QUOTE(Moonte @ 2017 10 19, 22:56)
O dabar, ai tu sieki baksnoti pirsteliu, su sarkazmu komentuodama. Pameni pirma ZKB rekacija? Ji ganetinai mandagia jai budnga nerafinuota foma tave ispejo, jei lesi ir toliau jai smegenys, tau bus atsakyta, maza nepasirodis. Tu toliau ja provokavai ir toliau gavai doze nerafinuotu emociju, kurias tikslingai ir inspiravai? As nezinau ka tu man norejai irodyti, bet si ZKB rekacija buvo prognozuojama. Lygiai taip pat as puikiai zinojau kaip i mano mintis reaguos Monteverte, nes ji isvis nepernesa kada jai priestaraujama, ar glostoma pries kailiuka. Is esmes savo rasliava isprovokavusi Moteverte, as dabar turiu i ja baksnoti porsteliu, ziurek kokia ji...
ZKB man panasi i suni dvorniaska, kuris dar negavo is bato i dantis. Uz skalijima, atsibosta juk.
Del kitu nariu -- tai tikrai primityviais budais neina isprovokuot skalijimui. O tai reiskia, kad zmones masto. Galima nepykti uz visokius zodzius, jei tai nepavirsta i tuscia ir ikyru neperstojama skalijima.
As jau bendrai i visus tavo jai bilsnojimus atsakysiu. Gerai? Man atrodo, ji moteriske, labai nepritampanti niekur, nesocializuota. Gal tu, ir kitos moterys, jai tiesiog uzduokit klausimus " rasyk, Ubuntu, ar as paleistuve, narkomane, alkoholike, kompleksuota". Kaip as siandien😂😂😂. Jums moterys, atrasys gal kaip ir man, o veliau tik susimastys?
[b]Papildyta:[/b] Eik tu... O man, zinok, ji labai psichologiskai nusvitus. Kapojausi ir su ja, bet ziauriai faina nare. Labai psichologikjai isprususi ir mandagi, nepurkstauja kaip cholerikai😁.
Jei prasysin sakyti, kad mes ne paleistuves, galvos, kad tikrai rupi mums.
Tai aisku, kad as apsvitus ir nusvitus. Visa foruma ismokiau psichologini smurta atpazinti. Monteverte kaip abecele kartoja, kad nepamirstu.
QUOTE(cambala @ 2017 10 19, 22:56)
Todel, kad Dievas yra vienas. Va pas tave daug dievu, kurie paklusta Vienam. Tai kam melstis zemesniems? As gi klausiau toj temoj, Vaizgante savo trigrasi ikiso, o tu nei bee nei meee .
Tu gali sakyti, kad mane pakvietei, bet as pirmoj temoj be taves esu buvusi.
Tu nežinai ar jie paklūsta, ar ne. Joks tikras Dievas, žmogui, kol jis gyvas bent jau, tikrai jokios ataskaitos neduos apie save asmeniškai. Supranti, jei tu netyrinėjai šios srities, tai ir teigti negali. Verčiau patylėtum, kad kada nenukentėtum. Yra labai stiprių darinių, pvz. tas pats Alachas. Žinau tikrai stiprų asmenų, kurie niekaip negali susidoroti su tam tikra musulmone, nes ji būtent Alacho saugoma.
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2017 10 19, 23:10)
<p>Jei prasysin sakyti, kad mes ne paleistuves, galvos, kad tikrai rupi mums. </p>
<p>Tai aisku, kad as apsvitus ir nusvitus. Visa foruma ismokiau psichologini smurta atpazinti. Monteverte kaip abecele kartoja, kad nepamirstu. </p>
<p> </p>
<p> </p>
<p>Tai aisku, kad as apsvitus ir nusvitus. Visa foruma ismokiau psichologini smurta atpazinti. Monteverte kaip abecele kartoja, kad nepamirstu. </p>
<p> </p>
<p> </p>
Tieisog tu ant tiek neįdomi. Nieko daugiau apie tave neišeina pasakyti kaip tik užsislapstinusi smurtautoja Pati kalta. Tapk asmenybe, įdomia
QUOTE(cambala @ 2017 10 19, 22:33)
Nu. Siandien vaiku protelio eksperimenta dariau. Su tuo " parasyk, kad as ne paleistuve" - tada nebesakysiu " nedadutele" . Prisizvengiau negaliu . Vietoj to, kad parasytu bendrai, tipo " moterys, as neteisingai issireiskiau, ne jus paleistuves, alkaskos, narkomanes, as tik galvoju, na savo supratimu taip ismastau, kad tos kur kt vartoja paleistuves, alkaskos, narkomanes".
Oi, kolektyve begciau nuo tokios komunikabilios, smegenis per daug lesa.
Oi, kolektyve begciau nuo tokios komunikabilios, smegenis per daug lesa.
Kolektyve ji nelesa smegenu, nes greitai perima kolektyvo zaidimo taisykles.
Greciausiai ji tik forume atsiskleidzia, isleidzia gara. Bet ir cia, matosi kad bando perimti grupes zmoniu nuostatatas, joms atitikti. Bet, jus suprantat, noreti gyventi ir realiai gyventi, tai ne tas pats.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2017 10 19, 23:30)
Tieisog tu ant tiek neįdomi. Nieko daugiau apie tave neišeina pasakyti kaip tik užsislapstinusi smurtautoja Pati kalta. Tapk asmenybe, įdomia
Cia IS SVIESOS neidomi... Labai, labai klysti.
QUOTE(IDOMUCIA @ 2017 10 19, 23:07)
ZKB man panasi i suni dvorniaska, kuris dar negavo is bato i dantis. Uz skalijima, atsibosta juk.
Del kitu nariu -- tai tikrai primityviais budais neina isprovokuot skalijimui. O tai reiskia, kad zmones masto. Galima nepykti uz visokius zodzius, jei tai nepavirsta i tuscia ir ikyru neperstojama skalijima.
O tu į kūkariekuojantį gaidį, kol dar niekas nenuritino galvos ir neištroškino.
QUOTE(IDOMUCIA @ 2017 10 19, 23:07)
Idomucia, jus kartais elgiates kaip dramblys indu parduotuveje.
Jusu pasvarstymai apie specifinius poreikius kam laikomi gyvunai, dar pateiktas pvz. rimtai iskaudino ZKB, kuri neturi tokiu polinkiu. Pateiktuose izvalgose ji izvelge bandima sumenkinti jos indeli gelebjant, rupinantis savais ir valkataujanciais gyvunais ir t.t. Ir aplamai ja papiktino jusu poziuris. Zinant ZKB, reakcija desninga.
Anksciau, jautrokai reagavau i nenormatyvine leksika. Forume atsirdo toks vyrukas Blondinas Nr..., Piratas, ir t.t. ji banindavo uz tai, kad jis keikesi, kiek pamenu Pirato numeris jau virsyjo tris simtus, tiek kartu jis isnaujo registravosi. Tai va, kai pirma karta su juo susiduriau, atkreipiau demesi tik i jo rasymo forma, suprantama, man budingu mentoriniu toniuku pabaksnojau pirsteliu, svaime surpantama, sulaukiau is jo desninga reakcija, apsizodziavom. Bet veliau, adaptavausi, pradejau ziureti ne i forma, bet i turini. Jis niekada nerase atviru tekstu, minti pateikdavo kaip sfinksas per aplinkui. Kai pagavau jo maniera , galiu pasakyti, kad jis buvo labai gilus zmogus.
Todel, nesuklyskite, kartais mes kreipiam per daug demesio i pateikimo forma, nematome zmogaus.
Moonte, neįskaudino manęs to ligonio kliedesiai nei kiek. Paprasčiausiai eilinį kartą juo pasišlykštėjau.
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2017 10 20, 00:02)
Moonte, neįskaudino manęs to ligonio kliedesiai nei kiek. Paprasčiausiai eilinį kartą juo pasišlykštėjau.
Issireiskime rafinuociau, suglumino
Ties pasakius, mat tai slykstu, kad zmones tokiems tikslams isnaudoja gyvunus. Brrrr
QUOTE(cambala @ 2017 10 19, 22:56)
Todel, kad Dievas yra vienas. Va pas tave daug dievu, kurie paklusta Vienam. Tai kam melstis zemesniems? As gi klausiau toj temoj, Vaizgante savo trigrasi ikiso, o tu nei bee nei meee .
Papildyta:
Kaip nebega? Bego is Sani - Ubuntu is namu i barus su draugais. O baruose nieko gero vedusiems vyrams( nu gal ir gero?) - visokiu senmergiu, pupyciu medziojanciu. Bet Ubuntu rase, kad kiek ji zino, tai jos vyras jai istikimas. Gal. Galbut tikrai dar yra normaliu vyru.
Burbiackine, ziuriu irgi nuo klausimu issisukineji, tipo nematai? Tai kiek tau metu? Tai , tokiai nesenai kliunkei? Tris kartus istekejus, dabartinis vyras jaunesnis, sunui 16. Juk nuo jo vaikas? Tai koks tavo amzius, jaunikle?
Papildyta:
Kaip nebega? Bego is Sani - Ubuntu is namu i barus su draugais. O baruose nieko gero vedusiems vyrams( nu gal ir gero?) - visokiu senmergiu, pupyciu medziojanciu. Bet Ubuntu rase, kad kiek ji zino, tai jos vyras jai istikimas. Gal. Galbut tikrai dar yra normaliu vyru.
Burbiackine, ziuriu irgi nuo klausimu issisukineji, tipo nematai? Tai kiek tau metu? Tai , tokiai nesenai kliunkei? Tris kartus istekejus, dabartinis vyras jaunesnis, sunui 16. Juk nuo jo vaikas? Tai koks tavo amzius, jaunikle?
I bara nueiti ne tas pats kas iseiti
QUOTE(Moonte @ 2017 10 19, 23:53)
Todel, nesuklyskite, kartais mes kreipiam per daug demesio i pateikimo forma, nematome zmogaus.
Jus ne visos vienodos. Aisku priklauso nuo nuotaikos ir situacijos.
Ne visuomet paranku, kai sutampa turinys ir forma. Labai nemegstu negiliai matancios publikos, tai patogiausia ja atfiltruoti per tam tikras formas.
"Bobai jei nervuoja galima i spranda duoti"
"Zmona privalo visuomet atsiduoti vyrui" na ir pan. mintys labaii greitai leidzia atsiskleisti.
Gyvunu laikytoju tai jau nemegstu is tikruju. Jie paprastai daugelis neadekvatus, pavaziavusiais stogais, vedasi visur tuos savo gyvunus neziurint kiek tai nemalonu, trukdo ar net sukelia stresa ar pavojinga. Kaip galima tokius pakesti?
Sekanti kategorija - rukaliai, kurie negali isbuti neruke. Siaubas kokie ligoniai. Bet tai kita tema
Bet kuriuo atveju - jus man neabejinga. Zavites, slykstites, tai detales. Ne esme.
O va man jus nekeliat jokiu emociju. Kazkokia tuscia, na asmenine nuomone aisku, jusu nepazistu pakankamai.
Siulau tiesiog maziau kreipti demesi ir leistis buti taip pigiai isprovokuojamai
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2017 10 19, 23:03)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="71850233" data-time="1508442448"><div><p>Nevarykit jus ant Uburtu, senos kliunkos jūs
</p></div></blockquote><p>Pati tu sena </p>
</p></div></blockquote><p>Pati tu sena </p>
As?
As paciaime zydejime, nieko tu nesupranti