Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jis kažko nesupranta, ar man reikia keistis?

Ne nesupranti kur ir kaip ji jums pataiko :lol: visoms pataiko, ne visada , ne 100 proc bet pataiko del to ir nemegstat :)

Dabar vartysites jus kaip visada, kai kas pataiko apie jus ka, neigsit, keiksit ta zmogu , prikursit istoriju nebutu, kad tik viska retusuotumet ir vel vaiksiotumet grazios baltos :lol:

Gyvas poklabis vyksta , kai zmones sneka, ne raso. Cia ne pokalbis, cia susirasinejimas zinutemis, kurios nedingsta niekur, taigi mars skaityti mano zinuciu, kol suprasi, jei iki vakaro nesuprasi, kreipkis, padesiu kaip su suletintu mastymu zmogui :lol:

Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 10 20, 16:20)
<p>Ne nesupranti kur ir kaip ji jums pataiko...

clap_1.gif clap_1.gif thumbup.gif

Kokios objektyvios, emocijom neparemtos isvados.
Atsakyti

Ne nesupranti kur ir kaip ji jums pataiko :lol: visoms pataiko, ne visada , ne 100 proc bet pataiko del to ir nemegstat :)

Dabar vartysites jus kaip visada, kai kas pataiko apie jus ka, neigsit, keiksit ta zmogu , prikursit istoriju nebutu, kad tik viska retusuotumet ir vel vaiksiotumet grazios baltos :lol:

Gyvas poklabis vyksta , kai zmones sneka, ne raso. Cia ne pokalbis, cia susirasinejimas zinutemis, kurios nedingsta niekur, taigi mars skaityti mano zinuciu, kol suprasi, jei iki vakaro nesuprasi, kreipkis, padesiu kaip su suletintu mastymu zmogui :lol:

As tai nei jos megstu, nei nemegstu. Dalis nariu labai daug viena apie kita zino, todel prasideda asmeniskumai. As kai nezinau kas kur dirba, kas kiek kur kaip vaiku ir sunu numete, tai manes visiskai nejaudina.

Ko mums vartytis, jei tu taip ir nepasakei, ka ji pataiko? Galetume vartaliotis, jei butum pirstu durus ir parodzius, dabar kazka abstraktaus numetei ir viskas.

Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 10 20, 16:20)
<p>Ne nesupranti kur ir kaip ji jums pataiko lotuliukas.gif visoms pataiko, ne visada , ne 100 proc bet pataiko del to ir nemegstat smile.gif</p><p>Dabar vartysites jus kaip visada, kai kas pataiko apie jus ka, neigsit, keiksit ta zmogu , prikursit istoriju nebutu, kad tik viska retusuotumet ir vel vaiksiotumet grazios baltos lotuliukas.gif</p><p>Gyvas poklabis vyksta , kai zmones sneka, ne raso. Cia ne pokalbis, cia susirasinejimas zinutemis, kurios nedingsta niekur, taigi mars skaityti mano zinuciu, kol suprasi, jei iki vakaro nesuprasi, kreipkis, padesiu kaip su suletintu mastymu zmogui lotuliukas.gif</p>

Boze boze...
Kiskis savi zinutes sau i viena vieta, dar nenupusau, kad tarp tavo pakrikusiu, viena kitai sau priestaraujanciu zinuciu kapstyciaus. Temos pradzioj apie tas besikrusancias paleistuves keliau ir kisau tau panosin. Bet beviltiska buvo.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2017 10 20, 13:57)
lotuliukas.gif

Jau tau sakiau, nedrabstyk meslu kitus, nes dazniausiai apsimeslini pati.
O jau siandiena, perspjovei net pati save, prademonstravau visa savo sielos grozi ir sazininguma. O taip, o taip atsimenu, cia virtuali erdve, nikas iapreigoja. Eilines tavo atmazkes, kad pridengti tikraji tavo AS, nes paciai geda pasidaro, nes supranti, kad tai tikrai nera norma.

Esu tave uzbaninus nematau tavo pezalu, tik kai kiti atsako. Siandiena pajungiau, kad pamatyti tavo eilini, tau budinga diarejos priepuoli, akivaizdus paumejimas. Nebevaldai saves, pradejai visus savo meslu melsinti.

Tiek to, vel ijungsniu, nesinori tavo meslinas inspiracijas apie kitus skaityti, o ir siaip tu neturi ka pasakyti, kad vertetu skaityti.

Tai no atsakineji i mano postus, jei uzbaninus esi, dūra? biggrin.gif

O diedas tavo gi buvo pabeges nuo taves,, is dainos zodziu gi neisimsi pleasantry.gif
Papildyta:
QUOTE(Anonymous2017 @ 2017 10 20, 13:58)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="71850872" data-time="1508496167"><div><p>Nebijau...baisu tiesiog vartotojo įkelta nuotrauka
Papildyta:
Nereikia manes uzkabinti paprasciausia.
Tau irgi flag v ruki.
Papildyta:
Idomu...kas padeda susigrazinti pabėgusius vyrus?</p></div></blockquote><p>Niekaip nesupranti smile.gif Niekas tavęs nekabina, paprastai praeina kaip po viauksinti po kojomis jorkį. Ubuntu nėr-pažaidė su tavim, ir tiek smile.gif</p>

O tu dirbk...dirbk, kad galetum atostogas seimai nusipirkti.
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2017 10 20, 14:13)
Na Ubuntu nera tokia sterva, kad manipuliuotu, zaistu kitais. Cia burbancios metodai. Bet sasaja galima izvelgti, nera Ubuntu***, nera uz ko sleptis, kad provokuoti erzeli. Cambala siuo atzvilgiu teisi.
Papildyta:
Dekui, prognozuotinas postas, kitko nesitikejau 4u.gif

O keliais teko visdelto eiti aplink dieda, kaip aplink baznycia tris kartus, kad tas pareitu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 20 spalio 2017 - 15:39
QUOTE(-burbanti- @ 2017 10 20, 16:34)
Tai no atsakineji  i mano postus,  jei uzbaninus esi,  dūra?  biggrin.gif 

O diedas  tavo gi buvo pabeges  nuo  taves,,    is dainos zodziu gi neisimsi  pleasantry.gif

Nespejau uzbaninti, uzsiplepejau, dabar uzbaninsiu.

Klausimas kieno tai daina? TAvo giesme nieko bendro neturi su mano gyvenimu. BEt tiek to, as tikrai neketinu tave perkalbineti, nes zinau, kad tai beprasmiska, kaip ir Nakvisos atveju (as zinau apie ka tu kalbi), dabar jau zinau ir Anonimus atveja, pasidalino ZKB savo tos situacijos matymu, o ir ZKB aiskiai dave suprasti, kad tau ant ausies meska uzlipo.

TEnka pripazinti Vilneros tiesa 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2017 10 20, 16:39)

Klausimas kieno tai daina? TAvo giesme nieko bendro neturi su mano gyvenimu. BEt tiek to, as tikrai neketinu tave perkalbineti, nes zinau, kad tai beprasmiska, kaip ir Nakvisos atveju (as zinau apie ka tu kalbi), dabar jau zinau ir Anonimus atveja, pasidalino ZKB savo tos situacijos matymu, o ir ZKB aiskiai dave suprasti, kad tau ant ausies meska uzlipo.

TEnka pripazinti Vilneros tiesa  4u.gif

biggrin.gif biggrin.gif taigi sakei pries savaite uzbaninai

Nu ty i dura, kak pogliažu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2017 10 20, 16:39)

TEnka pripazinti Vilneros tiesa  4u.gif

Nereikia. Neverta.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2017 10 20, 14:17)
Burbanti pataike, nes raso apie kitus, ne apie ja  mirksiukas.gif

Bet nieko, ateis ir jos laikas, nepataike ant karstuju, suzinos apie save tai ko nezinojo ir dar daugiau, melso burbancioe yra daug, pritvinkusi. Paziurek kiek siandiena ant zmoniu isverte.

Man slayksciausia kad ji miksuoja savo meslinas interpretacijas - mela su is zmoniu gyvenimo ispreparuotais epizodais. Kuiuos prisirinko naudodamasi zmoniu pasitikejimu ja.

Atkreipk demesi, niekas is cia esanciu taip nesielgia kaip ji, nors itariu, visos turim informacijos apie ja.

Atkreipkite demesi visi...VISIIIII... biggrin.gif

Ach kakaja ja niesciasnaja...burbanti neliaupsina manes...kokia tragedija gyvenimo...
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2017 10 20, 16:26)
clap_1.gif  clap_1.gif  thumbup.gif

Kokios objektyvios, emocijom neparemtos isvados.

Bet tai kai kietai pavarė, nu toč toč save apibūdino lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2017 10 20, 16:43)
Nereikia. Neverta.

Neketinu.
GAila, kad per tokia kiaule, nebegalima pasidalinti savo isgyvenimais, patirtimi. Nes atsiras nepraustaburne ir apdergs savo meslu viska, ir spiegs kad tai ne jos meslas, o zmoniu, kuriu gyvenima ji ismeslino.

O siaip, pamacius jusu atsakymus jai siandien ryta atbaninau, perskaiciau ka prirase.
Dabar vel uzbaninau. Nenoriu matyti jos rasomo meslo nei apie save, nei apie kitus. TAigi, tikrai nesivelsiu i beprasmybe.
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2017 10 20, 14:25)
Na kam tą šūdą judinti? Smirdės po to taip, kad ne oro gaivikliai nepadės.  Perlipti, chlorkalkėm pabarstyti ir nueiti toliau. Savaime irimo procesas prasidės.

Svarbiausia savo šūdus issikuopk.
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2017 10 20, 14:47)
TAs irimo procesas ir dabar vyksta. Problema kad jis uzsiteses, ir dar ne viena ir ne du kartus, pries visiskai suirant, busime eilines jos diarejos priepolio liudininkes.
Papildyta:
Apibudinsiu burbancia viena fraze "Daktaras Dzekilas ir ponas Haidas".

Ji gali buti nuostabi, jautri pasnekove, ir meslina chame, kuri neturi jokiu skrupulu.

Pastaruoju metu, pastebiu, kad ponas Haidas pradeda dominuoti. Kodel?

O cia patylesiu, mano prielaidos, nebutinai gali buti tiesa, o asmeninis gyvenimas tam ir yra asmeniniu, kad ne man viesinti kito zmogaus asmeninius faktus.

biggrin.gif biggrin.gif ne nu...tu duodi. Paskutiniu metu as balsu juokiuosi is tavo postu.
Sakai - apibudinsiu burbancios vienu sakiniu biggrin.gif
Bet tai kai rašinėli prirase triju paragrafu biggrin.gif
Vieui sakiniu apibudino biggrin.gif
Moonte, juodai prajuokinai biggrin.gif
Is nieko siandien tiek nesijuokiau, kiek is taves. Pralinksminai teta burbancia.
Atsakyti