Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jis kažko nesupranta, ar man reikia keistis?

Taip...uztat ir reikia2 eiti dirbti, O paskui rekti forume - pagaliau sau galime leisti isvaziuoti i Turkija pirma karta gyvenime, O mums jau pad sorak
biggrin.gif
Papildyta:
Jei tau patinka tokio tipazo vyrai, kaip Blondinas, tai reiskiasi tu ir i vyrus toki pati issirinkai.

Dirbu nuo aukštosios baigimo, Turkijoj buvau ne sykį :) Kažką kito susigalvok :)

Atsakyti
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2017 10 20, 10:51)
Pasakojau, kad dirba daug, bet kiek uždirba, nepasakojau niekada, taip kad, gali spėlioti toliau ir bandyti pataikyti biggrin.gif
[right][snapback]71850574[/snapback][/right]

Ojazau...gal papunkciui isvardinti?

Nors...nu ar man ne pokum jusu issisukinejimai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2017 10 20, 10:42)
Taigi vakar Monteverte pasizadejo nesikandzioti. Nepasitikit? Bijot?

Gerai, kad pazadejo. Bet visi zino, kad dantis turi ir turi prota. Taigi islieka pavojinga.

O ZKB tik ikyriai skalija, nesuprasdama situacijos.
Vien jos nikas daug ka pasako, kazkoki nepilnavrtiskuma, kuri bando kompensuoti save ivardindama kruta.

Sakysim as galiu leisti apie save sakyti blogus ir abejotinos garbes dalykus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IDOMUCIA: 20 spalio 2017 - 10:01
QUOTE(Anonymous2017 @ 2017 10 20, 10:56)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="71850582" data-time="1508486133">
<div>
<p>Taip...uztat ir reikia2 eiti dirbti, O paskui rekti forume - pagaliau sau galime leisti isvaziuoti i Turkija pirma karta gyvenime, O mums jau pad sorak
vartotojo įkelta nuotrauka
Papildyta:

Jei tau patinka tokio tipazo vyrai, kaip Blondinas, tai reiskiasi tu ir i vyrus toki pati issirinkai.</p>
</div>
</blockquote>
<p>Dirbu nuo aukštosios baigimo, Turkijoj buvau ne sykį smile.gif Kažką kito susigalvok smile.gif</p>

Oi oi oi oi oi biggrin.gif biggrin.gif

Tu cia gali pasakas pasakoti vienas, o ka rasei miegamajame - visai kitos pasakoms.

biggrin.gif kaip zmogus nori parodyti, kad jis geriau gyvena, nei is tikruju yra.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2017 10 20, 10:53)
Ka tu palenktyniausi, jei visai sugyvulejus, tik kates sunys vistos gaidziai tau galvoje

Nu. Nors neiskrypus, neligota, kaip tu. Dar pakukarykuok, garsiau
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žiauriai krūta boba: 20 spalio 2017 - 10:02
Einu as geriau is skumbrės silkę daryti, nei skaitysiu melagingus gyrimusis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2017 10 20, 10:57)
Ojazau...gal papunkciui isvardinti?
Nors...nu ar man ne pokum jusu issisukinejimai  biggrin.gif

Vardink i sveikata biggrin.gif Bet paklausiu, is kur tu zinai, gal mano vyras senu seniausiai jau kitam darbe dirba? As gi jau seniai apie save nieko nebesipasakoju, taip kad.. paziurek i kristolini ir tuomet bandyk pataikyt biggrin.gif
Atsakyti

Oi oi oi oi oi biggrin.gifbiggrin.gif

Tu cia gali pasakas pasakoti vienas, o ka rasei miegamajame - visai kitos pasakoms.

biggrin.gifkaip zmogus nori parodyti, kad jis geriau gyvena, nei is tikruju yra.

Svarbiausia man žinoti pačiai, kaip man yra. Ką kiti mano ir interpretuoja man giliai nusišvilpt  :) Juolab, kad interpretuotoja yra nelaiminga moterėlė, bandanti gyventi kitų gyvenimus.

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2017 10 20, 11:01)
Einu as geriau is skumbrės silkę daryti,  nei skaitysiu melagingus gyrimusis  biggrin.gif

Na o as einu garaza tvarkyti.
Vyriskas darbas! Juk neturiu mylincio lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2017 10 20, 11:50)
Ne. As rasiau,  kad tik...kaip cia graziau issireiskus...keistoms moterims gali patikti tokie vyrai,  kaip  blondinas.
Jusu supratimas apie vyrus,  kai kuriu,  tai mat radnaja. Sovietinis kaimas kryzkeleje

Negudrauk. Tu pirmiausia Blondiną nupiešei kaip alkoholiką, visokį kitokį, o jau paskui pradėjai stebėtis, mol, kaip jis kažkam gali patikt smile.gif Pigus permatomas triukas.

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2017 10 20, 10:58)
Gerai, kad pazadejo. Bet visi zino, kad dantis turi ir turi prota. Taigi islieka pavojinga.

O ZKB tik ikyriai skalija, nesuprasdama situacijos.
Vien jos nikas daug ka pasako, kazkoki nepilnavrtiskuma, kuri bando kompensuoti save ivardindama kruta.

Sakysim as galiu leisti apie save sakyti blogus ir abejotinos garbes dalykus.

Oooo, kiek demesio zkb asmeniui, nu cool! lotuliukas.gif

Vistgaidis ir Afrikoj vistgaidis ir niekam tavo kukarykavimai cia nerupi, tai gal jau suskleisk savo apipesiotus sparnus ir mars slieku lesti? O tai per daug isijautei
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2017 10 20, 10:59)
Tu cia gali pasakas pasakoti vienas,  o ka rasei miegamajame -  visai kitos pasakoms.

Ji rašė, kad po tam tikro įvykio, visu būriu vyksta pirmą kartą į Turkiją. O kas čia tokio? Niekaip nesuprantu. Ištrauki žodžius iš konteksto ir valkioji, kaip didžiausią sensaciją.
Atsakyti