Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jis kažko nesupranta, ar man reikia keistis?

burbei daugiau nei 50. Vyras jaunesnis 12 metu, vadinas, paciam jegu zydejime, zinot, kaip neramu :))

Atsakyti
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2017 10 20, 17:57)
Ane? Tai kiek tau? 50?

Imkim viduriuka 1967-68 metai, arba yra, arba greitai bus 50 metu. Nes labai pastaruoju metu akcentuoja amziu.
Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 10 20, 17:38)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Iš_Šviesos" data-cid="71851137" data-time="1508506131"><div><p>As tai nei jos megstu, nei nemegstu. Dalis nariu labai daug viena apie kita zino, todel prasideda asmeniskumai. As kai nezinau kas kur dirba, kas kiek kur kaip vaiku ir sunu numete, tai manes visiskai nejaudina.</p><p></p><p>Ko mums vartytis, jei tu taip ir nepasakei, ka ji pataiko? Galetume vartaliotis, jei butum pirstu durus ir parodzius, dabar kazka abstraktaus numetei ir viskas.</p></div></blockquote><p>Man nei viena nare ne maistas, tai irgi nei megstu , nei nemegstu ir net nepazystu as cia jusu. Galiu rasyti tik apie jusu mintis ir siokias tokias isvadas pasidaryti is pasikartojanciu jusu pasisakymu is tam tikro reagavimo ir viskas.</p><p></p><p>O to kai is vis reaguojat i tai ka parasiau, jei jums niekur nepataiko tai nepataiko, ka dabar? man atrodo kitaip, bet cia tik mano nuomone. Tu gudresne moki labiau maskuotis, o cambala , ZKB, Moonte tai kaip vaikai, joms kur pataikyti, tai kaip is vaiko saldaini atimti. ir zinai kodel? nes jos jauciasi aukos, paskaityk Moontes , Cambalos dabar pasisakymus.... </p><p>Siaip Burbanti, as jums pasalaugas darom, iskeliam jusu juodulius i virsu, galetumet su jais dirbti, bet cia jau jusu apsiprendimas..</p><p>Bet nesuprasi, tu gi psichologija nesidomi, tik medicina ....</p><p>O Burbanti pataiko i jusu puikybe, susireiksminima, mela, pasikelima, pykti, agresija.... detales apie gyvenima tai cia smulkmena, tik budas, priemone, jos nebutinai turi buti tikslios...</p>

Eik tu, psichologe 😂😂😂. Vimdo mane nuo tavo psichologiniu isvedziojimu. Ne bereikalo atejus i ana nauja tema tenai iskart parasiau, kad dvi klizmos sedi. Atpazinai save a? O ta kita tavo ta kurios psichologija savizudybiu skyrelyje tu zaviesi.
Kur tu taikai, kur tu kazka pataikai? Nebent i sikna kam nors pagal savo paskirti.
Atsakyti
QUOTE(Anonymous2017 @ 2017 10 20, 17:58)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="71851270" data-time="1508511218"><div><p>Tu niekada nesusvelninsi jokios situacijos. Kaip pasidarei antzmogis mano akyse, kai ismetei suni, tokia ir liksi visada. Nepakeisiu as apie tave nuomones.</p></div></blockquote><p>man maziausiai to reikia smile.gif As zinau ka ir kiek ir kodel dariau:) del nieko nesigailiu smile.gif Tad gali trydaliot kiek nori</p>

Man irgi nusisikt kokiais pasiteisinimais vadovaujiesi. As tik zinau, kad taip pasielgti as niekada negaleciau
Tfu...
Atsakyti

Negaliu pasakyti, bet ji sake atsimena 1965 metus, as dar negimus buvau tada.

Va cia tai nustebinai. Galvojau tu senesne. Pagal poziuri i vyrus-bankomatus, baisiai mano mociute primeni. :D

Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2017 10 20, 18:01)
Imkim viduriuka 1967-68 metai, arba yra, arba greitai bus 50 metu. Nes labai pastaruoju metu akcentuoja amziu.

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Jo...man 58.
Atsakyti
Pamenat tokią dainą?

50 metų tai visai gerai
50 metų pralėkė gražiai biggrin.gif
Atsakyti

Man irgi nusisikt kokiais pasiteisinimais vadovaujiesi. As tik zinau, kad taip pasielgti as niekada negaleciau
Tfu...

kaip taip? :) Pagimdysi antra vaika-kalbek :) voops, tu nebegali.

Atsakyti
QUOTE(Anonymous2017 @ 2017 10 20, 18:01)
burbei daugiau nei 50. Vyras jaunesnis 12 metu, vadinas, paciam jegu zydejime, zinot, kaip neramu smile.gif)

REiskia burbanti simpatiksa moteriske... jaunas vyras iapreigoja.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2017 10 20, 18:01)

Akcentuoju, nes ponia norite islikti jauna. Nychuja...metu pase nepakeisite. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Anonymous2017 @ 2017 10 20, 18:03)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="71851292" data-time="1508511729"><div><p>Man irgi nusisikt kokiais pasiteisinimais vadovaujiesi. As tik zinau, kad taip pasielgti as niekada negaleciau
Tfu...</p></div></blockquote><p>kaip taip? smile.gif Pagimdysi antra vaika-kalbek smile.gif voops, tu nebegali.</p>

Ot didvyrės.. .du vaikus pagimde...pagalvokite tiktai biggrin.gif
Paminklo nori ar medalio?

Visos dabar puolat po jos kojomis ir meldziates - ji gi DU vaikus pagimde!!!

biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 20 spalio 2017 - 17:11
Aš tai visai norėčiau cepelinų ir šaltibarščių
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2017 10 20, 18:02)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="71851266" data-time="1508511066"><div><p>Negaliu pasakyti, bet ji sake atsimena 1965 metus, as dar negimus buvau tada.</p></div></blockquote><p>Va cia tai nustebinai. Galvojau tu senesne. Pagal poziuri i vyrus-bankomatus, baisiai mano mociute primeni. biggrin.gif
</p><p></p><p></p>

Gyvenimo praktika...jadrytvailiok biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti