Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jis kažko nesupranta, ar man reikia keistis?

QUOTE(Iš_Šviesos @ 2017 08 11, 17:46)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="cambala" data-cid="71754863" data-time="1502456151"><div><p></p></div></blockquote><p>Zinau ir ta trecia nare vegetare (G....). Ji irgi pastoviai pavydu kaltina.</p>

Tai įvardyk kitą priežastį. Ko pastoviai kelios tos pačios narės kabinasi prie vyro, šuns, darbo, grožio, nors tema visai ne apie tai buvo? Nu tai jei ne pavydas, dar gali būti variantai, kad jos cvankt, vargšės sergančios moterys. Daugiau variantų nebesugalvoju unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2017 08 11, 17:51)
Kurgi ne biggrin.gif
O tu ar savo brangiajam Jėzusui jau išsispaviedojai kaip ardaisi prieš forumietes? angel_sadangel.gif
Papildyta:

Mano Auksciausias Dievas ir taip viska zino ka as veikiu.
Atsakyti
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2017 08 11, 18:12)
O kodėl tu jauti poreikį ar pareigą kažką sakyti? Nu bliamba, gi ne vakar gimę, visi žino, kad rūkyt nesveika, tai gal čia paties žmogaus apsisprendimas rūkyt ar ne? Jeigu aš rūkyčiau ir kokia pašalinė tetulė pradėtų man aiškint, kad tai daryt nesveika, tai tiesiog paprašyčiau eiti n.. Man žiauriai akis bado rūkančios nėščiosios, atrodo prieitum ir ištrauktum cigaretę iš burnos, na bet tai jos reikalas, jei nežiūri nei savo, nei vaiko sveikatos.

Ne visai tik jų. Iš mūsų visų pinigėlių po to tokios žmogystos gydomos rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2017 08 11, 18:36)
Taip, sita zinute pirma.Tau lengviau tarp savo paklodziu susisekt. Tai jin pagal tave neizeidzia moteru?
Tai kad tu vis neapsipylei asarom ta anekdota paskaicius. Uzsigavai gi.Tai as tau tavo stiliumi patarima daviau, na gal nezinojai, tai maza ko ax.gif .

Nesakau, kad moterys nesidazo, nenesioja liemeneliu, kelnaiciu yra pakvaisusios. Kiekviena elgiasi taip, kaip jai atrido teisinga, patogu ir grazu. Pakvaisusi tu, nes tave tokia natiurliche visa labai kutena pas ka tatoo, pas ka pudra, pas ka tusas ar dazyti plaukai. Tiesiog komentuoji, saipaisi ir dedi nuorodas apie botoksus ( nors nare tiesiog pajuokavo), tatuiruociu zala ir pan. Cia kaip temoj apie kaimynka su tuo pienu ir jau neprisimenu kuom biggrin.gif .

Tai bet cia man Montevwrte apie drauges kalba, tu dabar. Mano drauges tai realiam gyvenime yra, o forume - tai tiesiog nares, kitos moterys.

kuom ci asitoje zinuteje turejau kazka uzgauti??? kazkaip labai keistai man , patikslink prasau.

Ne deja, is kur tie vaizdai ??? lotuliukas.gif niekas manes cia neuzgauna, kad ir kaip noretum, Tik atkreipiau demesi i tai, kaip jus tradicines gyvensenos snekat ir bendraujat mirksiukas.gif
Gerai,kad davei patarima, dekui, as atsakiau,kad man si informacija neaktuali ir viskas, nemaciau ten nieko izeidziancio. mirksiukas.gif

As gi nepakvakusi naturaliste, kuri nesidazo, liemenuku nenesioja, nes nesveika. - ci a avo sakinys, kuri stiesiogiai reiskia, kad tokisomotery syr apakvaisusios. Gerai patikslinai,akd as esu pakvaisusi, tai ci anera meginimas izeisti??? biggrin.gif Tikslinu is kart, ka dvel neprisisvajotum- izeisti nepavyks smile.gif

ir vel izeidineju tu pacituosi ar ne ku ras ka izeidineju? arba nustok nusisnketi. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2017 08 11, 18:36)
Taip, sita zinute pirma.Tau lengviau tarp savo paklodziu susisekt. Tai jin pagal tave neizeidzia moteru?

Tu geriau eik spaviedotis kiek tu moterų čia per porą dienų ir anksčiau įžeidai.
Nu kaip kai kurios asabos savęs nemato biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2017 08 11, 18:52)
Ką reiškia žodis dzindrom? Man atrodo, kad bekekokioj šeimoj gali taip atsitikt, jei tėvai neskiria kokybiško dėmesio, nesvarbu kas tokie, moytojai, verslininkai ar maxes kasininkai.

Nu tai mąstyk. Tame ir esmė, kad perdaug dirba, dar po pamokų imasi ir nebeturi kada savo nuosavų vaikų mokyti, auklėti.
Tai ir kalbama apie tai, kad nesąmonė yra aukštinti vien tik darbą ir rėkauti pastoviai, jei tau mažoka, tai ark per 3 darbus. Ne taip turi būti normalioje šalyje.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2017 08 11, 17:55)
Tai įvardyk kitą priežastį. Ko pastoviai kelios tos pačios narės kabinasi prie vyro, šuns, darbo, grožio, nors tema visai ne apie tai buvo? Nu tai jei ne pavydas, dar gali būti variantai, kad jos cvankt, vargšės sergančios moterys. Daugiau variantų nebesugalvoju unsure.gif

Todel, kad tu savo ciuciu ismaniuoju per visa foruma n metu pristacius, o del grozio irgi visur n kartu rasei, kad esi neapsakomo grozio.Tai juokinga atrodo, nes graziam zmogui nereikia rasyti, girtis forume, nes jo cia nieks nemato, ivertinti negali. Tiesiog man atrodo, kad nelabai grazus butent savo kompleksa kompensuos taip pastoviai pabrezdami.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2017 08 11, 18:57)
Ne visai tik jų. Iš mūsų visų pinigėlių po to tokios žmogystos gydomos rolleyes.gif

Toks jau tas gyvenimas, gydomi ligoniai, išlaikomi kaliniai, ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2017 08 11, 18:57)
Mano Auksciausias Dievas ir taip viska zino ka as veikiu.

Ir? Tai pasirodo tiki tais pačiais kaip aš? biggrin.gif Nes manieji rūstieji, tai leidžia viską, pvz. savo priešą naikint. O tavasis nuo kada leidžia? Ar neturi atleist, pagailėt, gėrio pamokyti, kitą žandą atsukt? Kokia tu tikinčioji? Apsimetėlė tikra ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2017 08 11, 18:02)
Tu geriau eik spaviedotis kiek tu moterų čia per porą dienų ir anksčiau įžeidai.
Nu kaip kai kurios asabos savęs nemato biggrin.gif
Papildyta:

Tave ir Ubunte per sias dienas, atsakiau tuo paciu.
O kiek tu?

Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2017 08 11, 18:04)
Ir? Tai pasirodo tiki tais pačiais kaip aš? biggrin.gif  Nes manieji rūstieji, tai leidžia viską, pvz. savo priešą naikint. O tavasis nuo kada leidžia? Ar neturi atleist, pagailėt, gėrio pamokyti, kitą žandą atsukt? Kokia tu tikinčioji? Apsimetėlė tikra ax.gif

Tu tiki keliais, as vienu.
Si tema ne apie Dieva, ar viska i viena tempiam?
Atsakyti
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2017 08 11, 18:37)
Ir kaip nesikeikt? Nu B.L.E.T. Tu pyksti, kad tave visai kitaip supranta, o pati ką darai? Aš nelyginau Lietuvos ir Airijos, nes, visų pirma, nėra ką lygint, ir arkliui aišku, kad Airijoje aukštesnis lygis ir soc paslaugų ir visa kita, bet atitinkamai aukštesnės ir kainos. Palygink nuomų ir autodraudimo kainas, tai fantazija atšoks. Ir prašau pacituok, kur ar rašiau, kad Lt geriau? Dabar pati fantazuoji ;) Aš viso labo daviau suprast, kad ir Airijoj pilna benamių ir vargingai gyvenančių žmonių, bet ar tu tai pripažinsi?
Na bet gyvena tie žmonės Lietuvoj, ar ne? Vieni geriau, kiti blogiau, bet gyvena. Vat mano diedo giminės tinginio pančiai, gyvena kaime, nesugeba net bulvių užsiaugint, tai ką kalbėt. Iš dalies tau pritariu, kad yra sunku, pvz mano mama visą gyvenimą pradirbus gauna 160 eurų pensijos, grynas pasityčiojimas, bet dirba ant savęs, prisiaugina visko, tai visai neblogai pragyvena, kol sveikata leidžia.

Kas dėl Airijos benamių, gal tu labiau pasidomėk, gerai? Šeimos su vaikais ir ne jokie priklausomybių kamuojami, gali pasiskaityt https://www.focusire...x4aAuj8EALw_wcB
Sakai, mininaliai gyveni, nu nu, smagu gyvent kokiam Dubline tarkim, kur išvis nesveikai sukilę nuomos kainos, namų nuomai nėra iš ko rinktis, tarkim šeimininkai užkelia nuomas 400 eurų viršaus, net daugiau, nepatinka- kraustykis, į vietą eilė laukia. Tas pats ir su autodraudimais, žmogui, turinčiam 10 metų no claim bonus, atsiuntė 100% didesnę sumą, pzdc kaip cool, asmeniškai mes praeitais metais sumokėjom 1300, atsiuntė renewal 2400, nu tai dirbi, ari, ir atiduodi viską. Ir neskaičiuok svetimų pinigų, skaičiuoti aš irgi moku, bet realybė, deja, kartais būna kitokia.

tai kad as nepykstu tik atkreipiu i tai demesi, kad butu aiskiau bendraujant biggrin.gif
NU lyginai, sakei paziurek kaip zmones gyvena Airijoje smile.gif

dar kart sakau benamiais ir to ssiemos, kur idejai nuoroda vadinami tie, kurie neturi savo namu , bet NEGYVENA GATVEJE. Ji eapgyvendinti hosteliuose ar pan istaiguose, aisku neprabangiai, bet tikria nebadauja...Lietuvoje duag seimu gyvena vieno dvieju kambariu butuose.
tai tik Dubline ir sunkiausia, bet niekas juk neverci aDubline gyventi ar ne?
negali tiek uzkelti, yra ivestas provcentas keik gali kelti pe rmetus.
tai jei tiek atsiunci auz draudima, eini ir ieskai kitos firmos biggrin.gif

Kainos deja LIetuvoje NERA PIGESNES, ir net nuoma labai panasi. Musu mieste uz 500-600 tikrai gali issinuomuoti kazka, neprabangiai, tai tiek panasiai sumoki LIetuvoje su visais mokesciais, skiriasi aisku kazkiek bet ne 3 k kaip skiriasi atlyginimai, o maistas tas pat sparduotuvese, kazkas gal siek tiek pigiau, bet kai kas ir brangiau. O apie rubus ir prekes vaikams tai is vis patyliu, soka gavau nuejusi i parduotuve...
nelabi suprantu ka nori irodyti, jei nelygini gyvenimo cia ir ten?
aisku gyvena mzones kur dings, kas neisgali emigruoja, kazkam giminaiciai is uzsienio padeda, kazkas kazka nelegaliai suka....bet nelabai suprantu apie ka snekam?
Atsakyti

Kodel jus faktu ivardinija, tiesos pasakyma laikote teisimu?
As nenoriu ivardinti visu priezasciu, del kuriu sergame mes ar vaikai, bet tos priezastys yra, jos nenukrenta is dangaus tos ligos. Toks poziurs, ai ka cia ziuresi kas sveika ar nesveika, naudojam bele ka tiek i save, tiek tepam ant saves ir ziurism kas bus unsure.gifale gyventi kenkia, kam stebeti save, kam tobuleti ir t.t. o paskui sergam ir nezinom ale del ko...
As kaip itk daugiau empatijos matau tokiame Montevertes pasakyme, del to, kad ji duoda zmonem sansa susimastyti ir pakeisti savo gyvenima ir galimai isvengti ligu. Jus empatija laikot paglostyma per galvele? jei pvz zmogus geria ruko, ne duok dieve jam pasakysi, kad tai sukelia ligas -tai vaidnsis netolerancija, teisimu, smerkimu, saipymusi, kaip cia vis girdziu... geriau toleruokim , ir su empatij anieko niekam nessakykim lai sau nuodyjasi, jusu yra toks poziuris???
Taip KT kenkia ir tai parasyta ju informaciniame lapelyje, tai kur cia smerkimas?nu mamo snekaltos, kad geria, bet tiketinai pacios pasirenka gerti KT ar ne?

Moteros, o jums vat niekada nekyla mintis, kad o gal jus neteisios???

Nenoriu plestis, bet sveika mityba duomiuosi senai ir  manau, kad sia tema ismanau ne ka prasciau nei jus. Tik gal visada stengiausi dometis nevienpusiskai, neuzsiciklinant tik ant vienos teorijos (pvz vegetarizmo). Ir zinot kokias isvadas pasidariau? Ogi kad nera vienos absoliucios tiesos, nera vieno teisingo kelio ir kad nieko as is tikruju nezinau ir turbut nei vienas zmogus, kad ir koks jis apsisvietes bebutu, iki galo nezino kas ir kaip. Nes jei viskas butu taip paprasta (tipo is serijis nevalgau mesos ir nevartoju KT), nebutu onkoliginiu ligu, serganciu vaiku ir t.t. 

Todel kai kazkas visazinio tonu pradeda aiskint kaip reikia gyventi, pradeda smerkti ar net kaltinti moteris kad jos kaltos del savo vaiku ligu... Ziauru. Ar tikrai jus jauciates tokios nusvitusios, ar tikrai esat 100 proc tikros, kad jau jus ar jusu vaikai nesusirgs niekada ??? 

Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2017 08 11, 19:02)
Todel, kad tu savo ciuciu ismaniuoju per visa foruma n metu pristacius, o del grozio irgi visur n kartu rasei, kad esi neapsakomo grozio.Tai juokinga atrodo, nes graziam zmogui nereikia rasyti, girtis forume, nes jo cia nieks nemato, ivertinti negali. Tiesiog man atrodo, kad nelabai grazus butent savo kompleksa kompensuos taip pastoviai pabrezdami.

Čia tik tau ir dar gal kokiai kvankai atrodo, kad pastoviai, visose temose, ne į temą ir pan. Kadangi
parašius vieną kartą, nu max. du, jums kelioms kažkas labai sukirbėjo, kirminai kažkokie viduje ir tik tai bematėt žinutėje. Panašiausia tai į pavydą. Ir nereikia jums to grožio ar ciucio matyti, jūs, kompleksuotos būtybės pavydite paties fakto, kad kitas žmogus turi pasitikėjimą savimi, džiaugiasi augintiniu, myli savo darbą, sutaria su vyru ir pan. tai sėdite ir springstate sau, nes esate apgailėtinos. Iškalėt mintinai tuos faktus ir tai JŪS, o ne aš juos PASTOVIAI tampote iš temos į temą. Aš jums tik atsakau, o jums po to atrodo, kad aš pati parašiau vėl ir vėl fool.gif
Ar taip elgiasi normalūs žmonės? rolleyes.gif

Jei taip būtų kaip sakote jūs, su manimi niekas forume normaliai nebendrautų. Aš lankausi labai daug kuriose, įvairiose temose ir jei taip visada rašyčiau, kaip jums kelioms cvankt atrodo, tai mane seniai visi suėstų, bet ėda tik pora trejetą varganų, kompleksuotų žmogelių.
Darykitės išvadas cool.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2017 08 11, 19:08)
Si tema ne apie Dieva, ar viska i viena tempiam?

O nuo kada čia nebetempi visko į vieną temą ir ne į temą? biggrin.gif Išsigandai, visgi, savojo Dievulio? smile.gif
Atsakyti