Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jis kažko nesupranta, ar man reikia keistis?

QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2017 10 20, 17:34)

Neuždrausta. Tiesą sakai, pilkoji masė po vieną nevaikšto biggrin.gif

Neuzmirsiu, kaip jus piktinotes kodel Ubuntu dar vis nepaluzo po jusu kandziojimosi
Galvojau 'maladiec moteris...gerbiu'
Gerbiu zmones, kurių arava glupych samadūr negali sutrypti.

Atsakyti

As tai nei jos megstu, nei nemegstu. Dalis nariu labai daug viena apie kita zino, todel prasideda asmeniskumai. As kai nezinau kas kur dirba, kas kiek kur kaip vaiku ir sunu numete, tai manes visiskai nejaudina.

Ko mums vartytis, jei tu taip ir nepasakei, ka ji pataiko? Galetume vartaliotis, jei butum pirstu durus ir parodzius, dabar kazka abstraktaus numetei ir viskas.

Man nei viena nare ne maistas, tai irgi nei megstu , nei nemegstu ir net nepazystu as cia jusu. Galiu rasyti tik apie jusu mintis ir siokias tokias isvadas pasidaryti is pasikartojanciu jusu pasisakymu is tam tikro reagavimo ir viskas.

O to kai is vis reaguojat i tai ka parasiau, jei jums niekur nepataiko tai nepataiko, ka dabar? man atrodo kitaip, bet cia tik mano nuomone. Tu gudresne moki labiau maskuotis, o cambala , ZKB, Moonte tai kaip vaikai, joms kur pataikyti, tai kaip is vaiko saldaini atimti. ir zinai kodel? nes jos jauciasi aukos, paskaityk Moontes , Cambalos dabar pasisakymus.... 

Siaip Burbanti, as jums pasalaugas darom, iskeliam jusu juodulius i virsu, galetumet su jais dirbti, bet cia jau jusu apsiprendimas..

Bet nesuprasi, tu gi psichologija nesidomi, tik medicina ....

O Burbanti pataiko i jusu puikybe, susireiksminima, mela, pasikelima, pykti, agresija.... detales apie gyvenima tai cia smulkmena, tik budas, priemone, jos nebutinai turi buti tikslios...

Atsakyti

Ko stebetis. Burbei viskas tiko patiko jos temoj kazkokioj pily. tada visi suprato, kokia ji menka ir [ilis sugriuvo, nieko neliko. Atejo gerbeju ieskot i miegamaji. ten irgi viska susiko. Dabar cia. Tiesa, kai viskas ima griuti, ji aiskina, kad cia, matote, baisinga psichologija, ji neva juokavo. durniai patiki.

Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2017 10 20, 17:34)
Ji tuoj taip pasikels virs pilkos mases. kad SM forume bus visiskai ignoruojama.

Aik tu kojines anukams megzti, pencinyke biggrin.gif

Babunia, pakomentuok sita posta, kad Moonte matytu biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti

keista, kad klimaksa vis mini ta, kuriai jis jau seniai praejes. Idomiai.

Atsakyti
QUOTE(Anonymous2017 @ 2017 10 20, 17:40)
<p>Ko stebetis. Burbei viskas tiko patiko jos temoj kazkokioj pily. tada visi suprato, kokia ji menka ir [ilis sugriuvo, nieko neliko. Atejo gerbeju ieskot i miegamaji. ten irgi viska susiko. Dabar cia. Tiesa, kai viskas ima griuti, ji aiskina, kad cia, matote, baisinga psichologija, ji neva juokavo. durniai patiki.</p>

Svarbiausia, kad mano diedas moka pute laižyti, ne taip kaip tavo abugelis biggrin.gif biggrin.gif

Apsimyšiu biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti

Siaip Burbanti, as jums pasalaugas darom, iskeliam jusu juodulius i virsu, galetumet su jais dirbti, bet cia jau jusu apsiprendimas..

Bet nesuprasi, tu gi psichologija nesidomi, tik medicina ....

O Burbanti pataiko i jusu puikybe, susireiksminima, mela, pasikelima, pykti, agresija.... detales apie gyvenima tai cia smulkmena, tik budas, priemone, jos nebutinai turi buti tikslios...

Biomases jums dekoja........................

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2017 10 20, 17:38)
Neuzmirsiu,  kaip jus piktinotes kodel Ubuntu dar vis nepaluzo po jusu kandziojimosi
Galvojau 'maladiec moteris...gerbiu' 
Gerbiu zmones,  kurių arava glupych samadūr negali sutrypti.

Eeeee.. tai kad niekas nesipiktino biggrin.gif

Negali negali. Vis pakyla, kaip feniksas iš pelenų, nicką pakeitos, trydos vėl eina į trasą
Atsakyti
QUOTE(Anonymous2017 @ 2017 10 20, 17:43)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Ubuntu***" data-cid="71851245" data-time="1508510317"><div><p></p><p>Siaip Burbanti, as jums pasalaugas darom, iskeliam jusu juodulius i virsu, galetumet su jais dirbti, bet cia jau jusu apsiprendimas..</p><p>Bet nesuprasi, tu gi psichologija nesidomi, tik medicina ....</p><p>O Burbanti pataiko i jusu puikybe, susireiksminima, mela, pasikelima, pykti, agresija.... detales apie gyvenima tai cia smulkmena, tik budas, priemone, jos nebutinai turi buti tikslios...</p></div></blockquote><p>Biomases jums dekoja........................</p>

Buciuoji dabar musu koju pirštus, žemės kirmine
biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti

Svarbiausia, kad mano diedas moka pute laižyti, ne taip kaip tavo abugelis biggrin.gifbiggrin.gif

Apsimyšiu biggrin.gifbiggrin.gif

na as taves klausiau, kada jis spejo tau hmmm, bet dar nesugalvojai matyt :) 

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2017 10 20, 17:22)
As ir taves neskaitau,  kai paklodes rasineji.

Zinau tavo siekius. Bandei mane supriesinti su Ubuntu . Neišdege . Dabar bandai Ubuntu supriesinti su manimi.
Bet tau neduota  supranti,  jog mes vietoje barikadu puseje su ja del savo isitikinimu. Taip sutapo. Ne dirbtinai. Todel tau nepasiseks  jokie kirsinimai. Tai paprasciausiai neveikia tomiu atveju.
Papildyta:

O man giliai dzin ar tu mane skaitai ar ne tongue.gif .

Vaidenasi? Tu nors buciuokus ar apsivemk nuo savo Ubuntes, man irgi ryskiai dzin. O kad tau per kiausus dalgiu eina nuo to kad matau ka darai, tai faktas tongue.gif .
Atsakyti

Buciuoji dabar musu koju pirštus, žemės kirmine
biggrin.gifbiggrin.gif

na va, kaip sakiau-prasideda situacijos svelninimas.

Atsakyti