mane siek tiek stebina atkaklus noras viska iskraipyti, net ir pateisius, isikibus laikomasi klaidingos nuomones... Automatiskai kyla klausimas kodel, galit sau pamastyti, as turiu savo ideju
Aikt tu, rimtai? Tu matai, kokios mes panašios, pasirodo.....
Rase rase ji apie tave. As tau ne viena karta jau aiskinu, kad ji tavim manipuliuoja, naudoja tave ginklo vietoj kelti sarsala.
Pasikapstyk po vakarykscius postus, tau neuzkliuvo kad ji parase, kad skaito po tris eilutes tavo ir Moontes postu ir jji nepakencia kai protinga nare( o ji ivardyjo Moonte) ar tai meluoja ar tai kazka daro...Ir dar ji pabreze, kad jai nereiksmingu nariu kazkas tai neidomu. Jau vien is sito galetum suprasti kas tu esi burbanciai.
Eik i vakar diena, atsirask jos postus ir truputi pasideliok savo galvelej.
Man ne % deliok, man konkreciai atsakyk kuriai ji cia pataike.
Tau viska, gerai, ramu?
Paziurek i sios temos psl kieki, kas per durni klausimai .
Aikt tu, rimtai? Tu matai, kokios mes panašios, pasirodo.....
Bet tas komentaras apie klaidingos nuomones isikibima kaip pirstu sau i aki.
Bet tas komentaras apie klaidingos nuomones isikibima kaip pirstu sau i aki.
Čia buvo jau ne pirštu, o visu rąstu sau į akį.
Ir vel islaidaujate, vargo peles.
O kaip Turkija, taip ir liksite nenuvaziavusios.
------------
Islaidaut, tai islaidaut. Mes irgi pasirinkom kelias svajones
Taip, man viskas su mano atmintim gerai. Man nereikua cituoti, temoj gal kokie 8 nariai tie patys sedi, tai parasyk dabar apie kuri nari burbanti pataike.
Ir vel islaidaujate, vargo peles.
O kaip Turkija, taip ir liksite nenuvaziavusios.
------------
Islaidaut, tai islaidaut. Mes irgi pasirinkom kelias svajones
Į Turkiją niekaip nepavyks. Renkamės kelionę į Kretą Nu ir pildom kažkokias čia svajones
Rase rase ji apie tave. As tau ne viena karta jau aiskinu, kad ji tavim manipuliuoja, naudoja tave ginklo vietoj kelti sarsala.
Pasikapstyk po vakarykscius postus, tau neuzkliuvo kad ji parase, kad skaito po tris eilutes tavo ir Moontes postu ir jji nepakencia kai protinga nare( o ji ivardyjo Moonte) ar tai meluoja ar tai kazka daro...Ir dar ji pabreze, kad jai nereiksmingu nariu kazkas tai neidomu. Jau vien is sito galetum suprasti kas tu esi burbanciai.
Eik i vakar diena, atsirask jos postus ir truputi pasideliok savo galvelej.
Jau rasiau , gal nepameni, man nesvarbu ,kas esu Burbanciai ir ka ji apie mane galvoja, Tai nekeicia realybes, kad ji labai daug teisngu dalyku cia paraso. Vilnera irgi paraso pvz
As nevertinu zmoniu pagal tai jiems patinku as ar mano mintys. Pvz Monteverte musu poziuriai visikai isiskyre dievu temoj, bet mes su ja zmoniskai galim ir toliau bendrauti ir diskutuoti, Ko negaliu pasakyti apie kitas nares.
p.s ir manes niekas neikaip nenaudoja, as cia rasau, tai ka noriu rasyti, skaitau, ka noriu skaityti.
jusu silpnybe - tai, kad norit patikti ir jumsi per tai galima labai lengvai manipuliuti, ka ir Idomucia pastebejo, as to neturiu ir viskas. Tai gali rasyti dar 1000 psl ,kaip as taip rasau ir niekam nepatinku ir mane kazkas kiritkuoja ar kazkas saiposi ar dar ka jus ten sugalvojat. nes man neidomu, man paparsciausiai 0 iki jusu veiklos ir reakciju, jus tai jauciat, darot, ne as, ,o as rasau del saves, del savu tikslu, nesuprasi, bet siaip pasakiau