Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jis kažko nesupranta, ar man reikia keistis?

QUOTE(Aimeja @ 2017 08 09, 12:48)
O tu skaitei ką temos autorė rašė?
Normalu kai vyras pasako, tu man graži pasidažiusi, man gražu tavo padažytos lūpos, patinka ilgi ar palaidi plaukai, gražu kai iš dušo išeini nuoga, tau šita plaukų spalva tinka, tu nuostabi su šia suknele ir t.t. Ir visai kas kita REIKALAVIMAS, kodėl tu namuose nesidažai, kodėl išėjai iš dušo nepasileidusi plaukų,  vaikščiok taip, daryk taip, kodėl be aukštakulnių ir suknelės namuose. biggrin.gif  Va tai yra blogai. Dabar aišku, ar dar klausi?

Tai visa esme pasakymo formoje, jei pasakytu tu man grazesne pasidaziusi, tai jau butu gerai? negerai tik, jei sako kodel namuose nesidazai? unsure.gif esme labai keiciasi nuo to?
Tai gal reiktu tada vyra pamokyti , kad kitaip sakytu?
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2017 08 09, 12:40)
Arba buk garbinga ir pripazink, kad Plepaluose rasei, kad vietoj mesos suniui duodi zuvies arba zinok nepatatingesiu, perversiu plepalus ( juk cia net menuo nepraejo) ir parasysiu puslapi, kuriame rasei.
Papildyta:

Gali delioti savo paveikslelius, nes jauciu kaip purtaisi biggrin.gif , bet normalus zmogus nekankins sunio, neduodamas jam mesos, kaulu.
Vargsas šunius.

Nepatingėk. Surask man. Kas liecia augintinius ir zmogaus ziauruma, tai as tokius svolacius su šūdais ėdu. Surask.
Bet jei nesurasi....
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2017 08 09, 12:40)
Gali delioti savo paveikslelius, nes jauciu kaip purtaisi biggrin.gif , bet normalus zmogus nekankins sunio, neduodamas jam mesos, kaulu.

Jei neklystu, šuniui kaulų išvis negalima duot, virtų tai tikrai.
Atsakyti
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2017 08 09, 12:54)
Kaip dar aiškiau parašyt, vyras išvis neturi teisės aiškint, kiek, kur, kada dažytis, aš jau sakiau, tik moteriai spręst. Galų gale, visokių niuansų yra, priklauso nuo konkrečios situacijos, galima išreikšti pastabas, bet taktiškai. Temos autorės atveju takto nei su žiburiu nerasi, tik nepagarba, jeigu vyras mane pradėtų lyginti su kitomis ar priekaištaut, kax aš namie be makiažo, tai galėtų ir čiuožt pas tas kitas su vėjeliu.

Tai velgi esme tik netaktiskame pasakyme, jei ta pacia minti sudeliotu i kitus zodzius jau butu kaip ir gerai taip? Tai tereikia vyruka pamokinti tada taktiskumo, kad nesakytu, ka galvoja, o mandagiai isreikstu siek tiek pagrazindamas viska?
Atsakyti
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2017 08 09, 12:56)

taip, tik žalius ir mėsingus, ne plikus arba spec. sauslgyslinius, paaiškinimas spec. daržovinei cambalai - jie ne iš daržovių tie sausgysliniai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2017 08 09, 11:56)

Ir kodel? Nes paukstienos aisku, kad negalima, nes uzspringt gali, jie trapus, bet galviju tai labai rekomenduojama, dantims, kandimui stiprint.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2017 08 09, 12:59)
Ir kodel? Nes paukstienos aisku, kad negalima, nes uzspringt gali, jie trapus, bet galviju tai labai rekomenduojama, dantims, kandimui stiprint.

Užspringėja tu biggrin.gif Spangsti ir nenustoji. Visa Raw šunų bendruomenė duoda tiek vištos sparnus, tiek vištos kojas, tiek kaklus ar tai kalakuto tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2017 08 09, 12:59)

Be atejo, kad tik smulkaus paukscio kaulu negalima, o stambiu galviju netgi butina kaulus duoti.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2017 08 09, 11:58)
taip, tik žalius ir mėsingus, ne plikus arba spec. sauslgyslinius, paaiškinimas spec. daržovinei cambalai - jie ne iš daržovių tie sausgysliniai biggrin.gif

Darzovine tu pas mus forume, nes vegane esi. Matomai smegenys normaliu maistiniu medziagu pasiilgo.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2017 08 09, 13:01)
Užspringėja tu biggrin.gif Spangsti ir nenustoji. Visa Raw šunų bendruomenė duoda tiek vištos sparnus, tiek vištos kojas, tiek kaklus ar tai kalakuto tongue.gif

Sparneliai ir nudarineti virti kulseliu kaulai - ne tas pats.
Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 08 09, 12:57)
Tai velgi esme tik netaktiskame pasakyme, jei ta pacia minti sudeliotu i kitus zodzius jau butu kaip ir gerai taip? Tai tereikia vyruka pamokinti tada taktiskumo, kad nesakytu, ka galvoja, o mandagiai isreikstu siek tiek pagrazindamas viska?

Manau, kad taip, skirtumas didelis, ar taktiškas pasakymas, pvz "tau labai tinka tamsiai dažytos lūpos" arba "tau tinka ši plaukų spalva" pavertmas į komplimentą, ar chamiškai drėbt "pasidažyk lūpas, o tai balta kaip sūris atrodai" ar "kažkokia išblukus, galėtum plaukus persidažyt"

Manai, suaugusį žmogų galima išmokyt? Ne mažas vaikas, labai abejoju ar galima įpročius pakeist
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2017 08 09, 13:02)
Darzovine tu pas mus forume, nes vegane esi. Matomai smegenys normaliu maistiniu medziagu pasiilgo.

Taip, aš tai daržoves valgau, nes žmogui jos labai sveika, o va tau vaidenasi daržoviniai šunys. Pasijuoiau, kad šuo peskotaras, o tu nesuvokdama, pagalvojai, kad vegetaras, net žodžių tarptautinių nežinai biggrin.gif Klausyk, gal Rivjera tau jau Žaidėjų užsiuntė, kad vaidenas daržovės vietoje žuviesi? biggrin.gif
Atsakyti