Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jis kažko nesupranta, ar man reikia keistis?

QUOTE(Monteverte @ 2017 08 11, 12:04)
Žerk, žerk, o tave lai teisia tavo Jėzus 4u.gif

Uzsisakei jau ta hienos šakales fototapeta ant sienos vietoj veidrodzio?
Papildyta:
QUOTE(Montekrista @ 2017 08 11, 14:23)
<p>Reks, jei guma ekologiska.</p>

Guma negali buti ekologiska.
Nebent jos kokia zuvies pusle naudoja.
Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 08 11, 13:55)

Cia labai juokinga turetu buti? ir vsisikai nera joks pasisaipymas, cia tik mesos nevalgancios nuolat siaposi  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
Papildyta:

Ania? bigsmile.gif Vaje vaje, is tav3s kazkas driso pasisaipyti bigsmile.gif ? O kad 50 psl nuolat saipaisi, izeidineji kazka besidazancias ir kazka besiryskinancias moteris, tai cia viskas ok?
Tik nepadek rasyti , kad visos ne taip supratom, nes tavo patycios butent tokios yra kaip sitoj temoj.
Visos tau ta sako, visos ( aisju iskyrus Monteverte).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 11 rugpjūčio 2017 - 15:18
QUOTE(Montekrista @ 2017 08 11, 15:09)
<p>Nu jei juodadarbiai dirbdami 8 val ims gauti po 1000 e tai kaip su kitais smile.gif))</p>

Tai koki turit omeny darba sakydama juodadarbis? pasitikslinkim, kodel toks zmogus negali zmoniskai gyventi, siulot iteisinta vergove? Aisku su labai aukstomis kvalifikacijomis zmones uzdirbti turetu daugiau, bet bet koki darba dirbantis turetu ismaitinti save, seima ir tureti pinigu pramogom, atostogom, nemanot? Tokiom kainom kaip vakaruose minimumas yra 1200e , toks turetu buti ir Lietuvoje uz pilna etata. O dabar kazkokia vergove ir pasityciojimas is zmoniu.
Atsakyti
QUOTE(vilnera @ 2017 08 11, 15:12)
Cituojamame poste prie foto prirašėt ar tai ,,pasigrožėkit,, ar ,,gražuoliai,, - kažką panašiai. Tai jei teisingai suprantu, jums tas makijažas gražu?

Apie skirtumus - jūs taip ir neatsakėt, ar nešiotumėt paklodę, jei ji būtų visa ekologiška.? Atsakysiu už jus-nenešiotumėt, nes norit atrodyt gražiai, o ne bet kaip, ir tie deklaravimai, kad jums nesvarbu, kaip atrodot - ne visai nuoširdūs. Jei nesvarbu, tai ir liemenuko nereik dėvėt, kam tą krūtinę saugot, lai natūraliai tįsta, kaip kad plaukai lai žyla, ale turbūt apatinius visgi dėvit smile.gif

Parasiau grazuoliai, juk jiems tai grazu , ne? tikriausisiai vieni is madingiausiu kaime...Man asmensikai nei anas, nei europinis negrazu biggrin.gif Man tai tolygu, kaip ir sakiau - mada tik su skirtingom israiskom. Paprsasciausiai akis pripratusi prie vieno daugiau, jei gyventume ten butu pripratusi prie tokio. Kuo is esmes sie makiazai skiriasi? pastarasis gal net ekologiskesnis, tiketina is naturaliu medziagu. O auskarai, kai ausyse skyles didziules ar ploksteles ir i Europa ateina, pilna tokui cia vaiksto, taigi greit susilygins gal mados... unsure.gif

Taigi viska isdesciau smulkiai pirmoje zinuteje jums. Jei jums tokia pat reikiamybe rubu ir kosmetikos, tai nezinau kaip kitaip argumentuot. Kodel dabar reiktu paklode nesioti?? Kodel lyginat kakzoki beprotiska elgesi su kosmetikos naudojimu, unsure.gif

Rubai man butinybe nuo nuogumo ir salcio, nes tokios musu visuomenes normos, pliki nevaikstom net vasara. ir kam reiktu paklodes deveti?? kai pilna normaliu rubu, kurie ir patogiau ir geriau apsaugo nuosalcio, o paklode gal dar graziau butu, jei kazkaip surisus graziai bigsmile.gif tik nepatogu...Niekur nesakiau, kad man vienodai kaip atrodau, sakiau daug kartu, kad man patinka kaip as atrodau, bet tam man nereikai dazytis, nuoga plika is duso, be sukuosenu ir makiazu as sau patinku, sunku suprasti? su graziausiais rubais ar tobuliausiais makiazais as sau labiau nepatinku, tik labiau nepatogu biggrin.gif
Liemenuka nesioju irgi del vismuomenes normu darbe, namie nenesioju. Niekas man niekur netysta bigsmile.gif
Plauku nedazau, zyla naturaliai.
kas dar?

Jus aplamai atskirkit patikima sau ir gyvenima civilizuotoj visuomenei, jei kazka darau del to ,kokioj aplinkoj gyvenu, dar nereiskia, kad del tu dalyku as labiau sau pradedu patikti. Vienas cia lietuvis sveikuolis issimaude nuogas ir deportavo, dar senai cia, kai nebuvom EU, taigi ne viska galima daryti, ka sugalvoji ar kas tau patinka bigsmile.gif doh.gif todel praeitam darbe daziausi, nes toks buvo darbovietes reikalavimas, bet ne tam kad sau graziau atrodyciau, o dabar jauciusi labai gerai, kai nereikia sito darbe ir drabuzius cia galiu detis patogesnius, nereikia vargti su nepatogiais, nors gal kai kam graziau atrodziau, bet man svarbu, kaip as jauciuosi, o ne kaip kitiems atrodau biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2017 08 11, 16:17)
Ania? bigsmile.gif Vaje vaje, is tav3s kazkas driso pasisaipyti bigsmile.gif ? O kad 50 psl nuolat saipaisi, izeidineji kazka besidazancias ir kazka besiryskinancias moteris, tai cia viskas ok?
Tik nepadek rasyti , kad visos ne taip supratom, nes tavo patycios butent tokios yra kaip sitoj temoj.
Visos tau ta sako, visos ( aisju iskyrus Monteverte).

Moteriske, tavo tikriausiai nera nei vienos zinutes be pasaipu biggrin.gif bet matomai tiem ,kas mesa valgo saipytis galima, negalima tik tiems ,kas nevalgo ar ne? Siaip saipiausi as cia gal pora kartu, kai bandziau i jusu keliu cia tona pataikyt, sakau gal geriau suprasit, o visi tavo prisgalvojimai, kad saipiausi is moteru ,kurios dazosi, tai tik tavo fantazijos vaisius mirksiukas.gif
Kodel tau taip svarbu ir taip daznai akcentuoji ta visos, nevisos, man kas kad ir visos sakytu??? Tau tokia svarbi minios nuomone, man matai - ne, tavo ziniai dauguma retai buna teisi mirksiukas.gif
jeigu tau vaidenasi patycios, kuriu net pacituoti nesugebi, tai jau ne mano problema mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ubuntu***: 11 rugpjūčio 2017 - 16:41

Bet čia ne gyvenimas. Poilsis, normalus miegas ir t.t. yra būtina. Arsite jūs tiek, ars jūsų darbuotojai, o tada gulėsite visi reanimacijoje gana greitai, jei nelėtinsite tempų ir jūsų pinigus, santaupas parceliuos vaikai, o jei vaikų nėra - valstybė smile.gif

Bet kokia tu greita prognozuoti, teisti, smerkti ir pranasauti. Dar ta smile gale idedi, kad savo dziaugsma parodytum. Mamos kaltos, kad KT geria, kad vaikai serga, kad pacios serga ir t.t. As irgi pamenu ta tema apie vaikus veziu sergancius ir ka ten rasei. Pas tave nulis empatijos, nulis zmogiskumo, tik arogancija belikus. 

Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 08 11, 16:28)

Papildyta:

Moteriske tavo tikriausiai nera nei vienos zinutes be pasaipu  biggrin.gif bet matomai tiem ,aks mesa valgo saipytsi galima, negalima tik tiems ,kas nevalgo ar ne? Siaip saipiausi as cia gal pora kartu, kai bandziau i jusu keliu cia tona pataikyt, sakau gal geriau suprasit, o visi tavo prisgalvojimai, kad saipiausi is moteru ,kurios dazosi, tai tik tavo fantazijos vaisius  mirksiukas.gif
Kodel tau taip svarbu ir taip daznai akcentuoji ta visos, nevisos, man kas kad ir visos sakytu??? Tau tokia svarbi minios nuomone, man matai -  ne, tavo ziniai dauguma retai buna teisi  mirksiukas.gif
jeigu tau vaidenasi patycios, kuriu net pacituoti nesugebi, tai jau ne mano problema  mirksiukas.gif

Kas gali cituoti tavo paklodes? Man tiesiog kantrybes nera padirkusiose mintyse knaisiotis. Esme buvo tokia tavo parasyta, kad moterys, kurios dazosi ( jau nesvarbu ka) yra su kompleksais.
Bet tai visavalgiai nesisaipo su tuo orgazmu. As vat tamstos stiliuje dabar rasysiu, gal mane iskart suprasi:
Kairo nacionaliniame muziejuje yra Tutanchamono ekspozicijos skyrius. Ten maciai jo prezervatyva ( tarp kitko idealios vaizdines bukles), pagamintas buvo jau neatsimenu is kokio gyvuno pusles. Kadangi cia visavalgiai - mirusiosienos edikai, tai jums, naturlistems, galbut butu aktualu kazka is zuvies pasigamint. Nieko asmenisko mirksiukas.gif , tiesiog prisiminiau ka maciau ir tokia mintis kilo 4u.gif .
Atsakyti

Zinau ir ta trecia nare vegetare (G....). Ji irgi pastoviai pavydu kaltina.

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2017 08 11, 17:41)
Bet kokia tu greita prognozuoti, teisti, smerkti ir pranasauti. Dar ta smile gale idedi, kad savo dziaugsma parodytum. Mamos kaltos, kad KT geria, kad vaikai serga, kad pacios serga ir t.t. As irgi pamenu ta tema apie vaikus veziu sergancius ir ka ten rasei. Pas tave nulis empatijos, nulis zmogiskumo, tik arogancija belikus. </p>

Kodel jus faktu ivardinija, tiesos pasakyma laikote teisimu?
As nenoriu ivardinti visu priezasciu, del kuriu sergame mes ar vaikai, bet tos priezastys yra, jos nenukrenta is dangaus tos ligos. Toks poziurs, ai ka cia ziuresi kas sveika ar nesveika, naudojam bele ka tiek i save, tiek tepam ant saves ir ziurism kas bus unsure.gif ale gyventi kenkia, kam stebeti save, kam tobuleti ir t.t. o paskui sergam ir nezinom ale del ko...
As kaip itk daugiau empatijos matau tokiame Montevertes pasakyme, del to, kad ji duoda zmonem sansa susimastyti ir pakeisti savo gyvenima ir galimai isvengti ligu. Jus empatija laikot paglostyma per galvele? jei pvz zmogus geria ruko, ne duok dieve jam pasakysi, kad tai sukelia ligas -tai vaidnsis netolerancija, teisimu, smerkimu, saipymusi, kaip cia vis girdziu... geriau toleruokim , ir su empatij anieko niekam nessakykim lai sau nuodyjasi, jusu yra toks poziuris???
Taip KT kenkia ir tai parasyta ju informaciniame lapelyje, tai kur cia smerkimas?nu mamo snekaltos, kad geria, bet tiketinai pacios pasirenka gerti KT ar ne?
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2017 08 11, 17:44)
Kas gali cituoti tavo paklodes? Man tiesiog kantrybes nera padirkusiose mintyse knaisiotis. Esme buvo tokia tavo parasyta, kad moterys, kurios dazosi ( jau nesvarbu ka) yra su kompleksais.
Bet tai visavalgiai nesisaipo su tuo orgazmu. As vat tamstos stiliuje dabar rasysiu, gal mane iskart suprasi:
Kairo nacionaliniame muziejuje yra Tutanchamono ekspozicijos skyrius. Ten maciai jo prezervatyva ( tarp kitko idealios vaizdines bukles), pagamintas buvo jau neatsimenu is kokio gyvuno pusles. Kadangi cia visavalgiai - mirusiosienos edikai, tai jums, naturlistems,  galbut butu aktualu kazka is zuvies pasigamint. Nieko asmenisko mirksiukas.gif , tiesiog prisiminiau ka maciau ir tokia mintis kilo 4u.gif .

Tu man trumpai atsakysk ar tu specialiai apsimeti,kad nesuprati elementariu sakiniu, ar tu realiai nesupranti? manau jau kitos suprato, o tu vis niekaip , jau kelis kartus as tau ta pati rasau, dabar dar vis idesiu ir ziuresiu ar vis tiek ta pati kliedesi kartosi: O jei vis mano mintys rodysis padrikusios, tai kaip is vis ka gali spresti ,ka as rasau?? jei nei vieno vienintelio sakinio nerandi, kur as saipausi, kaip gali tai teigti??? blink.gif ir aplamai, kaip pasakymas, kad kazkoks zmogus turi kompleksa yra pasaipa??? blink.gif

QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 08 02, 19:18)
As sakau viso amziaus moterys grazios, kiekviena savaip ir visos grazios ir nepasidaziusios, jei yra sveikos. Aisku saikingas pasidazymas nesubjauroja, bet ir ne kazi ka pagrazina smile.gif
Kalbu apie patikima sau, kazkas su zmogum negerai jei be dazu sluoksnio sau nepatinka. Ir juo labiau negerai vyrui kazkas, jei jam jo zmona be dazu nepatinka doh.gif
Zinau jei ka biggrin.gif , juk cia tik buvo alegorija i visa sintetika, juk nevardinsiu visu cheminiu priemoniu...

Dekui uz informacija, bet man visiskai neaktulau, galetm pati ismeginti, jei reikia, o gal kitom tavo draugem pravers mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ubuntu***: 11 rugpjūčio 2017 - 16:59
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 08 11, 16:58)
Tai koki turit omeny darba sakydama juodadarbis? pasitikslinkim, kodel toks zmogus negali zmoniskai gyventi, siulot iteisinta vergove? Aisku su labai aukstomis kvalifikacijomis zmones uzdirbti turetu daugiau, bet bet koki darba dirbantis turetu ismaitinti save, seima ir tureti pinigu pramogom, atostogom, nemanot? Tokiom kainom kaip vakaruose minimumas  yra 1200e , toks turetu buti ir Lietuvoje uz pilna etata. O dabar kazkokia vergove ir pasityciojimas is zmoniu.

Na jau na jau, tik nereikia varyt, kaip Lt chujovz gyvent, Airijoj gyveni, tai apsidairyk, kiek benamių, žmonės praranda namus, nes nebeišsimoka paskolų, o tarkim dirbanti šeima, jei uždirba minimumą, susimoki nuomą, mašinos draudimą, kelionėms ir pramogoms lieka riebus fakutis, kiek yra tokių šeimų? Daug
Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 08 11, 16:57)

Papildyta:

Tu man trumpai atsakysk ar tu specialiai apsimeti,kad nesuprati elementariu sakiniu, ar tu realiai nesupranti? manau jau kitos suprato, o tu vis niekaip , jau kelis kartus as tau ta pati rasau, dabar dar vis idesiu ir ziuresiu ar vis tiek ta pati kliedesi kartosi: O jei vis mano mintys rodysis padrikusios, tai kaip is vis ka gali spresti ,ka as rasau?? jei nei vieno vienintelio sakinio nerandi, kur as saipausi, kaip gali tai teigti??? blink.gif  ir aplamai, kaip pasakymas, kad kazkoks zmogus turi kompleksa yra pasaipa??? blink.gif

QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 08 02, 19:18)
As sakau viso amziaus moterys grazios, kiekviena savaip ir visos grazios ir nepasidaziusios, jei yra sveikos. Aisku saikingas pasidazymas nesubjauroja, bet ir ne kazi ka pagrazina smile.gif
Kalbu apie patikima sau, kazkas su zmogum negerai jei be dazu sluoksnio sau nepatinka. Ir juo labiau negerai vyrui kazkas, jei jam jo zmona be dazu nepatinka doh.gif
Zinau jei ka  biggrin.gif , juk cia tik buvo alegorija i visa sintetika, juk nevardinsiu visu cheminiu priemoniu...

Dekui uz informacija, bet man visiskai neaktulau, galetm pati ismeginti, jei reikia, o gal kitom tavo draugem pravers  mirksiukas.gif  4u.gif

Tai cia tu ka idejai, jau po to rasei, nes kada savo pirmutiniais postais ( buvau ir as tau pacitavus ir kita nare)menkinai pasidaziusias, pasilakavusis, pasiryskinusis moteris, sulaukei daug priespriesingos reakcijos ir daug nariu.
O kam man meginti? As gi nepakvakusi naturaliste, kuri nesidazo, liemenuku nenesioja, nes nesveika.
Bet tai taip ir nesuprantu kurios cia mano drauges? Auu, Ubuntu, apsviesk.
Atsakyti
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2017 08 11, 17:59)
Na jau na jau, tik nereikia varyt, kaip Lt chujovz gyvent, Airijoj gyveni, tai apsidairyk, kiek benamių, žmonės praranda namus, nes nebeišsimoka paskolų, o tarkim dirbanti šeima, jei uždirba minimumą, susimoki nuomą, mašinos draudimą, kelionėms ir pramogoms lieka riebus fakutis, kiek yra tokių šeimų? Daug

Nu nera ka lyginti rimtai. Kaip gyventi Lietuvoje uz 200e papasakok?
Airijoje benamiai tai tie kur is tikro gyvena gatveje, kurie turi priklausomybiu ir atsisako gydytis, visi kiti gauna bustus, vienokius ar kitokius, Praranda namus tik tie,kurie su banku neina niekaip tartis kelis metus nieko nemoka is vis ir ignoruoja visus siulymus tartis, arba tie , kurie pasieme paskolas kelis kart didesnes, nei realiai galejo. Gal papasakoti kas buna seimai Lietuvoje, kai negali ismoketi paskolu??? zinai tikriausiai tokia agentura kaip anstoliai mirksiukas.gif
Taip, jei uzdirbi minimuma, tai minimaliai ir gyveni, bet kaip sakai UZTENKA nuomai, draudimui, taigi turi masina, su ja vazineji ir tikrai uztenka maistui ir kitiems mokesciam. Nu ir pramogom kazkokiom paprastom tikrai lieka, taip pat ramiai isleisti gali vaikus i mokykla , vaikai TURI PAKANKAMAI RUBU IR BATU. jei abu seimoje gauna minimuma, tai pajamos 2400 per men. dabar palygink su min Lietuvoje 380X2= 720e O KAINOS TOS PACIOS ARBA NET DIDESNES. man tai is vis nera ka cia ir lyginti...

tu rimati manai, kad Lietuvoje geriau ir vis tiek gyveni Airijoje? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 08 11, 17:57)
jei pvz zmogus geria ruko, ne duok dieve jam pasakysi, kad tai  sukelia ligas  -tai vaidnsis netolerancija, teisimu, smerkimu, saipymusi, kaip cia vis girdziu... geriau toleruokim , ir su empatij anieko niekam nessakykim lai sau nuodyjasi, jusu yra toks poziuris???

O kodėl tu jauti poreikį ar pareigą kažką sakyti? Nu bliamba, gi ne vakar gimę, visi žino, kad rūkyt nesveika, tai gal čia paties žmogaus apsisprendimas rūkyt ar ne? Jeigu aš rūkyčiau ir kokia pašalinė tetulė pradėtų man aiškint, kad tai daryt nesveika, tai tiesiog paprašyčiau eiti n.. Man žiauriai akis bado rūkančios nėščiosios, atrodo prieitum ir ištrauktum cigaretę iš burnos, na bet tai jos reikalas, jei nežiūri nei savo, nei vaiko sveikatos.
Atsakyti