Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jis kažko nesupranta, ar man reikia keistis?

QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2017 08 09, 19:13)
Sakydama ar nepakenks sveikatai, turėjau omeny tai, kad maitinantis vegetariškai, reikia žinot, kaip taisyklingai maitintis, neužtenka vien tik atsisakyt mėsos.

Dar klausimas ubuntu, gal tu gyveni ten, kur daug travelerių? Tos tai "madistės" ohoho, iš tolo matosi, kas yra kas lotuliukas.gif
[right][snapback]71752196[/snapback][/right]

Uztenka ir reikia paprasciausiai isiklausyt i savo kuna, ko norisi, niekaip ypatingai kazkaip nesimaitinu, tik atsisakiau mesos. Kai suvoki, kad mesa pparasciasuia nereikalingas produktas viskas susitoja i vietas, juk jei kokiu cipsu ar cukraus atsisakytumei, negalvotum, kaip juos cia pakeisti biggrin.gif

As siaip apie Lietuva pirmiausiai kalbejau , o Airijoje as puikiai skiriu trevelierius ir netrevelierius smile.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2017 08 09, 19:20)
Cia ne tu rasei?
Toliau n paklodziu, kur rasoma, kad besidazancios yra su kompleksais ir t.t.
Tai kam buvo skirti tie postai ? Kuriai dabar asmeniskai, jei dabar nwigi, kad turejai minty  nevisas besidazancias?
[right][snapback]71752201[/snapback][/right]

NU o kas ci atau nepatinka? kaip pavadinti zmogu, kuris sau nepatinka be priedu, cia ka mano pacitavai...as tai vadinu kompleksais. Atskirk moteris, kurios sau visad apatinka ar issadziusios ar ne ar su dideliai krutine ar su maza, ir tas kurios be tu priedu sau nepatinka, tai ci air yra kompleksai, kaip kitaip tiksliau tai pavadinti???
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2017 08 09, 19:46)
Sakai suni lasisomis seri? Maanau tuna irgi meegtu, nes keptas nuo kiaaulienos karbonado mazai skiriasi
Taip tik atrodo... skiriasi tik forma... kai kurie plesrunai, irgi atrodo, kad sypsosi, ir draugiski, kol prisitaike proga uzpuola ir sudrasko.
Anglijoje zmones atrodo tokie atsipute, tai zmona galvojo, kad cia gal valdzia kazkokius priedus i vandentiekio vandeni deda, kad visi butu tokie kaip po vaistu
[right][snapback]71752224[/snapback][/right]

airiai ne anglai smile.gif aisku visur visokiu yra, bet ci atikria nera tokiu puolinejimu kaip Lietuvoje ar is lietuviu...cia zmones vaiksto po parduotuves niuniuoja sau, sypsosi, o ne gatavi per galva perlipt ale tik pirmi prie kasu nubekt biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2017 08 09, 19:10)
Сambalai tai nieko neduočiau,  badu marinčiau, o šuniukui, žinoma, kad kas geriausia  angel.gif

Ant kiek susireiisminimas, kad visu nariu postuose minimas mano nicas bigsmile.gif biggrin.gif .
Buciau suo - begciau nuo nukvakusios seimininkes, kuri mesa zuvim keistu ar kaulus kokiais dziovintais burokais.
Atsakyti
QUOTE(Gervuogine @ 2017 08 09, 20:08)
Ogi tam, kad jus rasete, kad apie moteris sprendziat is darbu ir is to kaip jos jauciasi be makiazo ir su makiazu, kiek kartu i veidrodi ziuri ir kiek knygu perskaito. Tai vat ir idomu, ka galetumet pasakyt apie moteri, kuriai gerai ir be, ir su makiazu? Kuriai reikia ir nauja tuso, ir knygos?  Kuri susitikusi su viena drauge gali tris valandas plepet apie madas, o su kita apie gyvenimo prasmes paieskas??? Mmm??? smile.gif </p><p></p><p>Jauciu asmenybes susidvejinimas biggrin.gif</p>

As sakiau, kad apie moteri (ir paie vyra aisku)sprendziu is jos darbu gyvenime. Toliau ka rasot, tai sakiau moteriai paciai apie save spresti nebuvo jokio ir biggrin.gif Jus apie save spreskit pati, man tai visai naktualu, as apie zmones su kuriais turiu realu kontakta kazka sprendziu, o ne is ju pasakojimu apie save, nors isaip apie savo darbus gyvenime nelabai ka ir rasot, sis pasakojimas tiktu ir manjakui zudikui ir gerieciui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2017 08 09, 20:21)
Ant kiek susireiisminimas, kad visu nariu postuose minimas mano nicas  bigsmile.gif  biggrin.gif .
Buciau suo - begciau nuo nukvakusios seimininkes, kuri mesa  zuvim keistu ar kaulus kokiais dziovintais burokais.

Būtum garbinga ir padori, tiek prikakojus ant kito nario nesąmonių ir niekų, kad žuvis netinka nei vilkui, nei šuniui, tylėtum kamputyje ir raudonuotum, o po to niką keistumeisi ar ką. O dabar toliau briedą varai. Ataušus motera, nu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 08 09, 19:19)

NU o kas ci atau nepatinka? kaip pavadinti zmogu, kuris sau nepatinka be priedu, cia ka mano pacitavai...as tai vadinu kompleksais. Atskirk moteris, kurios sau visad apatinka ar issadziusios ar ne ar su dideliai krutine ar su maza, ir tas kurios be tu priedu sau nepatinka, tai ci air yra kompleksai, kaip kitaip tiksliau tai pavadinti???
Papildyta:

Man tai viskas patinka, tik juokingos tavo isvados smile.gif .
Nes tu rasei, kad jei moteris dazosi, tai ji kazkokius kopleksus slepia vidinius.

Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2017 08 09, 19:23)
Būtum garbinga ir padori, tiek prikakojus ant kito nario nesąmonių ir niekų, kad žuvis netinka nei vilkui, nei šuniui, tylėtum kamputyje ir raudonuotum, o po to niką keistumeisi ar ką. O dabar toliau briedą varai. Ataušus motera, nu ax.gif

Vilkas pagal gamta mesaedis, laksto po miskus ir medzioja.
Neplauko jurom ir zuvies negaudo. Tuom viskas ir pasakyta.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2017 08 09, 20:21)
Ant kiek susireiisminimas, kad visu nariu postuose minimas mano nicas  bigsmile.gif  biggrin.gif .
Buciau suo - begciau nuo nukvakusios seimininkes, kuri mesa  zuvim keistu ar kaulus kokiais dziovintais burokais.

Ko jus prie jos pirkibot su ta suns mityba, geriau rupinkites kaip zmones valgo, Lietuvoje kur ketvirtadalis gyvena zemiau skurdo ribos, o dabar susirupino sunius gauna zuvi ne mesa, ot kad nuostuolis, ot prblema zmonems doh.gif , jusu ziniai sunys nera tokie mesedziai, kad jiems labai tos mesos reiktu. Paziurekit i sunu maisto sudeti vos keli proc mesos ir tai subroduktai daugiausia. Katei reikia labiau mesos ir tai mano kate jos atsisako, taip valgo kaciu maistuka, bet ir ten keli proc mesos, o grynos mesos jokios nevalgo, nei paukstienos nei kiaulienos, nei zalios nei virtos, vieninteli kur kartais gabaliuka suvalgo tai dziovintas kumpis , kur sudetis tik mesa ir druska. Tai nezinau ar mesos normalios neliko ir kate brudo nevalgo ar jai taip patinka, kartais siek tiek zuvies suvalgo kokios menkes. taigi kiek jos suo pagrauzia nuo kaulu, jam pilnai uztenka, o zuvis tie patys baltymai, baltymu suniui reikia ir nebutinai mesos pavidalu smile.gif
Taigi, nustokit jus prie zmoniu kabinetis, matomai rimtai su savim taip elgiates tai ir su kitais, atsipalaiduokit ir dziaukites gyvenimu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ubuntu***: 09 rugpjūčio 2017 - 19:29
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 08 09, 20:19)
Uztenka ir reikia paprasciausiai isiklausyt i savo kuna, ko norisi, niekaip ypatingai kazkaip nesimaitinu, tik atsisakiau mesos. Kai suvoki, kad mesa pparasciasuia nereikalingas produktas viskas susitoja i vietas, juk jei kokiu cipsu ar cukraus atsisakytumei, negalvotum, kaip juos cia pakeisti  biggrin.gif

As siaip apie Lietuva pirmiausiai kalbejau , o Airijoje as puikiai skiriu trevelierius ir netrevelierius smile.gif
Papildyta:

Papildyta:

airiai ne anglai smile.gif aisku visur visokiu yra, bet ci atikria nera tokiu puolinejimu kaip Lietuvoje ar is lietuviu...cia zmones vaiksto po parduotuves niuniuoja sau, sypsosi, o ne gatavi per galva perlipt ale tik pirmi prie kasu nubekt  biggrin.gif .

Sau tai sau, bet vaikui bet ko nepakiši, augantis organizmas vistik.

Man tikrai nepatinka nano nosis ir papai, vadinasi, aš kompleksuota vargšė? Nu nors kuolu per galvą tašyk, nepatinka ir vsio. Iki šiol jaučiu nuoskaudą, kad kai lūžo nosis, tėvams buvo px, net pas daktarą nenuvedė, gal būtų ištiesinę hmm.gif

Vat šitas dalykas pirmiausia ir krito į akis atvykus į Airiją, tai elgesys parduotuvėse, Lt kasininkė kaip paklaikus tik skanuoja, mėto prekes, o čia atsipalaidavusios ir niekas dėl to neburba
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2017 08 09, 20:27)
Man tai viskas patinka, tik juokingos tavo isvados  smile.gif .
Nes tu rasei, kad jei moteris dazosi, tai ji kazkokius kopleksus slepia vidinius.
Papildyta:
Vilkas pagal gamta mesaedis, laksto po miskus ir medzioja.
Neplauko jurom ir zuvies negaudo. Tuom viskas ir pasakyta.

butet atvirksiai rasiau, jei moteris sau nera grazi ir isivaizudoja, kad pasidaziusi grazesne, tai ir yra kompleksas ....

Suo ne vilkas mirksiukas.gif

O zmogus tuo labiau .... biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2017 08 09, 20:30)
Sau tai sau, bet vaikui bet ko nepakiši, augantis organizmas vistik.

Man tikrai nepatinka nano nosis ir papai, vadinasi, aš kompleksuota vargšė? Nu nors kuolu per galvą tašyk, nepatinka ir vsio. Iki šiol jaučiu nuoskaudą, kad kai lūžo nosis, tėvams buvo px, net pas daktarą nenuvedė, gal būtų ištiesinę hmm.gif

Vat šitas dalykas pirmiausia ir krito į akis atvykus į Airiją, tai elgesys parduotuvėse, Lt kasininkė kaip paklaikus tik skanuoja, mėto prekes, o čia atsipalaidavusios ir niekas dėl to neburba

Tai ar su mesos bele ka pakisi? Mesos nevalgiau nu opaauglystes, bet man iskirtinai niekas jokiu produktu neprikdavo, atvirksciai sunku buvo viso spertvarkos, tai valgiau kas buvo, nieko viskas normaliai darzoves vaisiai, riesutai, grudai, viskas ko uztenka zmogui, o jei dar valgo pieno produktu stai is vis ta mityba is esmes nesikeicia smile.gif

Nu o kaip ta savo nepatikima pavadinsi???kodle is kart vargsiuke, siaip kompleksiasi ir vadinama saves kazkokiu dlayku nepriemimas ar ne?manymas,kad esi prastesne del kazko ir pan...
Taip butu istiesine, mano mamai buvo luzus nosis, tai blogai gijo, nes daktarai mus umiestelyje irgi ant durniaus sutvarke, tai vaziavo i Klaipeda is naujo lauze ir gyde, tai visada gali eit tokiom procedurom, arba gali save pamilt, nes tu tokia kokia esi, kitos tokios nera mirksiukas.gif Siaip ka ir sakiau anksicau atsattyma kakzokiu organu po suzeidimu, nelyginu su silikonu kisimu i papus, bet jei nosis funkcionuoja gerai, tai kazin ar verta tiek kanciu is naujo praeit, bet jei norisi...

Taip biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 08 09, 20:28)
. Paziurekit i sunu maisto sudeti vos keli proc mesos ir tai subroduktai daugiausia.
Katei reikia labiau mesos ir tai mano kate jos atsisako, taip valgo kaciu maistuka, bet ir ten keli proc mesos, o grynos mesos jokios nevalgo, nei paukstienos nei kiaulienos, nei zalios nei virtos, vieninteli kur kartais gabaliuka suvalgo tai dziovintas kumpis , kur sudetis tik mesa ir druska. Tai nezinau ar mesos normalios neliko ir kate brudo nevalgo ar jai taip patinka, kartais siek tiek zuvies suvalgo kokios menkes. taigi kiek jos suo pagrauzia nuo kaulu, jam pilnai uztenka, o zuvis tie patys baltymai, baltymu suniui reikia ir nebutinai mesos pavidalu smile.gif

Tai nereikia žiūrėti į prekybcentrių šūdą, pilna kokybiško superpremium sauso maisto šunims ir katėms, kur mėsos virš 70% procentų, o jei savo katę šeri šlamštu, kur privaryra visokiausių kvapiklių ir skonio stipriklių, tai po to ir neėda normalaus maisto. Bet dar ir nuo katino priklauso, mano myžnius iš prieglaudos ėda viską, ir sausiaką, ir žalią mėsą, jam tik paduok, o vat meinas pauosto ir nueina ir papūsk jam į uodegą
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žiauriai krūta boba: 09 rugpjūčio 2017 - 19:38
stai man Fb sufleruoja geniale minti smile.gif

Самый красивый макияж женщины — её страсть… Но косметику купить легче.
Ив Сен-Лоран

Papildyta:
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2017 08 09, 20:37)
Tai nereikia žiūrėti į prekybcentrių šūdą, pilna kokybiško superpremium sauso maisto šunims ir katėms, kur mėsos virš 70% procentų, o jei savo katę šeri šlamštu, kur privaryra visokiausių kvapiklių ir skonio stipriklių, tai po to ir neėda normalaus maisto. Bet dar ir nuo katino priklauso, mano myžnius iš prieglaudos ėda viską, ir sausiaką, ir žalią mėsą, jam tik paduok, o vat meinas pauosto ir nueina ir papūsk jam į uodegą

NU siaip ne sudu maitinu gana kokybisku maistuku is gyvuneliu parduotuves smile.gif ir patikek ismeginau daug ju ir bandziau duoti mesa nuo pat pradziu, kai maziuke buvo smile.gif dauguma kaciu eda mesa, bet si man pirma tokia pasitaike biggrin.gif
Atsakyti

Ubuntu o kokia dvadine vertybe depiliuotis? Juk tuo metu nieko gero nenuveiki. O gal Nyce skaitai kol depiliuojies? 

Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 08 09, 20:40)
NU siaip ne sudu maitinu gana kokybisku maistuku is gyvuneliu parduotuves smile.gif ir patikek ismeginau daug ju ir bandziau duoti mesa nuo pat pradziu, kai maziuke buvo smile.gif dauguma kaciu eda mesa, bet si man pirma tokia pasitaike  biggrin.gif

Kokios firmos maistas? Na, tiesiog būna išrankių kačių
Atsakyti