Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jis kažko nesupranta, ar man reikia keistis?

QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2017 10 20, 17:45)
Eeeee.. tai kad niekas nesipiktino biggrin.gif

Negali negali. Vis pakyla, kaip feniksas iš pelenų, nicką pakeitos, trydos vėl eina į trasą
[right][snapback]71851256[/snapback][/right]

Uuuuu biggrin.gif ir dar kaip piktinos. Sake - a tu gali cia daugiau neateiti, mums akiu nebadyti su musu kvailas pasisakymais?
biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2017 10 20, 17:46)
O man giliai dzin ar tu mane skaitai ar ne tongue.gif .

Vaidenasi? Tu nors buciuokus ar apsivemk nuo savo Ubuntes, man irgi ryskiai dzin. O kad tau per kiausus dalgiu eina nuo to kad matau ka darai, tai faktas tongue.gif .
[right][snapback]71851261[/snapback][/right]

Aha..aha...jau ir vaidentis, pasirodo, man pradejo...aha aha biggrin.gif

Oi buciuosimes mes , oi buciuosimes biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 20 spalio 2017 - 16:49
QUOTE(-burbanti- @ 2017 10 20, 17:40)
Aik tu kojines anukams megzti,  pencinyke  biggrin.gif

Babunia,  pakomentuok sita posta, kad Moonte matytu  biggrin.gif  biggrin.gif

Nu jei jau taip nori, pakomentuosiu.

Bet jei rimtai, judvi su moonte kartais ne bendraamžės? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2017 10 20, 17:49)

Negaliu pasakyti, bet ji sake atsimena 1965 metus, as dar negimus buvau tada.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2017 10 20, 17:42)
Svarbiausia,  kad mano diedas moka pute  laižyti,  ne taip kaip tavo abugelis  biggrin.gif  biggrin.gif

Apsimyšiu  biggrin.gif  biggrin.gif

Kaip manai, ubuntu pačiulpia diedui pimpalą? O putę leidžia palaižyt?
Atsakyti
QUOTE(Anonymous2017 @ 2017 10 20, 17:30)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="71851201" data-time="1508509349"><div><p>
Oi...nebuciau pataikius, tai taip neplesytum marskiniu ant
krutines, , kad mol nieko nepataike...
psichologinis manevras vartotojo įkelta nuotrauka

Vel i kiaurasamti pataikei. Ubunte rase apie tave, kad jos manymu tu esi baisiai didziule psichologe.
Kad sudinas is taves psichilologas, jei nesupratai ko is Ubuntes norejau.
Atsakyti
QUOTE(Anonymous2017 @ 2017 10 20, 17:47)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="71851257" data-time="1508510746"><div><p>Buciuoji dabar musu koju pirštus, žemės kirmine
vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>na va, kaip sakiau-prasideda situacijos svelninimas.</p>

Tu niekada nesusvelninsi jokios situacijos. Kaip pasidarei antzmogis mano akyse, kai ismetei suni, tokia ir liksi visada. Nepakeisiu as apie tave nuomones.
Atsakyti
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2017 10 20, 17:49)

Ji senesne, gimusi 1960-1970 tarpe.
Atsakyti
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2017 10 20, 17:51)
Kaip manai, ubuntu pačiulpia diedui pimpalą? O putę leidžia palaižyt?

Ko nezinau - nemeluosiu. Ka zinau - ta sakau biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2017 10 20, 17:53)
Ji senesne, gimusi 1960-1970 tarpe.

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Taigi sakei atsimeni 1965, Kai kazkas ten vyko...oi negaliu biggrin.gif griyk negyvas biggrin.gif biggrin.gif eina ji nakum biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2017 10 20, 17:51)
Negaliu pasakyti,  bet ji sake atsimena 1965 metus,  as dar negimus buvau tada.

Ane? Tai kiek tau? 50?
Atsakyti

Tu niekada nesusvelninsi jokios situacijos. Kaip pasidarei antzmogis mano akyse, kai ismetei suni, tokia ir liksi visada. Nepakeisiu as apie tave nuomones.

man maziausiai to reikia :) As zinau ka ir kiek ir kodel dariau:) del nieko nesigailiu :) Tad gali trydaliot kiek nori

Atsakyti

Man nei viena nare ne maistas, tai irgi nei megstu , nei nemegstu ir net nepazystu as cia jusu. Galiu rasyti tik apie jusu mintis ir siokias tokias isvadas pasidaryti is pasikartojanciu jusu pasisakymu is tam tikro reagavimo ir viskas.

O to kai is vis reaguojat i tai ka parasiau, jei jums niekur nepataiko tai nepataiko, ka dabar? man atrodo kitaip, bet cia tik mano nuomone. Tu gudresne moki labiau maskuotis, o cambala , ZKB, Moonte tai kaip vaikai, joms kur pataikyti, tai kaip is vaiko saldaini atimti. ir zinai kodel? nes jos jauciasi aukos, paskaityk Moontes , Cambalos dabar pasisakymus.... 

Siaip Burbanti, as jums pasalaugas darom, iskeliam jusu juodulius i virsu, galetumet su jais dirbti, bet cia jau jusu apsiprendimas..

Bet nesuprasi, tu gi psichologija nesidomi, tik medicina ....

O Burbanti pataiko i jusu puikybe, susireiksminima, mela, pasikelima, pykti, agresija.... detales apie gyvenima tai cia smulkmena, tik budas, priemone, jos nebutinai turi buti tikslios...

As nesimaskuoju, as tiesiog esu kitokia ir viskas.

Kokius mano juodulius iskelei? :) Paleistuvyste del KT? Jei cia sitas, tai man cia ne juodulys, jei ka :D. Apskritai, baksnok, nebaksnojus, mastantis zmogus esu, jei ka darau, darau apgalvojus ir del svarios priezasties. Plius nemegstu sau meluoti ir apsimetineti, jei elgiuosi kvailai, pati sau tai pripazistu. Tad visokie juoduliu ( :D) kelimai manes neveiks. Jei tikrai kazka uzkabinsit, kas tiesa, as ir taip ta dalyka apie save jau zinosiu (taigi, arba busiu jau susitaikius su savo defektu, arba dirbsiu, kad keisciau), o jei tu mane paleistuve vadinsi, tai man cia komplimentas. :nail:

Del psichologijos ir medicinos, tai tu visiskai nepataikei. Kaip tik as psichologija domiuosi kur kas labiau. Kas liecia medicina, as tikrai labai nagrinejau tas problemas, kurias pati turiu, bet negriebiau placiai ir dabar tiek nebeskaitau, nes problemos pasitrauke ir is tikruju idomus tyrimai kas menesi nepasirodo. Psichologija vis dar yra idomi ir bus, nes esu linkusi i savianalize, tiek pati skaitau, tiek palankau kokias paskaitas, ar "tobulejimo" grupes.

Burbanti mano atveju viena dalyka pataike, bet tau jis irgi beje tobulai tinka. Del to mes ir kapojames.

Vot. :aciuks:

Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2017 10 20, 17:53)
Vel i kiaurasamti pataikei. Ubunte rase apie tave, kad jos manymu tu esi baisiai didziule psichologe.
Kad sudinas is taves psichilologas, jei nesupratai ko is Ubuntes norejau.

As ligoniu psichologija niekad nesidomejau. Sorry...gal todel ir nepataikiau su jumis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 20 spalio 2017 - 17:04