Jei pasakysiu, kad mieste daug negrų, būsiu fucking rasistė.
Jei pasakysiu, kad mieste daug šunų šūdų, vadinasi, man tai nepatinka, man tai problena.
Jei pasakysiu, kad mieste daug medžių, žalumos, vadinasi man tai patinka, tuo džiaugiuosi.
Galėčiau vardint ir vardint, tai ar tu, suaugusi teta, išties tokia tūpa, ar tik apsimeti?
ir kodel sitokie pasakymai manai, kad visiems sukeltu tokias isvadas, is kur tas vaidnasi isplaukia is kokio zodzio????? kazin ar alergija ziedadulkem turintis zmogus pasakes, kad mieste labai daug medziu, tuom dziaugiasi.
As paprasciausiai matau daugiau dazanciu save moteru, nei nedazanciu ir is tu dazanciu matau labai daug netvarkingu ir apsileidusiu, ar man tai problema - ne, bet tai jos man nepasidaro nematomos. jei sakau, kad matau kazka, tai tik ta ir sakau matau, siuo atveju nesakau, nei kad mane tai dziugina , nei kad liudina, jei pati prisikuri emocijas prie pasakymo, tai tik tavo fantazija, maziau fantazuok, gal lengviau eis suprasti ,ka rasau
vis dar neaisku?
Papildyta:
nesakiau kad visos . nepergyvenkit esu visiskai atsipalaidavusi, ka ir jums siulyciau padaryti