QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 08 11, 18:10)
Nu nera ka lyginti rimtai. Kaip gyventi Lietuvoje uz 200e papasakok?
Airijoje benamiai tai tie kur is tikro gyvena gatveje, kurie turi priklausomybiu ir atsisako gydytis, visi kiti gauna bustus, vienokius ar kitokius, Praranda namus tik tie,kurie su banku neina niekaip tartis kelis metus nieko nemoka is vis ir ignoruoja visus siulymus tartis, arba tie , kurie pasieme paskolas kelis kart didesnes, nei realiai galejo. Gal papasakoti kas buna seimai Lietuvoje, kai negali ismoketi paskolu??? zinai tikriausiai tokia agentura kaip anstoliai
Taip, jei uzdirbi minimuma, tai minimaliai ir gyveni, bet kaip sakai UZTENKA nuomai, draudimui, taigi turi masina, su ja vazineji ir tikrai uztenka maistui ir kitiems mokesciam. Nu ir pramogom kazkokiom paprastom tikrai lieka, taip pat ramiai isleisti gali vaikus i mokykla , vaikai TURI PAKANKAMAI RUBU IR BATU. jei abu seimoje gauna minimuma, tai pajamos 2400 per men. dabar palygink su min Lietuvoje 380X2= 720e O KAINOS TOS PACIOS ARBA NET DIDESNES. man tai is vis nera ka cia ir lyginti...
tu rimati manai, kad Lietuvoje geriau ir vis tiek gyveni Airijoje?
Ir kaip nesikeikt? Nu B.L.E.T. Tu pyksti, kad tave visai kitaip supranta, o pati ką darai? Aš nelyginau Lietuvos ir Airijos, nes, visų pirma, nėra ką lygint, ir arkliui aišku, kad Airijoje aukštesnis lygis ir soc paslaugų ir visa kita, bet atitinkamai aukštesnės ir kainos. Palygink nuomų ir autodraudimo kainas, tai fantazija atšoks. Ir prašau pacituok, kur ar rašiau, kad Lt geriau? Dabar pati fantazuoji ;) Aš viso labo daviau suprast, kad ir Airijoj pilna benamių ir vargingai gyvenančių žmonių, bet ar tu tai pripažinsi?
Na bet gyvena tie žmonės Lietuvoj, ar ne? Vieni geriau, kiti blogiau, bet gyvena. Vat mano diedo giminės tinginio pančiai, gyvena kaime, nesugeba net bulvių užsiaugint, tai ką kalbėt. Iš dalies tau pritariu, kad yra sunku, pvz mano mama visą gyvenimą pradirbus gauna 160 eurų pensijos, grynas pasityčiojimas, bet dirba ant savęs, prisiaugina visko, tai visai neblogai pragyvena, kol sveikata leidžia.
Kas dėl Airijos benamių, gal tu labiau pasidomėk, gerai? Šeimos su vaikais ir ne jokie priklausomybių kamuojami, gali pasiskaityt
https://www.focusire...x4aAuj8EALw_wcB
Sakai, mininaliai gyveni, nu nu, smagu gyvent kokiam Dubline tarkim, kur išvis nesveikai sukilę nuomos kainos, namų nuomai nėra iš ko rinktis, tarkim šeimininkai užkelia nuomas 400 eurų viršaus, net daugiau, nepatinka- kraustykis, į vietą eilė laukia. Tas pats ir su autodraudimais, žmogui, turinčiam 10 metų no claim bonus, atsiuntė 100% didesnę sumą, pzdc kaip cool, asmeniškai mes praeitais metais sumokėjom 1300, atsiuntė renewal 2400, nu tai dirbi, ari, ir atiduodi viską. Ir neskaičiuok svetimų pinigų, skaičiuoti aš irgi moku, bet realybė, deja, kartais būna kitokia.