Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jis kažko nesupranta, ar man reikia keistis?

QUOTE(-burbanti- @ 2017 10 20, 00:15)
I bara nueiti ne tas pats kas iseiti

Ei , tu nx. Moonte blondina primine cia...
Geras narys buvo,/yra...
Ne Zanuda😁.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2017 10 20, 00:41)
Bet kuriuo atveju - jus man neabejinga. Zavites, slykstites, tai detales. Ne esme.
O va man jus nekeliat jokiu emociju. Kazkokia tuscia, na asmenine nuomone aisku, jusu nepazistu pakankamai.
Siulau tiesiog maziau kreipti demesi ir leistis buti taip pigiai isprovokuojamai

Tavim žavėtis gali nebent iškrypėliai, o kad kažkam tu šlykštus, manai yra čia kuo džiaugtis? Nesusireikšmink, ką tu apie mane galvoji man yra giliai nusispjaut. O wow, koks turiningas užsiėmimas, forume provokuoti bobas hihihi.gif ir tuo tikėti, kad pavyksta lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2017 10 20, 00:52)
Geras narys buvo,/yra...
Ne Zanuda😁.

Abejoju, kad yra. Išvis forumas kaip ir miręs, o kai išjungs seną versiją, nieko čia nebeliks
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2017 10 20, 00:52)
Geras narys buvo,/yra...
Ne Zanuda😁.

Dabar papasakok kaip tai siejasi su mano postu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 20 spalio 2017 - 00:03
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2017 10 20, 00:57)
forume provokuoti bobas hihihi.gif ir tuo tikėti, kad pavyksta lotuliukas.gif

Visu pirma tikslas ne provokuoti, o tokiu budu atfiltruotii leksto proto nares.
Kaip ir sunekai, buna dresiruoti ir neveisliniai dvorniaskos.
Su dvorniaskomis nera ka bendraut
Atsakyti
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2017 10 20, 00:57)

Abejoju, kad yra. Išvis forumas kaip ir miręs, o kai išjungs seną versiją, nieko čia nebeliks

Šlykštus prasigeres tipas buvo blondinas. Alkoholikas grynas.
As ji sutikau delfio chate. Visi baisejosi diedo chamiskumu.
Kai prie chamu vyru priprate moterys, tai joms gal ir normalus atrodo jis. As tai prie tokiu nepratus, tai man jis kažkoks monstras
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2017 10 20, 01:02)
Visu pirma tikslas ne provokuoti, o tokiu budu atfiltruotii leksto proto nares.
Kaip ir sunekai, buna dresiruoti ir neveisliniai dvorniaskos.
Su dvorniaskomis nera ka bendraut

Aha aha, kai realaus gyvenimo neturi, kas belieka.. lotuliukas.gif

Kaip ir gaidžiai. Būna tokie bajavi, spalvotom plunksnom, visas vištas numindo, o būna tokie nupiepę, kur fig suprasi, višta ar gaidys, nebent buljonui tinkami, daugiau niekam.
Atsakyti
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2017 10 20, 01:09)
Aha aha, kai realaus gyvenimo neturi, kas belieka.. lotuliukas.gif

Kas yra realus gyvenimas?
Man gyvenimas realus koks yra, bet pas kazka ten matyt ypatingas realumas, gal butu idomu suzinot.

Papildyta:
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2017 10 20, 01:09)
Kaip ir gaidžiai. Būna tokie bajavi

Pas mane bajavumo pakanka, ugis oho, jau aptarem. Dar pasa turiu... primenu... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2017 10 20, 01:19)
Kas yra realus gyvenimas?
Man gyvenimas realus koks yra, bet pas kazka ten matyt ypatingas realumas, gal butu idomu suzinot.

Papildyta:
Pas mane bajavumo pakanka, ugis oho, jau aptarem. Dar pasa turiu... primenu... smile.gif

Kaip tavo, tai realus gyvenimas labai apgailėtinas, o virtualiai bent uodegą pats sau pasikeli, va kaip:

QUOTE(IDOMUCIA @ 2017 10 20, 01:19)

Į buljoną tave, į buljoną.
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2017 10 20, 00:57)
Dabar papasakok kaip tai siejasi su mano postu?

Gyreisi savo rutuliu, tqi ir paziurek smile.gif . Ir manes nieko nebeklausinek, nes pati i mano klausimus neatsakai.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2017 10 19, 23:30)
Tu nežinai ar jie paklūsta, ar ne. Joks tikras Dievas, žmogui, kol jis gyvas bent jau, tikrai jokios ataskaitos neduos apie save asmeniškai. Supranti, jei tu netyrinėjai šios srities, tai ir teigti negali. Verčiau patylėtum, kad kada nenukentėtum. Yra labai stiprių darinių, pvz. tas pats Alachas. Žinau tikrai stiprų asmenų, kurie niekaip negali susidoroti su tam tikra musulmone, nes ji būtent Alacho saugoma.
Papildyta:

Tu pirma Korana paskaityk, paskui apie Alacha rasyk. Alachas reiskia Dievas. Vienas vienintelis. Jokiu dariniu nera. Visose religijose vienas Dievas, tik skirtingu vardu.
Tai uztat is tavo 👹👺👹, siuntinejimu, burimu, is Vaizgantes marazmu, agregoru ir ima juokas.
Atsakyti

Kai prie chamu vyru priprate moterys, tai joms gal ir normalus atrodo jis. As tai prie tokiu nepratus, tai man jis kažkoks monstras

Kai neįžvelgi turinio, belieka vertinti formą.

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2017 10 20, 01:02)
Kai prie chamu vyru priprate  moterys,  tai joms gal ir normalus atrodo jis. As tai prie tokiu nepratus,  tai man jis kažkoks monstras

Matomai tave ikandes buvo.
Ir aplamai ka tu rasai - tai tau tiket negalima. Viska is pirsto lauzi.
Atsakyti
Matomai jus priprate prie tokio tipo vyru. As - ne. Fui fui...
Del to pacioms jums reikia rupintis ir seimos gerbuviu ir vaiku ateitimi. Nenuostabu visai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 20 spalio 2017 - 08:52