QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 08 09, 14:53)
As galbejau butent tik apie tuos atvejus, kaip buvo minima cia, kad moterys tampa sau grazesnemis pasidaziusios.
Manau svara, tvarkingumas, normalus atrodymas, normalus rubai ir apsileidimas nera tas pats kas makiazas, t.y. paisymas ant savo veido...kai veido bruozai yra sukuriami siek tiek kitokie .... Manau, jei myli zmogu, mylesi ji koks jis yra ir visada tau jis grazus atrodys, nenoresi, kad jo veido bruozai kazkokie kitokie butu....
Lai buna
nieko blogo tame, atvirksciai
Mano drauges mergaite nuo gimimo atsisako mesos ir nieko auga sau sveikas vaikas, nors tevam ilgai sunku buvo tai pirimti, nes abu valgo mesa, o dabar vaikas juos aukleja ir pamazu ir jie mesos atsisako
Ok, aš gražesnė sau pasidažius, bet niekada netepu ant veido tonos makiažo, kaip pvz kokia Pikul, net žiūrėt sunku, atrodo, imtum ir nupraustum. Jei paryškini antakius, blakstienas, kurios pas mane trumpos, tai tikrai neteiškia, kad keiti bruožus, gerai, kai gamta apdovanoja, pvz mano vyro blakstienos kaip veršiuko, pas vaikus irgi, turėčiau tokias, tikrai nesiryškinčiau. Bet ir tai, laaabai retai dažausi, retkarčiais for fun, eidama į miestą ar šuns pavedžiot tikrai nesiruošiu maliavotis ir giliai dzin, jei kam atrodau "bespalvė". Dukros geriausios draugės mama airė, dažnai keičia plaukų spalvą, dažosi, bet viskas su saiku, ir man ji laaabai graži.
Kaip jau sakiau, kitos dažosi dėl to, kad tiesiog patinka eksperimentuoti. Tai ok, normalūs vyrai myli visokias, ir ryte jaunatviškai patinusias bei susivėlusias, bei pasidažiusias, pasipuošusias, sakau, autorės diedas yra glušius ir tiek.
O pagal tave, moteris turėtų išvis nesidažyti ar kaip?
Tai gal tada ir nesikvepinti, neužgožti natūralaus kūno kvapo, nesiskusti, nes juk dievulis taip sutvėrė