Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jis kažko nesupranta, ar man reikia keistis?

QUOTE(IDOMUCIA @ 2017 10 20, 11:05)
Na o as einu garaza tvarkyti.
Vyriskas darbas! Juk neturiu mylincio  lotuliukas.gif

Ale kaip tau skaudziai kirto, matosi. Nu suprantu, sunku nuo pat mazens buti nereikalingam, nei zmona myli, dauzei kaip kriause, kur jau ten iki meiles, vaikai nekencia, sudas, ne gyvenimas. Buvai bent syki aplankyti savo vaiko kapo?
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2017 10 20, 10:58)
Gerai, kad pazadejo. Bet visi zino, kad dantis turi ir turi prota. Taigi islieka pavojinga.

O ZKB tik ikyriai skalija, nesuprasdama situacijos.
Vien jos nikas daug ka pasako, kazkoki nepilnavrtiskuma, kuri bando kompensuoti save ivardindama kruta.

Sakysim as galiu leisti apie save sakyti blogus ir abejotinos garbes dalykus.

Abudu negraziai elgiates. Zkb pamyne ant jusu problemos, o jus paskui ant jos papu. Nederetu vyrui saipytis is moters grozybiu.

O ka tas nikas? Nu bajeris ir viskas. Anksciau jos avataras man ziauriai patiko, labai prie nico tiko, dabar kazkokia bakterija uzsidejus biggrin.gif .
Atsakyti

Ji rašė, kad po tam tikro įvykio, visu būriu vyksta pirmą kartą į Turkiją. O kas čia tokio? Niekaip nesuprantu. Ištrauki žodžius iš konteksto ir valkioji, kaip didžiausią sensaciją.

pakako pirmą kartą :) 

Atsakyti
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2017 10 20, 11:04)
Vardink i sveikata biggrin.gif Bet paklausiu, is kur tu zinai, gal mano vyras senu seniausiai jau kitam darbe dirba? As gi jau seniai apie save nieko nebesipasakoju, taip kad.. paziurek i kristolini ir tuomet bandyk pataikyt biggrin.gif

Skyletas jos kristolinis, todel neikaip nepataiko.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2017 10 20, 11:10)
O ka tas nikas? Nu bajeris ir viskas. Anksciau jos avataras man ziauriai patiko, labai prie nico tiko, dabar kazkokia bakterija uzsidejus biggrin.gif .

Tai vat butent. kai registravausi, kokia 15 nicku jau buvo uzimta, tai soviau sita ir pataikiau lotuliukas.gif O tas nuokrypa bando psichologines analizes daryti lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2017 10 20, 11:10)
Abudu negraziai elgiates. Zkb pamyne ant jusu problemos, o jus paskui ant jos papu. Nederetu vyrui saipytis is moters grozybiu.

Lygtai man rupetu jo pasisaipymas lotuliukas.gif Iki vyro jam kaip karvei iki menulio
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2017 10 20, 11:55)

Jei tau patinka tokio tipazo vyrai,  kaip Blondinas,  tai reiskiasi tu ir i vyrus toki pati issirinkai.

O kuo tas tipažas blogas?
Išvis - ar tu gali objektyviai vertint tipažą vyro, kuris tave sudirbo? Juk akivaizdu, kad būsi neobjektyvi, va, pripaišei alkoholizmą, delfius, o žinant, kad mėgsti truputėlė pagražint realybę, aišku, kad vertini ne tu, o užgautas tavo ego.

Atsakyti
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2017 10 20, 11:09)
Ale kaip tau skaudziai kirto, matosi. Nu suprantu, sunku nuo pat mazens buti nereikalingam, nei zmona myli, dauzei kaip kriause, kur jau ten iki meiles, vaikai nekencia, sudas, ne gyvenimas. Buvai bent syki aplankyti savo vaiko kapo?

Tu neviska zinai apie jo sunu. Baik. Nepradek kaip Monteverte.
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2017 10 20, 11:09)
Ji rašė, kad po tam tikro įvykio, visu būriu vyksta pirmą kartą į Turkiją. O kas čia tokio? Niekaip nesuprantu. Ištrauki žodžius iš konteksto ir valkioji, kaip didžiausią sensaciją.

Nu ka gi...tu pirma pradejai, prašyčiau isidemeti.

Kas kalba? Ta, kuri del karjeros vaika vaika stumde pirmyn atgal per rankas, su diedais vienam bute gyveno, orgijas kele, vaika kazkur pas mociute numetusi...
Gana ? Ar dar nori?
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2017 10 20, 11:15)
Tu neviska zinai apie jo sunu. Baik. Nepradek kaip Monteverte.

Ir zinot nenoriu. Lai uzsiciaupia, tuomet jo niekas nekabins
Atsakyti

Nu ka gi...tu pirma pradejai, prašyčiau isidemeti.

Kas kalba? Ta, kuri del karjeros vaika vaika stumde pirmyn atgal per rankas, su diedais vienam bute gyveno, orgijas kele, vaika kazkur pas mociute numetusi...
Gana ? Ar dar nori?

Sugalvok tu man. Tau iki Nakvišos kaip Ubuntu iki sveiko proto.

Primink, kur tavo mama? Kiek kartų mataisi su ja, savo šeima? Woops. Turto davė ir gana iš tos mamos, ar ne? :) Jos funkcija atlikta?

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2017 10 20, 11:59)
Tu cia gali pasakas pasakoti vienas,  o ka rasei miegamajame -  visai kitos pasakoms.

Burbe, va tavo esmė, viskas apie tave.
Atsakyti
QUOTE(vilnera @ 2017 10 20, 11:14)
O kuo tas tipažas blogas? 
Išvis - ar tu gali objektyviai vertint tipažą vyro, kuris tave sudirbo?  Juk akivaizdu, kad būsi neobjektyvi, va, pripaišei alkoholizmą, delfius, o žinant, kad mėgsti truputėlė pagražint realybę, aišku, kad vertini ne tu, o užgautas tavo ego.

O dzyyyyyzis...
Nuuuu...jei jums tokie vyrai patinka, tai cia tik jusu problemos
Papildyta:
QUOTE(vilnera @ 2017 10 20, 11:20)
Burbe, va tavo esmė, viskas apie tave.

O as esu jusu sielu veidrodis biggrin.gif
Atsakyti