Kai buvau vaiko prieziuros atostogose, atsikeldavau ir pasidazydavau, nors visa diena viena namie budavau, o vyras grizdavo kai miegodavau Tiesiog tuo metu man laaabai norejosi but graziai del saves pacios ir gal nors tokiu budu nuo kasdienes vienodos rutinos pabegti. Dabar, kai vaikai paauge ir dirbu, budama namuose nesidazauBet jus nedirbot tada. Kai dirbi, vistiek kazkiek pasidazai. Per diena veidas susiriebaluoja kazkiek, dar koki svoguna namie pjaustant apsizliumbi. Man naturaliai norisi nusiprausti. Jus jeigu retai kur eidavot, tai tikiu, kad noredavosi pasipuost, bet dirbant truputi kitaip yra.
Jei jus tik savo medvilninius apatinius del vyro maunates - tai maukites. As tai visu pirma sau turiu patikt.
Del saves reiketu medvilninius, del vyro galima sintetinius trumpam
Reiskia as lauzau stereotipus - mane mama higienos moke + apatiniai naturaliu zaliavu, o dabar kokie patinka del saves - tokius deviu. Nei grybeliu, nei choleros kokios. Jau n metu. Ir jauciuos patinkanti sau.
Bet jus nedirbot tada. Kai dirbi, vistiek kazkiek pasidazai. Per diena veidas susiriebaluoja kazkiek, dar koki svoguna namie pjaustant apsizliumbi. Man naturaliai norisi nusiprausti. Jus jeigu retai kur eidavot, tai tikiu, kad noredavosi pasipuost, bet dirbant truputi kitaip yra.
Tai taip, taip As savaitgaliais namie dabar irgi nesidazau, nebent kazkur einam ar sveciai ateina. Norisi kad oda pailsetu.
O tada tiesiog man to reikejo Uz lango ziema, su kudikeliu nelabai pakrutesi, vyras paryciais iseina ir nakti grizta is darbo. Tai ir prisigalvoji visokiu nesamoniu, pvz kaip pasidaryt makiaza Ir nematau tame nei kokios tragedijos, nei kompleku, tiesiog toks etapas
Jei vyrui svarbu, kokie pas moterį, su kuria jis ruošiasi mylėtis, triusikai - Houston, we have a problem Visiškai pakanka, kad būtų švarūs ir tvarkingi, o bus jie už 3 eur ar už 300 - nesvarbu.
Aš dažausi gal 2-3 kartus per metus, tiesiogine ta žodžio prasme. Kitu metu nenaudoju visiškai jokios dekoratyvinės kosmetikos, o kremu pasiteplioju tik žiemą. Kiek žema turi būti moters savivertė arba kiek ji turi būti negraži, jei žiūrėdama į veidrodį ji mano, kad jai reikia pasidažyti? Nenuostabu, kad tokios moterys ir traukia tokius žmones, kurie irgi mano, kad jos negražios.
[/quote]
Jei vyrui svarbu, kokie pas moterį, su kuria jis ruošiasi mylėtis, triusikai - Houston, we have a problem Visiškai pakanka, kad būtų švarūs ir tvarkingi, o bus jie už 3 eur ar už 300 - nesvarbu.
Aš dažausi gal 2-3 kartus per metus, tiesiogine ta žodžio prasme. Kitu metu nenaudoju visiškai jokios dekoratyvinės kosmetikos, o kremu pasiteplioju tik žiemą. Kiek žema turi būti moters savivertė arba kiek ji turi būti negraži, jei žiūrėdama į veidrodį ji mano, kad jai reikia pasidažyti? Nenuostabu, kad tokios moterys ir traukia tokius žmones, kurie irgi mano, kad jos negražios.
Nu niekas nesake, kad jei moteris medvilninius uzsides, tai vyras nesimyles. Beeet, zinoma, kad sintetiniai su kaspinais, neriniais ir bantukais graziau. Ir man, ir jam.
O del makiazo tai jus cia bandot gamtos desnius paneigti. Siaip naturaliai zmogus geriau jauciasi kai yra grazus. Makiazas grazina. Tai pasidazius jautiesi grazesne ir tai faktas. Jei ne, kam jus dazotes? Problema, kai moteris arba jos vyras negali istverti naturalaus moters veido.
Kokius gamtos dėsnius bandau paneigti? Kad žmonės ir nedažyti gražūs? Makiažas mane verčia jaustis nejaukiai - apie kokį "jautimąsi geriau" kalbam? Negaliu liesti veido, negaliu nusiprausti, jei man to norisi, negaliu pavalgyti normaliai. Kaip galima jausti gražiai, jei tau nepatogu? Ar čia iš serijos, kai eina moteris gatvėje tokiais aukštais kulnais, kad atrodo, kaip rachitikė, bet jai atrodo, kad ji graži ir seksuali? O dažausi lygiai dėl tos pačios priežąsties, dėl ko rengiuosi šventinėmis suknelėmis - nes yra proga. Panašiai kaip karnavalas:)
O tai tada, jei jau tokios naturalios, tai ir putku plauku nešalinat? Cia gi irgi nenaturalu. Ar visdelto dvigubais standartais vadovaujates?
O tai tada, jei jau tokios naturalios, tai ir putku plauku nešalinat? Cia gi irgi nenaturalu. Ar visdelto dvigubais standartais vadovaujates?
tai ir vaikščiok be triusikų demonstruodama pliką putką - visi matys, kokia tu "prisižiūrėjus", ir pati jausies geriau, gražuole
bravo!