Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jis kažko nesupranta, ar man reikia keistis?

QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2017 08 08, 18:23)
Eik jau eik, tikrai ne aš viena, kuri tavęs "nesupranta", gal nusišnekėjus reikia mokėt ir pripažint, kad nusišnekėjai, bet ne, "aš taip nesakiau, nesuvokiat teksto" bla bla bla..

Tai vat jei būtum įdėjus tik foto, tada dar nieko, bet tu paviešinai žmogaus fb profilį, kuris visai galbūt nepageidauja būti viešinamas tokiame kontekste. Pasielgei kiauliškai, įdėdama čia jos fb profilį, bet iki pamėlynavimo aiškinsi, kad viskas su tuo ok. Nu ne ok.
Jei neparašiau žodžio, kad nededu foto į fb profilį VIEŠAI, tai nereiškia, kad nežinau fb nustatymų, ačiū už pamokėlę, ką sm bobos be tavęs darytų, captain obvious lotuliukas.gif

Aha, pzdc, kokz adekvatus palyginimas lotuliukas.gif Sorriukas, bet gal tu girta?

vaja vaje kiek gali nusisnketi? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 08 08, 18:06)
Tai, jei pasakysiu, kad mieste matau daug geliu, vaidinasi man jos problema  blink.gif  blink.gif  blink.gif pas tave ne tik su teksto suvokimu, bet su logika matau problemos  biggrin.gif
O tau kokios problemos, kad cia karksi?

P.S.
Jei pasakysiu, kad mieste daug negrų, būsiu fucking rasistė.
Jei pasakysiu, kad mieste daug šunų šūdų, vadinasi, man tai nepatinka, man tai problena.
Jei pasakysiu, kad mieste daug medžių, žalumos, vadinasi man tai patinka, tuo džiaugiuosi.

Galėčiau vardint ir vardint, tai ar tu, suaugusi teta, išties tokia tūpa, ar tik apsimeti?
Papildyta:
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 08 08, 18:51)
vaja vaje kiek gali nusisnketi?  blink.gif

Nu ir aš sakau, kiek tu gali nusišnekėt, kaip nėra galo, taip nėra.
Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 08 08, 17:12)
Tai ir priklauso viskas , ka mano moteris apie save, pagal tai ji ir vyra issirenka ir pagal tai atitinkama reakcija bus...

Tai ir rašyti reikia, kad vyras moters nepriima kaip savo moters, nepriima jos tokios kokia ji yra. Kad nori turėti gražų, į saldainio popierių įvyniotą parodinį žaisliuką. Kad nejaučia ir negerbia jos, kaip žmogaus.

Supraskite, kad yra moterų kurioms patinka save papildomai pagražinti, pabrėžti ir padaryti ryškesniu savo bruožus. Papuošti save. Juk tai taip moteriška, puoštis ir puoselėti save. Kaip kuri supranta. Kažkas dažosi ir naudoja makiažo daug, kažkas tik tušą blakstienoms, kažkas tik rūbus pasirenka. Kiekviena yra individuali, kiekviena savyje kažką myli, kažko nelabai. Viena norėtų tobulinti sėdmenis, kita krūtis, trečia nori ilgu plaukų ir etc.

Bet šalia esantis vyras priima moterį tokią kokia ji yra.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2017 08 08, 18:29)
Asmenini ir viesa susijuria asmuo ir tik jam spresti ar jis nori dar kazkur reklamuotis ar ne.
Tai kad visur tu taip - tiek plesymosi visur, kad net rankos dreba "ne galvosukius" rasant.
Moteryte, TAU NIEKAS CIA NEIRODYNEJO, kad tu turi dazytis. Cia tu kelias dienas plesaisi IRODYNEDAMA, kad prisiziurincios moterys kompleksuotos, leles, tustukes ir pan.
Tustesnios babkoskaip tu sm dar nesutikau.

doh.gif be komentaru biggrin.gif
as neirodineju, tik pasakau fakta mirksiukas.gif
Atsakyti

doh.gifbe komentaru biggrin.gif
as neirodineju, tik pasakau fakta mirksiukas.gif

Ne fakta, o viso labo savo nuomone

Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2017 08 08, 18:53)
Tai ir rašyti reikia, kad vyras moters nepriima kaip savo moters, nepriima jos tokios kokia ji yra. Kad nori turėti gražų, į saldainio popierių įvyniotą parodinį žaisliuką. Kad nejaučia ir negerbia jos, kaip žmogaus.

Supraskite, kad yra moterų kurioms patinka save papildomai pagražinti, pabrėžti ir padaryti ryškesniu savo bruožus. Papuošti save. Juk tai taip moteriška, puoštis ir puoselėti save. Kaip kuri supranta. Kažkas dažosi ir naudoja makiažo daug, kažkas tik tušą blakstienoms, kažkas tik rūbus pasirenka. Kiekviena yra individuali, kiekviena savyje kažką myli, kažko nelabai. Viena norėtų tobulinti sėdmenis, kita krūtis, trečia nori ilgu plaukų ir etc.

Bet šalia esantis vyras priima moterį tokią kokia ji yra.

Manau tas jau buvo pacioje pradzioje kelis kartus parasyta mirksiukas.gif

Tai apie tai ir diskusija, kiek yra grazinimosi is malonumo ir moterisku poreikiu, o kiek yra saves nepriemimo. Taip puostis yra moteriska, bet yra skirtumas ar tu save priimi ir sau atrodai grazi ir dar graziniesi ar saves nepriimi ir sau nepatinki, patinki tik pasidaziusi, prisikisusi silikonu ir t.t. Visgi yr askirtumas tarp makiazo ir plastiniu operaciju, kaip ir yra skirtumas ar moteri slaisvai ir gerai jauciasi be makiazo ir kartais pasidazo ar i gatve negali nepasidaziusi iseiti. Ar bjaurisi svaimi matydama save tokia kokia yra , ar tik zaidzia su ivairiasi papuosalais ir dazais. visur yr asavi niuansai...ar dazosi, kad patiktu kazkam, ar del smagumo ....apie tai ir diskutavom...

Nu kaip matom, ne visi vyrai priima. kaip ir ne visos moterys save pirima, jei saves nepriimi, kaip galima tiketis ,kad kitas priims. Pamenu viena mergaite , kuri sake, kad jos mama kasdiena butinai pasidazo, net jei niekur neina, ir jai tai buvo kaip pavyzdys , autoritetas, kas mano asmenine nuomone nera gerai...bet vel kaip sakot, mes visos skirtingos....
Atsakyti
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2017 08 08, 17:41)
Oi oi, nu kokia tu šaunuolė, šventuolė, ech, kaip sunku save matyti, ar ne? Bullshit, fantazuoji dar ir kaip, kiek apie mane prifantazavai kitoj temoj, nors nei velnio manęs nepažįsti, tai gal nereikia lia lia, šventuolėle tu sm'o.
Papildyta:

Nedaeina jai biggrin.gif

Irgi nedaeis biggrin.gif

Ji ant tiek susireikšminus, įsivaizduoja esanti visažinė teisuolė pasaulio bamba, plėšosi įrodinėdana savo tiesas, bet iš to susireikšminimo įsivaizduoja, kad čia jai kažkas bando kažką įrodyt

Buvo cia tema kazkada pries kelis metus, dar jus su viena nare viena su kita biggrin.gif ax.gif ( aisku tuos jusu juokelius moderatore istryne) - as cia i tai lenkiu, kad jus greiciausiai atsimenat ta tema, tai ten ubunte ( tik nic'as buvo is S raides) irgi ant tiek plesesi, malesi, metesi, izeidinejo savo tokiu " netycia stiliuku" visas , vnz teisuole, sviesuole, nusivarte iki koks sexas yra teisingas ir koks ne lotuliukas.gif , galutiniam variante apsisarmatyjus dingo, nes jau ja visos pradejo bilsnoti.
Nic' as pakeistas, bet stilius tas pats ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(Montekrista @ 2017 08 08, 18:58)
Ne fakta, o viso labo savo nuomone</p>

paklauskit psichologu apie tai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2017 08 08, 19:00)
Buvo cia tema kazkada pries kelis metus, dar jus su viena nare viena su kita biggrin.gif  ax.gif ( aisku tuos jusu juokelius moderatore istryne) - as cia i tai lenkiu, kad jus greiciausiai atsimenat ta tema, tai ten ubunte ( tik nic'as buvo is S raides) irgi ant tiek plesesi, malesi, metesi, izeidinejo savo tokiu " netycia stiliuku" visas , vnz teisuole, sviesuole, nusivarte iki koks sexas yra teisingas ir koks ne lotuliukas.gif , galutiniam variante apsisarmatyjus dingo, nes jau ja visos pradejo  bilsnoti.
Nic' as pakeistas, bet stilius tas pats  ax.gif .

Kokius juokelius, apie katinų kiaušiukus, kažkas tokio? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 08 08, 18:00)
Manau tas jau buvo pacioje pradzioje kelis kartus parasyta  mirksiukas.gif

Tai apie tai ir diskusija, kiek yra grazinimosi is malonumo ir moterisku poreikiu, o kiek yra saves nepriemimo. Taip puostis yra moteriska, bet yra skirtumas ar tu save priimi ir sau atrodai grazi ir dar graziniesi ar saves nepriimi ir sau nepatinki, patinki tik pasidaziusi, prisikisusi silikonu ir t.t. Visgi yr askirtumas tarp makiazo ir plastiniu operaciju, kaip ir yra skirtumas ar moteri slaisvai ir gerai jauciasi be makiazo ir kartais pasidazo ar i gatve negali nepasidaziusi iseiti. Ar bjaurisi svaimi matydama save tokia kokia yra , ar tik zaidzia su ivairiasi papuosalais ir dazais. visur yr asavi niuansai...ar dazosi, kad patiktu kazkam, ar del smagumo ....apie tai ir diskutavom...

Nu kaip matom, ne visi vyrai priima. kaip ir ne visos moterys save pirima, jei saves nepriimi, kaip galima tiketis ,kad kitas priims. Pamenu viena mergaite , kuri sake, kad jos mama kasdiena butinai pasidazo, net jei niekur neina, ir jai tai buvo kaip pavyzdys , autoritetas, kas mano asmenine nuomone nera gerai...bet vel kaip sakot, mes visos skirtingos....

Boze boze blink.gif , ta pati per ta pati lotuliukas.gif fool.gif
Atsakyti

paklauskit psichologu apie tai mirksiukas.gif

Ner cia ko klausti. Jums su galva negerai jei manot kad visos besidazancios ir su plastinem yra visokios kokios. Atsipalaiduokit

Atsakyti
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2017 08 08, 18:04)
Kokius juokelius, apie katinų kiaušiukus, kažkas tokio? biggrin.gif

Jo biggrin.gif , bet ta tema juokeliai ir S - Ubuntes epopejas neturejo jokios rysio.
Cia as tiesiog bandau priminti kokioje temoje musu sviesuole buvo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 08 rugpjūčio 2017 - 18:11