Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jis kažko nesupranta, ar man reikia keistis?

QUOTE(cambala @ 2017 08 11, 18:08)
Tai cia tu ka idejai, jau po to rasei, nes kada savo pirmutiniais postais ( buvau ir as tau pacitavus ir kita nare)menkinai pasidaziusias, pasilakavusis, pasiryskinusis moteris, sulaukei daug priespriesingos reakcijos ir daug nariu.
O kam man meginti? As gi nepakvakusi naturaliste, kuri nesidazo, liemenuku nenesioja, nes nesveika.
Bet tai taip ir nesuprantu kurios cia mano drauges? Auu, Ubuntu, apsviesk.

cia mano pirma zinute apie kompleksus jei randi kitokia su kitokia mintim ar potekste butinai idek, o jei ne gal nustok iskraipineti ir meluoti nesustodama???
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 08 02, 14:45)
cia daugiau kompleksai nei kazkoks grozis, sau ir ne tik sau zmogus yra grazus ir be jokiu priedu, jei reikia priedu vadinasi kazkas viduje ne taip, nepriimam saves. Va cia kertine vieta manau , pabegti nuo kazko....

O kam man meginti?? unsure.gif ar tau kazkaip siejasi nesidazymas ir prezervatyvu naudojimas ??? unsure.gif unsure.gif unsure.gif

Tai sakai moterys kurios nesidazo ir nenesioja namie liemenuku yra pakvaisusios .

Nu jei nezinai ,kas tavo drauges, tai gal ju ir neturi , suklydau , atsiprasau biggrin.gif
Atsakyti
O tai kaip del vyru, kurie pyzdavoja savo zmonas del keliu priaugusiu kilogramu ir baisios isvaizdos nepasidažius?
Atsakyti
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2017 08 11, 18:12)
O kodėl tu jauti poreikį ar pareigą kažką sakyti? Nu bliamba, gi ne vakar gimę, visi žino, kad rūkyt nesveika, tai gal čia paties žmogaus apsisprendimas rūkyt ar ne? Jeigu aš rūkyčiau ir kokia pašalinė tetulė pradėtų man aiškint, kad tai daryt nesveika, tai tiesiog paprašyčiau eiti n.. Man žiauriai akis bado rūkančios nėščiosios, atrodo prieitum ir ištrauktum cigaretę iš burnos, na bet tai jos reikalas, jei nežiūri nei savo, nei vaiko sveikatos.

as nesneku apie sakyma konkreciai zmogui, sneku apie diskusija, nes apie tai snekejom, snekejom kaip kas ci adiskutuoja ir kokios mes netolerantiskos, paskaityk Is Sviesos posta...tai jei cia issakom,kad kazkas nesveika ar tai tolygu izeidinejimui, netorenacijai, smerkimui, ypac jei zmones pradeda klausineti, kodle t u to ar to nedarai, ar tu darai ir t.t.? Tai paprasciausia informacija. Pvz ci akalba buvo apie makiaza, paskiau kodel nesidazau ir pasirodo kazka tuom izeidziau, kazkaip juokingai atrodo ....

Gyvenime tokiu dalyku neaiskinu, nebent kas klausia, kodel as negeriu arba kodel as to ar to nevalgau ir tai stengiuosi nesileisti i diskusijas, nes kiekveinas turim savo poziuri.
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2017 08 11, 18:17)
O tai kaip del vyru,  kurie pyzdavoja savo zmonas del keliu priaugusiu kilogramu ir baisios isvaizdos nepasidažius?

i desimtuka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 08 11, 17:17)
cia mano pirma zinute apie kompleksus jei randi kitokia su kitokia mintim ar potekste butinai idek, o jei ne gal nustok iskraipineti ir meluoti nesustodama???
O kam man meginti??  unsure.gif ar tau kazkaip siejasi nesidazymas ir prezervatyvu naudojimas ??? unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif

Tai sakai moterys kurios nesidazo ir nenesioja namie liemenuku yra pakvaisusios .

Nu jei nezinai ,kas tavo drauges, tai gal ju ir neturi , suklydau , atsiprasau biggrin.gif

Taip, sita zinute pirma.Tau lengviau tarp savo paklodziu susisekt. Tai jin pagal tave neizeidzia moteru?
Tai kad tu vis neapsipylei asarom ta anekdota paskaicius. Uzsigavai gi.Tai as tau tavo stiliumi patarima daviau, na gal nezinojai, tai maza ko ax.gif .

Nesakau, kad moterys nesidazo, nenesioja liemeneliu, kelnaiciu yra pakvaisusios. Kiekviena elgiasi taip, kaip jai atrido teisinga, patogu ir grazu. Pakvaisusi tu, nes tave tokia natiurliche visa labai kutena pas ka tatoo, pas ka pudra, pas ka tusas ar dazyti plaukai. Tiesiog komentuoji, saipaisi ir dedi nuorodas apie botoksus ( nors nare tiesiog pajuokavo), tatuiruociu zala ir pan. Cia kaip temoj apie kaimynka su tuo pienu ir jau neprisimenu kuom biggrin.gif .

Tai bet cia man Montevwrte apie drauges kalba, tu dabar. Mano drauges tai realiam gyvenime yra, o forume - tai tiesiog nares, kitos moterys.
Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 08 11, 18:10)
Nu nera ka lyginti rimtai. Kaip gyventi Lietuvoje uz 200e papasakok?
Airijoje benamiai tai tie kur is tikro gyvena gatveje, kurie turi priklausomybiu ir atsisako gydytis, visi kiti gauna bustus, vienokius ar kitokius,  Praranda namus tik tie,kurie su banku neina niekaip tartis kelis metus nieko nemoka is vis ir ignoruoja visus siulymus tartis, arba tie , kurie pasieme paskolas kelis kart didesnes, nei realiai galejo. Gal papasakoti kas buna seimai Lietuvoje, kai negali ismoketi paskolu??? zinai tikriausiai tokia agentura kaip anstoliai  mirksiukas.gif
Taip, jei uzdirbi minimuma, tai minimaliai ir gyveni, bet kaip sakai UZTENKA nuomai, draudimui, taigi turi masina, su ja vazineji ir tikrai uztenka maistui ir kitiems mokesciam. Nu ir pramogom kazkokiom paprastom tikrai lieka, taip pat ramiai isleisti gali vaikus i mokykla , vaikai TURI PAKANKAMAI RUBU IR BATU. jei abu seimoje gauna minimuma, tai pajamos 2400 per men. dabar palygink su min Lietuvoje 380X2= 720e O KAINOS TOS PACIOS ARBA NET DIDESNES. man tai is vis nera ka cia ir lyginti...

tu rimati manai, kad Lietuvoje geriau ir vis tiek gyveni Airijoje?  bigsmile.gif

Ir kaip nesikeikt? Nu B.L.E.T. Tu pyksti, kad tave visai kitaip supranta, o pati ką darai? Aš nelyginau Lietuvos ir Airijos, nes, visų pirma, nėra ką lygint, ir arkliui aišku, kad Airijoje aukštesnis lygis ir soc paslaugų ir visa kita, bet atitinkamai aukštesnės ir kainos. Palygink nuomų ir autodraudimo kainas, tai fantazija atšoks. Ir prašau pacituok, kur ar rašiau, kad Lt geriau? Dabar pati fantazuoji ;) Aš viso labo daviau suprast, kad ir Airijoj pilna benamių ir vargingai gyvenančių žmonių, bet ar tu tai pripažinsi?
Na bet gyvena tie žmonės Lietuvoj, ar ne? Vieni geriau, kiti blogiau, bet gyvena. Vat mano diedo giminės tinginio pančiai, gyvena kaime, nesugeba net bulvių užsiaugint, tai ką kalbėt. Iš dalies tau pritariu, kad yra sunku, pvz mano mama visą gyvenimą pradirbus gauna 160 eurų pensijos, grynas pasityčiojimas, bet dirba ant savęs, prisiaugina visko, tai visai neblogai pragyvena, kol sveikata leidžia.

Kas dėl Airijos benamių, gal tu labiau pasidomėk, gerai? Šeimos su vaikais ir ne jokie priklausomybių kamuojami, gali pasiskaityt https://www.focusire...x4aAuj8EALw_wcB
Sakai, mininaliai gyveni, nu nu, smagu gyvent kokiam Dubline tarkim, kur išvis nesveikai sukilę nuomos kainos, namų nuomai nėra iš ko rinktis, tarkim šeimininkai užkelia nuomas 400 eurų viršaus, net daugiau, nepatinka- kraustykis, į vietą eilė laukia. Tas pats ir su autodraudimais, žmogui, turinčiam 10 metų no claim bonus, atsiuntė 100% didesnę sumą, pzdc kaip cool, asmeniškai mes praeitais metais sumokėjom 1300, atsiuntė renewal 2400, nu tai dirbi, ari, ir atiduodi viską. Ir neskaičiuok svetimų pinigų, skaičiuoti aš irgi moku, bet realybė, deja, kartais būna kitokia.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2017 08 11, 17:17)
O tai kaip del vyru,  kurie pyzdavoja savo zmonas del keliu priaugusiu kilogramu ir baisios isvaizdos nepasidažius?

Tokiai moterei reikia mesti toki vyra. Cia jei del keliu kilogramu.
Bet jei moteris kemsa viska i save, nebereguliuoja svorio, jai tiesiog nebeidomu niekas, na tiksliau ji apsileidzia - tai kodel prisiziurintis vyras negaletu kazko pasakyt?
Atsakyti
QUOTE(Montekrista @ 2017 08 11, 14:00)
<p>Boooze. Botoksu net migrena gydoma ot.</p><p>Ir atrodo l gerai po jo kaktos, akiu sonai smile.gif </p>

O tai kaip[ "gydo" vaistais, kurie turi 150 šalutinių reiškinių?
Gėris čia jums irgi? bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Montekrista @ 2017 08 11, 14:41)
Taciau pvz mokytojai... na, neretas ju papildomai prisidurti gali, taip ir daro.</p>

Ir tada jų pačių vaikai dzindrom nueina. Ne vieną istoriją žinau, kai mokytojai dėl savo vaikų raudonuoja. Batsiuviai be batų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2017 08 11, 18:39)
Tokiai moterei reikia mesti toki vyra. Cia jei del keliu kilogramu.
Bet jei moteris kemsa viska i save, nebereguliuoja svorio, jai tiesiog nebeidomu niekas, na tiksliau ji apsileidzia - tai kodel prisiziurintis vyras negaletu kazko pasakyt?

Kam tie burbejimai ne i tema? Niekam neidomu gi. As aiskiai gi parasiau 'keli kg', bet gi tau reikia nusienauti i pievas, kaip visada...
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2017 08 11, 15:55)
Uzsisakei jau ta hienos šakales fototapeta ant sienos vietoj veidrodzio?

Kurgi ne biggrin.gif
O tu ar savo brangiajam Jėzusui jau išsispaviedojai kaip ardaisi prieš forumietes? angel_sadangel.gif
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2017 08 11, 17:41)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Monteverte" data-cid="71754650" data-time="1502447305"><div><p>Bet čia ne gyvenimas. Poilsis, normalus miegas ir t.t. yra būtina. Arsite jūs tiek, ars jūsų darbuotojai, o tada gulėsite visi reanimacijoje gana greitai, jei nelėtinsite tempų ir jūsų pinigus, santaupas parceliuos vaikai, o jei vaikų nėra - valstybė vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Bet kokia tu greita prognozuoti, teisti, smerkti ir pranasauti. Dar ta smile gale idedi, kad savo dziaugsma parodytum. Mamos kaltos, kad KT geria, kad vaikai serga, kad pacios serga ir t.t. As irgi pamenu ta tema apie vaikus veziu sergancius ir ka ten rasei. Pas tave nulis empatijos, nulis zmogiskumo, tik arogancija belikus. </p>

Toks gyvenimas. Žmonės mane taip išmokė. Pažiūrėk vien čia kokios visokios aimejos, cambalos ir dar kiek n nikų tokių panašių. Tai kokia aš galiu būti tarp tokių? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2017 08 11, 18:47)
Ir tada jų pačių vaikai dzindrom nueina. Ne vieną istoriją žinau, kai mokytojai dėl savo vaikų raudonuoja. Batsiuviai be batų ax.gif

Ką reiškia žodis dzindrom? Man atrodo, kad bekekokioj šeimoj gali taip atsitikt, jei tėvai neskiria kokybiško dėmesio, nesvarbu kas tokie, moytojai, verslininkai ar maxes kasininkai.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2017 08 11, 17:44)

Bet tai visavalgiai nesisaipo su tuo orgazmu.

O kas? Montekrista veganė? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2017 08 11, 17:47)
Kam tie burbejimai ne i tema?  Niekam neidomu gi. As aiskiai gi parasiau 'keli kg',  bet gi tau reikia nusienauti i pievas,  kaip visada...

Tai ir arkliui aisku, kad normalus vyras del keliu kg nieko nesakys. Tai ka tas tavo burbejimas?
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2017 08 11, 17:53)
O kas? Montekrista veganė? bigsmile.gif

As kaip supratau, tai visavalge.
Bet tai tau nedasuto, kad Ubuntu stiliumi kalbeta.
Atsakyti