Koks praradimas
Tikrai zinok praradimas, Given labai sauni moteris ir mes labai sauniai praleidom diena gaila, kad tik viena, labia noreciau ,kad ji pas mane atvyktu ilgiau pasisveciuoti
dievuliau dabar pradesim apie visas buvusias temas cia diskutuoti? kalbejom apie tai ka snekejau cia apie visas paleistuvystes. O ta zinute nu gi juokas buvo, kada as ja is vis rasiau, nei nepamenu ,kiek dar metu atsiminsi? Juk net sioje temoje parasiau, kokie man skanus buvo alko gerimai ,kai gerdavau. Anoje temoje jei jau taip rasiau matomai nediskutavom rimtai. Nesuprantu noro vilkti ci apostus is kitu temu ir kitu epochu . Gal apsistokim ties viena, nes ir sioje sunkoka ka atsketi per tiek psl? Jus cia kaltinot, kad apsaukiau vsias paleistuvem apei ta ir snekjom. Jei nori apie alkoholi pasneketi galima, alkoholis pats nera skanus, yra skanus visi priedai, kas prie jo yra, cukrus ir t.t., nemanau ,kad geri spirita ir jis tau skanus, taigi gal del to taip ir issireiskiau, kad nesu narkomane, kad man alkoholis skanus butu. Labai sunku diskutuoti apie kazka ,kas buvo parasyta kazin kada ir net nera gretimu postu apie ka ir kaip snekejom. Bet kad tiek atsimeni, tai gal kokia tau trauma nuo to buvo? ;lol: Psichologija yra mokslas apie zmogaus siela, pagal graikus, is kur sis terminas kiles. As domiuosi daug kuom ir sneketi galiu apie daug ka, bet psichologijos studijavimas, buvo mano pirmu studiju dalis. Ir konkreciai ka jums aiskinau apie etiketes ir veiksmus ir buvo tai, ka aiskina tikrai ne ezoterikai, o eiliniai psichologai. Tikrai nebutu sunku rasti per googli net lietuvi kalba, ne kokia slapta info tiketinai supranti tik siaip issidirbineji cia
As zinau apie etikeciu klijavima ir ne, bet tu klijuoji. Ir tau taip sunku patiketi, kad kas nors gali su tavim nesutikti? Tai patikek. Nesutinku. Kaip dauguma cia.
Siaip man apie ta karma idomu buvo paskaityti, ...
Kam juokai, kam izeidimas...
Kiek jus puslapiu putojot, kol nuleidot gara, del mano parasytu izvalgu, net i kita tema nubegot, paputoti.
Jus labai jautriai reaguojat kai tai liecia jus asmeniskai, o kai kitus, tada jau zuikio dainos, buvo senai, juokai ir t.t.
Taigi sakeisi labai gerai zinai Budos mokyma, va ten ir pasisakaityk apie karmas arba is inuizmo ...
Kas per senatviniai marazmai ka cia nusisnekejai, kokisos izvalgos dar , ka is vis vaidni izvalgom, savo nusvaigimus??? divuliau nematau jusu veido ir amziaus, gal tikrai esat kokia senuciuke tada atleidziama, buna i senatve jau zmones nusneka.... tada atsiprasau
Taip normaliem zmonem juokai, aukom, alkoholikam neadekvatiem - izeidimas, kai juos pavadini narkomanais....
As zinau apie etikeciu klijavima ir ne, bet tu klijuoji. Ir tau taip sunku patiketi, kad kas nors gali su tavim nesutikti? Tai patikek. Nesutinku. Kaip dauguma cia.
Ne man visiskai nesunku matyti, kas akivaizdu, kad tu nesutinki, tik nezinai su kuo nesutinki, nes dauguma mano minciu iskraipai, nezinau tikslingai ar netycia . Apie dauguma nariu nesnekek, ne argumentas man, gal uzteks jei uz save kalbesi? dar vienas psichologinis momentas, to nestudijavai?
O apie etiketes matau visgi nesupratai esmes, ka kur skaitei nezinau. kas tau etikeciu klijavimas, kad netiesiogiai pavadinau narkomanais visus, kam skanus alkoholis? eik kartot psichologijos kurso tada galiu ir tiesiogiai pavadinti, geriau bus aiskiau? galesit daugiau prie ko kabinetis ir i ka pirstu baksnoti. O kad rimtai kalbeti apie alkoholi ir priklausomybes, reikia rimtos temos, ne tokiu makalyniu ir issidirbinejimu .
Na pasake pasileideles, nu ir kas?
Paskui Moonte pateike vyro pasakojima kad tik senos kartos moterys dar supranta dorybe.
Bet jei 85 metu tokia mire ir dar neaisku kada mire, nes mama pasakojo, tai matyt visos doros jau ismire praeitame amziuje
JAUTRIU NERVU ZMONEM NESKAITYTI, JUODAS JUMORAS:
nu va suprato vienas zmogus Paskiau,kas ir taip zmonem vakaruose gyvenantiem senai zinoma, atrodo nekalto prasidejimo vienuolem buciau pasenkejus apie paleistuvystes, pirma kart isgirdo ir iskripto visos kaip lapai perbale.
Gaila, kad pridejau tas KT, reikejo aplamai sakyti dauguma pasileide gyvena, gal butu aiskiau. nes tuoj isijunge ligos ir visokios atmaskes. mes ne tokios, mes tik del sveikatos.... chroniukai irgi danzai taip sako i sveikata, kai geria