Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jis kažko nesupranta, ar man reikia keistis?

butet atvirksiai rasiau, jei moteris sau nera grazi ir isivaizudoja, kad pasidaziusi grazesne, tai ir yra kompleksas ....

Ne nu... Mano paakiai melyni. Tik nepradedam apie tai kad reikia daugiau miegot ar nevalgyt mesos. Nes ne apie tai tema. Tai va, paakiai melyni,o kai uzsidedu spakliaus buna nemelyni ir man taip graziau. 

Tai taip iseina, kad esu kompeksuota, nes is tiesu graziau melyni paakiai??? 

Man atrodo, kad kompeksuotos moterys nemyli saves is principo. Ir jos gali buti labai labai grazios moterys. Ir spaklius cia visai ne prie ko.

O tos, kurios myli, zino savo trukumus ir vistiek gerai jauciasi. Ir jei randa budu kaip tuos trukumus pamaskuot, taip ir padaro, pernelyk to nesureiksmindamos.

Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 08 09, 19:36)
butet atvirksiai rasiau, jei moteris sau nera grazi ir isivaizudoja, kad pasidaziusi grazesne, tai ir yra kompleksas ....

Suo ne vilkas  mirksiukas.gif

O zmogus tuo labiau ....  biggrin.gif
Papildyta:

O kur tu iskaitei, kad as rasiau, jog sau nepatinku nesidazius blink.gif ? Prasom pacituok, nes dabar issisukineji cia ir tiek.
Bet del asoba tupych galiu pakartoti - as sau grazi ir nesidazius akiu, dar grazesne sau bunu jas pasiryskinusi.

Kad ir del tu papu - jei man del saves norisi didesniu vienu dydziu, tai nereikia, kad as kompleksuoju, as sau nepatinku ar dar kazi kas pagal tave. Tiesiog AS NORIU.
Bet tau nesuprasti sito neikaip, kaip ir cia nusisnekejai apue silikona ir kuno disbalansa. Pas tave viskas tik arba minumum arba maximum, tau kazkaip neiseina suprasti to viduriuko. Dabar tavo tas silikonas atgyvensena, nes papai jau didinami is pvz sedmenu ar slaunu nusiurbus kokius kelis simt gramus ir jais padidinant tuos papus. Tai kad pries dedantis visazine - tiesiog pasidomek placiau, o ne tarskek beli tarsket.

Suo kiles is vilko.

Tarp zmoniu pasirodo nemazai šakalu ax.gif .
Atsakyti
Galvojau dėt nedėt, bet ai dzin. Mano nuomone, vat šita boba yra kamuojama kompleksų, nes jei priimtų save tokia, kokia yra, nebūtų savęs susibjaurojus, tos lūpos ir apskritai visas įvaizdis bijau.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2017 08 09, 19:46)
Sakai suni lasisomis seri? Maanau tuna irgi meegtu, nes keptas nuo kiaaulienos karbonado mazai skiriasi

Gerai būtų, kad lašiša ar kokia kita naturalia žuvimi, betgi ne, rašė, kad Orijen "sausiukais".
Atsakyti
QUOTE(Ašaka @ 2017 08 09, 21:39)
Gerai būtų, kad lašiša ar kokia kita naturalia žuvimi, betgi ne, rašė, kad Orijen "sausiukais".

Gerai, kad ne pedigree ar chappi, orijen vienas iš geriausių sausiakų šiaip jau.
Atsakyti
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2017 08 09, 20:27)
Galvojau dėt nedėt, bet ai dzin. Mano nuomone, vat šita boba yra kamuojama kompleksų, nes jei priimtų save tokia, kokia yra, nebūtų savęs susibjaurojus, tos lūpos ir apskritai visas įvaizdis bijau.gif
vartotojo įkelta nuotrauka

Man taip atrodo, kad sioje temoje tarp diskutuojanciu tikrai nera tokiu fyfu.
Bet tiek cia reiskesi Ubuntu, tai toks jausmas, kad ji visas pasidaziusias, pasiryskinusias tik tokiomis ir isivaizduoja.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2017 08 09, 20:27)
Vilkas pagal gamta mesaedis, laksto po miskus ir medzioja.
Neplauko jurom ir zuvies negaudo. Tuom viskas ir pasakyta.

Žmogus pagal gamtą irgi neturėtų kompe sėdėti ir pezėti. Tai davai, šagui į mišką bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2017 08 09, 21:11)
Žmogus pagal gamtą irgi neturėtų kompe sėdėti ir pezėti. Tai davai, šagui į mišką bigsmile.gif

Tai ka veiki ne miske?
Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 08 09, 20:40)
NU siaip ne sudu maitinu gana kokybisku maistuku is gyvuneliu parduotuves smile.gif ir patikek ismeginau daug ju ir bandziau duoti mesa nuo pat pradziu, kai maziuke buvo smile.gif dauguma kaciu eda mesa, bet si man pirma tokia pasitaike  biggrin.gif

Mano tėvų draugų katytė nevalgė absoliučiai nieko daugiau kaip tik šprotukus. Šprotukai ir športukai ir nieko nepakiši.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2017 08 09, 21:46)
Man taip atrodo, kad sioje temoje tarp diskutuojanciu tikrai nera tokiu fyfu.
Bet tiek cia reiskesi Ubuntu, tai toks jausmas, kad ji visas pasidaziusias, pasiryskinusias tik tokiomis ir isivaizduoja.

Čia ne fyfa, o parodija kažkokia tai
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2017 08 09, 22:13)
Tai ka veiki ne miske?

O kur aš aiškinu, kad šuo - vilkas? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2017 08 09, 21:16)
O kur aš aiškinu, kad šuo - vilkas? biggrin.gif

Tu ne aiskini, tau tiesiog nedasunta, kad is gyvuno, kurio pagrindas mesa, kaulai, atimi dziaugsma ir kisi jam zuvi.
Tai i bliuda dejai mesos ir zuvies gabala ir jis pasirinko zuvi?

Papildyta:
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2017 08 09, 21:15)
Čia ne fyfa, o parodija kažkokia tai

Tai gal mes ne taip zodi suprantam - nes man fyfa tokia pastoviai staiposi vaiposi, lupas ispucia, zandus itraukia ir selfinasi. Paskui i fb deda, tipo gerbeju klubas Oksanos Pikul arba Bunkes...
Na sita tai netikes variantas, bet esme tokia.
Atsakyti