Neuzmirsiu, kaip jus piktinotes kodel Ubuntu dar vis nepaluzo po jusu kandziojimosi
Galvojau 'maladiec moteris...gerbiu'
Gerbiu zmones, kurių arava glupych samadūr negali sutrypti.
As tai nei jos megstu, nei nemegstu. Dalis nariu labai daug viena apie kita zino, todel prasideda asmeniskumai. As kai nezinau kas kur dirba, kas kiek kur kaip vaiku ir sunu numete, tai manes visiskai nejaudina.
Ko mums vartytis, jei tu taip ir nepasakei, ka ji pataiko? Galetume vartaliotis, jei butum pirstu durus ir parodzius, dabar kazka abstraktaus numetei ir viskas.
Man nei viena nare ne maistas, tai irgi nei megstu , nei nemegstu ir net nepazystu as cia jusu. Galiu rasyti tik apie jusu mintis ir siokias tokias isvadas pasidaryti is pasikartojanciu jusu pasisakymu is tam tikro reagavimo ir viskas.
O to kai is vis reaguojat i tai ka parasiau, jei jums niekur nepataiko tai nepataiko, ka dabar? man atrodo kitaip, bet cia tik mano nuomone. Tu gudresne moki labiau maskuotis, o cambala , ZKB, Moonte tai kaip vaikai, joms kur pataikyti, tai kaip is vaiko saldaini atimti. ir zinai kodel? nes jos jauciasi aukos, paskaityk Moontes , Cambalos dabar pasisakymus....
Siaip Burbanti, as jums pasalaugas darom, iskeliam jusu juodulius i virsu, galetumet su jais dirbti, bet cia jau jusu apsiprendimas..
Bet nesuprasi, tu gi psichologija nesidomi, tik medicina ....
O Burbanti pataiko i jusu puikybe, susireiksminima, mela, pasikelima, pykti, agresija.... detales apie gyvenima tai cia smulkmena, tik budas, priemone, jos nebutinai turi buti tikslios...
Ko stebetis. Burbei viskas tiko patiko jos temoj kazkokioj pily. tada visi suprato, kokia ji menka ir [ilis sugriuvo, nieko neliko. Atejo gerbeju ieskot i miegamaji. ten irgi viska susiko. Dabar cia. Tiesa, kai viskas ima griuti, ji aiskina, kad cia, matote, baisinga psichologija, ji neva juokavo. durniai patiki.
Siaip Burbanti, as jums pasalaugas darom, iskeliam jusu juodulius i virsu, galetumet su jais dirbti, bet cia jau jusu apsiprendimas..
Bet nesuprasi, tu gi psichologija nesidomi, tik medicina ....
O Burbanti pataiko i jusu puikybe, susireiksminima, mela, pasikelima, pykti, agresija.... detales apie gyvenima tai cia smulkmena, tik budas, priemone, jos nebutinai turi buti tikslios...
Biomases jums dekoja........................