Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jis kažko nesupranta, ar man reikia keistis?

QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 08 14, 17:14)
aaa pastojimas tai mirenos salutinis poveikis, nu idomiai... biggrin.gif  nes siaip rasiau tik apie pastojima prie Mirenos.  unsure.gif

Pacioje temos pradzioje atkreipiau demesi i tai, kad rasei, jok pasidaziusi blakstienas sau labiau patinki ir dazeisi net viena budama namie, man tai buvo kaip indikatorius, kad kazkas gali buti negerai su tavo saves priemimu. Kai parasei  diagnoze - endometrioze, tai tik patvirtinai mano spejimus. Nu gali putotis, keiktis, nervintis kiek nori, bet KT, kuriuos vartoji tau nepadedes, tik retusuoja problemas kaip ir makiazas. Pamtysi laikas parodys, reikia keist gyvenimo buda, mityba, deja, nera tokio lengvo problemu sprendimo budo, kaip tableciu gerimas arba spirales issidejimas...

Boze boze... lotuliukas.gif
Mane nuo vaikystes mokino ant ligoniu nepykt. 4u.gif
As dar zinok ir paauglystej bandziau dazytis, tiesiog buvo kaip zaidimas, kazko naujo ismokimas. Tai diagnoze irgi turbut yra? Oi, ir dar ausis prasidurus nuo trecios klases buvau. Tai cia isvis siiiiaubas?
Atsakyti
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2017 08 14, 17:23)
Man pvz 2 vaikų per akis, daugiau nenoooooriuuuuu, žiauru prisiminti nučiulptus papus ir nuolatinį neišsimiegojimą, be to, gali į pasaulį paleist kad ir visą futbolo komandą su ta mintim "davė dievas dantis, duos ir duonos", bet aš geriau savo 2 lepinsiu, nei dar gimdysiu ir kukliau gyvensiu. Jei jau taip nutiktų, kad pastočiau, galvos nesukčiau, bet laiminga irgi nebūčiau.
Gimdysi kiek dievas duos? Ar vistik kažkaip saugojies?

Betgi gyvūnas neturi tokio mąstymo kaip žmogus. Pvz nekastruotas katinas žymi teritoriją, o katė rėkia ir dulkinasi tik dėl instinktų, lygiai tas pats su kitais žinduoliais, iš gyvūnų dėl malonumo mylisi tik delfinai, jei neklystu. Šuo, užuodęs rujojančią kalę pasistengs ją iš... , o vyras, kad ir kaip norės, nu nepradės gatvėj lipt, ar ne? Tuom ir skiriamės nuo gyvūnų, kad turime ne tik instinktus, bet ir galime juos kontroliuoti.

Kodėl? Koks skirtumas, kaip pavadinti, mylėtis, barškintis, dulkintis, čikibrikintis, keksintis ir t.t. biggrin.gif

Aš taip mėnesines vadinu, pussesere iš Krasnojarsko biggrin.gif Tu sakai, kad ovuliacija retai kada vyksta kas mėn, tai kaip tada mėnesinės ateina kas mėn? Nes jeigu ovuliacija nevyktų, mėnesinių irgi nebūtų

Nu man tai bullshit, visų pirma, iš kur jis žino? Lygiai toks pat bullshit, kaip ir Markūno knyga "nelaimių priežastys ir galimybės jų išvengti", motina atsiuntė, atseit būtina tą knygą perskaityt, perskaičiau, nesakau, yra vertų dėmesio vietų, bet daug kur toks bullshit, kad nei juokis, nei verk

Nu kiekvienam savaip, taigi parasiau, planuojames dauguma tuos vaikus, kiek kaip iseina, bet pasakyti, kad ne daugiau nenoreciau vaiku tikrai negaliu. Ar juo labiau taip nenoreti, kad gerti hormonus, klausimas tada kyla , o kur meile vyrui? unsure.gif
Daug gyvunu jaucia malonuma sekso metu smile.gif tik ne taip lengva mokslininkam tai irodyti, bet yra kazkur sarasas , kates tame sarase. Tai ir gyvunu pasaulyje ne taip paprasta, ne visus patinus tos rujojancios pateles priisleidzia, ir siaip namingiai gyvunai jau siek tiek nutole nuo gamtos, Grynai gamtoje yra gana griestos taisykles, ner taip kad eina patele ir ant jos uzlipa patinas. Kokie buna sokiai, dainos, kovos...

Man skritumas yra ar tai daroma su meile ar ne.

Siap ne, bet papasakok tai merginom, kurios sako, kad su KT nevyksta ovuliacija biggrin.gif Tai manai, kad vyksta ir dar sakai kas menesi? tai kam tada jas gerti ?

Nu velgi, kaip ka norim taip priimam gyvenime, kartais daug laiko ir pamoku tenka praeiti, kad kazka priimti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ubuntu***: 14 rugpjūčio 2017 - 16:32
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 08 14, 17:19)

Tai siemet tokie vieni metai ir buvo toks gana didelis suolis ir aiskino cia visur kodel. As maniau, kad tu vyresne ir Airijoje seniau, bet atrodo, kad jus gana jauni cia ne taip senai.
Nu paciame travelieriu kvartale tai niekaip negyvensi, nes ju kvartalai tik jeimsm statomi buna. Manau, ne trevelieriai, o keliu kartu airiai gyevnantys is socialo blogiau  biggrin.gif Bet sakau,ne ta turejau omeny, apie rasizma , teoristus snekejau, trevelieriai tikrai nesusiburs ir neis deti bombos i koncerta koki, jei ju nekliudysi ir jie taves nekliudys ir visokiu ir tu trevelieriu yra. O gyventi aisku bent as renkuosi normalius, geresnius rajonus.

Jau rašiau ir kiek man metų, ir nuo kada Airijoj biggrin.gif Mes čia atvykom 2006, tik mašiną įsigijom praeitais metais, kai pagalvoji, ot durniai.

Šiaip jo, svarbiausia, koks žmogus, per keletą kiemų nuo mūsų gyven lietuvis su savo latve boba, tai atsidarai langą, nieko kito ir negirdėsi, kaip "k..va bl pašla nx kai pi..iu į snukį wacko.gif" gėdos jausmas už kitą aplanko. Ir man atrodo, jisai girtas prie vairo sėda, galvoju, gal reikėtų gardai pranešt
hmm.gif girdėjau, kaip barėsi su savo boba, į kaimynų kiemą pradėjo šuns š mėtyt, tai ką tie airiai paskui gali galvot?
Atsakyti
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2017 08 14, 17:33)
Jau rašiau ir kiek man metų, ir nuo kada Airijoj biggrin.gif Mes čia atvykom 2006, tik mašiną įsigijom praeitais metais, kai pagalvoji, ot durniai.

Šiaip jo, svarbiausia, koks žmogus, per keletą kiemų nuo mūsų gyven lietuvis su savo latve boba, tai atsidarai langą, nieko kito ir negirdėsi, kaip "k..va bl pašla nx kai pi..iu į snukį wacko.gif" gėdos jausmas už kitą aplanko. Ir man atrodo, jisai girtas prie vairo sėda, galvoju, gal reikėtų gardai pranešt
hmm.gif  girdėjau, kaip barėsi su savo boba, į kaimynų kiemą pradėjo šuns š mėtyt, tai ką tie airiai paskui gali galvot?

nu nemaciau kur rasei, bet taip reikejo anksciau laikyt teises , nu bet praeities nepakeisi, tik ateiti biggrin.gif siaip pagalvojau, jei tik dabar laikotes teises, tai gal ne perseniasuiai atvaziavot biggrin.gif

Butent, geriau toliau nuo lietuviu, musu rajone vien aseima gyveno ir tai man per akis bigsmile.gif zinoma visokiu visur buna, bet labai daug tarp lietuviu butent besielgenciu, kaip aprasei. mano vaikai su tais vaikais bendrauja, tai graziu dalyku prisimokina doh.gif labai noreciau nama nauja rast, bet va teks palaukt dar jauciu kokius metus...
Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 08 14, 17:32)
Nu kiekvienam savaip, taigi parasiau, planuojames dauguma tuos vaikus, kiek kaip iseina, bet pasakyti, kad ne daugiau nenoreciau vaiku tikrai negaliu. Ar juo labiau taip nenoreti, kad gerti hormonus, klausimas tada kyla , o kur meile vyrui?  unsure.gif
Daug gyvunu jaucia malonuma sekso metu smile.gif tik ne taip lengva mokslininkam tai irodyti, bet yra kazkur sarasas , kates tame sarase. Tai ir gyvunu pasaulyje ne taip paprasta, ne visus patinus tos rujojancios pateles priisleidzia, ir siaip namingiai gyvunai jau siek tiek nutole nuo gamtos, Grynai gamtoje yra gana griestos taisykles, ner taip kad eina patele ir ant jos uzlipa patinas. Kokie buna sokiai, dainos, kovos...

Man skritumas yra ar tai daroma su meile ar ne.

Siap ne, bet papasakok tai merginom, kurios sako, kad su KT nevyksta ovuliacija  biggrin.gif Tai manai, kad vyksta ir dar sakai kas menesi? tai kam tada jas gerti ?

Nu velgi, kaip ka norim taip priimam gyvenime, kartais daug laiko ir pamoku tenka praeiti, kad kazka priimti...

Na tikrai nenorėčiau. Nes visų pirma, ir taip per ilgai namuose užsisėdėjau, be to, vaikas ne lėlė, tam reikėtų žymiai daugiau finansų, o ir laisvės daugiau, koks kaifas, kai vaikai jau ūgtelėję, gali pabūt ir vieni namie, ir sumuštinį pasidaryt, nebenorėčiau šluostyt užpakalio ir vaikščiot nučiulptais papais. Išvis prie ko čia meilė vyrui, nesuprantu

Nu nesiginčysiu, nesu mokslininkė, tik sakau tai, ką skaičiau.

Nežinau kaip su KT, nes niekada nevartojau, tai ir nesireikšiu ta tema.

Papildyta:
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 08 14, 17:37)
nu nemaciau kur rasei, bet taip reikejo anksciau laikyt teises , nu bet praeities nepakeisi, tik ateiti  biggrin.gif siaip pagalvojau, jei tik dabar laikotes teises, tai gal ne perseniasuiai atvaziavot  biggrin.gif

Butent, geriau toliau nuo lietuviu, musu rajone vien aseima gyveno ir tai man per akis  bigsmile.gif zinoma visokiu visur buna, bet labai daug tarp lietuviu butent besielgenciu, kaip aprasei. mano vaikai su tais vaikais bendrauja, tai graziu dalyku prisimokina doh.gif labai noreciau nama nauja rast, bet va teks palaukt dar jauciu kokius metus...

Dabar kad tik vyrui pavyktų teises išsilaikyt, tai būtų liuks, galėtume ir motorway važiuot, kelias sutrumpėtų, nes dabar pvz į Dubliną riedam beceik 2 val, kai galėtume per val biggrin.gif

Na, aš žmonių pagal tautybes neskirstau, turiu nemažai pažįstamų lietuvių, normalūs žmonės, tik tas mano paminėtas išskirtinis fruktas, budulis kvadratu. Ačiūdie, vaikų neturi, bet turi šunį, tai gaila to šuns man. Mano vaikai lietuvių draugų neturi, vien tik airiukai, yra viena mergaitė pusiau portugalė, mokykloj irgi mažai lietuvių. Ir aš dukra pasitikiu, ji ne pagal metus protingas vaikas, tai pati su tokiais nebendrautų, o vat su sūnum visko būtų biggrin.gif
Atsakyti

Ubuntu, imk pasiskaityk, apsisviesk biski:

http://www.prisimink...cepcija/tablete

Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 08 14, 17:19)

Pacioje temos pradzioje atkreipiau demesi i tai, kad rasei, jok pasidaziusi blakstienas sau labiau patinki ir dazeisi net viena budama namie, man tai buvo kaip indikatorius, kad kazkas gali buti negerai su tavo saves priemimu. Kai parasei  diagnoze - endometrioze, tai tik patvirtinai mano spejimus.

Na pas mane ginekologu isvados buvo nustatytos pries 2 metus. Iki tol nebuvo jokiu ginekoliginiu problemu. Pas gine pasirodydavau kas mazdaug du metai, profilaktiskai, lygiai taip pat, kaip pas seimos, del bendro kraujo tyrimo.
O tu man cia per kompa pripaisai kazkokia mano jaunyste, saves nepriemima ir kazkoki visiska brieda doh.gif . Tu sau tikrai normali atrodai?

Ai, dar domina koks ti per profesorius, kur kazkokias erezijas apie endometrioze buvai ikelus. Galima nuoroda i autoriu ir knygos pavadinima?

Dar yra skyrelis endometriozes cia sm. Tu nenori tos info tenai ikelt?
Atsakyti
QUOTE(Gervuogine @ 2017 08 14, 18:18)
<p>Ubuntu, imk pasiskaityk, apsisviesk biski:</p><p></p><p><a data-ipb='nomediaparse' href='http://www.prisimink.lt/lt/kontracepcija/tablete'>http://www.prisimink.lt/lt/kontracepcija/tablete</a></p><p></p><p></p>

kas cia man naujo turetu buti? taip tokiu principu veikia kontraceptikai TEORIJOJE, as sakiau kitka, kad deja 100 proc jie neveikia ir visgi nesugeba visom visada uzslopinti ovuliacijos, jei nesutinkat prasau ikelkit kokius nors pavadinims KT ir mes tada konkreciai ziurim ka ir kap sukialia. O tokiu teroiniu , reklaminiu straipsniu nekelkit, is ju mazai konkretumo ir naudos.

Kontraceptinės tabletės – vienas iš populiariausių kontracepcijos būdų visame pasaulyje. Šiose piliulėse yra alternatyvios moteriškų hormonų, estrogeno bei progesterono versijos, kuriuos moterų organizmas išskiria natūraliai. Jie yra pagrindinis ginklas prieš apvaisinimą.
kontraceptinėse piliulėse esantys hormonai trukdo vykti ovuliacijai., Taip pat, jie trukdo spermatozoidams pasiekti tuos kiaušinėlius, kurie vis dėlto buvo išskirti. ....
Sutirština gimdos kaklelio gleives, todėl spermai tampa sunkiau patekti į gimdą bei pasiekti kiaušinėlį.
Kietina/plonina gimdos gleivinę, todėl tikimybė, kad kiaušinėlis bus implantuotas bei galės augti, sumažėja.

sitas paskutinis ir yra abortatyvinis poveiksi apie kuri kalbejau.
Be to Jei yra tinkamai naudojamos, kontraceptinės piliulės yra efektyvios 99 procentus atvejų. Tai reiškia, jog mažiau nei viena iš šimto moterų, metus laiko besinaudosiančių kontraceptinėmis tabletėmis, yra apvaisinama.

Dabar ikeliu bendra info, jei nesutinkat suparsytu sakiau dekti konkreciu vaistu pavadinaima, gal rimtai jau kokius isrado..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ubuntu***: 14 rugpjūčio 2017 - 17:32

ir kuo skiriasi mm su KT ir be KT????? lotuliukas.giftai juk tos pacios menesines, tik kiausinelis reciau ovuliuoja, bet ir siaip naturliai labai retai pas ka jis ovuliuoja kas menesi.

Tai kad su KT vykstantis kraujavimas nesivadina menesinemis, nevyksta ovuliacijos, kraujavimas trunka labai trumpai 2-4 dienas ir yra zymiai silpnesnes lyginant su menesinem. Atsakiau? Tavo tu kliedesiu apie istvirkima ir endo priezastys tai net nekomentuosiu.

Beje, del zaliavalgiu menesiniu isnykimo girdejau. Netenka daug svorio, kadangi estrogenas nebesigamina kiek reikia, isnyksta menesines. Dvasingieji tai vadina nusvitimu, gydytojai - sutrikimu.

Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2017 08 14, 18:30)
Na pas mane ginekologu isvados buvo nustatytos pries 2 metus. Iki tol nebuvo jokiu ginekoliginiu problemu. Pas gine pasirodydavau kas mazdaug du metai, profilaktiskai, lygiai taip pat, kaip pas seimos, del bendro kraujo tyrimo.
O tu man cia per kompa pripaisai kazkokia mano jaunyste, saves nepriemima ir kazkoki visiska brieda doh.gif . Tu sau tikrai normali atrodai?
Ai, dar domina koks ti per profesorius, kur kazkokias erezijas apie endometrioze buvai ikelus. Galima nuoroda i autoriu ir knygos pavadinima?
Dar yra skyrelis endometriozes cia sm. Tu nenori tos info tenai ikelt?

Jei atidziai skaitytum, ka rasau ir stengtumiais surpasti, o ne purkstauti tau irgi kitaip atrodytu biggrin.gif
Nesakiau, kad profesorius, sakiau psichologas, ten kur ikeliau endometriozes priezastis, kur pasijuokei ten ir yra knygos pavadinimas ir autorius mirksiukas.gif
Ne nenoriu, jei nori ikelk mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ubuntu***: 14 rugpjūčio 2017 - 17:42

kas cia man naujo turetu buti? taip tokiu principu veikia kontraceptikai TEORIJOJE, as sakiau kitka, kad deja 100 proc jie neveikia ir visgi nesugeba visom visada uzslopinti ovuliacijos, jei nesutinkat prasau ikelkit kokius nors pavadinims KT ir mes tada konkreciai ziurim ka ir kap sukialia. O tokiu teroiniu , reklaminiu straipsniu nekelkit, is ju mazai konkretumo ir naudos.

Kontraceptinės tabletės – vienas iš populiariausių kontracepcijos būdų visame pasaulyje. Šiose piliulėse yra alternatyvios moteriškų hormonų, estrogeno bei progesterono versijos, kuriuos moterų organizmas išskiria natūraliai. Jie yra pagrindinis ginklas prieš apvaisinimą.
kontraceptinėse piliulėse esantys hormonai trukdo vykti ovuliacijai., Taip pat, jie trukdo spermatozoidams pasiekti tuos kiaušinėlius, kurie vis dėlto buvo išskirti. ....
Sutirština gimdos kaklelio gleives, todėl spermai tampa sunkiau patekti į gimdą bei pasiekti kiaušinėlį.
Kietina/plonina gimdos gleivinę, todėl tikimybė, kad kiaušinėlis bus implantuotas bei galės augti, sumažėja.

sitas paskutinis ir yra abortatyvinis poveiksi apie kuri kalbejau.
Be to Jei yra tinkamai naudojamos, kontraceptinės piliulės yra efektyvios 99 procentus atvejų. Tai reiškia, jog mažiau nei viena iš šimto moterų, metus laiko besinaudosiančių kontraceptinėmis tabletėmis, yra apvaisinama.

Dabar ikeliu bendra info, jei nesutinkat suparsytu sakiau dekti konkreciu vaistu pavadinaima, gal rimtai jau kokius isrado..

O kas jus gydytoja, profesore kad imsit ir komentuosit ? :)

Ir visa sita rastliava is kur ? :)

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2017 08 14, 18:34)
Tai kad su KT vykstantis kraujavimas nesivadina menesinemis, nevyksta ovuliacijos, kraujavimas trunka labai trumpai 2-4 dienas ir yra zymiai silpnesnes lyginant su menesinem. Atsakiau? Tavo tu kliedesiu apie istvirkima ir endo priezastys tai net nekomentuosiu.</p><p></p><p></p><p>Beje, del zaliavalgiu menesiniu isnykimo girdejau. Netenka daug svorio, kadangi estrogenas nebesigamina kiek reikia, isnyksta menesines. Dvasingieji tai vadina nusvitimu, gydytojai - sutrikimu.</p>

Nu tai normalios menesines ir tesiasi 2-4 dienas. Tai kas ten tada kraujuoja jei ne menesines? doh.gif
Dažniausiai ši kontracepcijos priemonė teigiamai įtakoja mėnesines – jos tampa reguliaresnės bei mažiau skausmingos;
https://www.atsargus...mones/tabletes/
man keisciausia kai zmones vartojantys kazka taip mazai zino ,ka vartoja, kaip tai juos veikia ir dar man kazka bando irodyti.... Jus kazkuom pasidomekti daugiau, nei gydytoju pasakojimais, nors neisivaizudoju is vis kaip nezinot, kad kraujaviams moteriai ir yra menesines, jei ne kokios ligos pozymis ar koks persileidimas... doh.gif
p.s. Imkim Grazina Gum, labai grazi moteris labai normalaus svorio mirksiukas.gif Gorilos kokios pvz irgi zaliavalges nesiskundzia svorio trukumu biggrin.gif Bet visokiu zmoniu yra jei save alina kazkai paisku prasideda sutrikimai..
Papildyta:
QUOTE(Gervuogine @ 2017 08 14, 18:37)
O kas jus gydytoja, profesore kad imsit ir komentuosit ? smile.gif</p><p></p><p>Ir visa sita rastliava is kur ? smile.gif</p>

https://www.atsargus...mones/tabletes/

Atleiskit pamirsau ideti nuoroda biggrin.gif . O tai reikia buti profesore, kad zinoti tuos dalykus? doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ubuntu***: 14 rugpjūčio 2017 - 17:52