Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jis kažko nesupranta, ar man reikia keistis?

QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 08 09, 12:13)
Atleiskit mano geriausios drauges sekiojancios mane po temas ir nagrinejancios mano gyvenima, kuris joms neidomus, neskaitysiu jusu kliedesiu per 3 psl.  4u.gif

Taigi i tema, tai kaip yra, jei moteris sako, kad ji grazesne pasidaziusi, tai kodel to negali pasakyti vyras, kodel moteris ryte tik atsikelusi nori pasidazyti , nes ji taip graziau sau atrodo, o vyras negali to prasyti is moters ar tai pasakyti? Gal jam palaidi plaukai atrodo graziau,  gal su makiazu jam jo zmona atrodo graziau. tai kur bedos? kuo tas vyras tada negerai elgesi??? unsure.gif
Papildyta:

Siulyciau nevargti loginiai argumentai siu moteru nepaliecia  biggrin.gif is vieno mano pasakymo, kad cia ne ta tema  kad apie seksa kalbeti ji jau sukure istorija, kad mano vyras vaiksto pas kitas ir tarp musu platoniska meile ir aisku,kad as pavyzdizu, toms kurios dazosi doh.gif, su tokia fantazija ir nuolatinia paranoja, kad visi is visu saiposi, nes matomai pati tik taip sugeba bendrauti  diskusija visiskai neimanoma, galima parasyti joms viena zodi, ir jos sukurs istorija visa, kaip sakant  matyt kelis kart eileje prie fantazijos stovejo, kai dievulis logini mastyma daliino  biggrin.gif vaiksto po temas, makaluoja is vienos tempia kazkokia nuotrupas i kita, makaluojasi pacios tarp faktu, iskreipia nuolat kitu pasakymus, nesuvokia ka skaito, cituoti nesugeba, vienu zodziu as galiu jas tik uzjausti, bet diskutuoti neiseina  unsure.gif

Fantazuotoja kliedesėli, kodėl apie cambalą kalbi daugiskaita? Jeigu visi aplink durniai nesusipratėliai, ar tau neatrodo, kad tu- centrinė? Aš kažkokius "faktus" iš kitų temų tempiau? Gsli pacituot? Ne, tai gal čiaupk snapą nebekliedėjus, nes nu rimtai kažkokia ligonė atrodai. "Faktų", tikrai kad, nebent tavo į pušį atsitrenkusioj galvoj ;)
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2017 08 09, 12:22)
O žuvis ne mėsa? daržovė? biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Tau su galva viskas gerai?
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2017 08 09, 12:26)
Monteverte,  cambala teisybę  parašė?

Durnybę ji rašo jau kelias dienas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2017 08 09, 12:28)

Tikiuosi su galva pas tave viskas tvarkoj ir suniui duodi mesos?
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2017 08 09, 12:29)
Tikiuosi su galva pas tave viskas tvarkoj ir suniui duodi mesos?

Žinoma, čia mūsų brangiajai cambalai daržovės ant šuns matosi - daržovė biggrin.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2017 08 09, 12:21)
Atsakant į klausimą, beje, gana durną, ogi todėl, kad dažytis ar ne, kaip atrodyti namie ir apskritai kaip atrodyti, ką daryti ir t.t. yra tik moters asmeninis reikalas ir ne diedo ar kažkieno kito. Lai nusiperka guminę, bus kiaurą parą su makiažu, pasiruošus, jei nesuvokia, kad šalia gyvas žmogus ir neįmanoma būti kiaurą parą "formoj"

Taip moters reikalas dazytis ar ne, klausimas buvo ne apie tai, o apie pasakyma, kad moteris atrodo graziau su makiazu, jei moteriai ji pati atrodo taip graziau, kuom blogas vyro toks pat pasakymas? unsure.gif

p.s. ne i tema postus ignoruosiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ubuntu***: 09 rugpjūčio 2017 - 11:36
QUOTE(Monteverte @ 2017 08 09, 11:28)

Arba buk garbinga ir pripazink, kad Plepaluose rasei, kad vietoj mesos suniui duodi zuvies arba zinok nepatatingesiu, perversiu plepalus ( juk cia net menuo nepraejo) ir parasysiu puslapi, kuriame rasei.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2017 08 09, 11:35)
Žinoma, čia mūsų brangiajai cambalai daržovės ant šuns matosi - daržovė biggrin.gif
vartotojo įkelta nuotrauka

Gali delioti savo paveikslelius, nes jauciu kaip purtaisi biggrin.gif , bet normalus zmogus nekankins sunio, neduodamas jam mesos, kaulu.
Vargsas šunius.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 09 rugpjūčio 2017 - 11:43
QUOTE(cambala @ 2017 08 09, 12:40)
Arba buk garbinga ir pripazink, kad Plepaluose rasei, kad vietoj mesos suniui duodi zuvies arba zinok nepatatingesiu, perversiu plepalus ( juk cia net menuo nepraejo) ir parasysiu puslapi, kuriame rasei.
Papildyta:

Gali delioti savo paveikslelius, nes jauciu kaip purtaisi biggrin.gif , bet normalus zmogus nekankins sunio, neduodamas jam mesos, kaulu.

Šiuo metu žuvis, įkirtai? unsure.gif Ar kažkaip padėti tau įkirst? unsure.gif
Atsakyk kas yra žuvis? Daržovė? O kaulus dantims, žinoma, gauna. Ir šiaip, rūpinkis daugiau savimi, daržovytę tu mūsų, nes visai nupušai, vargšiukė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2017 08 09, 11:44)
Šiuo metu žuvis, įkirtai? unsure.gif Ar kažkaip padėti tau įkirst? unsure.gif
Atsakyk kas yra žuvis? Daržovė? O kaulus dantims, žinoma, gauna. Ir šiaip, rūpinkis daugiau savimi, daržovytę tu mūsų, nes visai nupušai, vargšiukė smile.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 08 09, 13:36)
Taip moters reikalas dazytis ar ne, klausimas buvo ne apie tai, o apie pasakyma, kad moteris atrodo graziau su makiazu, jei moteriai ji pati atrodo taip graziau, kuom blogas vyro toks pat pasakymas? unsure.gif 

O tu skaitei ką temos autorė rašė?
Normalu kai vyras pasako, tu man graži pasidažiusi, man gražu tavo padažytos lūpos, patinka ilgi ar palaidi plaukai, gražu kai iš dušo išeini nuoga, tau šita plaukų spalva tinka, tu nuostabi su šia suknele ir t.t. Ir visai kas kita REIKALAVIMAS, kodėl tu namuose nesidažai, kodėl išėjai iš dušo nepasileidusi plaukų, vaikščiok taip, daryk taip, kodėl be aukštakulnių ir suknelės namuose. biggrin.gif Va tai yra blogai. Dabar aišku, ar dar klausi?
Atsakyti
QUOTE(Aimeja @ 2017 08 09, 12:48)
O tu skaitei ką temos autorė rašė?
Normalu kai vyras pasako, tu man graži pasidažiusi, man gražu tavo padažytos lūpos, patinka ilgi ar palaidi plaukai, gražu kai iš dušo išeini nuoga, tau šita plaukų spalva tinka, tu nuostabi su šia suknele ir t.t. Ir visai kas kita REIKALAVIMAS, kodėl tu namuose nesidažai, kodėl išėjai iš dušo nepasileidusi plaukų,  vaikščiok taip, daryk taip, kodėl be aukštakulnių ir suknelės namuose. biggrin.gif  Va tai yra blogai. Dabar aišku, ar dar klausi?

Vienas iš variantų gali būt, kad tas vyras valstybės tarnautojas kitaip tariant bezdielnykas su kostiumuku, prisižiūrėjęs pastoviai priaugintais nagais ir ragais, pastoviai ant špilkių kolegėlių su pastoviu tarsi baliniu makiažu darbe ir reikalauja po to iš žmonos to namie bigsmile.gif
Vat įdomu būtų, kas jis toks ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 08 09, 12:36)
p.s. ne i tema postus ignoruosiu.

Kaip dar aiškiau parašyt, vyras išvis neturi teisės aiškint, kiek, kur, kada dažytis, aš jau sakiau, tik moteriai spręst. Galų gale, visokių niuansų yra, priklauso nuo konkrečios situacijos, galima išreikšti pastabas, bet taktiškai. Temos autorės atveju takto nei su žiburiu nerasi, tik nepagarba, jeigu vyras mane pradėtų lyginti su kitomis ar priekaištaut, kax aš namie be makiažo, tai galėtų ir čiuožt pas tas kitas su vėjeliu.
Atsakyti