save neisaukstinsi kitus meslindamas.
Va sita galetumei kur virtuveje didelem raidem pasikabinti, ir kartoti kaip mantra kasdien, gal padetu?
Burbanti pataike, nes raso apie kitus, ne apie ja
Bet nieko, ateis ir jos laikas, nepataike ant karstuju, suzinos apie save tai ko nezinojo ir dar daugiau, melso burbancioe yra daug, pritvinkusi. Paziurek kiek siandiena ant zmoniu isverte.
Man slayksciausia kad ji miksuoja savo meslinas interpretacijas - mela su is zmoniu gyvenimo ispreparuotais epizodais. Kuiuos prisirinko naudodamasi zmoniu pasitikejimu ja.
Atkreipk demesi, niekas is cia esanciu taip nesielgia kaip ji, nors itariu, visos turim informacijos apie ja.
Rase ir apie mane, gal neiskaitei.
Bet aisku, geriau neigti jums nemaloniu dalykus, geriau sau atrodyti, tokiomis protingomsi, pukuotomis, izvaliomis...
Oi ir dar kaip elgetes, vien sioje temoje, vien paskutiniuose puslapiuse kiek grozio , bet kaip ir sakiau saves nematot, nenorit matyti, todel ir uzkliuna jums Burbanti ir as aisku uzkliunu ir Given uzkliuna ir Monteverte, ir Idomucia kartais, nes vis pretenduoja i ta jusu geruma tariama, nes jei jis butu tikras tokiais nuodais cia visos nesipjaudytumet :)Todel ir kopijuojat Burbancia, mane bandot avidinti kazkokiom izvalgiom taikyti i kazkokias isvadas , bet , deja, nu ne jum tai, nes jus pirmaisuai nesaziningos su savim, nepazystat saves, tai jums neimanama pazinti taip gerai kito, todel rasydama apie mane manau, idejau daug saves apibudinimo, speju, nes nezinau is kur dar galejai susifantazuoti panasios info.
Sis postas patvirtina mano izvalga, kad jus, bet kokiu budu norite buti MATOMA. Todel bandote isnpiruoti polemika apie nieka.
Na nepataikiau as anot jusu su zivalga ir kas... Pasaket savo nuomone, visi persakite, prieme demesyn. Kam vel rasineti ta pati per tapati...
O jus saves paklauskit, kodel jus taip darot?
Nematot savo susireiksminimo, jus matai galit parasyti numesti kazka, o kiti lai nedrista jums atsakineti ir priestarauti , ne duok dieva. Kaip cia anksciau, uzbaninot Burbancia, nes nervai nelaiko ja skaityt? ir isijunget numetet mesliuka ir vel pasikavojot. Ar ne vaikiska? Kaip vaikai kokie uz kampo kokius akmenis metytu. Vengiat tiesios diskusijos, vis per aplinkui apie zmone skelbiat savo nuomone, vis norit atrodyt gera, protinga ir t.t. vis jus glumina, kaip zmones nenori to daryti. kaip gali dristi issakyti savo nuomone ar ne? As nezinau kokia jus gyvenime i rnespeliosiu, tik sakau tai ,ka matau ci adiskusijoje, gal jus ci auzsidejusi tam tirka kauke, ivaizdi, nezinau, bet tai jusu reikalas.
Man labai patinka, kai zmones sugeba izvelgti kai ka daugiau, nei aks parasyta, bet jus ne is tu. Atrasiau, kad sakau gal zmogus susimastys, gal pasiklaus ar pataike ar ne, gal ismoks svao klaidas pripazinti, bet tikriausiai ne , ar ne?
Vis del to mano virtuve Jums padare ispudi, ramybes neduoda, kad praejus tiekl laiko atsimenat.
Na manau kad tokiai kaip as biomasei, nepades. Jums gi nepadejo, ar cia vel tik patarimas buvo, pati nepraktikuojate?
Papildyta:
ir vel koks susireiskinimas, nei neturejau galvoje kokia jusu virtuve, rimtai nei neatsimenu, atsimenu, tik kad asaket, jog cepelinus seimai ruosiat kartais, o koks interjeras ar kas ten ypatinga viduj tikrai nepamenu , siaip virtuveje dazna moteris praleidzia daug laiko ir tai labai gera vieta panasiems dalykams, kad butu pries akis.
Atleiskit, bet jusu izvalgos tokios naiviai neteisingos, gaila nematom cia viena kitos, manau butu daug paprasciau susisneketi, nes nu ne visiems iseina gerai suprasti pasnekova vien is uzrasyto teksto, todel as nesistebiu, kad manes nesuprantat, mane siek tiek stebina atkaklus noras viska iskraipyti, net ir pateisius, isikibus laikomasi klaidingos nuomones... Automatiskai kyla klausimas kodel, galit sau pamastyti, as turiu savo ideju
ps
Moonte, as jusu visu postu tikrai neskaitau, reta kuri, kartais akim perbegu, per ilgi ir per nuobodus man, tai jei kur ka rasot ir isivaizudojat , kad visi zino, tai klystat. Kaip ir isvartymas su ta mama jusu, as nei nezinau ,kur ka apie mama rasinejot, ikeliau tada posta ,kuriuo pasiremdama, tada jusu kai ko uzklausiau , bet vis tiek jus gi zinot,kaip is tirkuju yra ar ne ?