Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jis kažko nesupranta, ar man reikia keistis?

Bet svarbiausia mano diedas moka laižyti putę, kuo tu pasigirti negali biggrin.gifbiggrin.gif

as tai nemoku. Mano diedas moka. Cia jau pasigyriau?

Atsakyti
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2017 10 20, 18:15)
Nu va, sakiau, kad kaip ir bendraamžės biggrin.gif

Kartu su Moonte darysim 50'cio baliu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2017 10 20, 18:16)
Bet svarbiausia mano diedas moka laižyti putę,  kuo tu pasigirti negali  biggrin.gif  biggrin.gif

Išilgai ar skersai?
Atsakyti
QUOTE(Anonymous2017 @ 2017 10 20, 18:17)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="71851323" data-time="1508512578"><div><p>Bet svarbiausia mano diedas moka laižyti putę, kuo tu pasigirti negali vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>as tai nemoku. Mano diedas moka. Cia jau pasigyriau?</p>

Mhhh mhhh as irgi sveriu 48 kg
Papildyta:
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2017 10 20, 18:17)
Išilgai ar skersai?

Neistvirkauk forume!
Atsakyti

Net nesupranti, kas yra juoduliai pas zmogu :lol: tai ne mano kazkokie apibudinimai, o jusu emocijos iskylancios. Juk jau isvardinau :)

Tai as niekur netaikiau, tu pati sakei geriau i pusi atsitrenski, nei pasidomesi daugiau psichologija , ar kazkaip panasiai, kai kalbejom apie etikeciu dejimo ant zmogaus zala ir skirtuma nuo jo veiksmu ivardijimo. Jei dometumeisi psichologija, kaip sakei, senai apie tai zinotum. Net dometis nereikia, jei pamastytum ties tuo pati suprastum.

Bet taip jauciasi, kad esi protinga ir mastanti, bet vis tiek kai kas tau nesmagu, del kazko nesi iki galo atvira su savim, nes vis mano zinutes iskraipai ir tai ,ka as sakau, sios kazkaip stebuklingai neiskraipei :lol:

och tu psichologe..mano magistrinis buvo is sios srities, tad jau kam kam, o tau patylet :)

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2017 10 20, 18:14)
Ne ne as rasau tau.

Nu ir kas kad TU rasai? P
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2017 10 20, 18:17)
Kartu su Moonte darysim 50'cio baliu  biggrin.gif

Kur švęsit? Daug dalyvių pakviesit, mytas bus? biggrin.gif
Atsakyti

Mhhh mhhh as irgi sveriu 48 kg
Papildyta:
Neistvirkauk forume!

gal ir sveri, senatve veikia visus skirtingai. 

Atsakyti
Papasakosiu istorija, kuria pasakojo mama.
Ji dpazinojo vyruka, kuris ejo i jura, buvo vedes 40 m uz save vyresne moteri. Kai jam buvo 45metai moteris mire. Visi pazistami pradejo jam pirsti, savo pazistamas moteris ir merginas. Kelis kartus jis nuejo i pasimatyma, pasikviete i namus. Bet taip nieko ir nesusirado, nes nei viena pretendente nesugebejo konkuruoti su jo mirusia zmona. Darbe moterims jis skundesi, kad dabartines moterys, jo zmonos nago juodimo nevertos. TAip ir liko nevedes.
Atsakyti
QUOTE(Anonymous2017 @ 2017 10 20, 18:17)
as tai nemoku. Mano diedas moka. Cia jau pasigyriau?

Koks cia gyrimasis jei nemoki?

Dabar su diedais visokiu keistu dalyku pasaulyje nutinka. Gali tekt ir ismokti.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2017 10 20, 18:11)
As nezinau kiek tau metu, bet koks 45 tai tikrai bus. Cia as sprendziu taip, nes rasei apie savo tris vyrus. Juk negyvendavai po menesi laiko su kiekvienu vyru.
Bet ko tu is amziaus juokies? Tu gi irgi busi vyresne, pencinyke.

Ne tame esme kuo as busiu, o tame ko zmones nenori girdeti.
Tau to nesuprasti. Net nesistenk - neduota tau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 20 spalio 2017 - 17:22
QUOTE(-burbanti- @ 2017 10 20, 18:19)
Neistvirkauk forume!

Aš tik truputį.. ax.gif Burbanti, o ką manai apie tokias žmonas, kurios nepačiulpia savo vyrams pimpalo? Su ta mintim "kas į burną, tas į burną, o kas į aną galą, tas į aną galą"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žiauriai krūta boba: 20 spalio 2017 - 17:24