Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jis kažko nesupranta, ar man reikia keistis?

QUOTE(cambala @ 2017 10 20, 19:16)
Neaiskinu, tik baisiai noriu gyvai Ubuntu ir Given pamatyt. O kur daugiau, jei ne pas tave baliui? Tu tai manes nekviesi, tai nors per langa paziuresiu kaip tau les smegenis apie alkoholio ir mesos zala.
Idomu ka tau Ubuntu dovanu atnes ax.gif . Jauciu morku kilograma ir konkorezi nuo tos pusies, i kuria buvo atsitrenkus.

Nepradek...nu nepradek vel siknoj slieku ieskoti.
Nepatinka kai juokaujama temoj, reikia butinai kazka su kazkuo kirsinti? Cia tokiu ne tu viena...bet mes nepasiduosim!!! Kamaradės biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2017 10 20, 19:19)
Tai gal mums, po langais bestovincioms tas midus su mesom atiteks? Anos gi dvi nei pacios valgys, nei sitai leis.
Tai ir sakau, varom geriau po langais.

O tu man mirktelk, atsitupk prie lango, issiziok, tai vnuš kokia idarytą kulšelę ir imesiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 20 spalio 2017 - 18:25
QUOTE(-burbanti- @ 2017 10 20, 19:23)
Nepradek...nu nepradek vel siknoj slieku ieskoti. 
Nepatinka kai juokaujama temoj,  reikia butinai  kazka  su  kazkuo  kirsinti?  Cia tokiu ne tu viena...bet mes nepasiduosim!!! Kamaradės  biggrin.gif
Papildyta:

O tu man mirktelk,  atsitupk prie lango,  issiziok,  tai vnuš kokia idarytą kulšelę  imesiu  biggrin.gif

Ir vel vaidenasi kirsinimai? Kame ji iziuri? Kad is Ubuntu dovanu gausi morku ir pusies kankorezi? Praktiska dovana.
Nepasiduokit, nepasiduokit box.gif duel.gif ura.gif

Ne, persigalvojau, nenoriu ir valgyt is taves. Mazu ir ta kulsi mmm apvoliosi.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2017 10 20, 19:02)
Jus pas mane abi butumet priverstos buciuotis,  o ne i kaltunus veltis  biggrin.gif

O jetus, vos neatpyliau bijau.gif
Papildyta:

Nu jau ne, as midaus statine ir mesu sunkvezimi pafudyciau, kad pamatyt ta vaizda, kaip ubuntu su given gers ir mesas kramtys lotuliukas.gif Burbanti sake, dar negime tas, kas su ja neisgertu, reik manyt, ir nepavalgytu lasinuku lotuliukas.gif
Papildyta:
Jauciu morku kilograma ir konkorezi nuo tos pusies, i kuria buvo atsitrenkus.

O vat ta kankorezi as jai i subine sukisciau biggrin.gif
Atsakyti

Neaiskinu, tik baisiai noriu gyvai Ubuntu ir Given pamatyt. O kur daugiau, jei ne pas tave baliui? Tu tai manes nekviesi, tai nors per langa paziuresiu kaip tau les smegenis apie alkoholio ir mesos zala.
Idomu ka tau Ubuntu dovanu atnes ax.gif. Jauciu morku kilograma ir konkorezi nuo tos pusies, i kuria buvo atsitrenkus.
Papildyta:
Tai gal mums, po langais bestovincioms tas midus su mesom atiteks? Anos gi dvi nei pacios valgys, nei sitai leis.

Nu va su Given gali Lietuvoje susitikti, mes susitikom jau cia Airijoje , butume pakviete ir ZKB, jei ji nebutu tokia pikta ir pasisiaususi amzinai :lol:

o va cia kaip zmones normalus bendrauja, kai ne...

Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2017 10 20, 19:31)
Kad is Ubuntu dovanu gausi morku ir pusies kankorezi? Praktiska dovana.

Nu morkas suprantu, kad praktiska, suvalgyt galima. O kankorezi kur det? Tik ubuntu i subine sukist, daugiau niekur biggrin.gif
Atsakyti

As sakiau, kad norint suprasti ka rasai, reikia ne psichologija dometis, o iskristi is pusies 3 kartus. Neiskraipyk. Nebuvo ten parasyta, kad nesidomiu.

Ok, tu geriau zinai, domiuosi ar ne.

Kaip iskraipau? Kaip tu ka tik maniske apie pusis ( :D ) iskraipei? Kuo pati kvepi, tuo kitus tepi.

As nezinau kiek tu skaitai ir kur ka lankai, bet tai kad tai, ka as sakiau yra elementarios psichologijos zinios, kurias nuolat kartoja psichologai, tai jei to nesi nei girdejus, nei supranti tai labai keista kiek tada to domejimosi pasisavini.

Tai as tau ir siuliau pasidometi ka psihologai sako tuo klausimu, jei manes nesupranti. 

O siaip kaip tu domiesi psichologija, jei net dvasiniais dalykais netiki? kas tau tada ta psichologija?

Atsakyti

As nezinau kiek tu skaitai ir kur ka lankai, bet tai kad tai, ka as sakiau yra elementarios psichologijos zinios, kurias nuolat kartoja psichologai, tai jei to nesi nei girdejus, nei supranti tai labai keista kiek tada to domejimosi pasisavini. Tai as tau ir siuliau pasidometi ka psihologai sako tuo klausimu, jei manes nesupranti.  O siaip kaip tu domiesi psichologija, jei net dvasiniais dalykais netiki? kas tau tada ta psichologija?
Tu sakai, kad reikia atskirti etiketes klijavima nuo veiksmo ivardinimo, bet tame komentare, kuri as tau citavau, tu apie veiksma nekalbejai. Leidai suprasti, kad as narkomane. Kur cia veiksmas?  O antra, tai man atrodo tu ne psichologija domiesi, o ezoterika. Psichologai kalba apie zmogaus psichika, kuna, elgesi, vaikystes itaka ir t.t. Tikrai ne apie karmas, kaip tu cia darai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iš_Šviesos: 20 spalio 2017 - 19:02
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 10 20, 19:44)

</blockquote>
<p>Nu va su Given gali Lietuvoje susitikti, mes susitikom jau cia Airijoje , butume pakviete ir ZKB, jei ji nebutu tokia pikta ir pasisiaususi amzinai lotuliukas.gif</p>
<p> </p>
<p>o va cia kaip zmones normalus bendrauja, kai ne...</p>

Matai zkb, nebuk tokia pikta, eik susisukuok, gal tave Ubuntu pas save pakvies😂😂. Paklausysi apsviestosios gyvai.
Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 10 20, 19:44)
Nu va su Given gali Lietuvoje susitikti, mes susitikom jau cia Airijoje , butume pakviete ir ZKB, jei ji nebutu tokia pikta ir pasisiaususi amzinai lotuliukas.gif</p>

Koks praradimas angel_sadangel.gif
Atsakyti

Tu sakai, kad reikia atskirti etiketes klijavima nuo veiksmo ivardinimo, bet tame komentare, kuri as tau sakau, tu apie veiksma nekalbejai. Netiesiogiai pasakei, kad as narkomane. Kur cia veiksmas? 

O antra, tai man atrodo tu ne psichologija domiesi, o ezoterika. Psichologai kalba apie zmogaus psichika, kuna, elgesi, vaikystes itaka ir t.t. Tikrai ne apie karmas, kaip tu cia darai.

dievuliau dabar pradesim apie visas buvusias temas cia diskutuoti? kalbejom apie tai ka snekejau cia apie visas paleistuvystes. O ta zinute nu gi juokas buvo, kada as ja is vis rasiau, nei nepamenu ,kiek dar metu atsiminsi? :oh: Juk net sioje temoje parasiau, kokie man skanus buvo alko gerimai ,kai gerdavau. Anoje temoje jei jau taip rasiau matomai nediskutavom rimtai. Nesuprantu noro vilkti ci apostus is kitu temu ir kitu epochu . Gal apsistokim ties viena, nes ir sioje sunkoka ka atsketi per tiek psl? Jus cia kaltinot, kad apsaukiau vsias paleistuvem apei ta ir snekjom. Jei nori apie alkoholi pasneketi galima, alkoholis pats nera skanus, yra skanus visi priedai, kas prie jo yra, cukrus ir t.t., nemanau ,kad geri spirita ir jis tau skanus, taigi gal del to taip ir issireiskiau, kad nesu narkomane, kad man alkoholis skanus butu. Labai sunku diskutuoti apie kazka ,kas buvo parasyta kazin kada ir net nera gretimu postu apie ka ir kaip snekejom. Bet kad tiek atsimeni, tai gal kokia tau trauma nuo to buvo? ;lol: 

Psichologija yra mokslas apie zmogaus siela, pagal graikus, is kur sis terminas kiles.

As domiuosi daug kuom ir sneketi galiu apie daug ka, bet psichologijos studijavimas, buvo mano pirmu studiju dalis. Ir konkreciai ka jums aiskinau apie etiketes ir veiksmus ir buvo tai, ka aiskina tikrai ne ezoterikai, o eiliniai psichologai. Tikrai nebutu sunku rasti per googli net lietuvi kalba, ne kokia slapta info :) 

tiketinai supranti tik siaip issidirbineji cia :) 

Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2017 10 20, 20:09)
Matai zkb, nebuk tokia pikta, eik susisukuok, gal tave Ubuntu pas save pakvies😂😂. Paklausysi apsviestosios gyvai.

Tai kad ji tik prie klaviaturos mandra, tai cv siulosi atsiust, tai i svecius kviecia, o galu gale deda i krumus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2017 10 20, 20:01)
Tu sakai, kad reikia atskirti etiketes klijavima nuo veiksmo ivardinimo, bet tame komentare, kuri as tau citavau, tu apie veiksma nekalbejai. Leidai suprasti, kad as narkomane. Kur cia veiksmas?  O antra, tai man atrodo tu ne psichologija domiesi, o ezoterika. Psichologai kalba apie zmogaus psichika, kuna, elgesi, vaikystes itaka ir t.t. Tikrai ne apie karmas, kaip tu cia darai.

Siaip man apie ta karma idomu buvo paskaityti, ypac kai buvo kalbama apie valkataujancius gyvunus, ju likima ir t.t. nurasant lengva ranka karmai
Va tik nesuprantu, kodel ta karma negali veikti kai gyvunai yra skirti maistui. GAlimai cia irgi ju karma.
mastau.gif
Papildyta:
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2017 10 20, 20:10)
Koks praradimas angel_sadangel.gif

Net nezinau, kaip paciai toliau gyventi likai nepasviesta, dabar braidysi gudziuose patamsiuose, nersdama kelio i sviesa.
Papildyta:
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 10 20, 20:15)
dievuliau dabar pradesim apie visas buvusias temas cia diskutuoti? kalbejom apie tai ka snekejau cia apie visas paleistuvystes. O ta zinute nu gi juokas buvo, kada as ja is vis rasiau, nei nepamenu ,kiek dar metu atsiminsi? doh.gif
.....

Kam juokai, kam izeidimas...
Kiek jus puslapiu putojot, kol nuleidot gara, del mano parasytu izvalgu, net i kita tema nubegot, paputoti.

Jus labai jautriai reaguojat kai tai liecia jus asmeniskai, o kai kitus, tada jau zuikio dainos, buvo senai, juokai ir t.t.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 20 spalio 2017 - 19:28