Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jis kažko nesupranta, ar man reikia keistis?

QUOTE(Monteverte @ 2017 08 08, 23:17)
kaip jūs su ja, taip ji su jumis tikriausiai.
Su manimi ir ne tik su manimi ji diskutavo normaliai ir taktiškai, tagi darykite išvadas apie save pačios mirksiukas.gif
cambala kažkada irgi buvo narė kaip narė, bet galiausiai pasiuto, bangos kažkokios užveikė matyt ar gal kokios mot. bėdos, menopauzė, ne? smile.gif

Aha aha. Pati muša, pati rėkia, tai nereikia lia lia.
Čia jūs manęs apie cambalos menopauzę klausiat? Tai gal jos klauskit, ne manęs lotuliukas.gif
Atsakyti

Mano vyras irgi nesupranta kam aš pasidažau, sako, kad nereikia man ax.gifMatyt mudviejų oda geresnė kaip ir priklauso teisingai valgančioms mirksiukas.gif
Dabar tegu visos miršta iš pavydo biggrin.gif

:D tas tradicinis SM argumentas apie pavyda.  :D As nesuvokiu kaip galima pavydet zmogui, kurio nematei, nepazisti ir viskas, ka jis sako gali buti isgalvota arba perdeta. Jus pacios pavydit pastoviai ir galvojat kitos taip pat elgiasi???

Atsakyti

Ne ta žolė vadinasi. Google tikrai rasite kuri labai tinka krūtinės grožiui ir sveikatai. Tik žinoma, iš A jau D nepadarys, bet iš B daugiau į C pusę tikrai gali.

Sitas nuzude  :D 

Atsakyti
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2017 08 08, 22:28)
Aha aha. Pati muša, pati rėkia, tai nereikia lia lia.
Čia jūs manęs apie cambalos menopauzę klausiat? Tai gal jos klauskit, ne manęs lotuliukas.gif

Tai gi jau klausia. Bet tai ka jai rasyti? Jei ir butu prasidejus - tai saipytusi kaip ir is kitu nariu, nes nepritariu kai kur jai, o jei rimtai nera ( nes man tikrai dar anksti) - tai vistiek "visazine" zinotu viska ir neigtu.
As bandau isivaizduoti, jei skaito moterys is tikruju, pas ka prasidejusi menopauze...Nu tai ka, jos jau visos tokios nurasytos?
Anoj temoj sugeba apie karma bilsnoti kazkam - tai kaip, tada momentaliai kyla klausimad nuo ko pacios karma ( aisku, jei tiket Montevertes supratinu) nusidejo - vaiku nera?
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2017 08 08, 22:35)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Monteverte" data-cid="71750871" data-time="1502210186"><div><p>Mano vyras irgi nesupranta kam aš pasidažau, sako, kad nereikia man vartotojo įkelta nuotraukaMatyt mudviejų oda geresnė kaip ir priklauso teisingai valgančioms vartotojo įkelta nuotrauka
Dabar tegu visos miršta iš pavydo vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p> biggrin.gif tas tradicinis SM argumentas apie pavyda.  biggrin.gif As nesuvokiu kaip galima pavydet zmogui, kurio nematei, nepazisti ir viskas, ka jis sako gali buti isgalvota arba perdeta. Jus pacios pavydit pastoviai ir galvojat kitos taip pat elgiasi???</p>

As nesenai suzinojau, kad pavydziu Dievo ax.gif .
Atsakyti

As nesenai suzinojau, kad pavydziu Dievo ax.gif.

Nu  :rolleyes: . Viena karta nare konstatavo, kad pavydim meiluzio. Cia geriausias is visu pavydo priepuoliu SM. Kol kas. Bet laukiam nauju.  :D 

Atsakyti

Man tai atrodo, kad Ubuntu pati dazydavosi perdaug, netinkamai ir su bloga kosmetika. Plius dare tai tikrai del kompleksu, tai yra ne ryskino savo grozi, o maskavo trukumus. Dabar perejo i kita krastutinuma. Po tokios patirties matyt neiseina suprasti, jog moteris gali save myleti, ir tik paryskinimui zaisti su makiazu, drabuziais, plauku spalva ir t.t. 

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2017 08 08, 22:46)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="cambala" data-cid="71751141" data-time="1502225026"><div><p>As nesenai suzinojau, kad pavydziu Dievo vartotojo įkelta nuotrauka.</p></div></blockquote><p>Nu  rolleyes.gif . Viena karta nare konstatavo, kad pavydim meiluzio. Cia geriausias is visu pavydo priepuoliu SM.<span> Kol kas. Bet laukiam nauju.  biggrin.gif</span><span> </span></p>

Oi, cia geras biggrin.gif . Nors as abstulbusi svelniai buvau, kai man parase, kad pavydziu tokio dievo, kurio ne pristatyti- nupiesti nesugeba.Tiksliau tokio dievo " is po prekystalio" biggrin.gif .
Nezinau, kiek laiko esu forume, bet dziaugiuos, beskaitant, kad tobuleju, atrandu kazka naujo, keiciasi mastymas, supratimas...
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2017 08 08, 23:40)
o jei rimtai nera ( nes man tikrai dar anksti) - tai vistiek "visazine" zinotu viska ir neigtu.
As bandau isivaizduoti, jei skaito moterys is tikruju, pas ka prasidejusi menopauze...Nu tai ka, jos jau visos tokios nurasytos?
Anoj temoj sugeba apie karma bilsnoti kazkam - tai kaip, tada momentaliai kyla klausimad nuo ko pacios karma ( aisku, jei tiket Montevertes supratinu) nusidejo - vaiku nera?

Tai aišku. Kaip ir iš postų forume nustato, kas kiek geria, o ir realiame gyvenime iškart mato, kas išgėręs, gal užuodžia lotuliukas.gif

Kiti tų vaikų paprasčiausiai nenori.
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2017 08 08, 23:43)

QUOTE(Iš_Šviesos @ 2017 08 08, 23:46)
Viena karta nare konstatavo, kad pavydim meiluzio. Cia geriausias is visu pavydo priepuoliu SM.<span> Kol kas. Bet laukiam nauju. 

O vat aš pati sau pavydžiu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2017 08 08, 23:50)
moteris gali save myleti, ir tik paryskinimui zaisti su makiazu, drabuziais, plauku spalva ir t.t.

Tą net mano 12metė dukra supranta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2017 08 08, 23:07)

Kiti tų vaikų paprasčiausiai nenori.
Papildyta:
O vat aš pati sau pavydžiu biggrin.gif

Tai gal ir nenori. Bet ar normalios psichikos moteris bilsnos karmamoterei, kuri palaidojo vaika.

O ko pavydi sau?
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2017 08 08, 23:24)
Neturit jus realiai draugu, lygiai taip pat, kaip ir vaiku. Todel forume nuo ryto lig vakaro kompensuojate tustuma. Tik nebilsnokit cia manes siandien - jau realiai telefonui kliunksint tai kvaisutei atsakinejau. O siaip jus gi visur spejate - jau plepalus pazeejus - aisku, kad neturit vaiku, nebent protine liga jau pas jus - priklausomybe.
Jus man temoj apie Dieva " leidote man su Aimeja draugauti, rasete, kad az " net galiu rasytis"  biggrin.gif . A tai jus cia kas? Mamyte, savininke ar dieve?
p.s. jus negalite tureti draugu, nes jau forume jums vienas vyras az parase ( reiskia slaptai), o jus visiems forume isplepejot. Negrazu. Apie ta moteri, kur vaika palaidojo, tai cia isvis virsune. Uz ka gi jus dievai nubaude, kad vaiku ner? Atleiskit, dabar tikrai nesusilaikiau 4u.gif , o uzduot klausima anoj temoj, kur saipotes is tos moters - tiesiog nenoriu skaudzios vietos mint. Bet jums tai nesuprantama.
Papildyta:

Na taip, bla bla bla, mot bedos, menopauze biggrin.gif , o realiai temoj " ar egzistuoja Dievas" tave isryskinau kas per asmuo esat tongue.gif .

tai ko čia stebitės manim? Jūs tai galite kažką dar veikdama atsakinėti, o aš ne? Aš visada bent 2 darbus darau kaip minimum. Man forumas - tai poilsis. Realūs žmonės vienas ant kitų krauna savo energijas, kurias riekia taupyti, o forumas suteikia energijos, čia tiek cirko ir klounų!
Gal pradėti vardyti ką jūs man leidžiate ar neleidžiate, kiek jūs man pastaruoju metu visko replikuojate? biggrin.gif Vaikus, draugus, hobius iš manęs nuiminėjate, gal jau ir darbą? biggrin.gif
Nu tik jūs ir matote visur piktybiškumą. Pagal save sprendžiate? Jei parašiau ir jį išviešinau, vadinasi buvo rimta priežastis. Bet ką gi jūs apie rimtas priežastis nutuokiate.
Čia kaip ir su ta "auka". Jums buvo viskas nuodugniai paaiškinta kas ten per asmenybė, bet gi jūs linkusi tikėti ja, nors po to pati rašote, kad gal ji išprotėjusi, nes daug kas išprotėtų po netekties. Tai kur jūsų logika, brangute? Tikėkit ir toliau visais lunatikais iš eilės. Sėkmytės 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2017 08 08, 23:38)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Monteverte" data-cid="71750890" data-time="1502211062"><div><p>
Ne ta žolė vadinasi. Google tikrai rasite kuri labai tinka krūtinės grožiui ir sveikatai. Tik žinoma, iš A jau D nepadarys, bet iš B daugiau į C pusę tikrai gali.</p></div></blockquote><p>Sitas nuzude  biggrin.gif </p>

Labai gerai, rytoj laidosim biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2017 08 08, 23:43)
Tai gi jau klausia. Bet tai ka jai rasyti? Jei ir butu prasidejus - tai saipytusi kaip ir is kitu nariu, nes nepritariu kai kur jai, o jei rimtai nera ( nes man tikrai dar anksti) - tai vistiek "visazine" zinotu viska ir neigtu.
Papildyta:

Prabilo gi ta, kuri visada taktiška biggrin.gif
Tai jei skaito moteris, kuri tikrai vaikų negali susilaukti? Jūs ant manęs vaisingos briedą varot, manęs nematydama, o jei tikrai kokia vargšė skaito?
Šventuola gi mat, be karmos atsirado ir nei plaukas per gyvenimą nenukrito? biggrin.gif Visi normalūs žmonės turi savo karmas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2017 08 09, 00:09)
Tai gal ir nenori. Bet ar normalios psichikos moteris bilsnos karmamoterei, kuri palaidojo vaika.

O ko pavydi sau?

Žiauru. Kokioj temoj?

Yra dalykų, viešai nesigirsiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2017 08 08, 23:27)
Žiauru. Kokioj temoj?

Temoj " ar egzistuoja Dievas", ar kazkaip pan.
Man tai buvo ziauru.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2017 08 08, 23:22)
Čia kaip ir su ta "auka". Jums buvo viskas nuodugniai paaiškinta kas ten per asmenybė, bet gi jūs linkusi tikėti ja, nors po to pati rašote, kad gal ji išprotėjusi, nes daug kas išprotėtų po netekties. Tai kur jūsų logika, brangute? Tikėkit ir toliau visais lunatikais iš eilės. Sėkmytės 4u.gif
Papildyta:

Papildyta:

Prabilo gi ta, kuri visada taktiška biggrin.gif
Tai jei skaito moteris, kuri tikrai vaikų negali susilaukti? Jūs ant manęs vaisingos briedą varot, manęs nematydama, o jei tikrai kokia vargšė skaito?
Šventuola gi mat, be karmos atsirado ir nei plaukas per gyvenimą nenukrito? biggrin.gif Visi normalūs žmonės turi savo karmas ax.gif

As nerasiau, kad ji isprotejusi. Net , jei taip butu, nesugebeciau taip parasyt. As rasiau, kad jus, galbut, pralaidojus vaika, isvis neislistumet is psichiatrines.

Tai pabukit ta, taktisja, kuri negali susilaukt vaiku 4u.gif . Po to apie karmas rasykit.
Šikna dega? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 08 rugpjūčio 2017 - 23:42