butent nu gal kokiem fetisistams ir ne
butent nu gal kokiem fetisistams ir ne
Bet gyvenant mieste pripratus prie ryskiu spalvu ir apsvietimu galima prarasti ta naturalu grozio suvokima, jis issikreipia, tada jau reikia silikoniiniu ryskiu blakstienu, nagu, papu ir t.t.
Papildyta:
As sneku aplamai, kad buna ir naturaliu ilgu blakstienu, o jei nera tai nera grazu kaip yra Kodel dabar tureciau pavydeti? ir dar lelei? Gal jus apie save, feja noretumet buti???
Papildyta:
Nu tai reikia psirinkt kosmetologe, ne pas bet ka eiti , visokiu yra ir su viskuom dirba
Tai butina su kazkuo dazytis, nu tiesiog neina kitaip? kam tie dazyti turi zandai buti? O jei medvilniniai tai butinai pantalonai?
Tai jus apsispreskit apie kokias amziaus moteris kalbam. Nes jei bobutei priaugint blakstienas tai butu tragikomedija. Aisku, kad senos moterys grazios su savo naturalumu, pvz Motina Tereze. O paimkim Adamkiene - na pasitvarko, minimaliai pasidazo moteris ir atrodo graziai, nors ir savame amziuje.
O siaip blakstienu ir nagu silikoniniu nebuna, jei ka .
Va, pati sau priestaraujat- tai grazi mergina ant foto, tai jau lele .
O tai ka ten darot pas kosmetologe? Visa gi tokia naturalna, neisivaizduoju tiesiog ka veikiat? Ir siaip tai geriau venkit kosmetologiu, nes jos kempuneliu ir sepeteliu neplauna - su tuo paciu visas teplioja .
Na tai jei man matosi toks jusu sveikos moters paveikslas - tai tik naturali, burokais zandus pasiryskinus ir su tarybmeciu pantalonais , tai ir rasau
Ale nesakyk...
Papildyta:
Tyyynginiai tie jusu vyrai, jiems ant greicio nuogas putkas tik padavaj, kad raz dva i vsio butu
O siaip blakstienu ir nagu silikoniniu nebuna, jei ka .
Va, pati sau priestaraujat- tai grazi mergina ant foto, tai jau lele .
O tai ka ten darot pas kosmetologe? Visa gi tokia naturalna, neisivaizduoju tiesiog ka veikiat? Ir siaip tai geriau venkit kosmetologiu, nes jos kempuneliu ir sepeteliu neplauna - su tuo paciu visas teplioja .
Na tai jei man matosi toks jusu sveikos moters paveikslas - tai tik naturali, burokais zandus pasiryskinus ir su tarybmeciu pantalonais , tai ir rasau
As sakau viso amziaus moterys grazios, kiekviena savaip ir visos grazios ir nepasidaziusios, jei yra sveikos. Aisku saikingas pasidazymas nesubjauroja, bet ir ne kazi ka pagrazina Kalbu apie patikima sau, kazkas su zmogum negerai jei be dazu sluoksnio sau nepatinka. Ir juo labiau negerai vyrui kazkas, jei jam jo zmona be dazu nepatinka
Gal ne iki galo issireiskiau, jei butu gyva tokia moteris butu grazi, bet realiai juk cia lele
Zinau jei ka , juk cia tik buvo alegorija i visa sintetika, juk nevardinsiu visu cheminiu priemoniu...
Sakau juk galima gera kosmetologe issirinkti, kokie ten sepeteliai? Veido masazas, valymas nieko tame nenaturalaus
Pas jus kazkoks iskreiptas sveikatos supratimas
Papildyta:
Papildyta:
Tyyynginiai tie jusu vyrai, jiems ant greicio nuogas putkas tik padavaj, kad raz dva i vsio butu
jiems paprasciausiai dzin kokius nuimti
Pas jus kazkoks iskreiptas sveikatos supratimas
Papildyta:
Jei vyrui zmona be dazu nepatinka - tai cia jo problemos, tada autorei uz tokio nereikejo teket, o tam autires vyrui savo skonio ieskotis.
Jusu supratimas yra tik jusu - pasaulyje milijonai graziu, pasidaziusiu ir prisiziurejusiu moteru, nieko bendro neturinciu su kazkokiais kompleksais.
Nepasakyciau, nes kol kas nesufanatejau visiskai ant naturalumo, pieno, mesos nevartojimo, gimdymo namuose ir pan.
O tai jum tas pats kaip jusu vyras atrodo? Jei su kokiais caro laiku ir plemuotais triusikais vaiksciotu, tai svarbu tik tas daiktas po tais triusikais butu?
Nes ne visiems vyrams tik ana vieta rupi, grozisi jie ir iki tos vietos.
[/quote]
O va šioje vietoje mielosios, labai klystate.Normaliam vyrui visiškai ne dzin kokie apatiniai ant moters kūno.Kaip sako vienas mano artimas draugas 'gražus daiktas,turi būti gražiai įpakuotas'.
O pasidažyti, pasitvarkyti plaukus ir nagus yra būtina.Kaip ir apsirengti dailią suknelę.
O pasidažyti, pasitvarkyti plaukus ir nagus yra būtina.Kaip ir apsirengti dailią suknelę.
taip, sutinku, bet gal ne kiaura para? gi cia autores diedas pasipiktino netgi, kad jo moteris is vonios isejo plaukus i kuoda susisegus, anot jo, jau cia negerai. Jums irgi taip atrodo? Man tai atrodo nesveikas poziuris, kad moteris non stop turi but issimaliavojus, pasitempus ir vos ne su graziausiais rubais net ir namie, nes gi diedas mato.
Kartais pasidazau,pvz prie vakariniu rubu, kai reikia fotografuotis ir pan. Lamei turiu dabar darba, kuriame nereikia dazytis
Papildyta:
O kodel dabar siaubbas? o gal naturalios tokios blakstinos? Labai grazi moteris
Nu jei jus norit dazykites, tik juokingai atrodo, kai sako del saves dazausi....
As nezinau, ar del saves, ar del kitu, bet man tiesiog yra malonu graziai atrodyti. As nemegstu ryskaus makiazo, bet pamaskuot patamsejusius paakius, paryskint blakstienas - man atrodo savaime suprantama.
O su naturalumu... Skonio reikalas. Man nepasidaziusios moterys, ypac vyresnes daznai tiesiog pavargusios atrodo ir tiek
O beje, kam cia tas kosmetologas, jei jau viskas taip naturalu? Ka pati negalit grietines ir agurku kaukes pasidaryt???
Nemanot, kad viskas nuo poziurio ir skonio priklauso? Pagal jus grazios tik ryskios moterys, gal kitiems kitaip? *
Tai jusm dazymasis tolygu saves priezurai? Pasispakliuji, psitiuninguoji ir jau prisziuri vadinasi. Man prieziura saves tolygu sveikam gyvenimui, graziom mintim, meilei sirdyje **
O saves dazymas taip dazniausiai yra kompleksu pasekme, nemeile sau ir t.t.
Nu tai reikia psirinkt kosmetologe, ne pas bet ka eiti , visokiu yra ir su viskuom dirba ***
* Jus kazkaip iskreiptai suvokiat dazymasi. Prie ko cia ryskios? Pvz man drauges sako, kad tu visai nesidazai, nors as nei dienos is namu neiseinu nepasidazius. Tiesiog man patinka naturalus bruozu paryskinimas, odos kur reikia pamaskavimas ir tiek. O kazkas ryskesnio tikrai ne kasdienai.
Ir dar beje. As irgi vaikstau reguliariai pas kosmetologe, bet yra tam tikru problemu kuriu bei kosmetologe nei geriausi kremai neispres. Pvz melsvi paakiai. Man kosmetologe paaiskino, kad tiesiog plona oda arti visi kapiliariai ir nieko cia nepadarysi. Tam tikru makiazo priemoniu pagalba visa tai galima labai lengvai sutvarkyti. Ar geriau vaiksciot "amzinai pavargusiai" vardan naturalumo?
** Man grazi moteris kuri yra harmoninga - rupinasi ir vidum ir isore. O tos kurios skiria visa savo demesi tik viduj arba tik isorei truputi kvankt.
*** As kompleksus kitaip suprantu. Kompleksuotas zmogus negali saves priimti. O as save priimu, tiesiog zinau savo minusus, ir jei galiu, tai pamaskuoju. Cia taip pat kaip rinktis ilgesni sijona, jei turi celiulita, arba darbo pokalbio metu nepradet vardint visu savo trukumu pasisakyt is karto visus savo minusus, nors tai ir tiesa...
Mes tiesiog viesumai save pateikiame siek tiek grazesnius, geresnius, emocijas valdom, tam tikrose situacijose sypsomes net ir supyke, o naturalus ir tikri buname namuose su mums paciais artimiausiais zmonem. Su makiazu manau yra kazkas panasaus ir tiek
Labai būtų įdomu sužinoti kaip tas vyrukas atrodo.Iš savo gyvenimiškos patirties žinau, kad tokie reikalaujantys šalia savęs super modelio, beveik kaip taisyklė būna lopai.Tokie murziai su nusmukusiomis treninginėmis kelnėmis ir alaus pilvu.
Atsakant į temos klausimą - autorei keistis nereikia, geriau pakeisti vyrą.Mažiau nervų kainuos.
Nesuprantu, kaip diena su kosmetika gali liestis prie pagalviu? As jaunystej atsikelus ir nusiprausus visada akis tusu pasiryskindavau ( tiesiog del saves, nes man patikdavo ryskios akys), tai kad salycio su oda jokio nera.
O kad sitam vyrui jo moteris nerupi, tai cia faktas. Tik neaisku ko tada uz tokio teket reikejo, juk pries vedybas irgi taip snekejo. Galvojo, kad pasikeis?
O apie svori ta nuoroda paskaicius iskart prisiminiau kai cia forume kazkur vaikinas buvo tema sukures, kad su juo merginos neeina i pasimatymus. Tai virssvorio turi, moterom netinka. O kada jau 28 metu mergina virssvorio turi - tai cia jau visiems vyrams turi patikt? Jauna mergina, pries susipazistant su tuo vyru dar 10 kg daugiau svere. Tai cia normalu? As jau nekalbu apie isvaizda, bet bent jau del sveikatos reiktu mityba pareguliuot ar sportu uzsiimt. Gal tas vyras tokiu budu tos merginos sveikata rupinasi.
Pietu miego miegant pvz . As tai neryskinu nieko namie budama. Siaip sutinku, kad moterys graziai atrodo pasidaziusios, bet reikia veida pailsint, plius nuosavas vyras jau turetu gebeti ziureti i moteri tokia, kokia ji yra.
Niekas nesako, kad stora mergina turi visiems patikti, bet mylimam zmogui tokios ultimatumus kelti ir zeminti yra nenormalu. Tokiems tipams vistiek niekad ir neitiksi, nes numesi svori, tada issisirbines, kad papai mazi, subine maza, tas, anas ir ketvirtas.
Jo.. tai pradekime namie vaikscioti, kaip kaliausės...o paskui verkia, kad vyrai i svetimas ziuriO aukso vidurio niekaip nera? Arba su pilnu makiazu arba kaliauses? As tai pvz ne kaliause ir nusivalius tusa. Nereikia spresti apie visas pagal save.
O kad grybelio neuzsiveist - tai praustis paciai ir apatini trikotaza skalbtis reikia .Tiksliau nebut apsileidusiai .
Nu nu. Gryba turincioms rekomenduotini tik medvilniniai triusikai ir praustis tik su specialiais prauskliais (ir tai ne per daznai). Candida turi ne tik apsileidudios moterys. As blyn nesuprantu is kur zmones tiek stereotipu prisigaudo, tiki ir dar kitiems pasakoja.