Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jis kažko nesupranta, ar man reikia keistis?

QUOTE(Ciccio @ 2017 08 03, 06:51)
<p>Kiek žema turi būti moters savivertė arba kiek ji turi būti negraži, jei žiūrėdama į veidrodį ji mano, kad jai reikia pasidažyti? Nenuostabu, kad tokios moterys ir traukia tokius žmones, kurie irgi mano, kad jos negražios.</p>

Dar viena islindo biggrin.gif .
Na jau parasei apie savo seimyna, kad visi ten bezdat ir raugiojat, galejai net neberasyti, kad nesidazai - ir taip aisku nuo senu seniausia forume - apsileidele.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2017 08 03, 11:05)
Na jau parasei apie savo seimyna, kad visi ten bezdat ir raugiojat, galejai net neberasyti, kad nesidazai - ir taip aisku nuo senu seniausia forume - apsileidele.

O kodėl tokia išvada? Bezdėjimas ir riaugėjimas yra natūralios organizmo funkcijos. Abejoju, ar Jūs išgyvenat be jų pasireiškimo. Nesidažymas nėra apsileidimo požymis (IMHO). Kodėl Ciccio Jums tokia svarbi, kad norisi jai asmeniškai įkąsti? Galit, žinoma, ir neatsakinėt, man šiaip smalsu pasidarė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2017 08 03, 10:14)
O kodėl tokia išvada? Bezdėjimas ir riaugėjimas yra natūralios organizmo funkcijos. Abejoju, ar Jūs išgyvenat be jų pasireiškimo. Nesidažymas nėra apsileidimo požymis (IMHO). Kodėl Ciccio Jums tokia svarbi, kad norisi jai asmeniškai įkąsti? Galit, žinoma, ir neatsakinėt, man šiaip smalsu pasidarė biggrin.gif

Tai beabejo, visi ta daro, bet vieni su supratimu, kad nebutina kitiems girdeti, o kiti prie kitu zmoniu, stalo ar viesoj vietoj galvodami, kad tai naturalu ir visiems turi buti malonu ir priimtina.
Tai jei zmogus nusisneka, kad tik kompleksuojancios pasidazo, tai ko negalima jos apsileidimo ( ne del dazymosi siuo atveju) pabilsnoti?
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2017 08 03, 11:05)
Dar viena islindo biggrin.gif .

ne visi gimė tokiais mutantais kaip tu, kad iš šinos vaivorykštes šaudytų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2017 08 03, 11:28)
Tai jei zmogus nusisneka, kad tik kompleksuojancios pasidazo, tai ko negalima jos apsileidimo ( ne del dazymosi siuo atveju) pabilsnoti?

Galima, žinoma, kad galima smile.gif Tik man tokia smėlio dėže kvepia tas badymasis pirštais smile.gif Bet matau, kad jums abiems tai priimtina, tai tęskite, mergaitės, į sveikatą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciccio @ 2017 08 03, 10:08)
tai ir vaikščiok be triusikų demonstruodama pliką putką - visi matys, kokia tu "prisižiūrėjus", ir pati jausies geriau, gražuole biggrin.gif

Tai kasas pinat ir kišat i triusikus medvilninius?
Atsakyti
Man tai linksmai skaitosi, kai tos graziosios naturalistes raso, kad dazosi sventem ar pries fotkinnimasi. Tai jei jau tokios grazios, tokios be kompleksu - tai ko jau tokiais atvejais dazytis? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2017 08 03, 12:08)
- tai ko jau tokiais atvejais dazytis? biggrin.gif

Kad atrodytu grazesnės, nei is tikruju yra biggrin.gif
Atsakyti
Man tai linksmai skaitosi, kai tos graziosios naturalistes raso, kad dazosi sventem ar pries fotkinnimasi. Tai jei jau tokios grazios, tokios be kompleksu - tai ko jau tokiais atvejais dazytis? biggrin.gif

vyrai liepia bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2017 08 03, 12:01)
Tai kasas pinat ir kišat i triusikus medvilninius?

laikomės higienos ir žiūrim savo patogumo smile.gif pavydi? Sintetika putką graužia?
Atsakyti

Manau jau paaiskinau anksciau. Jei dediesi vakarinius rubus, kurie yra dazniausiai ryskesni, daraisi sukuosena, tai ir tada makijazas i pora eina, nes tokiu atveju veidas atrodo isblukes nuo visu papuosalu ir margumynu. Be to fotografuojantis taip pat veidas atrodo isblukes nenaturaliai, aisku dabar yra fotoshopas, bet galima ir pasidazyti. Cia kalbu apie sventes pvz vestuves ir t.t.
Reikia visada viska derinti, kad butu harmonija, jei neturit tokio pojucio kas kur dera tai ir kyla tokie keisti klausimai.
Niekur nesakiau, kad makijazas kazkoks blogis, yra ir naturalios kosmetikos, bet sakiau, kad pasakymas dazausi namei del saves man juokingas. As jei dazausi tai del kitu, kad derinciausi i tema, pvz tam tikruose susitikimuose, sventese ir t.t. Reikia adekvatumo tureti, kad ir kaip man patinka lininiai rubai, bet jei svente su vakarinem suknelem tai neisiu palaidais plaukais, basa su linine suknele biggrin.gif
Bet esmeje as sau patinku ir be makijazo ir savo vyrui patinku, jei man vyras pradetu aiskinti, kad gal tu pasidazyk, kad man patiktum, pasiusciau siek tiek toliau... biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Lisitėja2 @ 2017 08 02, 20:18)

O va šioje vietoje mielosios, labai klystate.Normaliam vyrui visiškai ne dzin kokie apatiniai ant moters kūno.Kaip sako vienas mano artimas draugas 'gražus daiktas,turi būti gražiai įpakuotas'.
O pasidažyti, pasitvarkyti plaukus ir nagus yra būtina.Kaip ir apsirengti dailią suknelę. ax.gif

tai jus gal klystat smile.gif kaip ir sakiau visokiem fetisistam, kuriem grazu triusikai, ne jo zmona aisku patiks visokie neriniai, apatiniai, ilgos pedkelnes ir t.t.
O butent NORMALIAM VYRUI, patiks jo zmona, jo meteris, jos kunas. Ir jei tie apatiniai svarus, tvakingi tikria bus dzin ar jie ten su neriniukais ar drugeliais ar sirdelemis.
O jei vyrui patinka tik dazytas jo zmonos variantas, kyla klausimas ka jis myli?Tada kyla itraimas, kad senstanti zmona jam nebepatiks ir eis ieskoti kitu jaunesniu, kurios vel graizi aatrodys pasidaziusios...
Buti svariai , tvarkingai, sveikai aisku butina, bet i tai neieina saves dazymas mirksiukas.gif
ir kertinis jusu zodis yra daiktas, jei susidedat su vyrais, kuriem esate daiktas tai is cia ir toks poziuris unsure.gif Tokiem vyram - tustukams, patinka puikuotis brangiomis masinomis, brangiais runais nu ir aisku salai saves riekai tureti tokia pusiau silikonine pusiau gyva lelyte, kuri graziai paspakliuota, nerineliais apsirengusi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciccio @ 2017 08 03, 12:40)
laikomės higienos ir žiūrim savo patogumo smile.gif pavydi? Sintetika putką graužia?

Ar as apie sintetika?
As apie jusu 'nauraluma' propoguojama.

Pastebejau, kad tu visu klausi cia 'ar tu man pavydi?'
Tau cia tikrai niekas nepavydi nieko, net nesitikėk biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 03 rugpjūčio 2017 - 11:55