Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jis kažko nesupranta, ar man reikia keistis?

QUOTE(cambala @ 2017 08 09, 14:52)
O kuom tavo dukra motyvuoja ta nora? Ar del to, kad zvereliu gaila ar del ale sveikatos?
Nes nu nori tai nori, ko cia draust, bet svarbu nepavaziuot paskui iki tu humanisku peliuku gaudymu arba kokiu parazitiniu vabalu neuzmusimo.

Jai gaila gyvūnėlių. Sako, jei ne dabar, tai užaugusi vistiek taps vegetare biggrin.gif lai tampa, svarbiausia, kad kokybiškai maitintusi, nepakenktų sveikatai
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2017 08 09, 14:39)
Ubuntu*** nuskriaudė tave kas, ar kaip, kad tu taip liguistai varai ant pasidažiusių moterų. Na rimtai. Kažkaip jau nesveikai atrodo. Man patinka žmogus su darnia, derančia visuma. Tegul vyras bus stebuklingo gėrio ir gražiausio vidaus, bet jei jo išorė bus netvarkinga, man nepatraukti aš su juo nebūsiu. Man rūpi tik viršelis? Manau ne. Bet viršelis irgi turi įtaką jausmams.
Kiek pastebėjau, taip kaip tu, linkę kalbėti tokie žmonės, kurie gyveno, gyveno ir tada puolė į kraštutinumus-tapo vegetarais, įsiliejo į kokią sektą, ėmė garbinti tik natūralumą ir t.t. Tada jau prasideda ne nuomonės sakymas, o kito žeminimas iki absurdo. Oi pasidažę moterys visos būna nubėgusiais dažais, visos negražios, tuščios, valgantys mėsą nesveiki, neturi gražios odos ir t.t.

Nemanai, kad pati liguistai vertini mano pasisakymus? bigsmile.gif

Neina atskirti niekaip tvarkingos isvaizdos ir makiazo, aisku tvarkingi svarus zmones mums visiems pirimtinesni, bet kaip tai susije su saves dazymu? ar tau vyrai pasidaze turi buti,akd tau patiktu? bigsmile.gif Jei kazkaip pakeiti savo veido bruozus, apsidarai didesnes optiskai akis, blakstienas, tai nera nei tvarka , nei svara. Esmeje jei vyrui patinki tik sitokia issidaziusi ar tai nera tik virselio megimas? kalba gi buvo konkreciai apie tai.

Gal galetum pacituoti kur as naudoju zodzius visos?ar kur ka nors zeminu del makiazo darymo, kur sakiau kad makijaza daranzios yra negrazios ar tuscios???? ir kur ka sakiau apie mesos valgyma ir oda??? gal jau raminkites su ta savo fantazija blink.gif
Atsakyti

O žuvis ne mėsa? daržovė? biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif
Žinote, nuo šiol jūs būsite ne cambala, o daržovė biggrin.gifnors per gražiai čia apie jus. Ir net nežinote kodėl nebeduodu, o ne visai neduodu ar nedaviau, bet lojate. Blogiau už neišauklėtus šuniukus esate ax.gif

Suni-zuvimi? A rimts?

Atsakyti
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2017 08 09, 14:43)
Pvz aš savo vyrui graži visokia, tiek pasidažiusi, tiek nepasidažiusi, ir jis giria mano užpakalį, o ne lygina su kitų moterų. Aplamai su "komplimentais" moterim reikia būt atsargiems, pvz sako moteris diedui "oi kaip sustorėjau" kokiu tikslu ji tai sako? Aišku, kad norėdama išgirsti, kad ji visai nesustorėjo, o figūra kaip gazelės, bet jei diedas bus nesupratingas ir užvems "jo, tikrai sustorėjai, subinė kaip kombainas" tai sh tada biggrin.gif
Papildyta:
Mank 12metė dukra jau nori dažytis, plaukus tiesintis, biškį nervina, klausiu kam to reikia, gi ir taip graži, sako, ne dėl grožio, jai tai tiesiog kaip žaidimas. Tai leidau natūralų akių tušą nusipirkt, eyeliner'į, lūpų blizgį, nagus lakuotis. Tik jokių krempudrų, galėtų, aišku , kad prisiteptų, nes draugės taip daro doh.gif

Tai taip ir turi buti.

Mano dukra jaunesne daro ta pati ir nedraudziu, lai zaidzia, bet namie biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 08 09, 13:53)
Mano drauges mergaite nuo gimimo atsisako mesos ir nieko auga sau sveikas vaikas, nors tevam ilgai sunku buvo tai pirimti, nes abu valgo mesa, o dabar vaikas juos aukleja ir pamazu ir jie mesos atsisako  biggrin.gif

Ir vel nusikalbejimas - " nuo gimimo atsisako mesos".
Ka tevai duoda - ta kudikiai valgo. As savo vaikui nuo 6 men malta versiena su darzoviu tyre smulkinta per buteliuka duodavau.
Na nebent ta mergaite buvo tik motinos pienu zindoma iki kokiu 4 metu, jokio darzelio nelanke.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2017 08 09, 14:52)
Tai kad  tema issipletojo nuo Ubuntes izeidinejimu. Nes moteris ( autore) sukure tema, parase viena vieninteli posta, visos cia parasem, kad taip jos vyrui sneketi nedera, kad mylintis vyras zarstys savo moteri komplimentais, o ne kritikuos. Viskas visoms aisku.
Bet atbego Ubunte, parase nesamone, aisku moterys pradejo neigti tokius kliedesius, tai ir gavosi n psl.

tai gal pacituosi ar toliau is savo fantaziju rasinesi, kur tei izeidimai??? ir kodel apie save daugiskaita rasai? manau buvo visokiu nuomoniu temoje biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2017 08 09, 15:03)
Ir vel nusikalbejimas - " nuo gimimo atsisako mesos".
Ka tevai duoda - ta kudikiai valgo. As savo vaikui nuo 6 men malta versiena su darzoviu tyre smulkinta per buteliuka duodavau.
Na nebent ta mergaite buvo tik motinos pienu zindoma iki kokiu 4 metu, jokio darzelio nelanke.

Nu kodel tai ptau norisi viska neigt, ko tu nezinai???
Taip butent nuo gimimo, aisku zinde , bet kai pradejo primaitinet, tai niekada nevalge mesos, dar budama iki metu, jei tik i darzoviu kose itrindavo mesos, spjaudavo lauk ir nevalgydavo. Abu tevai visiski mesaedziai ir ne nesvajojo,kad dukra mesos nevalgys. Visaip bande iduot ir visokiu mesu nuo versienu iki triusienu , paukstienu, nu niekaip, o dabar kai jau vyresne, ji jau sneka ir pasakoja, kai pamatydavo, kad mama valgo mesa, net verkt pradedavo, niekas jos taip nemokino, nera nei aplinkoje, nei giminiu vegetaru. ir i darzeli ejo ir tebeina ir nevalgo ten mesos isirankioja kas be mesos, mama savo maisto ideda jau dabar, kai mato,kad neperaukles vaiko, o irgi galvojo, gal darzeluyje su visais valgys....
Taigi ismok isiklausyti ka zmones sako, yra ir daugiau patirciu , nei tavo ... 4u.gif

p.s. siaip mesa tikrai nerekomenduojama duot nuo 6 men. tada dar tik pirmos kosytes eina i primaitinima.
Atsakyti
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2017 08 09, 13:57)
Jai gaila gyvūnėlių. Sako, jei ne dabar, tai užaugusi vistiek taps vegetare biggrin.gif lai tampa, svarbiausia, kad kokybiškai maitintusi, nepakenktų sveikatai

Na taip, kiekvieno zmogaus teise rinktis kaip gyvent. Tik manau informacijos reiktu ieskotis ne forume, o literaturoj, skaiciyot/ deliot kalorijas.
Nes mano vienas pazistamas jaunas vaikinukas pirma tapo vegetaru, paskui veganu. Nezinau ka jis ten dare, bet organizma nualino taip, kad ligoninej po laselinem teko gulet. Bet jau paskui irgi jam trp cvinkt buvo - atsisake automobilio ( nors pries tai sportini turejo, toks intendyvus ir exstemalus berniokas buvo), pradejo visur vaiksvioti pestute, uodu nemuse ir pan...
Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 08 09, 14:53)
As galbejau butent tik apie tuos atvejus, kaip buvo minima cia, kad moterys tampa sau grazesnemis pasidaziusios.

Manau svara, tvarkingumas, normalus atrodymas, normalus rubai ir apsileidimas nera tas pats kas makiazas, t.y. paisymas ant savo veido...kai veido bruozai yra sukuriami siek tiek kitokie ....  Manau, jei myli zmogu, mylesi ji koks jis yra ir visada tau jis grazus atrodys, nenoresi, kad jo veido bruozai kazkokie kitokie butu....

Lai buna  4u.gif nieko blogo tame, atvirksciai  mirksiukas.gif Mano drauges mergaite nuo gimimo atsisako mesos ir nieko auga sau sveikas vaikas, nors tevam ilgai sunku buvo tai pirimti, nes abu valgo mesa, o dabar vaikas juos aukleja ir pamazu ir jie mesos atsisako  biggrin.gif

Ok, aš gražesnė sau pasidažius, bet niekada netepu ant veido tonos makiažo, kaip pvz kokia Pikul, net žiūrėt sunku, atrodo, imtum ir nupraustum. Jei paryškini antakius, blakstienas, kurios pas mane trumpos, tai tikrai neteiškia, kad keiti bruožus, gerai, kai gamta apdovanoja, pvz mano vyro blakstienos kaip veršiuko, pas vaikus irgi, turėčiau tokias, tikrai nesiryškinčiau. Bet ir tai, laaabai retai dažausi, retkarčiais for fun, eidama į miestą ar šuns pavedžiot tikrai nesiruošiu maliavotis ir giliai dzin, jei kam atrodau "bespalvė". Dukros geriausios draugės mama airė, dažnai keičia plaukų spalvą, dažosi, bet viskas su saiku, ir man ji laaabai graži.

Kaip jau sakiau, kitos dažosi dėl to, kad tiesiog patinka eksperimentuoti. Tai ok, normalūs vyrai myli visokias, ir ryte jaunatviškai patinusias bei susivėlusias, bei pasidažiusias, pasipuošusias, sakau, autorės diedas yra glušius ir tiek.
O pagal tave, moteris turėtų išvis nesidažyti ar kaip?
Tai gal tada ir nesikvepinti, neužgožti natūralaus kūno kvapo, nesiskusti, nes juk dievulis taip sutvėrė rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 08 09, 14:09)
tai gal pacituosi ar toliau is savo fantaziju rasinesi, kur tei izeidimai??? ir kodel apie save daugiskaita rasai? manau buvo visokiu nuomoniu temoje  biggrin.gif
Papildyta:

p.s. siaip mesa tikrai nerekomenduojama duot nuo 6 men. tada dar tik pirmos kosytes eina i primaitinima.

As tau idejau pacios posta izeidzianti i Gervuogines adresa. Nu bet issisukinek, issisukinek biggrin.gif .
Daugiskaita rasau, nes VISOS moterys i tema temos autorei rase " mest vyra".

Ziurek savo valgymu, rekomenduotoja biggrin.gif . Ivairiu dietu yra, ivairiu organizmu.
Atsakyti

Nu taip. viskas gerai, kad vyrui atrodo negrazi nepasidaziusi, tik problema kaip tas vyras gudriai ar tiesiai sviesiai tai pasako. blink.gifJei sako brangioji pasidazyk savo zavingas lupytes, kad jos butu dar zavingesnes, tai viskas gerai, jei sako atrodai kaip lakudra eik pasidazyk, tai jau oi kaip blogai biggrin.gifO esmeje butent, kad tokie vyrai nemyli tu zmonu, myli tik virseli, kol jis grazus, padazutas, patiuninguotas....paskui kai nusidevi ir dazai nebepadeda eina ir iesko kitu grazesniu... unsure.gif

Jau juokinga darosi :)  Prie ko cia meile ir isvaizda? Taip, sutinku, kad gal yra vyru (gal toks yra autores vyras), kurie is tiesu pernelyg susitelkia i isvaizda ir nuosirdziai zmonos nemyli. Bet is principo makiazas, fizinis patrauklumas ir brandi meile yra niekaip ir visiskai nesusije.

Pvz. Kai mano brangusis apsirengia islygintus baltus marskinius, pasikvepina, man jis fiziskai buna daug patrauklesnis, nei tuomet kai dirba lauko darbus, apsiterlines dazais ir dar suprakaitaves :) 

Nu ir ka? Nu ir nieko. Tiesiog suprantu, kad zmogus gali buti visoks: ir sergantis, ir sveikas, ir linksmas, ir liudnas, ir pavarges, ir piktas, ir su spuogu, ir be spuogo, ir su kostiumu, ir su treniningais ir t.t. Ir tai niekaip nesusije su meile, niekaip :)

O jus tiesiog uzsiciklinot ant to savo naturalumo :) Cia kaip uzkietejusios makiazistes bijo savo vyrui pasirodyt be priklijuotu blakstienu, nes neduok dieve tada vyras jau ju nebemyles. Jus lygiai taip, pat tik is kitos puses: neduok dieve, vyrui patiks raudonos lupos ir tada jis myles mano lupdazius, o ne mane :D :D :D Kazkokie kompleksai buti graziai ? :)

Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 08 08, 13:48)
ir kai zmogus pradeda kazka kaitalioti tai visa harmonija issibalansuoja, dazo plaukus, tada veidas atrodo isbylskes, prisideda papus, gaunasi kuno asimetrija ir t.t. Neesu maciusi nei vienos harmoningai atrodancios po kakzokiu operaciju...kazkokia kreiva nosis, nevienodos ausys, kazkios kojos, tai mes, tai musu dalis, tai musu isskirtinumas, nejau turim  visi palei trafareta ispjaustyti buti?
O vsia kita tustybiu tustybe, bet kiekvienas renkames savo gyvenimo prioritetus...tik nesistebiu, kaip nuo tokiu tusciu moteru paskui tikrri vyrai bega ir iesko kitu, jiems norisi kazko tikro gyvenime, ne silikono...

QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 08 08, 15:15)
Dazniausiai tokios ir vaiksto plaukai dazyti, saknys ataugusios, dazai nubyreja, tusas kur siek tiek prabeges, akyse juoduliai matosi, geliniai nagai siek tiek jau prauge. arba lakas pabyrejes, krempudra rubus istepus arba gelsvai ruda soliariumo spalva, nutaturuoti antakiai ir isivaizudoja grazuoles  biggrin.gif

Tai čia tikriausiai komplimentai tavo iš tavo pusės? Apie gražias moteris.

QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 08 09, 16:00)
Gal galetum pacituoti kur as naudoju zodzius visos?ar kur ka nors zeminu del makiazo darymo, kur sakiau kad makijaza daranzios yra negrazios ar tuscios???? i

Tu neprisimeni ką rašai. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2017 08 08, 18:29)
Moteryte, TAU NIEKAS CIA NEIRODYNEJO, kad tu turi dazytis. Cia tu kelias dienas plesaisi IRODYNEDAMA, kad prisiziurincios moterys kompleksuotos, leles, tustukes ir pan.
Tustesnios babkoskaip tu sm dar nesutikau.

tai kad cia tu ir kelios panasio irodineja, kad spaklius (dazymasis) lygu prisiziurinti. Taip galvojanti moteris yra tikrai kompleksuota tustute.
Atsakyti