<p> </p>
<p>eeeeiiii moterytes cia GALIMA IR NESKAITYT POSTU , kodel save zalojates, manim prisidengusios? </p>
As nerasysiu, ka sukleia man jusu postai, bet tikrai neisvardintus jausmus. Nepataikaukite sau.
Siaip as gyvenu seimoje, tad puikiai zinau kuo domisi mano vyras, lygiai taip pat mano vyras zino kas rupi ir idomu man. Mes esame draugai. bendraminciai, meilzuiai, tevai.
Pasakisiu paslapti, kuria visi SM zino, as antra karta uz vyro neistekejau, musu turtas atskirtas, esu pagrindine jo imones akcininke, nes savu laiku paskolinau pinigus, dabar kaip akcininke gaunu dividendus, taigi... Dabar aiskiau?
TAi dabar ne kiek karves svarbu, kiek mano karma pasidare svarbi...
Dieva zi, kaip miela malonu. Nesiklratau sav karmos, pasiruosi nesti atsakomybe, bet ir jus lygiai taip pat sumokesite uz valkataujancias kates .
o dievuliau ,kam man ta info apie tave, medali gal israsyti ?
NE, tavo man visai nesvarbi karma, ir vel susireiskinimas dar to betruko....
As uz viska atsakysiu, ka padariau gyvenime, kaip ir tu taigi nesirupink manim, savim geriau pasirupink....
Yves Saint-Laurent “The most beautiful makeup of a woman is passion. But cosmetics are easier to buy.”
Manes niekas nekaltina... tiesiogiai. Tiesiog jauciu skirtuma poziuryje i mane, kartais isgirstu kai kurias mintis. Tai pagalvoji, kad budavo rusu laikais, kad jei nebudavo geru prekiu tai nupirkdavo ir ilenktas ar subraizytas... deficito laikais. Tai as taip jauciuosi, kaip brokuota preke kuria nupirko del deficito.
Jus pati jau painiojate meile su aistra. Meile tai isipareigojimas, o ne praeities besalygiskas priemimas.
Rimtai, manai, i tave keistai ziuri del to, kad esi issiskyres
Nu zinok as tai del krutu keistai ziureciau
Issiskyres dar ne pensininkas vyras Lietuvoje ypac vertybe, o dar jei nealkoholikas ir uzdirba, vou, sniurais moteriskes laksto Bet su kurtim ir kuris galvoja, kada kazkaip taps moterim, abejoju .... cia tikrai nieko asmeniska, bet tikrai galvoji, kad tave tikrai del patirties brokyja?
Man nieko itikinet nereikia, o tu, jei nebutum i pusi atsitrenkus, jau seniai butum supratus, kad esi patyciu objektas ir bent pati is saves nesidergtum.
Patyciu objektu gali tapti bet kas ir mazas vaikas, tai nenusako apie ji nieko. Tai tik nusako tik tuos zmones, kurie tyciojasi, deja.....
Yves Saint-Laurent “The most beautiful makeup of a woman is passion. But cosmetics are easier to buy.”