Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jis kažko nesupranta, ar man reikia keistis?

Ojazau, lupu padazymo neprilyginkit putės lūpų operacijai.
Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 08 09, 16:14)
Papildyta:

gali, ypac jei is to barbisko amziaus dar neisaugo ir jei tevai neleido paauglysteje tuo uzsiimti smile.gif Juk kelis kart jau sakiau, ne makiaze esme , o poziuryje i save  mirksiukas.gif
Papildyta:

Tai tada galima drasiai teigti, kad tu sensti per anksti, tiksliau pamatei galvoj zilus plaukus, susitaikei su mintim, kad " grazu" ir todel tau taip kliuna tos besidazancios.
Antraip koks tau skirtumas butu kas ka dazo, kas ka galvoja apie save ir pan.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 09 rugpjūčio 2017 - 16:22
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 08 09, 16:55)
tarp komplimentu ir izeidinejimu labai ilga skale  mirksiukas.gif Tai ka pacitavai, kur ten izeidinejimai? tai mano nuomone ir mano patirtys. Taip plastines operacijos, kai nera salinami realus trukumai po traumu ar pan, tik kisimas silikono i papus  ar kitur man tustybe ir ka? tai kazkam izeidimas? Nu fizinis krutu pripildymas silikonu, tikrai nera dvasinio pilnumo zenklas  biggrin.gif 
Taip moterys, kurios masto TIK APIE ISORE, ir be makiazo net i save bijo veidordyje paziureti man atrodo kompleksuotos, nepriimancios ir nemylincios saves ir tuscios. Tai vel izeidimas kazkam? as per daug zinuciu viska aiskinau, jei iki dabar nesupratai vargiai ar suprasi, kad grazus zmogus pirmiausia yra geras zmogus, gero ssirdies, elementari higiena yra suprantamas dalykas, o toks didelis demesys makiazui taip yra tustybe, nes taip yra, nes tai nera dvasine vertybe, nes zmogus besidazydams nieko gero nenuveikia. Ar dar aiskinti kokios savybes yra dvasines vertybes? ir tuo as neteigiu, kad VISOS besidazancios moterys TUSCIOS AR KOMPLEKSUOTOS, esme mano kalbejime buvo POZIURYJE I SAVE IR MAKIAZO SVARBA GYVENIME.

Nu gerai, pvz tokie papai, kuriems ir pats mažiausias liemenukas per didelis, čia jau realus trūkumas ar dar ne? Kaip pati jaustumeis turėdama tokius papus, o vyras sakytų, brangioji, normalūs tie tavo papai, nors nei velnio nenormalūs, ple.

Ką reiškia didelis dėmesys makiažui, kaip tą dėmesį pamatuot? Ar pagal makiažo kiekį sprendi apie žmogaus gerumą?
Papildyta:
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 08 09, 17:05)
Pagal mane moteris gali elgtis kaip nori, kai save myli ir priima save tokia kaip yra. Esme ne paciame makiaze, o saviverteje, poziuryje i save ar tu zaidi ekperimentuoji, moteriskai maivaisi, ar tu bandai savo trukumus retusuoti ir sau atrodai baisi be makiazo, taip pazystu ir tokiu moteru. Cia kaip su virsvoriu, zmones numeta ir vis tiek toliau lieka kompleksuoti, nes pirmiausia problemos yra galvoje.

Apie makiaza as asmeniskai sakiau, kad seniau daziausi, dabar man to nebereikia, as sau patinku paparsciausiai ir be makiazo , aisku ir su makiazu sau patinku,  bet man niesti akys ir su geriausia kosmetika, as jauciu tusa ant blakstienu ir t.t., jei trumpai patogiau be makiazo, o patogumas siuo metu man svarbiau, nei patikimas, itikimas kitiems... gal senstu  biggrin.gif

Cia jau vienas vyras rase, kad jam labiausiai patinka moterys nesidaznacios ir naturalaus kvapo, aisku svarios ir gyvenime nemazai sutinku tokio poziurio, tai neaisku kam tos moterys dazosi , manau dazniausiai del kitu moteru... biggrin.gif

Na, bet tu pamačius gatvėje išsidažiusią moterį negali žinoti jos požiūrio į save, bet kiek supratau iš tavo postų, bet kuri išsidažius moteris tau yra tuštutė.
O kas blogo retušuoti trūkumus? Pvz kai kas turi tamsius paakius ir su tuo nieko nepadarysi, nes tiesiog plona paakių oda, o dirbi aptarnavimo srity ir turi atrodyt nepriekaištingai.

Tau nereikia, kažkam reikia, so? Tiesą pasakius, aš nesidažau, nes paprasčiausiai nemoku, o ir, kaip jau minėjau, oda jautri, bet būtų įdomu paeksperimentuoti ir meilė sau čua visiškai nei prie ko.

Ai nugi visokių tų diedų yra, Napoleonas pvz kaifavo nuo prarūgusio prakaito kvapo, liepdavo Žozefinai savaitę nesipraust iki jam grįžtant lotuliukas.gif O tavo sutikti vyrai taip jau ima ir pasakojasi, kokio kvapo moterys patinka? O moterys galbūt dažosi dėl savęs, nepagalvoji?
Atsakyti
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2017 08 09, 17:27)
Nu gerai, pvz tokie papai, kuriems ir pats mažiausias liemenukas per didelis, čia jau realus trūkumas ar dar ne? Kaip pati jaustumeis turėdama tokius papus, o vyras sakytų, brangioji, normalūs tie tavo papai, nors nei velnio nenormalūs, ple.

Ką reiškia didelis dėmesys makiažui, kaip tą dėmesį pamatuot? Ar pagal makiažo kiekį sprendi apie žmogaus gerumą?

Krutine kaip musu kuno dalies pirmine funkcija yra zindyti kudiki, jei ji ta funkcija atlieka tai reiskia neturi trukumu. Toliau kita antrine funkcija suteikti mums malonumo besimylint , tai vel jei tai suteikia, reiskia be trukumu. Idetas silikonas nei zindymo kokybes nepagerins, atvirksciai dar ir sutrukdyti gali, nei malonumo daugiau bus , velgi atvirksciai, kiek istoriju apie kancias , sutrukusius implantus ir komplikacijas. tai niekaip maza krutine man nesisieja su trukumais. Nezinau kodel reiktu detis implantus, tokiu atveju. Su amziumi krutine dazniausiai kinta ir forma ir dydis.
Tik va jei moteriai buvo nupjauta krutis ar abi, del ligu, tai taip gal but tokiu atveju moteriai smagiau su implantais , cia jau nesiimu spretsi unsure.gif
Ne nesprendziu, sprendziu is darbu, ne is isvaizdos biggrin.gif Kaip pamatuoti ? gali pati moteris sau, ar ji geria patogiai jauciasi be makiazo, kiek per diena galvoja apie savo isvaizda, kiek ziuri i veidrodi, kiek laiko demesio, finansu skiria kosmetikos priemonem palyginus su kitais dalykais pzv nuejimu i teatra, knygos skaitymui, meditacijai...
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2017 08 09, 17:20)
Ojazau,  lupu padazymo neprilyginkit putės lūpų operacijai.

As tai nelyginu biggrin.gif Tik ne visos turi pinigu operacijom, o kompleksai niekur nedingsta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 08 09, 17:14)
Taip asimetrija, jei tu jos neimatai, nereiskia, kad kiti nemato, vargiai kas darosi krutu operacijas idedami po 50 g silikono  biggrin.gif Bet prie ko cia juoda ar balta? paprasciausiai yra asimetrija didesne arba mazesne, kitaip sakant nebeharmoningai atrodo zmogus..

gali, ypac jei is to barbisko amziaus dar neisaugo ir jei tevai neleido paauglysteje tuo uzsiimti smile.gif Juk kelis kart jau sakiau, ne makiaze esme , o poziuryje i save 

O ką daryt, jei asimetrija natūrali, vienas papas didesnis už kitą? Nėr tos harmonijos, nereikia nei operacijų lotuliukas.gif

Nu o jei pvz patinka eksperimentuot su šukuosenom, irgi gal iš vaikiško amžiaus neišaugus?
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2017 08 09, 17:22)
Tai tada galima drasiai teigti, kad tu sensti per anksti, tiksliau pamatei galvoj zilus plaukus, susitaikei su mintim, kad " grazu" ir todel tau taip kliuna tos besidazancios.
Antraip koks tau skirtumas butu kas ka dazo, kas ka galvoja apie save ir pan.

nu tau fantazijos neatimt smile.gif kaip taip sugebi pasidaryti tokia sisvadas, idomu is kokiu mano pasakymu???
Man tai jokio skirtumo gyvenime, siaip vaikstai matai zmones ir tiek, tik diskutuojam ta tema, o tau koks skirtumas?
jei man kliutu pasidaziusios ir jom pavydeciau, nemanai kad ir pati dazyciausi???
Papildyta:
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2017 08 09, 17:49)
O ką daryt, jei asimetrija natūrali, vienas papas didesnis už kitą? Nėr tos harmonijos, nereikia nei operacijų lotuliukas.gif

Nu o jei pvz patinka eksperimentuot su šukuosenom, irgi gal iš vaikiško amžiaus neišaugus?

Gamtoje nera idealios simetrijos, kai kalbejau apie asimetrija as turejau omeni pirmiausia harmonija, nemanau, kad naturaliai krutys skirsis keliais dydziais biggrin.gif . Krutine galima siek tiek formuoti maisto ir sporto pagalba, jei jau tai taip aktualu, tai bus visapusiskai naudinga kunui.

Gal biggrin.gif kazkiek vaiko mumyse juk yra visa gyvenima ... liudna, kai suauges praranda rysi su tuo vaiku savyje..
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2017 08 08, 18:33)
Tai kaip apie jus kas nors gali galvoti, kad jūs moteris? biggrin.gif
Tai sakote išdūrinėjate kvaištelėjusią šios dienos chebrytę? biggrin.gif

Tai zinoma didele problem toks ugis. Keleta moteru sutikau tokio ugio jei ka, ir kazkaip jos neturejo problemu su identifikacija. Bet itarimai tai kyla zmonems. Lietuvoje ir garsiai yra man pasake... bet tai zmoniu problema, patys identifikuoja po to abejoja...

Ipratau gyventi be tokiu problemu, jei kas domisi, tai paprasau klausti kazko paprasciau, sakysim apie kvantine fizika. Neklausineja.
Ziurekit i viska pozityviai. Toks ugis suteikia sansa visuomet prisistatyti vyru, jei yra reikalas.
Nesvarbu kaip atrodai...

Mano ugio cia nematot, bet juk neidentifikuoju save vieenareiksmiskai. Nes taip teisingiau ir taip patogiau. O su kuo beendraujama giliau, tai tos pacios mato kaip ir kas...

Kadangi bendravau su tam tikra publika, tai pastebejau, kad Rusijos kontigentas praeina keelias plastines operacijas, nes visuomene ipompavusi nuomone, kad jei bus negrazi tai busi siuksle.

O kokios angles sakysim, kur kas maziau kreipia i isvaizda demesi. Skirtumas nerealus.
Ir tai matyti kitur. Sakysim ne taip senai TESCO prekybos tinklas uzdraude ateiti apsipirkti su chalatais. Lietuvoje tokiu draudimu nereikia.

Atrodyti graziai - kiekvienai manau malonu, bet tai kainuoja laiko, energijos, o ta kiekviena vertina, taupo/netaupo skirtingai.
Savo laiko ir energijos nuvertinimas turi sasaju su tustumu, nes tusciuose daiktuose svarbus tik ipokavimas. Pagal santyki, kiek laikos skiriama isvaizdai ar kazkam kitam galima spresti apie zmogaus prioritetus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IDOMUCIA: 09 rugpjūčio 2017 - 16:57
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2017 08 09, 17:40)
Na, bet tu pamačius gatvėje išsidažiusią moterį negali žinoti jos požiūrio į save, bet kiek supratau iš tavo postų, bet kuri išsidažius moteris tau yra tuštutė.
O kas blogo retušuoti trūkumus? Pvz kai kas turi tamsius paakius ir su tuo nieko nepadarysi, nes tiesiog plona paakių oda, o dirbi aptarnavimo srity ir turi atrodyt nepriekaištingai.

Tau nereikia, kažkam reikia, so? Tiesą pasakius, aš nesidažau, nes paprasčiausiai nemoku, o ir, kaip jau minėjau, oda jautri, bet būtų įdomu paeksperimentuoti ir meilė sau čua visiškai nei prie ko.

Ai nugi visokių tų diedų yra, Napoleonas pvz kaifavo nuo prarūgusio prakaito kvapo, liepdavo Žozefinai savaitę nesipraust iki jam grįžtant lotuliukas.gif O tavo sutikti vyrai taip jau ima ir pasakojasi, kokio kvapo moterys patinka? O moterys galbūt dažosi dėl savęs, nepagalvoji?

Nu as ne taip sakiau. Ir man visai neidomu nagrineti kitu zmoniu dvasinio pasaulio, snekejau grynai apie pacios moters poziuri i save.
Nieko blogo, juk sakiau esme poziuris i save ar saves nekenti del tu trukumu ar vis tiek myli. taip gyvenama aplinka, darbas vercia mus daug ka daryti..
Tai ir dazykites, ar kas draudzia, ekperimentuokites biggrin.gif As moku dazytis ir gana graziai, nes tai darau nuo paauglystes, gal jau savo atsidaziau? biggrin.gif tik svarbiausia mylekit save, stai ka sakau mirksiukas.gif

Sako tai, ka cia Arbuzas nesenai parase.

Nuo to ir prasidejo diskusija, tas del saves yra arba siaip pazaisti, jausti malonuma besidazant arba nekesti saves ir bandyti nors kazkaip "pasigrazinti"...bet dazniausiai mes dazomes del kitu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2017 08 09, 17:56)
Tai zinoma didele problem toks ugis....
Mano ugio cia nematot, bet juk neidentifikuoju save vieenareiksmiskai. Nes taip teisingiau ir taip patogiau. O su kuo beendraujama giliau, tai tos pacios mato kaip ir kas...
Atrodyti graziai - kiekvienai manau malonu, bet tai kainuoja laiko, energijos, o ta kiekviena vertina, taupo/netaupo skirtingai...........
Savo laiko ir energijos nuvertinimas turi sasaju su tustumu, nes tusciuose daiktuose svarbus tik ipokavimas. Pagal santyki, kiek laikos skiriama isvaizdai ar kazkam kitam galima spresti apie zmogaus prioritetus

Nezinau man kazkaip niekad nekilo klausimu ar tu moteris, rasai kaip vyras, jauciu tavo vyriska energija, nezinau kodel smile.gif O del ugio pilna aukstu moteru biggrin.gif
O siaip jei ne paslaptis, jei gali atsakyk,jei nenori nieko tokio... koks tas jausmas buti vyru ar moterimi, ta parsme kuo skiriasi? As pvz moteris ir nezinau kaip kitaip reiktu jaustis viduje kaip vyru turint moteriska kuna? As pvz viduje jauciuosi zmogum pirmiausia , bet matau, kad turiu moteriska kuna, atlieku moters funkcijas siame gyvenime ir viskas...

Man malonesnis pats procesas pvz masazai, manikiurai, makiazas juk malonu, nes moteris jaucia malonuma visu kunu, kai pas vyra labiau koncentruota i kelias zonas, bent ekspertai taip apie vyrus raso, negaliu garantuoti lotuliukas.gif

labai teisingi pastebejimai 4u.gif
Atsakyti
Ubuntu pati paraso, tuoj pat cia sau priestarauja biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2017 08 09, 18:17)
Ubuntu pati paraso, tuoj pat cia sau priestarauja biggrin.gif .

Gal pacituok, kur sau pirestarauju?jau man tavo fantazijos rimtai atsibodo. Pati susikuri istorijas, paskui kai kazkas jau i jas netelpa, pati pyksti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2017 08 09, 17:56)
Ir tai matyti kitur. Sakysim ne taip senai TESCO prekybos tinklas uzdraude ateiti apsipirkti su chalatais.

Čia rimtai? bigsmile.gif Gal reikės pabandyt nuvaryt su chalatu lotuliukas.gif Bet kita vertus, o kodėl, nu koks skirtumas, kaip žmogus apsirengęs? Nebent po chalatu patogiau prekes išsinešt nesusimokėjus biggrin.gif
Atsakyti

Ne nesprendziu, sprendziu is darbu, ne is isvaizdos biggrin.gifKaip pamatuoti ? gali pati moteris sau, ar ji geria patogiai jauciasi be makiazo, kiek per diena galvoja apie savo isvaizda, kiek ziuri i veidrodi, kiek laiko demesio, finansu skiria kosmetikos priemonem palyginus su kitais dalykais pzv nuejimu i teatra, knygos skaitymui, meditacijai...
Papildyta:

Sedziu siandien namie su kukuliu ant galvos, be makeup'o ir jauciuosi labai normaliai. I veidrodi ziurejau 1 karta ryte. O vakar darbe sedejau su pudra, tusu, lupu blizgiu ir iskedentom garbanom. Jauciausi irgi labai normaliai, kiek kartu i veidrodi ziurejau neatsimenu, bet greiciausiai tiek kartu, kiek ejau i wc. O medituot nesinori, kad nesusisuktu smegenai ir nepasidaryciau per daug susitelkusi i naturaluma ir dvasines vertybes :D Knygas skaitau kiekviena vakara pries miega. Tai kokios isvados, pone eksperte Ubuntu ? :)

Atsakyti