QUOTE(Montekrista @ 2017 08 02, 16:24)
<p>Faktas tas, kad gamta musu neapdovanojo spalvu sodrumu. Ir grazios nesidaziusios buna tik mergaites ir paaugles. Tad jei jums 30 ir daugiau, ir jus isivaozduojat, kad naturaliai esat grazios, tai greiciausiai yra ti pasitikejimas savimi atmetant realybe
na arba jusu tevas koks arabas italas ir pan.</p>
Nemanot, kad viskas nuo poziurio ir skonio priklauso? Pagal jus grazios tik ryskios moterys, gal kitiems kitaip? Man pvz grazios naturlios moterys ne pasiryskinancios kazka. bet jei dazaisi kazka, pvz plaukus tai taip reikia jau tada viska dazytis. bet jei moteris sveika, plaukai nedazyti, tai ir nedazytas sveikas veidas atrodo visai graziai
ir siaip visu amziu moterys grazios savaip, net senos senos senuciukes, jei gero sirdies, tai tas veidas buna labai grazus senatveje...
Bet gyvenant mieste pripratus prie ryskiu spalvu ir apsvietimu galima prarasti ta naturalu grozio suvokima, jis issikreipia, tada jau reikia silikoniiniu ryskiu blakstienu, nagu, papu ir t.t.
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2017 08 02, 16:42)
Ne, tai nenaturalios blakstienos, o priaugintos. Didele pazanga tarp kitko, labai patogu, dazytis nereikia, per atostogas maudytis, degintis galima, akys israiskingos.
Taip, grazi mergina. Pavydit, ania
.
Jei jus tik savo medvilninius apatinius del vyro maunates - tai maukites. As tai visu pirma sau turiu patikt.
As sneku aplamai, kad buna ir naturaliu ilgu blakstienu, o jei nera tai nera grazu kaip yra
Kodel dabar tureciau pavydeti? ir dar lelei? Gal jus apie save, feja noretumet buti???
As aplamai triusikus maunuosi, nes taip patogiau, ypac per menesines
, ne del kazkokio patikimo, del patikimo as nuoga vaiksciociau, tiek man patogu, tiek vyrui grazu , kai silta ir ne periodas is vis be apatiniu galima vaikscioti su suknele tik
Matot man kazkokie priedai ant manes nesukelia didesnio patikimo sau
As sau ir taip patinku, o ne turiu patikti...
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2017 08 02, 15:04)
Visos, save prisiziurincios moterys su kopleksais
?
As sakyciau su kompleksais yra tos, kurios raso, jog yra grazios. Va kaip jus dabar. Nes jei grazi, tai ir busit grazi, nereiks nei forume rasyti
.
Kosmetologes dirba su ta pacia jusu baisiaja chemija. Buvau du kartus per savo gyvenima - vienakart pries vestuves, antrakart pries didele svente. Nusivyliau abu kartus, nes veidas kaip pas parseli ispurtes kelias dienas buvo. O siaip naudoju negyvosios juros muila ir kosmetika, tai kad vaisciokit pas savo kosmetologe pati.
Ir kam man su ginekologem kalbetis? Savaime suprantama, kad kad kiekvienas organizmas skirtingai prakaituoja, vienos gali nesioti visoki trikotaza, kitos tik naturalu.
O jus paskaicius, tai galima suprasti, kad sveika moteris turi zandus trintis du burokais ir nesioti medvilninius pantalonus.
Tai jusm dazymasis tolygu saves priezurai?
Pasispakliuji, psitiuninguoji ir jau prisziuri vadinasi. Man prieziura saves tolygu sveikam gyvenimui, graziom mintim, meilei sirdyje
O saves dazymas taip dazniausiai yra kompleksu pasekme, nemeile sau ir t.t.
Nu tai reikia psirinkt kosmetologe, ne pas bet ka eiti , visokiu yra ir su viskuom dirba
Va tam ir reikia, kad nesuvokiat apie ka dabar rasot, ne tik prakaitavime esme sisntetiniai triusikai, o tai,akd oro nepraleidzia, juose bakterijos greiciau dauginasi ir labai netoli iki manksties uzdegimo, ypac jei dar stringai, nu bet kam as cia rasau....
Tai butina su kazkuo dazytis, nu tiesiog neina kitaip? kam tie dazyti turi zandai buti?
O jei medvilniniai tai butinai pantalonai?