Man teko sutikt tokias mergaites kaip Ubuntu***, bent jau man taip atrodo.
Ubuntu***, tipiskas sangvinikas, ekstravertiska-ja domina aplinka, visuomene ir t.t. visokios naujoves ir t.t., bet ji mazai skiria demesio savianalizei, del to nevisada geba kritiskai ivertinti savo elgesi, gyvenima ir t.t.
Jei man tektu apibudinti ja vienu zodziu, tai greiciausiai butu zodis "vanduo". Vanduo lengvai keicia savo forma priklausomai nuo indo konfiguracijos. Is esmes Ubuntu*** pavirsutiniskai gali pritapti prie bet kokios kompanijos, tas pritapimas is sono atrodys organiskas, jei bendravims bus trumpalaikis. Gebejimas pritapti prie aplinkos tai gera savybe, bet esme yra tampe, kad tai yra laikina, ji neperima tos grupes zmoniu vertybiu, poziurio ir t.t. Ji kaip ir blaskosi tarp tu grupiu, kurios gali buti sudarytos pagal hobi, gyvenamaj vieta, klasiokai-bendradarbiai ir t.t. Ji nori buti su visais, bet tuopaciu yra ne su kuo, todel kad nera testinumo, nes ji nesugeba gilintis iki galo, viskas vyksta pavirsutiniskai ir chaotiskai.
Ubuntu*** beda yra tame, kad ji nesugeba pripazinti klydusi, ji bijo daryti klaidas. Greiciausiai tai itakoja vaiksytes traumos, itariu, pries ja buvo naudojamas psichologinis, galimai net fizinis smurtas. Labai ryskiai isreikstas poreikis buti teisinga, populiaria, matoma. Isvis nepernesa kritikos, kritika jai asocijuojasi su smurtu, todel ji agresyviai reaguoja i ja. Ji greiciausiai uzaugusi aplinkoje, kur jai nebuvo galima pasireiksti, nes dominavo kiti protingesni uz ja seimos nariai, kurie primesddavo jai savo nuomone. Peremusi si modeli, ji isvis nesugeba priimti kitokia nuomone. Kitokios nuomones priemimas jai greiciausiai asocijuojasi su pralaimejimu.
Gyvenime, ji labai komunikalbili, linksma, miela moteriske. Jos vyras greiciausiai dominuoja seimoje, del to ji turi "prisirinkusi" izvalgu pateisinanciu jos toki gyvenima, ji yra patogi zmona.
Moonte, gal nereikia is saves taip tyciotis? nu ne pischologe, nu nepataikot, kam dabar taip nusisneketi ir dar viesai? vat Burbanti pataiko 8k is 10, o jus 1 is 10.