Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jis kažko nesupranta, ar man reikia keistis?

QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 08 08, 20:29)
Butu saunu, pati prisimintum i ka atsakineji nenusigrybautumet taip su sava drauge  4u.gif
Kodel visos? siaip sakiau tai tik tau ir krutai draugei, nesusireiksminkit taip abi su tuo visos  mirksiukas.gif
Papildyta:

Tu ateini i temas mano gyvenimo aptarti, nebeturi ka i tema pasakyti?  biggrin.gif labai tinkamas  avataras, kaip babauzsiukas koks, virusas, kuris pastoviai tarska, viska, tik ne i tema  4u.gif

Kliedesėle varguolėle, niekam tas tavo gyvenimas visiškai neįdomus, lygiai kaip ir tu. Pati be sm negali ir tarški vis ne į temą, pasakojiesi apie tą savo gyvenimą, vos ne pavyzdžiu statai, nors realiai esi tik.. ai, geriau nesikeiksiu.
Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 08 08, 19:31)

Papildyta:

Tu ateini i temas mano gyvenimo aptarti, nebeturi ka i tema pasakyti?  biggrin.gif labai tinkamas  avataras, kaip babauzsiukas koks, virusas, kuris pastoviai tarska, viska, tik ne i tema  4u.gif
Papildyta:

Galima citata su tokia formuluote? bigsmile.gif

Ot save super apibudinai - babause busi. Kita nica butinai toki isidek - super tiks.

Neturiu laiko, bet pirmiausia tai isimine kai izeidinejai nare Gervuogine.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2017 08 08, 20:38)
Ot save super apibudinai - babause busi. Kita nica butinai toki isidek - super tiks.

Neturiu laiko, bet pirmiausia tai isimine kai izeidinejai nare Gervuogine.

Žinai ką ji man primena? Mažą besiožiuojantį vaiką, kai pasakai, kad negalima, rėks, kris ant žemės, visais būdais sieks savo, taip ir šita, plėšysis kiek gali, bet savo tiesas įrodinės lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 08 02, 13:45)
cia daugiau kompleksai nei kazkoks grozis, sau ir ne tik sau zmogus yra grazus ir be jokiu priedu, jei reikia priedu vadinasi kazkas viduje ne taip, nepriimam saves. Va cia kertine vieta manau , pabegti nuo kazko....
Papildyta:

Na va ,
Sai cia, buvo rasyta Gervuoginei. Kas buvo rasyta man - atsimenu, bet neieskosiu, kitoms narems dedikuojami postai irgi yra.

Siaip as labai teisybe megstu. Ar tai ne tavo rasysena? Tiesiog tu n ojoje temoje tyciojiesi is nariu, kai tau tuo paciu jau atsako - tai begi i krumus kaip lape, pėdas metydama, ir baisiausiai isizeidi.
Papildyta:
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2017 08 08, 19:41)
Žinai ką ji man primena? Mažą besiožiuojantį vaiką, kai pasakai, kad negalima, rėks, kris ant žemės, visais būdais sieks savo, taip ir šita, plėšysis kiek gali, bet savo tiesas įrodinės lotuliukas.gif

Nu. Cia kaip toj kaimynkos temoj plesesi su savo vegetarizmu. Jai aiskiai rase moteris turinti alergini vaika, perejusiai viska, tai tai kaip avinui, nieks nesiskaite toliau, svarbu buvo plesytis marskinius biggrin.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 08 rugpjūčio 2017 - 21:13
QUOTE(cambala @ 2017 08 08, 22:16)
Na va ,
Sai cia, buvo rasyta Gervuoginei. Kas buvo rasyta man - atsimenu, bet neieskosiu, kitoms narems dedikuojami postai irgi yra.
Siaip as labai teisybe megstu. Ar tai ne tavo rasysena? Tiesiog tu n ojoje temoje tyciojiesi is nariu, kai tau tuo paciu jau atsako - tai begi i krumus kaip lape, pėdas metydama, ir baisiausiai isizeidi.
Papildyta:

Nu. Cia kaip toj kaimynkos temoj plesesi su savo vegetarizmu. Jai aiskiai rase moteris turinti alergini vaika, perejusiai viska, tai tai kaip avinui, nieks nesiskaite toliau, svarbu buvo plesytis marskinius biggrin.gif .

Pala, tuoj puls akis draskyti, kad tu nesupratai, ką ji norėjo pasakyti, kad pasigilintum į tekstą lotuliukas.gif

Pamdnu tą temą. Ne tik ten, apskritai visur, kur ji pasireiškia, tas pats.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žiauriai krūta boba: 08 rugpjūčio 2017 - 21:21
Turgaus bobos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2017 08 08, 21:23)
Turgaus bobos  biggrin.gif

O tai ka tu cia veiki?
Na taip, randames ne skyreli " vyru auto daliu pokalbiai", o " tarp musu, mergaiciu".
Senai forumas nuduses butu be mergaiciu tongue.gif .
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2017 08 08, 20:11)
A tai kaip su jusu drauguze ubunte? bigsmile.gif

Bet matot, kaip jus pasirodo neturit realybej draugu/ pazistamu - jei jums forume kazkieno mintys, poziuris sutampa ( nors kitoj temoj gali buti visiskai priesingai pas tuos narius) - tai iskart " tu gali draugaut su Aimeja, per az rasykis" arba draugutes..Na taip, forume iv zmoniu yra, pvz as siandien ir su burbekla kandziojaus, bet kai kur jos mintys ir juokai visai priimtini.
Tik gyvenime labai vienisas zmogus kaip jus galite taip susireiksminti draugyste forume.

Labai faina ir taktiška narė. Mes su ja daug kontraargumentavome vienoje temoje, nesutikome, bet be jokių nesąmonių, be jokių įžeidimų ar asmeninių kabinėjimųsi kaip su jumis dviem, 'draugužėmis' ax.gif pirštais nerodysim gal, kas pirmas pradėjo neminėsim gal, visi juk suaugę? ax.gif

tai kad man realybėje su draugais ir sutampa mintys, negaliu skųstis rolleyes.gif be to, joks protingas žmogus neapkraus savo draugų bele kokia info, bele kokiomis mintimis ir pan., nes antraip ir nuo to draugo teks tada vargti, kai anas norės išsišnekėti ir jo įvairius negatyvus priiminėti ir t.t. Tam ir yra forumai, kad pliurpti kas ant liežuvio, o realybėje niekas nemėgsta tokio priekabių žmonių kaip jūs, šalinasi visi. Jei turėtumėt būrį draugų - žinotumėt tai. Bet akivaizdu, kad seniai visi išlakstė biggrin.gif
Atsakyti

Tai jei kazkas teigia, kad pvz paryskini blakstienas tusu ar lupas blizgiu ( jei pvz tai dieninis makiazas, be jokiu pudru ir skaistalu) ir po poros valandu viskas pradeda byret 

Kad net ir pudra su skaistalais nebyra. Kazkiek apsitrina tik. Daugiausiai kas nutinka tai seseliai i rauksleles subega, bet galima su pirstu pasitvarkyt. Ir siaip kasdien tu seseliu nereikia. As nzn kokioj salyje Ubuntu gyvena, kad ten kosmetika tokia prasta ir viskas byra, krenta, varva  :D . Gal drauges mociuciu kosmetika damusineja tai ir krenta gabalais???

Atsakyti
Oi kokia ubuntu taktiška, net pas mano šunį to takto daugiau yra lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2017 08 08, 23:11)
Kad net ir pudra su skaistalais nebyra. Kazkiek apsitrina tik. Daugiausiai kas nutinka tai seseliai i rauksleles subega, bet galima su pirstu pasitvarkyt. Ir siaip kasdien tu seseliu nereikia. As nzn kokioj salyje Ubuntu gyvena, kad ten kosmetika tokia prasta ir viskas byra, krenta, varva  biggrin.gif . Gal drauges mociuciu kosmetika damusineja tai ir krenta gabalais???</p>

Airijoje gyvena biggrin.gif daaauuuug apsileidėlių nuaugusuais plaukais, nagais, kreivomis nosimis, ausimis ir kojomis mato lotuliukas.gif Aš taip pat Airijoje, nu nematau tokių, nors tu ką
Atsakyti
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2017 08 08, 23:15)
Oi kokia ubuntu taktiška, net pas mano šunį to takto daugiau yra lotuliukas.gif

kaip jūs su ja, taip ji su jumis tikriausiai.
Su manimi ir ne tik su manimi ji diskutavo normaliai ir taktiškai, tagi darykite išvadas apie save pačios mirksiukas.gif
cambala kažkada irgi buvo narė kaip narė, bet galiausiai pasiuto, bangos kažkokios užveikė matyt ar gal kokios mot. bėdos, menopauzė, ne? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2017 08 08, 21:57)
Labai faina ir taktiška narė. Mes su ja daug kontraargumentavome vienoje temoje, nesutikome, bet be jokių nesąmonių, be jokių įžeidimų ar asmeninių kabinėjimųsi kaip su jumis dviem, 'draugužėmis' ax.gif pirštais nerodysim gal, kas pirmas pradėjo neminėsim gal, visi juk suaugę? ax.gif

tai kad man realybėje su draugais ir sutampa mintys, negaliu skųstis rolleyes.gif be to, joks protingas žmogus neapkraus savo draugų bele kokia info, bele kokiomis mintimis ir pan., nes antraip ir nuo to draugo teks tada vargti, kai anas norės išsišnekėti ir jo įvairius negatyvus priiminėti ir t.t. Tam ir yra forumai, kad pliurpti kas ant liežuvio, o realybėje niekas nemėgsta tokio priekabių žmonių kaip jūs, šalinasi visi. Jei turėtumėt būrį draugų - žinotumėt tai. Bet akivaizdu, kad seniai visi išlakstė biggrin.gif

Neturit jus realiai draugu, lygiai taip pat, kaip ir vaiku. Todel forume nuo ryto lig vakaro kompensuojate tustuma. Tik nebilsnokit cia manes siandien - jau realiai telefonui kliunksint tai kvaisutei atsakinejau. O siaip jus gi visur spejate - jau plepalus pazeejus - aisku, kad neturit vaiku, nebent protine liga jau pas jus - priklausomybe.
Jus man temoj apie Dieva " leidote man su Aimeja draugauti, rasete, kad az " net galiu rasytis" biggrin.gif . A tai jus cia kas? Mamyte, savininke ar dieve?
p.s. jus negalite tureti draugu, nes jau forume jums vienas vyras az parase ( reiskia slaptai), o jus visiems forume isplepejot. Negrazu. Apie ta moteri, kur vaika palaidojo, tai cia isvis virsune. Uz ka gi jus dievai nubaude, kad vaiku ner? Atleiskit, dabar tikrai nesusilaikiau 4u.gif , o uzduot klausima anoj temoj, kur saipotes is tos moters - tiesiog nenoriu skaudzios vietos mint. Bet jums tai nesuprantama.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2017 08 08, 22:17)
kaip jūs su ja, taip ji su jumis tikriausiai.
Su manimi ir ne tik su manimi ji diskutavo normaliai ir taktiškai, tagi darykite išvadas apie save pačios mirksiukas.gif
cambala kažkada irgi buvo narė kaip narė, bet galiausiai pasiuto, bangos kažkokios užveikė matyt ar gal kokios mot. bėdos, menopauzė, ne? smile.gif

Na taip, bla bla bla, mot bedos, menopauze biggrin.gif , o realiai temoj " ar egzistuoja Dievas" tave isryskinau kas per asmuo esat tongue.gif .
Atsakyti