Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jis kažko nesupranta, ar man reikia keistis?

QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 08 10, 13:55)
NU tai vasara aisku vaikstau ir su suknelem ir sijonais ir su maudymke pleze ir i basena nueinu. O i ta klausima jau seniau atsakiau  mirksiukas.gif  Bet seniau tai visos vaiksciojo taip ir e neisivaizdavo, kad gali buti kitaip  biggrin.gif

kad nuo vaikystes, tai dar nereiskia, akd viskas gerai. Bet taip zinoma gali buti ir isimciu, o tai ka vyrams daryti tokiu atveju?

Gal retai kur iseini ar mazame miestelyje gyveni?  biggrin.gif Su lupom tokiom ne , bet su tokiu makiazu vos ne visos jaunos aires vaiksto , taturuotes - makiazas, cia gana iprasta, o ir vyresnes retai ,kuri moka makiaza pasidaryti, krempudros linija kaip trafaretas aplink veida vos ne pas visas smile.gif
Stai tipines merginos:
vartotojo įkelta nuotrauka

Tikrai neseku visų tavo žinučių, tai kažkaip neužfiksavau, kodėl skuti putką, o kas dėl mūsų namų ir tarybinių laikų, puikiai pamenu, važiuodavau su tėvais visur, kažkaip nepamenu gaurų išlindusių pro triusikus ar kasų pažastyse biggrin.gif

O manai, nėra vyrų, kurie naudoja kosmetiką? Yra gi visokių priemonių, maskuoklių, ir nieko nesuprasi, kad užmaskuota.

GyvenuTullamorej, nebijau pasakyt, jokia čia paslaptis, išeinu beveik kasdien, nu bet tikrai nematau tokių, gal kad į barus nevaikštau, sakyčiau, baruose tokių didesnė koncentracija biggrin.gif Ir apskritai, nu ar ne px? Lai maliavojasi, man tai negražu, tai ir nesidažau ir dukrai stengiuosi rodyti pavyzdį, kaip nereikia dažytis ar rengtis, o dėl kitų širdies neskauda.
Atsakyti
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2017 08 10, 14:10)
Tikrai neseku visų tavo žinučių, tai kažkaip neužfiksavau, kodėl skuti putką, o kas dėl mūsų namų ir tarybinių laikų, puikiai pamenu, važiuodavau su tėvais visur, kažkaip nepamenu gaurų išlindusių pro triusikus ar kasų pažastyse biggrin.gif

O manai, nėra vyrų, kurie naudoja kosmetiką? Yra gi visokių priemonių, maskuoklių, ir nieko nesuprasi, kad užmaskuota.

GyvenuTullamorej,  nebijau pasakyt, jokia čia paslaptis, išeinu beveik kasdien, nu bet tikrai nematau tokių, gal kad į barus nevaikštau, sakyčiau, baruose tokių didesnė koncentracija biggrin.gif Ir apskritai, nu ar ne px? Lai maliavojasi, man tai negražu, tai ir nesidažau ir dukrai stengiuosi rodyti pavyzdį, kaip nereikia dažytis ar rengtis, o dėl kitų širdies neskauda.

Nu nerasiau ka ir kiek ir kodel depiliuoju, nemanau, kad tokie dalykai tinka viesai pasakoti. biggrin.gif

Nu yra aisku, bet tikrai ne dauguma biggrin.gif

Tai sakau mazame miestelyje, nors ir ten visko pasitaiko tikiu ir tikrai manau esi maciusi ir tokiu ,kur ikeliau nuotrauka. As gyvenu dideliame mieste, kur pilna studentu ir jaunimo, taigi tikrai matau daug jaunu merginu ir pazystamu turiu tai ir FB matau ju isvaizda kai eina out biggrin.gif

Visikai pritariu ir ta cia nuo pradziu ir sakau, tik siaip isiveliau i beprasme diskusija, beisstengdama paaiskinti savo poziuri, bet ziuriu ,kas nenori suprasti tai ir nesupras biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ubuntu***: 10 rugpjūčio 2017 - 13:16
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 08 10, 12:55)

Pvz ikele ZKB  mirksiukas.gif  Bet aisku gal kur gyveni ten milijonieriu kvartale, tai ka man eiliniai lygintis as tik po Lietuvos miestelius pavazinejau, nu pro Klaipeda praejau... skurdas labai lenda i akis, ziaurus skurdas ir prabanga...jau makiazas tai man paskutinei vietoj buvo demesi atkreipt  unsure.gif
Papildyta:

Jezau, prie ko cia turciu ar nepasiturinciu kvartalai blink.gif ??? Nueik i Akropoli, i eiline Maxima ar prie boksto katedros praei - tiek turciam, tiek nepasiturintiem atviros vietos. Beveik visos, pradedant nuo jaunu paneliu iki brandziu moteru, sutvarkytais plaukais, nagais ir kazkokius bruozus paryskinusios. Paprastos pardavejos maximoj ir tos pasidaziusios, antakiais sutvarkytais ir pan.
O kad cia ras mergas ikelei - nu ir kas is to? Man asmeniskai irgi nepatinka tatoo antakiai, bet va ta panele sau grazi, ji sau patinka ir gyvena be jokio galvos skausmo ir kompleksu ka kazkokia nesidazanti moteryte pasakys.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 10 rugpjūčio 2017 - 13:25

Paziurekit Vinco Alesiaus foto. Nu pilna puikiu moteru. O tokiu is pateikto pavyzdzio nebent vakarAIS ar kokiam kaime pamatysi

Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 08 10, 14:14)
Nu nerasiau ka ir kiek ir kodel depiliuoju, nemanau, kad tokie dalykai tinka viesai pasakoti.  biggrin.gif

Nu yra aisku, bet tikrai ne dauguma  biggrin.gif

Tai sakau mazame miestelyje, nors ir ten visko pasitaiko tikiu ir tikrai manau esi maciusi ir tokiu ,kur ikeliau nuotrauka. As gyvenu dideliame mieste, kur pilna studentu ir jaunimo, taigi tikrai matau daug jaunu merginu ir pazystamu turiu tai ir FB matau ju isvaizda kai eina out  biggrin.gif

Visikai pritariu ir ta cia nuo pradziu ir sakau, tik siaip isiveliau i beprasme diskusija, beisstengdama paaiskinti savo poziuri, bet ziuriu ,kas nenori suprasti tai ir nesupras  biggrin.gif

Tai aš ir neklausiu nei kiek, nei kaip depiliuoji, tiesiog paminėjai darbą, bet darbe juk niekas nemato, nudepiliuota ar ne (o gal ir mato.. unsure.gif velniai žino) lotuliukas.gif

Su panašiu makiažu dažnai matau dunnes kasoj biggrin.gif Bet šiaip faina mergina labai. O taip tai sakau, nu nematau tokių išsidažiusių, kaip pavyzdžiuose arba tiesiog nekreipiu dėmesio į aplinkinių išvaizdą, nebent labai akis bado, bet tai labai reti atvejai.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2017 08 10, 14:20)
Jezau, prie ko cia turciu ar nepasiturinciu kvartalai blink.gif ??? Nueik i Akropoli, i eiline Maxima ar prie boksto katedros praei - tiek turciam, tiek nepasiturintiem atviros vietos. Beveik visos, pradedant nuo jaunu paneliu iki brandziu moteru, sutvarkytais plaukais, nagais ir kazkokius bruozus paryskinusios. Paprastos pardavejos maximoj ir tos pasidaziusios, antakiais sutvarkytais ir pan.
O kad cia ras mergas ikelei - nu ir kas is to? Man asmeniskai irgi nepatinka tatoo antakiai, bet va ta panele sau grazi, ji sau patinka ir gyvena be jokio galvos skausmo ir kompleksu ka kazkokia nesidazanti moteryte pasakys.

Tiek neuzdirbu kad po Akropolius ir Maximas vaiksciociau biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2017 08 10, 14:33)
Tai aš ir neklausiu nei kiek, nei kaip depiliuoji, tiesiog paminėjai darbą, bet darbe juk niekas nemato, nudepiliuota ar ne (o gal ir mato.. unsure.gif velniai žino) lotuliukas.gif

Su panašiu makiažu dažnai matau dunnes kasoj biggrin.gif Bet šiaip faina mergina labai. O taip tai sakau, nu nematau tokių išsidažiusių, kaip pavyzdžiuose arba tiesiog nekreipiu dėmesio į aplinkinių išvaizdą, nebent labai akis bado, bet tai labai reti atvejai.

nu va,kad velniai zino lotuliukas.gif siaip tai ir i darba ateinu ir su sijonu ir su suknele biggrin.gif

Pas mus tai labai daug tokiu, man kas lai vaiksto, tik taip norisi kartais paskyti, jei nusipraustumet daug graizau atrodytumet, ypac kai dirbi su tokiom, teko... ypac ta krempudra kai toki blyna ant veido uzsideda daug tamsesni nei oda ir taip matosi kaip kauke smile.gif ..bet aisku kiekveinam savas grozio suvokimas bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Montekrista @ 2017 08 10, 14:24)
<p>Paziurekit Vinco Alesiaus foto. Nu pilna puikiu moteru. O tokiu is pateikto pavyzdzio nebent vakarAIS ar kokiam kaime pamatysi</p>

Taip, tikrai pilna ir puikiu moteru, visokiu pilna, kai pavazineji po Lietuva visko prisiziuri biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ubuntu***: 10 rugpjūčio 2017 - 13:49
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 08 10, 13:47)
Tiek neuzdirbu kad po Akropolius ir Maximas vaiksciociau  biggrin.gif
Papildyta:

Tai ir reikejo iskart sakyti, kad esi nepasiturinti. Niekas is taves nesijuoktu ir moterims viskas butu aisku, kad neturtinga moteris, neturi pinigu normaliam , nebyranciam tusui, kokybiskesnei kosmetikai ir pan.
O tai kaip pradejai taskytis, kad kas dazosi - viskas nubega, tai uztat ir gavosi tokia diskusija.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2017 08 10, 14:52)
Tai ir reikejo iskart sakyti, kad esi nepasiturinti. Niekas is taves nesijuoktu ir moterims viskas butu aisku, kad neturtinga moteris, neturi pinigu normaliam , nebyranciam tusui, kokybiskesnei kosmetikai  ir pan.
O tai kaip pradejai taskytis, kad kas dazosi - viskas nubega, tai uztat ir gavosi tokia diskusija.

taip... vargsiu vargse as neiperku tuso, todel taip pavyzdiu, toms kurios dazosi, dazausi zandus su burokais ir akis su angliukais....kur jau man lygintis su turtingom jumis, bet zinokti angliukai gerai laiko biggrin.gif va taip va is mano pavydo ir gavosi sita diskusija, as aplamai tuso gero neesu rankose laikiusi ir seselius tik parudotuviu vitrinuose matau, ieiti net negaliu... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif O ten tos moterys su prastu makiazu tai man vaidensi is bado, nes mesos neiperku, tai zinoma jau haliucinacijos prasidejo, tai va ir sakau, kad ale nesveika, juk reikai save kazkaip itikinti ar ne...tiesiog visa mane perkandot cambala...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ubuntu***: 10 rugpjūčio 2017 - 13:58
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 08 10, 13:57)
taip... vargsiu vargse as neiperku tuso, todel taip pavyzdiu, toms kurios dazosi, dazausi zandus su burokais ir akis su angliukais....kur jau man lygintis su turtingom jumis,  bet zinokti angliukai gerai laiko  biggrin.gif va taip va is mano pavydo ir gavosi sita diskusija, as aplamai tuso gero neesu rankose laikiusi ir seselius tik parudotuviu vitrinuose matau, ieiti net negaliu... biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif O ten tos moterys su prastu makiazu tai man vaidensi is bado, nes mesos neiperku, tai zinoma jau haliucinacijos prasidejo, tai va ir sakau, kad ale nesveika, juk reikai save kazkaip itikinti ar ne...tiesiog visa mane perkandot cambala...

As tiesiog nesuprantu, kodel tau tik arba viskas macimum arba minimum? Kad ir Klaipeda palyginai cia - arba skurdas arba prabsnga blink.gif . Neikaip man nesirisa. Na tai pvz taip, yra turgelis, ten zmones darzoves, geles , batus pardavineja, yra koks naktinis klubas, kur kazkas konjaka uz 300 euru geria. Ir kas is to? Kiekvienas asmuo tam tikru laiku atlieka tam tikrus veiksmus ir tai visiskai nesusije su skurdu, prabanga, groziu.
Pas tave kazkoks labai keistas to moters pasigrazinimo suvokimas. Juk normali, tvarkinga moteris neeis su vakariniu makiazu ir suknute i turgu apsipirkinet.
Pazeek, kokia grazia mergaite Gervuogine idejo wub.gif . Kas ten pas ja gali byret?
Atsakyti

Mhm. 

Ununtu pirma pareiskia, kad moterys, kurios dazosi kompleksuotos. Tada ikelia kazkokiu baisu pabaisu fotke (nors as tokiu "grazuoliu" gatvese nematau, nebent ne tuose rajonuose lankausi...) 

Zodziu. Siulyciau pirma issiaiskinti, kas yra normalus, lengvas, dieninis makiazas, apsilankyt pvz Gedimino prospekte, paziuret kaip moterys atrodo, o tada jau veltis i diskusijas.  :)

Atsakyti
QUOTE(Gervuogine @ 2017 08 10, 16:19)
<p>Mhm. </p><p></p><p>Ununtu pirma pareiskia, kad moterys, kurios dazosi kompleksuotos. Tada ikelia kazkokiu baisu pabaisu fotke (nors as tokiu "grazuoliu" gatvese nematau, nebent ne tuose rajonuose lankausi...) </p><p></p><p>Zodziu. Siulyciau pirma issiaiskinti, kas yra normalus, lengvas, dieninis makiazas, apsilankyt pvz Gedimino prospekte, paziuret kaip moterys atrodo, o tada jau veltis i diskusijas.  smile.gif</p>

Siulyciau pacituoti kur sakau, kad visos pasidaziusios kompleksuotos, jei neskaitai diskusijos ar nesuvoki ka skaitai, bent neprimetinek man savu minciu ir is vis prie ko cia makiazu skirtumas? doh.gif kai is medzio nukritusi cia psisakei biggrin.gif Pagal tavo logika iseitu kompleksai pirklauso nuo makiazo stiliaus??? doh.gif
Vienu zodziu visa Lietuva yra Gedimino prospektas, o gal pati isvaziuok kur daugiau po Lietuva ir pamatysi kitokiu vaizdu smile.gif mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2017 08 10, 15:13)
As tiesiog nesuprantu, kodel tau tik arba viskas macimum arba minimum? Kad ir Klaipeda palyginai cia - arba skurdas arba prabsnga blink.gif . Neikaip man nesirisa. Na tai pvz taip, yra turgelis, ten zmones darzoves, geles , batus pardavineja, yra koks naktinis klubas, kur kazkas konjaka uz 300 euru geria. Ir kas is to? Kiekvienas asmuo tam tikru laiku atlieka tam tikrus veiksmus ir tai visiskai nesusije su skurdu, prabanga, groziu.
Pas tave kazkoks labai keistas to moters pasigrazinimo suvokimas. Juk normali, tvarkinga moteris neeis su vakariniu makiazu ir suknute i turgu apsipirkinet.
Pazeek, kokia grazia mergaite Gervuogine idejo wub.gif . Kas ten pas ja gali byret?

As nesenkejau vien api eKlaipeda as snekejau apie visa Lietuva, labai atsiskiria zmones LIetuvoje vieni vis labiau skursta, kiti lobsta, vidurine klase nyksta.
Ir ka? Normali moteris ir po namu su makiazu nevaikscios biggrin.gif o ir i turgu joks makiazas nereikalingas..
bet jau atsibodo su tavim ta pati per ta pati sneketi, jau manau nieko naujo nebepasakysiu ta tema smile.gif
Atsakyti
Px tas makiažas. Nusiplauni ir tiek, va kai pradefa lūpas pūstis ir botoksus leistis jaunos moterys, tai yra kažkas baisaus, netgi vyresnio amžiaus moterys atrodo žymiai gražiau be jokių injekcijų, nei kad nusibotoksinusios, nes nu matosi visi patempimai ir kt sh.
Atsakyti