Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jis kažko nesupranta, ar man reikia keistis?

Taigi, koks imformatyvus postas.
Taip, budizmas man nesvetimas, sunus ir vyras praktikuoja rytu kovos menus, domisi rytu filosofija.

Dar karta pakrtosiu, kad jus manipuliuojate karmos suvokimu.
Nes kai kalba eina apie valkataujancius gyvunus, jus izvelgiat karma.
Kai kalba eina apie gyvunus maistui, jus keliate alasa ir baksnojate pirsteliu. Paradoksas, dvigubi standartai.

labai informatyvus, kaip ir jusu apie prisiminimus is senoves :lol:

Nu ka tu darytum, be to savo vyro, nei apie Budizma nezinotum :lol: tai del to galvoji, kda ir kituose seimuose vyrai dominuoja? man idomu tu su savo vyru, nes jis turtingas, ar del jo proto, nes be jo kaip be ramku ar tiksliau be smegenu?

Nu va praleidai mano tokia svarbia izvalga apie karma tu karviu kurias suvalgot, net anekdota i ta tema parasisu buvau :(

Viskas ka jus padarot, pasakot, pagalvojat turi kaina, uzmokesti ir atitinkamas pasakemes VISKAS, VIESIEMS. Taigi, gal karve suvalgoma, nes jos tokia karma, bet ja valgydama, JUS UZSIDIRBAT TAM TIKRA KARMA SAU. Aiskiau , jei ne, eikti vyro arba sunaus paklauskit.

Given labai rupinasi gyvunais, as nesirupinu, man svarbiau zmones siuo metu, konkreciai vienas zmogus  - as :lol: , jus save zalojat labiausiai valgydamos mesa visapusiskai.

Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 10 20, 21:36)
Viskas ka jus padarot, pasakot, pagalvojat turi kaina, uzmokesti ir atitinkamas pasakemes VISKAS, VIESIEMS.

Tai va, kitame gyvenime atgimsi valkataujancia kate ir niekas taves nuo patvorio nesurinks, ten ir nudvesi, suka tu.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2017 10 20, 21:27)
Nesugebesiu tai apibrezti.
Po skirybu atsirado laisve bendrauti su moterimis. Na gerai sakysim nekaltos gali buti tyros, bet cia kaip su zmogzudziais. Juk nei vienas negime su peiliu rankose. Tai padare kazkada, o kiti nepadare.

Issiskyrusios negali buti tyros, net jei jos nekaltos del skirybu. Kuri laika bendravau su viena moterimi, ji buvo nasle. Is bendravimo mates, kad tai tyras zmogus, kad mylejo savo vyra kol jis buvo gyvas. Manau laime tokia zmona turet.

Tyrumo abstrakciai nera, tai istikimybes tam tikrai vertybinei sistemai rodiklis.
Man imponuoja partnerio pasirinkimo visam gyvenimui sistema, todel ir tyruma matuoju pagal tai.
Bet kiti gal turi kitas vertybiu sistemas, sakysim krokodilas turi vertybiu sistema kazka suesti kai alkanas.

Aplamai tyrumo nesieju su seimyniniu statusa, tai yra dvsine busena.

Manau kad nemazai zmoniu yra tyri.
Tyras zmogus yra skaistus vidumi. Rusu kalboje yra zodis "целомудренный" dvasiskai tyras. Dvasinis tyrumas niekada nebuvo ir nebus susijes su lytiskumu.

Nemanau, kad dvasiskai tyras zmogus, kels pretenzijas, smerks zmogu del jo praeities. Mes visi turime patirti, tai praeitis, kuri mus itakojo, apdare tokiais kokie mes esame. O praeitis, net negatyvi yra turtas. Jus pagalvokite ir pakalbekite apie tai moterimi kuri jus atstumia del praeities. Na kvailoka, gi kaltinti metuose vyra, kad jis turejo moterys, jei ju nebutu butu kesita, analogiskai ir su seimomis, juk ne 15 metu esate, kuriam visas gyvenimas priesakis...
Manau tyra moteris, tai turi suprasti, priimti jus tokiu kokiu esate ir taip bus, su salyga jei ji istiesu jus myli.
Papildyta:
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2017 10 20, 21:39)
Tai va, kitame gyvenime atgimsi valkataujancia kate ir niekas taves nuo patvorio nesurinks, ten ir nudvesi, suka tu.

Nesakyk, esi tik dabar supykusi. Kai pamatysi vargsele, blusomis, ligomis aptekusia priglausi. Tu gi tik garsiai bariesi, o viduje minskta ir silkine 4u.gif
Atsakyti

:)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ubuntu***: 20 spalio 2017 - 20:45

žiauriai krūta boba, 20 Spa 2017 - 19:22, parašė:

Nu nebeskaudink taip, nebuk tokia ziauri...
[b]Papildyta:[/b]
Nu va, pasigrozekit, ruzavoji ir pukuotoji ubuntu. Zmogus su ja normaliai kalba, o ji? Given, auuuuu, ka pasakysi i tai? Isvadino aukom, alkoholikais, narkomanais, cia viskas norma? Aisku, klykaus ir neigs, betgi viskas juodu ant balto parasyta bigsmile.gif
[b]Papildyta:[/b]
Bet tai kokia ji ruzava ir pukuota, ane? wub.gifwub.gifwub.gif

giphy.gif
nieko tikiu pasitaisysi iki kito karto :lol:

Kur as tau ruzavoji ir pukuotoji? :oh: Paprasciausiai nesikeikiu kibirais, tik tai ir sake Given ir viskas, norit del manes keikites iki nugiruvimo, save gi veikiat ne mane :lol: Given, tik labai geras zmogus nuosirdziai pataria, as ne tokia gera, man jus iki lemputes :lol:

paverk dabar , kad kazkaip isvadinau :oh: ir dar tampyk sita posta visada su savim, gali i parasa isidet, kad niekad niekas nepamirstu :lol:
tai kaip su mano amzium , vaiku amzium, gi zadejai man irodyti,kad as nezinau ,kiek mums metu :lol: metrastininke tu musu...

Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 10 20, 21:43)
Kur as tau ruzavoji ir pukuotoji? doh.gif Paprasciausiai nesikeikiu kibirais, tik tai ir sake Given ir viskas, norit del manes keikites iki nugiruvimo, save gi veikiat ne mane lotuliukas.gif  Given, tik labai geras zmogus nuosirdziai pataria, as ne tokia gera, man jus iki lemputes lotuliukas.gif
paverk dabar , kad kazkaip isvadinau doh.gif  ir dar tampyk sita posta visada su savim, gali i parasa isidet, kad niekad niekas nepamirstu lotuliukas.gif

tai kaip su mano amzium , vaiku amzium, gi zadejai man irodyti,kad as nezinau ,kiek mums metu lotuliukas.gif metrastininke tu musu...

Ne mano mada verkt, o tavio su draugiaska given. Ir isvis, imk mikasiu i burna ir gerai nuciulpk, bent dieda pamaloninsi, nors trumpam kliedesiu nerasinesi. Ciucela sklepu

Tikrai nori, kad surasciau? Nemirsi paskui is gedos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žiauriai krūta boba: 20 spalio 2017 - 20:57

Nu ir dabar pasakykit kaip apibudinti zmones, kai vienai mano postai sukelia slysktuma, kitai irgi sadistenes- mazochistines fantazijas, agresija , dar kitai nuoskaudas kazkokais, bet nesustodamos vis skaito? turit kas kokiu patarimu? 

eeeeiiii moterytes cia GALIMA IR NESKAITYT POSTU , kodel save zalojates, manim prisidengusios?   :hmm:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ubuntu***: 20 spalio 2017 - 20:48

Nesugebesiu tai apibrezti.
Po skirybu atsirado laisve bendrauti su moterimis. Na gerai sakysim nekaltos gali buti tyros, bet cia kaip su zmogzudziais. Juk nei vienas negime su peiliu rankose. Tai padare kazkada, o kiti nepadare.

Issiskyrusios negali buti tyros, net jei jos nekaltos del skirybu. Kuri laika bendravau su viena moterimi, ji buvo nasle. Is bendravimo mates, kad tai tyras zmogus, kad mylejo savo vyra kol jis buvo gyvas. Manau laime tokia zmona turet.

Tyrumo abstrakciai nera, tai istikimybes tam tikrai vertybinei sistemai rodiklis.
Man imponuoja partnerio pasirinkimo visam gyvenimui sistema, todel ir tyruma matuoju pagal tai.
Bet kiti gal turi kitas vertybiu sistemas, sakysim krokodilas turi vertybiu sistema kazka suesti kai alkanas.

Tyrumas pirmiausia prasideda mintyse ir sirdyje. Jei mintys tyros, jei sirdyje meile, tai zmogus ir bus tyras, bet suaugus labai sunku ta tyruma islaikyta. Stai vaikai visi tyri dar buna, kol suauge ju nesugadina.

Ne tik moterim, ir vyram labai svarbu tyrimumas...

Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 10 20, 21:48)
<p>Nu ir dabar pasakykit kaip apibudinti zmones, kai vienai mano postai sukelia slysktuma, kitai irgi sadistenes- mazochistines fantazijas, agresija , dar kitai nuoskaudas kazkokais, bet nesustodamos vis skaito? turit kas kokiu patarimu? </p>
<p> </p>
<p>eeeeiiii moterytes cia GALIMA IR NESKAITYT POSTU , kodel save zalojates, manim prisidengusios?   hmm.gif

Bet galima ir NERASYTI, ane, pprietrankele? O jei rasai, vadinasi, patinka klounes vietoje buti, tai kaip tave pavadinti, sutrikimas kazkoks pas tave? Demesio trukumas? Vargse, diedo uzduhinta, o forume cto za ja, ir px, kad visi, apart keliu personu, is taves zvengia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 10 20, 21:36)
nformatyvus, kaip ir jusu apie prisiminimus is senoves :lol:Nu ka tu darytum, be to savo vyro, nei apie Budizma nezinotum lotuliukas.gif tai del to galvoji, kda ir kituose seimuose vyrai dominuoja? man idomu tu su savo vyru, nes jis turtingas, ar del jo proto, nes be jo kaip be ramku ar tiksliau be smegenu?
Nu va praleidai mano tokia svarbia izvalga apie karma tu karviu kurias suvalgot, net anekdota i ta tema parasisu buvau verysad.gif
Viskas ka jus padarot, pasakot, pagalvojat turi kaina, uzmokesti ir atitinkamas pasakemes VISKAS, VIESIEMS. Taigi, gal karve suvalgoma, nes jos tokia karma, bet ja valgydama, JUS UZSIDIRBAT TAM TIKRA KARMA SAU. Aiskiau , jei ne, eikti vyro arba sunaus paklauskit.

Siaip as gyvenu seimoje, tad puikiai zinau kuo domisi mano vyras, lygiai taip pat mano vyras zino kas rupi ir idomu man. Mes esame draugai. bendraminciai, meilzuiai, tevai.

Pasakisiu paslapti, kuria visi SM zino, as antra karta uz vyro neistekejau, musu turtas atskirtas, esu pagrindine jo imones akcininke, nes savu laiku paskolinau pinigus, dabar kaip akcininke gaunu dividendus, taigi... Dabar aiskiau?

TAi dabar ne kiek karves svarbu, kiek mano karma pasidare svarbi...
Dieva zi, kaip miela malonu. Nesiklratau sav karmos, pasiruosi nesti atsakomybe, bet ir jus lygiai taip pat sumokesite uz valkataujancias kates 4u.gif .

Atsakyti
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2017 10 20, 21:39)

Oj. Smačnai nuskambėjo paskutinio žodžiai du?
Šiaip teiraujuosi. Cekava.
Atsakyti

Bet galima ir NERASYTI, ane, pprietrankele? O jei rasai, vadinasi, patinka klounes vietoje buti, tai kaip tave pavadinti, sutrikimas kazkoks pas tave? Demesio trukumas? Vargse, diedo uzduhinta, o forume cto za ja, ir px, kad visi, apart keliu personu, is taves zvengia lotuliukas.gif

:lol: kiek tai kartosi, kol pati save itikinsi? :lol: 

Atsakyti