Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jis kažko nesupranta, ar man reikia keistis?

QUOTE(Iš_Šviesos @ 2017 10 20, 18:02)
"Negaliu pasakyti, bet ji sake atsimena 1965 metus, as dar negimus buvau tada."

Va cia tai nustebinai. Galvojau tu senesne. Pagal poziuri i vyrus-bankomatus, baisiai mano mociute primeni. biggrin.gif

O cia tai geras. Jeigu as pati atsimenu 1965 metus, tuomet jau turejau minimum gimti 1960 metais, tureti 5 metus. O siaip as atsimenu ivykius 1921 metu, 1930 metu, net Chrusciovo laiku receptus zinau, tarkim, kaip is makaronu padaryti blynams tesla. Bet tai nereiskia, kad anuomet buvau gimusi, tiesiog mano seimos nariai tada gyveno, dalinosi su manimi atsiminimais.

Bet burbe, nepergyven man irgi greitai 50 metu.
Papildyta:
QUOTE(Anonymous2017 @ 2017 10 20, 18:03)
kaip taip? smile.gif Pagimdysi antra vaika-kalbek smile.gif voops, tu nebegali.

O gal burbe, kaip Ala Pugaciova, surogatine pasisamdys.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2017 10 20, 17:51)
Negaliu pasakyti,  bet ji sake atsimena 1965 metus,  as dar negimus buvau tada.

As nezinau kiek tau metu, bet koks 45 tai tikrai bus. Cia as sprendziu taip, nes rasei apie savo tris vyrus. Juk negyvendavai po menesi laiko su kiekvienu vyru.
Bet ko tu is amziaus juokies? Tu gi irgi busi vyresne, pencinyke.
Atsakyti

Gyvenimo praktika...jadrytvailiok biggrin.gifbiggrin.gif

Jo, gyvenimo patirtis is 1875, kai moterys sedejo namie, augino vaikus ir nesiskyre. Labai pritaikoma 2017.

Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2017 10 20, 18:01)
Eik tu, psichologe 😂😂😂. Vimdo mane nuo tavo psichologiniu isvedziojimu. Ne bereikalo atejus i ana nauja tema tenai iskart parasiau, kad dvi klizmos sedi. Atpazinai save a? O ta kita tavo ta  kurios psichologija savizudybiu skyrelyje tu zaviesi.
Kur tu taikai, kur tu kazka pataikai? Nebent i sikna kam nors pagal savo paskirti.

Kažin ar ji pati bent suprato, ką bandė pasakyt? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2017 10 20, 18:11)
O cia tai geras. Jeigu as pati atsimenu 1965 metus, tuomet jau turejau minimum gimti 1960 metais, tureti 5 metus. O siaip as atsimenu ivykius 1921 metu, 1930 metu, net Chrusciovo laiku receptus zinau, tarkim, kaip is makaronu padaryti blynams tesla. Bet tai nereiskia, kad anuomet buvau gimusi, tiesiog mano seimos nariai tada gyveno, dalinosi su manimi atsiminimais.

Papildyta:
[right][snapback]71851304[/snapback][/right]

Tada as tureciau atsiminti laikus, kai degino raganas biggrin.gif

Reiks taip ir sakyti - atsimenu, kai 1690 metais truko duonos.. .. biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 20 spalio 2017 - 17:14
QUOTE(-burbanti- @ 2017 10 20, 17:59)
As ligoniu psichologija niekad nesidomejau. Sorry...gal todel ir nepataikiau su jumis  biggrin.gif

Cia Ubuntei savo rasyk, ji mato tave psichologe😂😂😂.
Atsakyti

Papildyta:

neee, Burb4 orientuota i pinigus-ji vienam teturi ka palikt. O ir pacios patirtis nekokia-mama jai dave dave, o va pyst ir ner rysio, mmama sau, ji-sau

Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2017 10 20, 18:14)
Cia Ubuntei savo rasyk, ji mato tave psichologe😂😂😂.

Ne ne as rasau tau.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2017 10 20, 18:11)

Nu va, sakiau, kad kaip ir bendraamžės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2017 10 20, 18:12)
Jo, gyvenimo patirtis is 1875, kai moterys sedejo namie, augino vaikus ir nesiskyre. Labai pritaikoma 2017.

O sitas ne apie ja...
Atsakyti
QUOTE(Anonymous2017 @ 2017 10 20, 18:14)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Moonte" data-cid="71851304" data-time="1508512278"><div><p>O cia tai geras. Jeigu as pati atsimenu 1965 metus, tuomet jau turejau minimum gimti 1960 metais, tureti 5 metus. O siaip as atsimenu ivykius 1921 metu, 1930 metu, net Chrusciovo laiku receptus zinau, tarkim, kaip is makaronu padaryti blynams tesla. Bet tai nereiskia, kad anuomet buvau gimusi, tiesiog mano seimos nariai tada gyveno, dalinosi su manimi atsiminimais.

Papildyta:

O gal burbe, kaip Ala Pugaciova, surogatine pasisamdys.</p></div></blockquote><p>neee, Burb4 orientuota i pinigus-ji vienam teturi ka palikt. O ir pacios patirtis nekokia-mama jai dave dave, o va pyst ir ner rysio, mmama sau, ji-sau</p>

Bet svarbiausia mano diedas moka laižyti putę, kuo tu pasigirti negali biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti

As nesimaskuoju, as tiesiog esu kitokia ir viskas.

Kokius mano juodulius iskelei? :) Paleistuvyste del KT? Jei cia sitas, tai man cia ne juodulys, jei ka :D. Apskritai, baksnok, nebaksnojus, mastantis zmogus esu, jei ka darau, darau apgalvojus ir del svarios priezasties. Plius nemegstu sau meluoti ir apsimetineti, jei elgiuosi kvailai, pati sau tai pripazistu. Tad visokie juoduliu ( :D) kelimai manes neveiks. Jei tikrai kazka uzkabinsit, kas tiesa, as ir taip ta dalyka apie save jau zinosiu (taigi, arba busiu jau susitaikius su savo defektu, arba dirbsiu, kad keisciau), o jei tu mane paleistuve vadinsi, tai man cia komplimentas. :nail:

Del psichologijos ir medicinos, tai tu visiskai nepataikei. Kaip tik as psichologija domiuosi kur kas labiau. Kas liecia medicina, as tikrai labai nagrinejau tas problemas, kurias pati turiu, bet negriebiau placiai ir dabar tiek nebeskaitau, nes problemos pasitrauke ir is tikruju idomus tyrimai kas menesi nepasirodo. Psichologija vis dar yra idomi ir bus, nes esu linkusi i savianalize, tiek pati skaitau, tiek palankau kokias paskaitas, ar "tobulejimo" grupes.

Burbanti mano atveju viena dalyka pataike, bet tau jis irgi beje tobulai tinka. Del to mes ir kapojames.

Vot. :aciuks:

Net nesupranti, kas yra juoduliai pas zmogu :lol: tai ne mano kazkokie apibudinimai, o jusu emocijos iskylancios. Juk jau isvardinau :) 

Tai as niekur netaikiau, tu pati sakei geriau i pusi atsitrenski, nei pasidomesi daugiau psichologija , ar kazkaip panasiai, kai kalbejom apie etikeciu dejimo ant zmogaus zala ir skirtuma nuo jo veiksmu ivardijimo. Jei dometumeisi psichologija, kaip sakei, senai apie tai zinotum. Net dometis nereikia, jei pamastytum ties tuo pati suprastum.

Bet taip jauciasi, kad esi protinga ir mastanti, bet vis tiek kai kas tau nesmagu, del kazko nesi iki galo atvira su savim, nes vis mano zinutes iskraipai ir tai ,ka as sakau, sios kazkaip stebuklingai neiskraipei :lol:

Atsakyti