QUOTE(Iš_Šviesos @ 2017 10 20, 20:01)
Tu sakai, kad reikia atskirti etiketes klijavima nuo veiksmo ivardinimo, bet tame komentare, kuri as tau citavau, tu apie veiksma nekalbejai. Leidai suprasti, kad as narkomane. Kur cia veiksmas? O antra, tai man atrodo tu ne psichologija domiesi, o ezoterika. Psichologai kalba apie zmogaus psichika, kuna, elgesi, vaikystes itaka ir t.t. Tikrai ne apie karmas, kaip tu cia darai.
Siaip man apie ta karma idomu buvo paskaityti, ypac kai buvo kalbama apie valkataujancius gyvunus, ju likima ir t.t. nurasant lengva ranka karmai
Va tik nesuprantu, kodel ta karma negali veikti kai gyvunai yra skirti maistui. GAlimai cia irgi ju karma.
Papildyta:
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2017 10 20, 20:10)
Koks praradimas
Net nezinau, kaip paciai toliau gyventi likai nepasviesta, dabar braidysi gudziuose patamsiuose, nersdama kelio i sviesa.
Papildyta:
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 10 20, 20:15)
dievuliau dabar pradesim apie visas buvusias temas cia diskutuoti? kalbejom apie tai ka snekejau cia apie visas paleistuvystes. O
ta zinute nu gi juokas buvo, kada as ja is vis rasiau, nei nepamenu ,kiek dar metu atsiminsi?
.....
Kam juokai, kam izeidimas...
Kiek jus puslapiu putojot, kol nuleidot gara, del mano parasytu izvalgu, net i kita tema nubegot, paputoti.
Jus labai jautriai reaguojat kai tai liecia jus asmeniskai, o kai kitus, tada jau zuikio dainos, buvo senai, juokai ir t.t.