Kadangi nemazai kas pykosi su Monteverte, tai cituoju jos rasliava
" Sake, jei nesusitaikysit su Monteverte, Rojaus ir Eliziejaus lauku jums nematyti "...
Tai kad gyvenam visi draugiskai, be gincu.
QUOTE(Aimeja @ 2017 08 10, 09:35)
Man atrodo, kad tu nesi mačiusi iš vis jokių gyvūnų, augini mažą pufiką, šeri žuvimi ir tiek. Esu užaugus tarp gyvūnų, auginu pati, ir ne vieną, ir visokių jų yra. Kiek man teko vaikystėje matyti, tai kaimiečių šunys/katės tiesiog numirdavo iš senatvės, apkurtę, apakę, nepaeinantys. Pas mus irgi, šuo apkurto, apako ir pats nugaišo, nors tuo metu nebuvo jokių Omega rūgščių ir sauso maisto. O dabar šunys/katės serga daug, puola ligos, augliai ir t.t. Kiek vaistų jiems sušeriama, klesti vet. klinikos. Mano neveislinis šuo jau virš 8 m., nesirgęs jokiomis ligomis, gauna ėsti viską ir sausą, ir mėsą, ir kaulą, ir kai kurias atliekas nuo stalo. Ir tikiu, kad gyvens dar ilgai. Sveikas, vikrus, stiprus. Tu bent Brisiaus galą esi skaičiusi, tai būtent ir parodo to meto realybę kaimuose, kai šunimi atsikratydavo, todėl kad jie būdavo, ne ligoti ir jauni,o per seni jau. Tai kiek jie gyvendavo? Tvirtini, kad trumpai? Bet kuo toliau, tuo tu labiau išsiduodi, kad pas tave trūkumas ir žinių, ir loginio mąstymo, suvokimo, eik tu gal kokią savaitę iš SM, paskaityk kokią literatūrą, nes jau nežinau, vaikai ir tie suvokia daugiau, mąsto.
O bože, štai ir paaiškėjo ant kiek tu nesupratinga esi, dar kartą apie save patvirtinai, gi net nesuvokei mano posto iš viso, jo pradžios su galu nesusiejai
Tame ir esmė, nenuovokioji, kad jie gyvena 17-24 metai ir panašiai
O tai reiškia, kad riebios mėsos visai jiems nebūtinos ar tik labai retai. Pvz. žuvis - pats tas. Tam ir duodu, kad atkuto, pagražėjo ant žuvies ir t.t. O dabar abi su cambakla griūkit negyvos, mirkit iš pavydo
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2017 08 10, 08:48)
Na nežinau, kaip ten su kaimo šunimis, niekas jų nei skiepydavo, nei ten už šeimos narį laikė, kaip dabar, drįsčiau ginčytis dėl jų gyvenimo trukmės, jei šiais laikais naminis šuo gali išgyventi kaip minimum 10-15 metų, kaiminis prie būdos 5 gal ir pratempdavo. Lygiai tas pats su katėmis, jos tiesiog vieną dieną nepareidavo.
Suns vyvenimo trukme priklauso ne tik nuo mitybos, sveikatos, bet ir nuo dydzio. Mazesni suniukai ilgiau gyvena uz didelius.
QUOTE(cambala @ 2017 08 10, 09:51)
Suns vyvenimo trukme priklauso ne tik nuo mitybos, sveikatos, bet ir nuo dydzio. Mazesni suniukai ilgiau gyvena uz didelius.
Na gal, bet 5 metai dideliam šuniui yra žiauriai mažai.
QUOTE(Monteverte @ 2017 08 10, 08:49)
O dabar abi su cambakla griūkit negyvos, mirkit iš pavydo
Tu tikrai kazkur uzstrigusi paauglystej, nes pas tave ryskus kompleksas " to pavydo". Nes greiciausiai kaip paaugle tu visiems visko pavydi, todel ir galvoji kad kazkas kazkam forume kazko gali pavydet.
Na man Rojaus ir Eliziejaus lauku nematyt
QUOTE(cambala @ 2017 08 10, 09:56)
Tu tikrai kazkur uzstrigusi paauglystej, nes pas tave ryskus kompleksas " to pavydo". Nes greiciausiai kaip paaugle tu visiems visko pavydi, todel ir galvoji kad kazkas kazkam forume kazko gali pavydet.
O ką gi tu daugiau gali bepasakyti, šitaip apsivariusi prieš visą forumą su žuvimi
QUOTE(Monteverte @ 2017 08 10, 09:17)
O ką gi tu daugiau gali bepasakyti, šitaip apsivariusi prieš visą forumą su žuvimi
Te , eik lapu pakrimsk, ciuciui zuvies gabala numesk.
QUOTE(Montekrista @ 2017 08 09, 20:44)
<p>Ubuntu o kokia dvadine vertybe depiliuotis? Juk tuo metu nieko gero nenuveiki. O gal Nyce skaitai kol depiliuojies? </p>
Oi jei buciau labai jau dvasinga, neiciau i darba ir gyvenciau kur miske, tai tikria nesidepiliuociau, kam. Musu mamos nesidepiliavo ir nieko gyveno sau ir vargo nemate
Papildyta:
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2017 08 09, 20:47)
Kokios firmos maistas? Na, tiesiog būna išrankių kačių
meginau ivairiu, namie paziuresiu, sausame apie 30 proc mesos, o tamia slapiame 4 ir ta slapia labaiusiai megsta bet siaip kates maniau, kad visos labia megst amesa, kepeneles, pasirodo ne
Papildyta:
QUOTE(Gervuogine @ 2017 08 09, 20:54)
Ne nu... Mano paakiai melyni. Tik nepradedam apie tai kad reikia daugiau miegot ar nevalgyt mesos. Nes ne apie tai tema. Tai va, paakiai melyni,o kai uzsidedu spakliaus buna nemelyni ir man taip graziau. </p><p></p><p>Tai taip iseina, kad esu kompeksuota, nes is tiesu graziau melyni paakiai??? </p><p></p><p>Man atrodo, kad kompeksuotos moterys nemyli saves is principo. Ir jos gali buti labai labai grazios moterys. Ir spaklius cia visai ne prie ko.
</p><p> O tos, kurios myli, zino savo trukumus ir vistiek gerai jauciasi. Ir jei randa budu kaip tuos trukumus pamaskuot, taip ir padaro, pernelyk to nesureiksmindamos.</p><p></p>
</p><p> O tos, kurios myli, zino savo trukumus ir vistiek gerai jauciasi. Ir jei randa budu kaip tuos trukumus pamaskuot, taip ir padaro, pernelyk to nesureiksmindamos.</p><p></p>
Taip is dalies sutinku su paryskintu. Tik jei galima kazkokia probelma isprest tai geriua sprest, nei maskuot, pvz spuogus geriau tvarkyt mityba, nei tept krepudra ar ne?
kaip ir del melynu paakiu tai visgi sveikatos sutrikimo pozymis, galima maskuot, bet gal geriau kazkaip pasivalyt organizma.
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2017 08 09, 21:11)
O kur tu iskaitei, kad as rasiau, jog sau nepatinku nesidazius ? Prasom pacituok, nes dabar issisukineji cia ir tiek.
Bet del asoba tupych galiu pakartoti - as sau grazi ir nesidazius akiu, dar grazesne sau bunu jas pasiryskinusi.
Kad ir del tu papu - jei man del saves norisi didesniu vienu dydziu, tai nereikia, kad as kompleksuoju, as sau nepatinku ar dar kazi kas pagal tave. Tiesiog AS NORIU.
Bet tau nesuprasti sito neikaip, kaip ir cia nusisnekejai apue silikona ir kuno disbalansa. Pas tave viskas tik arba minumum arba maximum, tau kazkaip neiseina suprasti to viduriuko. Dabar tavo tas silikonas atgyvensena, nes papai jau didinami is pvz sedmenu ar slaunu nusiurbus kokius kelis simt gramus ir jais padidinant tuos papus. Tai kad pries dedantis visazine - tiesiog pasidomek placiau, o ne tarskek beli tarsket.
Suo kiles is vilko.
Tarp zmoniu pasirodo nemazai šakalu .
Bet del asoba tupych galiu pakartoti - as sau grazi ir nesidazius akiu, dar grazesne sau bunu jas pasiryskinusi.
Kad ir del tu papu - jei man del saves norisi didesniu vienu dydziu, tai nereikia, kad as kompleksuoju, as sau nepatinku ar dar kazi kas pagal tave. Tiesiog AS NORIU.
Bet tau nesuprasti sito neikaip, kaip ir cia nusisnekejai apue silikona ir kuno disbalansa. Pas tave viskas tik arba minumum arba maximum, tau kazkaip neiseina suprasti to viduriuko. Dabar tavo tas silikonas atgyvensena, nes papai jau didinami is pvz sedmenu ar slaunu nusiurbus kokius kelis simt gramus ir jais padidinant tuos papus. Tai kad pries dedantis visazine - tiesiog pasidomek placiau, o ne tarskek beli tarsket.
Suo kiles is vilko.
Tarp zmoniu pasirodo nemazai šakalu .
O kur as sakiau, kad tu kompleksuota? o gal kaip i asoba tupa geriau nebesikreipk, kam tau mano ta tupa nuomone?
Tu gal pati apsipresk kaip ten su tavim yra ar labiau ar maziau patinki sau su makiazu su papais dideliais ar be ju, ar turi kompleksu ar neturi, nebutina cia nagrineti per tiek puslapiu matai neiko nezinau ka as tau galiu pasakyti
Nu zmogus is bezdzionzmoges, jos mesos nevalgo
Nu sito nezinau, netikrinau , tau gal geriau zinot
Papildyta:
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2017 08 09, 21:27)
Galvojau dėt nedėt, bet ai dzin. Mano nuomone, vat šita boba yra kamuojama kompleksų, nes jei priimtų save tokia, kokia yra, nebūtų savęs susibjaurojus, tos lūpos ir apskritai visas įvaizdis
O kiek tokiu vaiksto??nebutinai del lupu bet del viso tokio vaizdo, makiazo, rubu ir t.t.
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2017 08 09, 21:46)
Man taip atrodo, kad sioje temoje tarp diskutuojanciu tikrai nera tokiu fyfu.
Bet tiek cia reiskesi Ubuntu, tai toks jausmas, kad ji visas pasidaziusias, pasiryskinusias tik tokiomis ir isivaizduoja.
Bet tiek cia reiskesi Ubuntu, tai toks jausmas, kad ji visas pasidaziusias, pasiryskinusias tik tokiomis ir isivaizduoja.
As aplamai nesneku apie ci adiskutuojancias moteris, nes nezinau kaip jos atrodo, matai neturiu aiskereges savybiu, kaip tamsta Sneku aplamai apie matomas moteris tiek Lietuvoje, tiek kitur Europoje...
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2017 08 09, 22:14)
Mano tėvų draugų katytė nevalgė absoliučiai nieko daugiau kaip tik šprotukus. Šprotukai ir športukai ir nieko nepakiši.
nu matomai visos su charakteriais kaip ir zmones
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 08 10, 12:01)
Ka cia tikrint? Cia perkeltine prasme. Saves neatpazisti su savo drauge?
Papildyta:
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 08 10, 12:02)
As aplamai nesneku apie ci adiskutuojancias moteris, nes nezinau kaip jos atrodo, matai neturiu aiskereges savybiu, kaip tamsta Sneku aplamai apie matomas moteris tiek Lietuvoje, tiek kitur Europoje...
Papildyta:
Nebent tavo Lietuva ir Europa Marse randasi. Kas su tom gatvese pasidaziusiom, prisiziurejusiom, pasiryskinusiom moterim negerai? As tai kai ziuriu mieste, parduotuvej ar dar kur - na pilna graziu moteru visur, pilna. Ir niekas ten pas jas nenubege, viskas sveika ir grazu.
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 08 10, 13:02)
Oi jei buciau labai jau dvasinga, neiciau i darba ir gyvenciau kur miske, tai tikria nesidepiliuociau, kam. Musu mamos nesidepiliavo ir nieko gyveno sau ir vargo nemate
Taip is dalies sutinku su paryskintu. Tik jei galima kazkokia probelma isprest tai geriua sprest, nei maskuot, pvz spuogus geriau tvarkyt mityba, nei tept krepudra ar ne?
kaip ir del melynu paakiu tai visgi sveikatos sutrikimo pozymis, galima maskuot, bet gal geriau kazkaip pasivalyt organizma.
O kiek tokiu vaiksto??nebutinai del lupu bet del viso tokio vaizdo, makiazo, rubu ir t.t.
Na bet jei nesidepiliuotum, niekas ir nematytų, na nepent jei bliuskutės be rankovių ar sijoną nešioji, o vat putkos apart vyro niekas nemato, bet depiliuoji, ar ne? Ar labanoro girią augini? Po šiai dienai pamenu biologijos mokytojos apžėlusias kojas, miškas iš po pėdkelnių švietė, netgi man, mažam vaikui tai atrodė šlykštu
Pažįstu žmogų, kurio paakiai mėlyni nuo pat vaikystės, o su sveikata viskas čiki, tiesiog paakių oda plona ir tai patvirtino gydytojai, niekk su tuo nepadarysi. Aišku, priežastis būna ir sveikatos problemos, bet tikrai ne visada.
Bet kodėl aš tieeeeek jau daug jų nematau, gyvenam toj pačioj šaly, kaip supratau. Žmonės kaip žmonės ir tiek, tokios čiupakabros realybėj sutikt dar neteko, net jeigu ir be pripompuotų lūpų
QUOTE(cambala @ 2017 08 10, 13:08)
Ka cia tikrint? Cia perkeltine prasme. Saves neatpazisti su savo drauge?
Papildyta:
Nebent tavo Lietuva ir Europa Marse randasi. Kas su tom gatvese pasidaziusiom, prisiziurejusiom, pasiryskinusiom moterim negerai? As tai kai ziuriu mieste, parduotuvej ar dar kur - na pilna graziu moteru visur, pilna. Ir niekas ten pas jas nenubege, viskas sveika ir grazu.
Papildyta:
Nu tau geriau zinot, juk pas tave zvilgsnis rengenas
Pvz ikele ZKB Bet aisku gal kur gyveni ten milijonieriu kvartale, tai ka man eiliniai lygintis as tik po Lietuvos miestelius pavazinejau, nu pro Klaipeda praejau... skurdas labai lenda i akis, ziaurus skurdas ir prabanga...jau makiazas tai man paskutinei vietoj buvo demesi atkreipt
Papildyta:
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2017 08 10, 13:41)
Na bet jei nesidepiliuotum, niekas ir nematytų, na nepent jei bliuskutės be rankovių ar sijoną nešioji, o vat putkos apart vyro niekas nemato, bet depiliuoji, ar ne? Ar labanoro girią augini? Po šiai dienai pamenu biologijos mokytojos apžėlusias kojas, miškas iš po pėdkelnių švietė, netgi man, mažam vaikui tai atrodė šlykštu
Pažįstu žmogų, kurio paakiai mėlyni nuo pat vaikystės, o su sveikata viskas čiki, tiesiog paakių oda plona ir tai patvirtino gydytojai, niekk su tuo nepadarysi. Aišku, priežastis būna ir sveikatos problemos, bet tikrai ne visada.
Bet kodėl aš tieeeeek jau daug jų nematau, gyvenam toj pačioj šaly, kaip supratau. Žmonės kaip žmonės ir tiek, tokios čiupakabros realybėj sutikt dar neteko, net jeigu ir be pripompuotų lūpų
NU tai vasara aisku vaikstau ir su suknelem ir sijonais ir su maudymke pleze ir i basena nueinu. O i ta klausima jau seniau atsakiau Bet seniau tai visos vaiksciojo taip ir e neisivaizdavo, kad gali buti kitaip
kad nuo vaikystes, tai dar nereiskia, akd viskas gerai. Bet taip zinoma gali buti ir isimciu, o tai ka vyrams daryti tokiu atveju?
Gal retai kur iseini ar mazame miestelyje gyveni? Su lupom tokiom ne , bet su tokiu makiazu vos ne visos jaunos aires vaiksto , taturuotes - makiazas, cia gana iprasta, o ir vyresnes retai ,kuri moka makiaza pasidaryti, krempudros linija kaip trafaretas aplink veida vos ne pas visas
Stai tipines merginos:
Papildyta:
QUOTE(Gervuogine @ 2017 08 09, 22:43)
Ubuntu, cia tau Si mergina tikrai su makeup. Kaip matai, tai gali buti labai subtilu, skoninga ir visai nereksminga
P.S. O tau ji atrodo kompleksuota?
P.S. O tau ji atrodo kompleksuota?
Niekaip nesuprantu jums su teksto suvokimu porblemos, ar siaip nebezinot ka rasineti????