Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jis kažko nesupranta, ar man reikia keistis?

QUOTE(IDOMUCIA @ 2017 08 12, 17:51)
Anglijoje apie Airija pasakoja anekdotus kaip apie kazkokius antrarusius.
Keliai sako baisus Airijoje, o draudimas kad kazkoks vagiu lizdas - tai pacios patvirtinat.

Man UK draudimas kainuoja 310 svaru MB automobiliui. Tai labai labai daug, nes praeitais metais mokejau 250 svaru. Kainos pakilo.
Pries kokius 10-8 metus tai draudimas kainavo tik 165 svarai tiesa automobilis buvo TOYOTA kiek mazesnes kubaturos.

ROI kazkoks draudiminis banditizmas, jie net gaudo kad kas nevazinetu NI automobilias nes ju prsiplestas pelnas mazes.

DarUK yramokesciai automobiliui, mano diseliui 210 svaru metams. Manau yra ir ROI mokesciai...
Na ir daryra technikine MOT, kas metai tai su nuolaida uz 38 svarus padaro,ne ka didesne kaina nei LT uz technikine.

Lietuvoje man automobilioo draudimas kainuoja 43 eurai metams, automobilio mokescio nera o technikine kas du metai apie 35 eurai nes is pirmo karto nepraeini kaip taisykle.

Tiek informacijos. Kad galima vazinet su provisional teisemis tai nezinau ar cia koks privalumas, negi jau normaliuu teisiu neissilaikot, reikejo is LT atsivezti, juk anksciau LT buvo pusdykiai.

Kuom Airijos keliai blogi? Nu normalūs tie keliai, bent man taip atrodo.

O su draudimais tai čia absurdo teatras tikrai. Airijoj taip pat yra mokesčiai, mes mokam 400 eurų metams arba 108 į ketvirtį, mašina 1.4, technikinė 70, jei nepraeini, 2 savaičių bėgyje gali pakartot nemokamai, vėliau kainuotų berods 30.

Du kartus bandė ir neišlaikė, atseit nežiūri į veidrodėlius ir dar keletą žioplų klaidų padarė, na bet kad žiūri į tuos veidrodėlius, turbūt galvą reikia kaip gandrui kraipyt į visas puses, tada skaitysis, kad žiūri lotuliukas.gif Vyras Lt išvis teisių neturėjo. Aš planuoju išsilaikyt, žiūrėsiu, kaip man seksis biggrin.gif

O kam tau Lt automobilis, jeigu ten negyveni? Ar jeigu būni Lt, tada važinėji?
Atsakyti

keicia disbalansa? o jei disbalanso nera jei balansas yra? tai kodel dabar negalima nestumo metu, kodel negalima zindymo metu? O salutiniai poveikiai, kaip didesne tikimybe vezio, trombozes ir viu kitu ten kruva isvardintu negalavimu, tai nekenkimas?
  KT imituoja nestuma, tai ir asilui aisku, kad nestumo metu ju gerti negalima. Bet tai visiskai neleidzia teigti, kad KT kenkia is esmes. Zindant galima gerti tam tikrus KT, pasidomek.    Sveikai moteriai KT nekenkia, bet gali atsirasti tam tikri salutiniai, kaip ir nuo visu vaistu (nu isskyrus homeopatija, nes ten nera veikliosios medziagos). Bet salutiniai toli grazu neatsiranda visoms ir kai kurie isvis yra ziauriai reti, pvz trombo susidarymas.   Ir tu vardini salutinius poveikis, bet praleidi teigiamus kaip pvz sumazejusi kiausidziu vezio tikimybe, tam tikrais atvejais mazina mazakraujyste, veido plaukuotuma, kiausidziu cistas ir t.t. Pvz jaunai moteriai sergant endometrioze KT yra vieninteliai vaistai galintys ja kontroliuoti. Ir tik nepradek pezet apie dietas, nes cia liga, kurios nematai, negali keist mityba ir nueiti pasiziureti i veidrodi ar padejo. O pasekmes - nevaisingumas. Taip, kad apsisviesk truputi ir mesk ta visazines tona. 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iš_Šviesos: 12 rugpjūčio 2017 - 18:13

ir ikeliau straipsni, kur isvardintos GALIMOS priezastys, tik noredama pasakyti, kad daug problemu su oda, isvaizda reiktu pirmiausia tvarkti is vidaus, o ne aptepti is isores dazais, cia mano tokia nuomone. 

Kokia tu protinga, mes nei viena nepagalvojom apie priezastis kitas. Gerai, kad yra tokiu zmoniu kaip tu, kurie pakopijuoja straipsnius is googles placiajai liaudziai, nes mes tik SM mokam naudotis, o googles dar neivaldem. 

Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2017 08 12, 17:51)
Anglijoje apie Airija pasakoja anekdotus kaip apie kazkokius antrarusius.
Keliai sako baisus Airijoje, o draudimas kad kazkoks vagiu lizdas - tai pacios patvirtinat.

Nu keliai jau senai sutvarkyti, siaip pati danga tai visada buvo gera, tik buvo daug labai siauru ir vingiuotu keliu, bet dabar visur pritiese autostradu smile.gif
O anglai taip juk buvo okupave Airija 500m ir elgesi kaip su antrarusiais, tai kur jie ka gero pasakys? Juk airiai buvo pirmieji vergai vezami i Jav , buvo uzrasai Anglijoj, i pubus neleidziami afrikieciia ir airiai.
O siaip tai airiai labai draugiski, paprasti zmones.
O draudimai masinom taip ziauriai uzkelti, ypac senesniom, manau pirmiausiai del to, kad zmones pirktu naujas masinas biggrin.gif Cia aplamai vos ne viskas vyksta pagal draudimo taisykles , ne vien masinu, pastatu, zmoniu ir t.t. bet ir dar del to,kad zmones pradejo prisiteisinet labai dideles sumas. Stai nesenai skaiciau viena lietuve paslydo, nugriuvo kazkur parduotvej ar kavinej nepamenu ir prisiteise kelesdesimt tukstanciu. Kazkoks jau absurdas del tu teismu, aire bendradarbe pati jau stebejosi, eina sako zmones i kalnus ir nuvirsta, paskui teisia savivaldybe ir is cia paskutiniu metu atsirado labai daug apribojimu ir tos kainos kyla... Bet jei daug metu vairuoji ir turi normaliu metu masina, tai draudimas keli simtai, priklausomai aisku nuo pacios masinos, kubaturos ir t.t. O jei nauja masina tai is vis kelis metus nemokamas draudimas, o tos naujos masinos netokios jau ir brangios smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2017 08 12, 19:12)
Kokia tu protinga, mes nei viena nepagalvojom apie priezastis kitas. Gerai, kad yra tokiu zmoniu kaip tu, kurie pakopijuoja straipsnius is googles placiajai liaudziai, nes mes tik SM mokam naudotis, o googles dar neivaldem. </p>

prasom, i sveikata mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2017 08 12, 19:05)
  KT imituoja nestuma, tai ir asilui aisku, kad nestumo metu ju gerti negalima. Bet tai visiskai neleidzia teigti, kad KT kenkia is esmes. Zindant galima gerti tam tikrus KT, pasidomek.    Sveikai moteriai KT nekenkia, bet gali atsirasti tam tikri salutiniai, kaip ir nuo visu vaistu (nu isskyrus homeopatija, nes ten nera veikliosios medziagos). Bet salutiniai toli grazu neatsiranda visoms ir kai kurie isvis yra ziauriai reti, pvz trombo susidarymas.   Ir tu vardini salutinius poveikis, bet praleidi teigiamus kaip pvz sumazejusi kiausidziu vezio tikimybe, tam tikrais atvejais mazina mazakraujyste, veido plaukuotuma, kiausidziu cistas ir t.t. Pvz jaunai moteriai sergant endometrioze KT yra vieninteliai vaistai galintys ja kontroliuoti. Ir tik nepradek pezet apie dietas, nes cia liga, kurios nematai, negali keist mityba ir nueiti pasiziureti i veidrodi ar padejo. O pasekmes - nevaisingumas. Taip, kad apsisviesk truputi ir mesk ta visazines tona. 

matau, kad be badymosi ir pasaipu bendrauti nesugebi , nieko tokio, jei tik taip moki tai rasyk taip vis tiek esme eina suprasti mirksiukas.gif
Ka galiu pasakyti, kad zinau daugiau, nei cia surasei, nes senai ir placiau tuo domiusi, o kadangi jus cia irgi viska sugebat ir mokat, tai jei bus idomu pasidomesit pacios ar ne? mirksiukas.gif Bet deja, taip KT kenkia. Ir endomteriozes yra kitu gydymo budu. Gera priemone, kuri sumazina rizika sirgti vienu veziu , bet padidina kitu. ir tokia idomi pasrodo vaistai , su salutinaiis poveikiais, bet siaip nekenkia, ir kazkodel sveikso moterys turi tuos vaistus vartoti kasdien, tikrai kartasi jusm kai kurioms ne pro sal butu siaip pamastyti, su logik asusidraugauti.....hmm.gif
Jus gal uzsiimat ju platinimu ar kazkaip su tuo susijusi, ar vartojat ir kazkaip reikia pasiteisinti sau? man tikrai galit neirodineti, kad nekenkia, o del saves galvokit ,ka norit. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ubuntu***: 12 rugpjūčio 2017 - 20:17
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 08 12, 21:25)

o tos naujos masinos netokios jau ir brangios smile.gif

Visokių tų airių yra, man asmeniškai ne kartą teko susidurti su diskriminacija, džiaugiuosi tuo, kad vaikų mokyklose kaip ir gerai su tuo.

Nu, nebrangios, bet airiai kažkodėl ima paskolas joms įsigyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2017 08 12, 16:00)
Kaip tu netingi rašyti tokius ilgus postus biggrin.gif
Nu ką aš žinau, pati gyvenau Lt, dirbau, pažįstami, giminės Lt gyvena, o giminė plati, nei jie turtuoliai, nei vargšai, mano nuomone, jeigu rankos auga ne iš šiknos, tai nevargsi ir toj Lietuvoj, tai tiek...........

Nežinau, kiek dabar kainuoja buto nuoma pvz klaipėdoj, bet dar kai litai buvo, mes mokėjom max 400lt, tai iš kir tu tokias kainas trauki? Na bet nesiginčysiu, gal iš tiesų taip neadekvačiai kainos sukilo.
Yra namų? ......................
Tai jo, dauguma draudimo kompanijų senų mašinų išvis nedraudžia, praeitais metais axa užgiedojo 4500 fool.gif tai apsidraudėm RSA uz 1300, o šiemet kai dėjo, nesismulkino. Aš neturiu teisių, visai nenorėjau vairuot, bet galvoju, kad būtų visai nieko išsilaikyt.

Na bet tu skirk biškutį, kur mažiukas vaikas, kiek tai mergaitei iš video metų? 4, nu max 5. Tokio amžiaus vaikas be tėvų įtakos tikrai to nesumąstys,

Ok, TAU atrodo gražesnės be makiažo, na gal, mano nuomone, pas daugumą makiažas per "sunkus", kaip kaukė. Bet pvz 23 foto mergina žymiai gražesnė su makiažu biggrin.gif

O kas tiems žmonėms virš 30, kuriuos tu pažįsti, negerai su sveikata?

Greit rasau smile.gif
Tai ka ir sakau gyvena, kas moka suktis, kas isvazineja i uzsieni, kas biznius suka ar pan, o kas is algu gyvena tai labai labai susipaude. O penisniku ir didele dalis vaiku isvazineje i uzsienius ir padeda, o kam nepadeda tai labai jau sunku...tai jei nori tik saziningai dirbt ir gyvent is algos, tai dziuveselisu reik dziovnt. Nesenai su pazystama snekejau, tai sako neatsimenu, kada nauja ruba pirkau, valgyt turi, bet prabanga, laisvesni gyevnima, kazkokias atostogas tai senai pamirso, istisinis nuolatinis taupymas, jei mieste gyveni ir neturi giminaiciu kaima tai is vis baisu.
Nuoma draugai nuomavosi nama Kaune 500e tik nuoma, plius sildymas visi mokesciai ir mokesciai uz vandeni tai viska sudejus beveik iseina tiek , kiek mes cia mokam, bet tai buvo pires 2 m dabar nezinau. Buta giminaitis nuomavosi kaune 2kb naujos statybos tai nuoma 400e, jei senos pigiau, bet tada sake mokesciai ziaurus. taip kainos labai sukilusios. Kelnes vaikams, tai nelataikiau matyt parduotuve gal prabangi nezinau, bet seniau ten prikdavau kaina 30 e, kurpines nuo 30 iki 50 e. Tikiu, kad paieskojus ir pigiau rastum, bet man pasirode ziauriai, cia keik ziuriunuo 15 iki 25e. Sutikau pazystamu seima, vyras gauna pie 1000, zmona 500e 3 vaikai tai labai labai sake sunku. Stai nesenai straipsnis buvo leisti vaiką į mokyklą gali kainuoti nuo 200 iki 450 eurų http://www.lrt.lt/na...nomika/4/182872 cia normalios sumos pagal atlyginimus? blink.gif as neesu tiek cia isleidusi ..Aisku turiu pazystamu, kurie uzsiima kazkokiu verslu ir labai geria gyvena, tik deja, dazniausiai kazka nelegalaus daro, o tai velgi stresas nuolatinis, nu kiek taip galima gyventi, kai bijai net pinigus i banka pasideti??nesenai gi buvo fb viena garsenybe pasidalino istorija, kai i sjos draugu verlsininku mokksciu inspekcija nussikaiciavo pinigus ir nepaliko nei atlyginimas, nes jei matai velavo pora dienu uzmoketi...savivale anstoliu, moksciu inspekcijos ir kitu valdininku ziauri..... Ai tiesa, vedziau pinigus Lietuvoje i lt saskaita tai mane pritrenke suma 3 e uz pervedima, cia normalu???
tai ta ir sakau, jei nemoki suktis, neesi kazkokiso super kvalifikacijos, o nori tik saziningai dirbti savo darba, tai skurdas arba emigracija...

Nu pas mus sunku, bet ner ataip problematiska, statybos ,iurios buvo sustabdytos, viso satnaujintos, namai baigiami irengineti ir statomi nauji salia, tai gal ir pas jus ateis tas pagerejimas. Taip reikia apie 10proc turet inasui panasiai lyg tai, bet ji kaip zinau galim akaip sakola pasiimti i sskitur, bent airiai taip sako biggrin.gif nu tai praziospojot sansa, kai dave 100 prc paskolas smile.gif

Nu tai labiau apsimoketu gal masina naujesne nusipirkt tada, kad jau brangesnis draudimas nei masina?Tai laikyk, teorijos testas labai lengvas, o pravaziavima, tai reikia imt pamokas pas juos, kad pamokytu tu subtilybiu del islaikymo biggrin.gif
Bet mano drauges dukra sako tai ir tikrai zinau, adkneiaks jos nemokino, nera jso aplinkoje jokiu vegetaru, patys kasdien mesa valge ir labai pergyveno ji kai dar maza buvo dukryte ir mesos nevalgydavo ir i koses trindavo ir kazkaip bande slepti, neikaip, o kai paaugo tiek kad pradejo sneketi, tai ir pradejo sitaip aiskinti.Ir tikrai ne vienas taip vaikas, kiek zinau daro. bet aisku gali tiket ar ne, gal pati susidursi gyvenime smile.gif o siaip vaikai labai jau anksti pradeda mastyti...

Nu visaip nejau dabar visas ligas pasakoti? kam spaudimas streikuoja, kam inkstai, kam gimda, kam skrandis, kam galva skauda, migrena, sanariai skauda, vien jau pastoti ir pagimdyti, zindyti vos ne pas kas antra problemos kazkurioj vietoj, kam anstvoris, kam sirdis, kam raujagysles, alergijos... nu gal visko nevardinsiu bigsmile.gif nejau pas tave visi pazystami sveikut sveikuteliai? net vaikai dabar pagal statistika Lietuvoje i pirma klase nueina sveiku maziau nei puse, tai ka sneket apie suaugusius??? cia jauciu dar prastesne statistika, nors jos ne nera tikriausiai, nes nereikia cia tu sveikatu tikrintis is vis...
Papildyta:
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2017 08 12, 21:49)
Visokių tų airių yra, man asmeniškai ne kartą teko susidurti su diskriminacija, džiaugiuosi tuo, kad vaikų mokyklose kaip ir gerai su tuo.

Nu, nebrangios, bet airiai kažkodėl ima paskolas joms įsigyti biggrin.gif

Tai aisku visokiu , siaip sneku apie bendra jausma.

Nu tai jie viskam ima paskolas, taupyt nemoka, bet dazniausiai lizingu perka. Dabar girdejau rekalama 12000e kazkokia masina, bet viska gauni kelis met nemokamai tech aptarnavima draudima, tai kai viska suskaiciuoji beveik ta pati ir sumoki per kelis metus uz draudima, motor taxa, dar jei ka taisyti reikia biggrin.gif Aisku brangiau bet ne kazi ka, del to daug kas ir ima ats paskolas masinom.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ubuntu***: 12 rugpjūčio 2017 - 21:08
QUOTE(Gervuogine @ 2017 08 11, 23:35)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Monteverte" data-cid="71755253" data-time="1502478408"><div><p>Negirdėjai atvejų, kad pastoja ir su KT. Gali įsivaizduoti kas tada būna? Pamąstyk. Ir pamąstyk ar jau tikrai taip spėja moters organizmas išsivalyti, kai pastoja labai greitai nustoję gerti KT.
Vaisiui kenkia viskas, kas kenkia mamai. Tai gal ir toliau rūkyk, išgėrinėk, valgyk bile ką, kai nėščia. Dar gali įvairiausių vaistų be medikų žinios prisigerti, baisiai čia, ania? vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p></p><p>Pala pala. Vel kalbi apie gandus ir isivaizdavimus. O realus argumentai, moksliniai straipsniai, rimti tyrimai kazkokie bus???</p><p></p><p>Nezinau, gal tu ir teisi. Gal ir kenkia. Ir busimiems vaikams gal negerai. Bet man, priesingai negu tau, gandu, google straipsniuku ir asmeniniu isivaizdavimu neuztenka. Siuo klausimu kalbejausi su rimta medike onkologe ir jos nuomone siek tiek nuo tavo skiriasi. Ir man tai yra patikimiau, nei "viena boba sake" ar "kazkur internete skaiciau" smile.gif</p><p></p><p>O jau apie rukyma ir alkoholi is vis juokinga. Prie ko cia dabar ??? Kaip is vis susije KT vartojimas ir pvz rukymas ??? Pfff... Nusisnekejai smile.gif Arba cia is serijos kai neturi ka pasakyt, tai tada reikia del kazko vistiek uzsipult smile.gif</p>

Neturiu net noro komentuoti žmogui, kuris nė nesuvokia kodėl lyginu šiuos dalykus unsure.gif
Ar bent skaitei KT šalutinių poveikių lapelį? Bent vieną? Ne? unsure.gif
Logiškai supranti bent kaimišku lygiu kas yra moters hormonai ir kaip jie turi veikti? Kam, jie yra? Supranti, kad normaliu atveju iki menopauzės moteris turėtų būti sveika ir vaisinga, o ne vartoti "hormonus", kurie jai atima vaisingumą. Ir vsai nesvarbu, kad tipo laikinai. Ok iek po to besigydančių???
Kai suvoksi bent šiuos bazinius, paprastus ir logiškus dalykus, tada kreipkis į mane smile.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2017 08 12, 01:12)
Butent, kad matau.  Man ta mergaite ( Gervuogines foto )pilna energijos, zavesio, gyvenimo dziaugsmo, pozityvo,  moteriskumo ir t.t. Visiskai priesingai, nei ta kur fb tavo drauge darzoves ekologines  platina - bliski, neryski, suvargusi( sorry, bet tokia jin man atrodo).
Nemanau. Nes esu tiesiog paprastas, mirtingas zmogus, paprata moteris, nesigiriu cia forume,  savo groziu ( kaip Montverte. ploja.gif ).

gal ir nesigiri savo grožiu, bet kitas žemini. Nei ten suvargusi, nei kokia toje foto. kiek ten jai rašė? 39? Nu tai sorry, gi ne 19 metų, ko nori iš žmogaus? Dėl čia savo foto tada ar bent į a/ž siųsk, įvertinsim kaip tada atrodai pati be dažų.
Palygino gi mat mergičką su dažais su moterimi beveik 40 be dažų biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2017 08 12, 09:17)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Ubuntu***" data-cid="71755405" data-time="1502487769"><div><p>O del mitybos is vis galvos nesukti, nes viskas kenkia?
ar ne taip ,ka supratau? vartotojo įkelta nuotrauka
O jei zmogui padeda mitybos pakeitimas ir rytu medicina ar homeopatija, tai jis nesveikas , profanas, ir palamai fanatikas?
</p></div></blockquote><p>Ne taip supratai. </p><p></p><p>Jei zmogui paseda homeopatija, reiskia ji isgyde placebas. Butu lygiak tiek pat padeje svestas vanduo ir maldos, jei jis labai tiketu, kad pasveiks. </p><p></p><p>O kaip atrodo arogancija ir fanatizmas gali pamatyti savo postus perskaiciusi. </p>

Nusišneki. Homeopatija išgydo gyvūnus ir kūdikius, įdomu kaip jie tiki? biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2017 08 12, 19:05)
Ir tu vardini salutinius poveikis, bet praleidi teigiamus kaip pvz sumazejusi kiausidziu vezio tikimybe, tam tikrais atvejais mazina mazakraujyste, veido plaukuotuma, kiausidziu cistas ir t.t. Pvz jaunai moteriai sergant endometrioze KT yra vieninteliai vaistai galintys ja kontroliuoti. Ir tik nepradek pezet apie dietas, nes cia liga, kurios nematai, negali keist mityba ir nueiti pasiziureti i veidrodi ar padejo. O pasekmes - nevaisingumas. Taip, kad apsisviesk truputi ir mesk ta visazines tona. 

O kiek "didžiai gerbiamos ginekologės" prirašo KT paprastoms ,sveikoms mergytėms pvz. nuo 16 metų, kurios tiesiog paskr... nori? bigsmile.gif Pabandyk paskaičiuot, apklausėlių padaryt ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 12 rugpjūčio 2017 - 21:30
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 08 12, 22:07)
Kelnes vaikams, tai nelataikiau matyt parduotuve gal prabangi  nezinau, bet seniau ten prikdavau kaina 30 e, kurpines nuo 30 iki 50 e. Tikiu, kad paieskojus ir pigiau rastum, bet man pasirode ziauriai, cia keik ziuriunuo 15 iki 25e.  Sutikau pazystamu seima, vyras gauna pie 1000, zmona 500e 3 vaikai tai labai labai sake sunku. Stai nesenai straipsnis buvo leisti vaiką į mokyklą gali kainuoti nuo 200 iki 450 eurų http://www.lrt.lt/na...nomika/4/182872 cia normalios sumos pagal atlyginimus?  blink.gif as neesu tiek cia isleidusi
Ai tiesa, vedziau pinigus Lietuvoje i lt saskaita tai mane pritrenke suma 3 e uz pervedima, cia normalu???
tai ta ir sakau, jei nemoki suktis, neesi kazkokiso super kvalifikacijos, o nori tik saziningai dirbti savo darba, tai skurdas arba emigracija...

nu tai praziospojot sansa, kai dave 100 prc paskolas smile.gif

Nu tai labiau apsimoketu gal masina naujesne nusipirkt tada, kad jau brangesnis draudimas nei masina?Tai laikyk, teorijos testas labai lengvas, o pravaziavima, tai reikia imt pamokas pas juos, kad pamokytu tu subtilybiu del islaikymo  biggrin.gif
Bet mano drauges dukra sako tai ir tikrai zinau, adkneiaks jos nemokino, nera jso aplinkoje jokiu vegetaru, patys kasdien mesa valge ir labai pergyveno ji kai dar maza buvo dukryte ir mesos nevalgydavo ir i koses trindavo ir kazkaip bande slepti, neikaip, o kai paaugo tiek kad pradejo sneketi, tai ir pradejo sitaip aiskinti.Ir tikrai ne vienas taip vaikas, kiek zinau daro. bet aisku gali tiket ar ne, gal pati susidursi gyvenime smile.gif o siaip vaikai labai jau anksti pradeda mastyti...

Nu visaip nejau dabar visas ligas pasakoti? kam spaudimas streikuoja, kam inkstai, kam gimda, kam skrandis, kam galva skauda, migrena, sanariai skauda, vien jau pastoti ir pagimdyti, zindyti vos ne pas kas antra problemos kazkurioj vietoj, kam anstvoris, kam sirdis, kam raujagysles, alergijos... nu gal visko nevardinsiu  bigsmile.gif nejau pas tave visi pazystami sveikut sveikuteliai? net vaikai dabar pagal statistika Lietuvoje i pirma klase nueina sveiku maziau nei puse, tai ka sneket apie suaugusius??? cia jauciu dar prastesne statistika, nors jos ne nera tikriausiai, nes nereikia cia tu sveikatu tikrintis is vis...

Aš čia išleidžiu 2 vaikams mokyklai apie 350 eur, šiemet netoli 600, nes uniformas, batus reikėjo naujus pirkti.

Žiauriai nenormalu. Čia max 25 centus kainuoja

O kada dalino 100procentines paskolas, kuriais metais? Dar labai žiūri, ar turi vaikų, tuomet šansai gauti paskolą stipriai sumažėja.

Atidrošim šitą ir pirksim naujesnę, žiūrinėjom pvz 2007 metų mašinas, ne ką tas draudimas pigesnis, vat jeigu išsilaikytų pilnas teises, kaina kristų keliais šimtais, bet jaučiu aš greičiau už diedą išsilaikyčiau

Ok, nesiginčiju, nu gaaal, neteko su tuo susidurti, mano sūnus nuo pat mažens beveik vegetaras, apskritai labai išrankus, bet tikrai ne dėl to, kad gyvuliukams skauda ar ką.

Aš kažkaip su šiaip pažįstamais apie ligas nekalbu, tai nežinau, o pati iš tavo išvardintų nieko neturiu, matyt man tam tikra prasme pasisekė. Kas dėl vaikų, tai tik dantisto appointmentus atsiunčia, daugiau nieko
Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 08 12, 20:25)
O draudimai masinom taip ziauriai uzkelti, ypac senesniom, manau pirmiausiai del to, kad zmones pirktu naujas masinas  biggrin.gif

Airiai neblogi zmones sutinku, anglijoje pas airius gyvenau 2 metus.
Bet anglai teisingai juokias is airiu kvailumo, jei anie nezino, kad draudimas skirtas atlyginti nuostoliams, o ne apiplesineti ar skatintti.
Tokioj valstybej gyvent tikrai nenoreciau, nes manau, kad visur nera logikos, atsilikimas ir bandymai viens kita apiplesinet. Dabar prie ES Airija atsigavo suu savomokestiniais gudravimais, (prisiviliojo firmu), bet jeii ES uzisirauks tai Airija liks kas visada buvo - gilus kaimas be vilties.
Atsakyti

Neturiu net noro komentuoti žmogui, kuris nė nesuvokia kodėl lyginu šiuos dalykus unsure.gif
Ar bent skaitei KT šalutinių poveikių lapelį? Bent vieną? Ne? unsure.gif
Logiškai supranti bent kaimišku lygiu kas yra moters hormonai ir kaip jie turi veikti? Kam, jie yra? Supranti, kad normaliu atveju iki menopauzės moteris turėtų būti sveika ir vaisinga, o ne vartoti "hormonus", kurie jai atima vaisingumą. Ir vsai nesvarbu, kad tipo laikinai. Ok iek po to besigydančių???
Kai suvoksi bent šiuos bazinius, paprastus ir logiškus dalykus, tada kreipkis į mane smile.gif
Papildyta

Logiskai suprantu, kaip turi veikti moters hormonai ir visa kita. Jei nori, galiu ir tau paaiskinti :)

Tai va, moters kaip biologines butybes paskirtis - gimdyti vaikus. Ir visi hormonai veikia taip, kad moteris pastotu, naudotusi savo gimda, gimdytu, zindytu ir tada vel visas ciklas is naujo. Pagal gamtos desnius moteris kaip ir bet kuri patele gamtoje is esmes turetu visa laika buti arba nescia arba zindanti. Kitaip tariant noredama buti sveika ir gyventi is tiesu naturaliai, pagal gamtos desnius moteris turetu gimdyti tiek vaiku, "kiek dievulis duoda". O visa beda kad siuolaikines moterys to daryti visai nenori, arba is vis vaiku neturi arba apsiriboja 1-2, nu max 3. O zinai kas is to??? Organai kurie nenaudojami pagal paskirti suserga. Cia panasiai kaip ir su raumenimis - gali valgyt pati sveikiausia maista, lankytis pas geriausius homeopatus, bet jei nejudesi, raumenys su laiku atrofuosis ir tiek. Panasiai atsitinka ir su moters kunu, kuris nenaudojamas pagal gamtos desnius - su laiku gali atsirasti visokie hormonu disbalansai, cistos, miomos, krutu ligos ir pan. Zinai, koks buna labai daznas gydytoju patarimas moterims, turincioms panasiu problemu??? Gimdyti :) O zinai ka padaro KT, jei visgi moteris gimdyti nenori? Apgauna moters organizma. Tiek nescios ar zindancios, tiek KT naudojancios moters organizmas, t.y. kiausides ilsisi nuo ovuliaciju, susitvarko hormonu disbalansas ir t.t. Nesakau, kad tai yra labai gerai, bet nenorinciims gimdyti kruvos vaiku moterims, tai tampa budu isvengti tam tikru moterisku ligu. 

Bet beabejo, jums abiems su Ubuntu tai nera aktualu, nes abi esate tikros naturalistes, sveikuoles, gyvenat pagal gamtos desnius ir gimdot viena vaikeli po kito :)

Atsakyti

. Panasiai atsitinka ir su moters kunu, kuris nenaudojamas pagal gamtos desnius - su laiku gali atsirasti visokie hormonu disbalansai, cistos, miomos, krutu ligos ir pan. Zinai, koks buna labai daznas gydytoju patarimas moterims, turincioms panasiu problemu??? Gimdyti :) O zinai ka padaro KT, jei visgi moteris gimdyti nenori? Apgauna moters organizma. Tiek nescios ar zindancios, tiek KT naudojancios moters organizmas, t.y. kiausides ilsisi nuo ovuliaciju, susitvarko hormonu disbalansas ir t.t. Nesakau, kad tai yra labai gerai, bet nenorinciims gimdyti kruvos vaiku moterims, tai tampa budu isvengti tam tikru moterisku ligu. 

Butent. Anksciau moterys arba nescios budavo, atba zindydavo. Dabar tik dauguma moteru pradejo tureti menesines desimtmeciais ir tai turi pasekmes mano nuomone. 

Atsakyti
QUOTE(Gervuogine @ 2017 08 13, 09:04)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Monteverte" data-cid="71756188" data-time="1502566169"><div><p>Neturiu net noro komentuoti žmogui, kuris nė nesuvokia kodėl lyginu šiuos dalykus vartotojo įkelta nuotrauka
Ar bent skaitei KT šalutinių poveikių lapelį? Bent vieną? Ne? vartotojo įkelta nuotrauka
Kai suvoksi bent šiuos bazinius, paprastus ir logiškus dalykus, tada kreipkis į mane vartotojo įkelta nuotrauka
Papildyta
</p></div></blockquote><p></p><p>Logiskai suprantu, kaip turi veikti moters hormonai ir visa kita. Jei nori, galiu ir tau paaiskinti smile.gif
</p><p></p><p> Tai va, moters kaip biologines butybes paskirtis - gimdyti vaikus. Ir visi hormonai veikia taip, kad moteris pastotu, naudotusi savo gimda, gimdytu, zindytu ir tada vel visas ciklas is naujo. Pagal gamtos desnius moteris kaip ir bet kuri patele gamtoje is esmes turetu visa laika buti arba nescia arba zindanti. Kitaip tariant noredama buti sveika ir gyventi is tiesu naturaliai, pagal gamtos desnius moteris turetu gimdyti tiek vaiku, "kiek dievulis duoda". O visa beda kad siuolaikines moterys to daryti visai nenori, arba is vis vaiku neturi arba apsiriboja 1-2, nu max 3. O zinai kas is to??? Organai kurie nenaudojami pagal paskirti suserga. Cia panasiai kaip ir su raumenimis - gali valgyt pati sveikiausia maista, lankytis pas geriausius homeopatus, bet jei nejudesi, raumenys su laiku atrofuosis ir tiek. Panasiai atsitinka ir su moters kunu, kuris nenaudojamas pagal gamtos desnius - su laiku gali atsirasti visokie hormonu disbalansai, cistos, miomos, krutu ligos ir pan. Zinai, koks buna labai daznas gydytoju patarimas moterims, turincioms panasiu problemu??? Gimdyti smile.gif O zinai ka padaro KT, jei visgi moteris gimdyti nenori? Apgauna moters organizma. Tiek nescios ar zindancios, tiek KT naudojancios moters organizmas, t.y. kiausides ilsisi nuo ovuliaciju, susitvarko hormonu disbalansas ir t.t. Nesakau, kad tai yra labai gerai, bet nenorinciims gimdyti kruvos vaiku moterims, tai tampa budu isvengti tam tikru moterisku ligu. </p><p></p><p>Bet beabejo, jums abiems su Ubuntu tai nera aktualu, nes abi esate tikros naturalistes, sveikuoles, gyvenat pagal gamtos desnius ir gimdot viena vaikeli po kito smile.gif</p>

Prisiskaitėte farmacinių 'siaubų' apie negimdančias moteris pagal Dievulio kalendorių ir porinat nesąmones. O gyvų pavyzdžių ar žinote? Dabar ant greičio atsimenu iš artimų pažįstamų rato 3 senyvas įskaitant vieną jau mirusią moterį, kurios vaikų neturėjo. Neserga ar nesirgo nei viena moteriška liga, jokių mot. ligų operacijų. Viena jau mirusi, bet išgyveno 94 metus. Mažai? Duokdie, kad jūs pasigimdžiusi ir KT vartojanti tiek ištrauktumėt. Abejoju žinokit.
Atsakyti