Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jis kažko nesupranta, ar man reikia keistis?

QUOTE(IDOMUCIA @ 2017 10 20, 10:31)

Jei ka tai pavojingiausia yra Monteverte. Ji tyliai issiaiskina kitu problemas, o ne tusciai loja ir tikrai gali ikasti tiksliai i skaudama vieta.
Pavojinga moteris.

Taigi vakar Monteverte pasizadejo nesikandzioti. Nepasitikit? Bijot?
Atsakyti
QUOTE(vilnera @ 2017 10 20, 10:40)
Net dirbdama norvegijoj valytoja, nesu mąsčius nei jautusis, kad ariu.. Nes nebuvo sunku. Buvo tik nekomfortiška pačiai prieš save, kad galėčiau daugiau, o važinėju su dulkių siurbliu ir švabra..  Tai apie tą arimą  - čia gal iš savo patirties projektuoji?

Man kalbam apie jusu vyru sugebejimų rupintis seima, o ne kuo jus dirbat.
Atsakyti

Et, reikėjo gi sena merga likti, pasigauti žymiai jaunesnį diedą, tada sėdėtum drebėdama dėl jo, kad ginkdie nepažiūrėtų į savo vienmatę ar jaunesnę, kur jau ten karjera, kur jau ten ambicijos, kai reik visą laiką skirti diedo išsaugojimui :)

Atsakyti
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2017 10 20, 10:40)
Iš kur tu žinai, kiek mano vyras uždirba, sunku jam ar ne, spėlioji viso labo ir tiek. biggrin.gif Ir tu nieko nežinai, dirbu aš ar nedirbu, vien šioj temoj kiek dirbančių, ale krūtai uždirbančių, bet turintys laiko nuo ryto iki vakaro forume sėdėti lotuliukas.gif

Pati gi pasakojai forume.
Papildyta:
QUOTE(Anonymous2017 @ 2017 10 20, 10:44)
<p>Et, reikėjo gi sena merga likti, pasigauti žymiai jaunesnį diedą, tada sėdėtum drebėdama dėl jo, kad ginkdie nepažiūrėtų į savo vienmatę ar jaunesnę, kur jau ten karjera, kur jau ten ambicijos, kai reik visą laiką skirti diedo išsaugojimui smile.gif</p>

O vistiek tu issirinkai netikusi dieda biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2017 10 20, 11:39)

Ne ne...temos nesuk nuo jusu nevykeliu died u,,  kurie nieko nesugeba.

Čia tu temą nusukai. Juk galėjai taip ir rašyt - Blondinas ant tavęs užvarė, skaudžiai, vat ir išlindo senos nuoskaudos, o tada jau ir visos, kas su juo normaliai bendravo, pasidarė negerų diedų ariančiomis žmonomis smile.gif

Apie nevykusius diedus - aš saviškį kaip tik laikau labai vykusiu, ir tai, kad jis vykęs, ir mane motyvuoja..
Atsakyti

Papildyta:
O vistiek tu issirinkai netikusi dieda biggrin.gif

Tai kad aš savo netikusio nė už ką neiškeisčiau į tokį kaip tavo. Ar kitokį. Gavau, kokio esu verta.

Atsakyti
QUOTE(vilnera @ 2017 10 20, 10:47)
Čia tu temą nusukai. Juk galėjai taip ir rašyt - Blondinas ant tavęs užvarė, skaudžiai, vat ir išlindo senos nuoskaudos, o tada jau ir visos, kas su juo normaliai bendravo, pasidarė negerų diedų ariančiomis žmonomis smile.gif 
Apie nevykusius diedus - aš saviškį kaip tik laikau labai vykusiu, ir tai, kad jis vykęs, ir mane motyvuoja..

Ne. As rasiau, kad tik...kaip cia graziau issireiskus...keistoms moterims gali patikti tokie vyrai, kaip blondinas.
Jusu supratimas apie vyrus, kai kuriu, tai mat radnaja. Sovietinis kaimas kryzkeleje
Atsakyti

Deja, bet yra moterų, kurios išties mano, kad svarbiausia vyro funkcija-jas išlaikyti. O tai, kad vyras grįžta, kai jau vaikai miega, kad vaikus faktiškai viena moteris augina-joms neatrodo blogai.

Jei mano vyrui pasiūlytų algą 2500, bet jis taip artų-nesutikčiau. Man geriau mažiau, bet vyras 18 val namie, pasirūpinęs vaikų atvežimu, būreliai. Ir manimi, žinoma :)

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2017 10 20, 10:46)

Pasakojau, kad dirba daug, bet kiek uždirba, nepasakojau niekada, taip kad, gali spėlioti toliau ir bandyti pataikyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2017 10 20, 11:44)
Man kalbam apie jusu vyru sugebejimų rupintis seima,  o ne kuo jus dirbat.

Na , jei tau atrodo, kad mano vyras nesugeba rūpintis šeima, nes man patiko bendraut su Blondinu, tavo bėdos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2017 10 20, 10:34)
Jei ką, aš su niekuo ir nelenktyniauju, kuri pavojingiausia ar kokia -iausia, giliai px, supranti, vištgaidi?

Ka tu palenktyniausi, jei visai sugyvulejus, tik kates sunys vistos gaidziai tau galvoje
Atsakyti
QUOTE(Anonymous2017 @ 2017 10 20, 10:49)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="71850559" data-time="1508485619">
<div>
<p>Pati gi pasakojai forume.
Papildyta:

O vistiek tu issirinkai netikusi dieda vartotojo įkelta nuotrauka</p>
</div>
</blockquote>
<p>Tai kad aš savo netikusio nė už ką neiškeisčiau į tokį kaip tavo. Ar kitokį. Gavau, kokio esu verta.</p>

Taip...uztat ir reikia2 eiti dirbti, O paskui rekti forume - pagaliau sau galime leisti isvaziuoti i Turkija pirma karta gyvenime, O mums jau pad sorak
biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(vilnera @ 2017 10 20, 10:52)
Na , jei tau atrodo, kad mano vyras nesugeba rūpintis šeima, nes man patiko bendraut su Blondinu, tavo bėdos  biggrin.gif

Jei tau patinka tokio tipazo vyrai, kaip Blondinas, tai reiskiasi tu ir i vyrus toki pati issirinkai.
Atsakyti