QUOTE(cambala @ 2017 08 03, 12:08)
Man tai linksmai skaitosi, kai tos graziosios naturalistes raso, kad dazosi sventem ar pries fotkinnimasi. Tai jei jau tokios grazios, tokios be kompleksu - tai ko jau tokiais atvejais dazytis?
Manau jau paaiskinau anksciau. Jei dediesi vakarinius rubus, kurie yra dazniausiai ryskesni, daraisi sukuosena, tai ir tada makijazas i pora eina, nes tokiu atveju veidas atrodo isblukes nuo visu papuosalu ir margumynu. Be to fotografuojantis taip pat veidas atrodo isblukes nenaturaliai, aisku dabar yra fotoshopas, bet galima ir pasidazyti. Cia kalbu apie sventes pvz vestuves ir t.t.
Reikia visada viska derinti, kad butu harmonija, jei neturit tokio pojucio kas kur dera tai ir kyla tokie keisti klausimai.
Niekur nesakiau, kad makijazas kazkoks blogis, yra ir naturalios kosmetikos, bet sakiau, kad pasakymas dazausi namei del saves man juokingas. As jei dazausi tai del kitu, kad derinciausi i tema, pvz tam tikruose susitikimuose, sventese ir t.t. Reikia adekvatumo tureti, kad ir kaip man patinka lininiai rubai, bet jei svente su vakarinem suknelem tai neisiu palaidais plaukais, basa su linine suknele
Bet esmeje as sau patinku ir be makijazo ir savo vyrui patinku, jei man vyras pradetu aiskinti, kad gal tu pasidazyk, kad man patiktum, pasiusciau siek tiek toliau...
Papildyta:
QUOTE(Lisitėja2 @ 2017 08 02, 20:18)
O va šioje vietoje mielosios, labai klystate.Normaliam vyrui visiškai ne dzin kokie apatiniai ant moters kūno.Kaip sako vienas mano artimas draugas 'gražus
daiktas,turi būti gražiai įpakuotas'.
O pasidažyti, pasitvarkyti plaukus ir nagus yra būtina.Kaip ir apsirengti dailią suknelę.
tai jus gal klystat
kaip ir sakiau visokiem fetisistam, kuriem grazu triusikai, ne jo zmona aisku patiks visokie neriniai, apatiniai, ilgos pedkelnes ir t.t.
O butent NORMALIAM VYRUI, patiks jo zmona, jo meteris, jos kunas. Ir jei tie apatiniai svarus, tvakingi tikria bus dzin ar jie ten su neriniukais ar drugeliais ar sirdelemis.
O jei vyrui patinka tik dazytas jo zmonos variantas, kyla klausimas ka jis myli?Tada kyla itraimas, kad senstanti zmona jam nebepatiks ir eis ieskoti kitu jaunesniu, kurios vel graizi aatrodys pasidaziusios...
Buti svariai , tvarkingai, sveikai aisku butina, bet i tai neieina saves dazymas
ir
kertinis jusu zodis yra daiktas, jei susidedat su vyrais, kuriem esate daiktas tai is cia ir toks poziuris
Tokiem vyram - tustukams, patinka puikuotis brangiomis masinomis, brangiais runais nu ir aisku salai saves riekai tureti tokia pusiau silikonine pusiau gyva lelyte, kuri graziai paspakliuota, nerineliais apsirengusi