karta, as nesutinku del jusu praeities formulavimo. Na jei pabandytumem cia panagrinet mano patirti fiziniame smurte su moterimis tai prasidetu eiline isterija ir tikrai nei viena nematytu tame jokiu teigiamybiu ar patirties vertos supratimo.
Nors tikrai neturiu sadistiniu polinkiu.
Atsakyti

Man nieko itikinet nereikia, o tu, jei nebutum i pusi atsitrenkus, jau seniai butum supratus, kad esi patyciu objektas ir bent pati is saves nesidergtum.

Patyciu objektu gali tapti bet kas ir mazas vaikas, tai nenusako apie ji nieko. Tai tik nusako tik tuos zmones, kurie tyciojasi, deja.....

Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 10 20, 21:57)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="žiauriai krūta boba" data-cid="71851652" data-time="1508525548"><div><p>Bet galima ir NERASYTI, ane, pprietrankele? O jei rasai, vadinasi, patinka klounes vietoje buti, tai kaip tave pavadinti, sutrikimas kazkoks pas tave? Demesio trukumas? Vargse, diedo uzduhinta, o forume cto za ja, ir px, kad visi, apart keliu personu, is taves zvengia vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p> lotuliukas.gif kiek tai kartosi, kol pati save itikinsi? lotuliukas.gif </p><p></p>

Is esmes ji parase tiesa, grubiai bet tiesa, kuria jus neigirdite.
GAlimai jums toks bendravimas yra norma, nes pati sukuriat tokia atmosfera, kuri jus lydi is temos i tema.

Tik nepradekite rasyti paneigimo peticijos. Jei jums gerai, ir man gerai.
Atsakyti