QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 08 09, 14:10)
Nu matai, man aplamai netiktu toks vyras kuriam as atrodau graziau pasidazius, nei nepasidazius, tai esmeje skritumo nematau, jei jums tinka, kad tik graziai pasakytu, kad jus grazesnes pasidaziusios, tai ir probelmos tada dideles nematau tame vyruke is jusu poziciju ziurint. Jei seimoje tokiu stiliumi bendraujama ir kituose sferose, tai manau vien del isvaizdos vyras nekeis to stiliaus, ir tiketina, kad vyras nuo pat susipazinimo tokiu stiliumi bendravo.
p.s. matau tema tapo apie sunis ir ju mitybos ipatumus
tai gal as ci ajau ne i tema rasau...
Papildyta:
Nuo gimimo milijonai zmoniu yra vegetarai is kartos i karta.
Nespeju sekt temos temas
Tu kai išvartysi, vistiek lieki prie savo, įdomi tu tikrsi. Manai, žmonės dažosi tik dėl to, kad būti gražesniems? Pvz man makiažas gali būti meno kūrinys, va čia įdomu pažiūrėti, aišku, čia nebent helovynui tiktų, bet darbai fantastiški
http://www.boredpand...aign=BPFacebook
Ir ne vien makiažas keičia žmogų, ok, paimkim eilinį, paprastą vyrą, užmaukšlimkim jam apsmukusią maikę, treningines kelnes ir kroksus, po to- kostiumą. Vaizdas kardinaliai skirsis, ar ne? Tai jei aš pagirsiu, kad su kostiumu jis atrodo seksovai, tai bus komplimentas, o ne priekaištas. Ne visos moterys atrodo gražiau su makiažu, yra, kur ir be makiažo atrodo super ir tikrai nebūtina būti tamsaus gymio, kad atrodyti gerai be makiažo, bet moterys atrodo geriau ir su puošnuais rūbais, bateliais ir t.t. Esmė tame, kad temos autorės diedas nesuvokia, kad ji yra žmogus, o ne papuošalas, aksesuaras, jis nepriima jos tokia, kokia ji yra, pasidažiusios ar nepasidažiusios, paprasčiausiai beferbia jos ir tiek.
Ieškojau info apie vegetarizmą, tai turbūt blogai ieškojau, nes pataikiau tik į fanatikų būrelius, kurie pjaunasi tarpusavyje dėl pelių spastų, nes peliukus reikia gaudyt humaniškai
apie mitybą- nei žodžio. Dukra užsimanė būti vegetare