Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jis kažko nesupranta, ar man reikia keistis?

QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 08 08, 16:30)
Suvokiama suvokiama, kad tavo meile sau salygine, grazeji proporcingai makijazo kiekiui ant veido  biggrin.gif Siaip ar taip ,kaip suprantu siuo metu nesidazai kasdien. Tai net nezinau, ko tiek laiko kazka man bandei irodineti?

Tu tikrai kazkokia labai keista. As isvis pudros nenaudoju, man jos nereikia, ziema ryskinu akis tusu, vasara prisiauginu blakstienas. Jei einu i koki baliu - tada prasivedu akis, skaistalus dedu, ziurint koks balius ir kaip kas. Lupdazi naudoju labai retai, velgi priklauso kur einu.
O dabar gali issidirbineti toliau, kazkokia isblyskusi kompleksine esi, nes visa tema ta pati per ta pati, ryskiai pavydi prisiziurincioms moterims.
Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 08 08, 17:19)
Tai nafiga kazka rasineti, jei neatsimeni ,ka zmogus sake? o jei tokia trumpa atmintis, tai gal reiktu ja susirupinti?  unsure.gif

Nafiga taip susireikšminti ir įsivaizduoti, kad visi turi net ir naktį prikelti atsiminti, ką tu kur papezėjai? Žmonės dar ir asmeninį gyvenimą turi be sėdėjimo sm, net tiek nedašunta?
Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 08 08, 16:24)

Papildyta:

Taip gerai, jei tai viesa nuotrauka prieinama spaudoje, vadinasi zmogus nieko pries buti viesinamas, be to dar ir reklama, nes ta mergina, kurios foto idejau augina labai kokybiskas drazoves, kurias galit pirkti ir maitintis sveikai , kad butumet sveikesnes ir geriau atrodytumet  mirksiukas.gif

1. Fb susikurta zmogaus anketa yra asmeninis psl.
2. Bet k9kia reklama sm yra draudziama.
3.Ka per daikta platina ta moteris, kas yra zodis DRAZOVE?
Neatrodo labai sveikas maistas biggrin.gif .

Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 08 08, 17:41)
Ne ir be operacijos gali tokia buti, operacija tik pasekme tuscio mastymo, ne visi turi pinigu operacijom  mirksiukas.gif

Ne nebutinai, nes ne visos normaliai zindo, ktios nusitraukineja piena, tai tada ir istysta, arba nutraukia per anksti...O su metais ar zindai ar ne krutine keiciasi...

O kam man googolintis, kai as turiu savo patirti savo draugiu ir giminaiciu patirtis? Kaip ten bebutu su zindymu, silikonai nedidina krutines, silikonai ir tera silikonai krutineje  mirksiukas.gif

Tai gal reikia isiskaityti i teksta kuri skaitai, gal taip nesirodytu?  mirksiukas.gif

Pilnute tu, kitų žmonių gyvenimas- ne tavo reikalas. Pinigų kiekis irgi.

Aš žindžiau normaliai, nes mano abu vaikai neėmė nei čiulptuko, nei butelio, abu ptipažino tik papą, tai pagal tavo, "mokslininke", teoriją, turėčiau turėt mažiausiai c lotuliukas.gif Wow, kas tie mokslo tyrimai prieš ubuntu "mokslus" lotuliukas.gif

Kai kalbi kaip girta, nereikia stebėtis, kad tavęs nesupranta ;)
Atsakyti
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2017 08 08, 17:47)
Apiat dvatsat piat, ja nie takaja, ja zdu tramvaja, prišneki, o paskui jau bandai išsivartyt, ir niekas tavęs nesupranta, ajajaj.

Ane, asmeninis fb profilis tai vieša? Ir, teikia manyt, tu neklausei jos leidimo dėt jos foto čia, taigi.. Vat dėl to ir nededu į fb profilį foto, vdrug kokia prietranka sugalvotų kur nors įkelt aptarimui.

Matai, man kitų nuaugę plaukai ir nagai absoliučiai dzin, gatvėje į žmones nevėpsau ir jų išvaizdos nenagrinėju, o kadangi, pasak tavęs, tu tokių moterų matai daaauuuug, tau tai dar ir kokia ohoho problema. Nes jei nebūtų problema, nekarksėtum per n puslapių lotuliukas.gif

Kur sakiau niekas, tu dar ne visi mirksiukas.gif

Nuotrauka buvo is laikrascio,ir papildoma nuoroda i FB profili, yra tokie nustatymai fb jei nezinojai, kur galima paslepti nuotraukas nuo vieso matymo. Jei zmones nenori, kad ju nuotraukos butu kazkur viesinamos, nedaro ju viesai prieinamu, jei tokie nustatymai fb, deja, niekas neapsaugs nuo nusitempimo kur nors ir aptarimo, ypac jei nuotraukos dedamos i laikrascius ir net filmuojasi zmogus video ir deda i youtube, tai jau reiktu atsisveikinti su noru, kad neikas isvaizdos nepatartu ir niekas nuotrauku nematytu. mirksiukas.gif nu tai gi tai elementarus dalykai, vaikams tokius reiktu aiskinti, ne suaugusiom tetom biggrin.gif

Tai, jei pasakysiu, kad mieste matau daug geliu, vaidinasi man jos problema blink.gif blink.gif blink.gif pas tave ne tik su teksto suvokimu, bet su logika matau problemos biggrin.gif
O tau kokios problemos, kad cia karksi?
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2017 08 08, 17:55)
1. Fb susikurta zmogaus anketa yra asmeninis psl.
2. Bet k9kia reklama sm yra draudziama.
3.Ka per daikta platina ta moteris, kas yra zodis DRAZOVE?
Neatrodo labai sveikas maistas biggrin.gif .

Buna asmeninis arba viesas tavo akiracio prapletimui 4u.gif mirksiukas.gif

Gal savininke forumo esi?reklama nebuvo tiesiogine, taigi gali nurimti....

Vau kaip sunku buvo susiproteti, kad tai DARZOVE...TIESIOG NEIVEIKIAMAS GALVOSUKIS AR NE? uzjauciu....console.gif

Jau matau neliko prie ko prikibti? neirodei,kad sau turiu labiau patikti issidazius, liko kabinetis prie gramatikos ir dar biesai ka irodineti?
Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 08 08, 16:24)
Nu nesakiau, kad manikuras negerai. O plauku dazymas pagal pasirinkima, tik sakau, kad jei dazai plaukus veidas atrodys isbules ir reiks dazytis, kad normaliai atrodytum. Be to sakiau, kad man asmeniskai tai neatrodo graziau, is kur cia tas negerai islindo??? blink.gif

Plaukus dažau tamsiai, nes žilų plaukų pilna galva. Makiažo absoliučiai jokio nenaudoju, net kremo. Seniai įkopusi į 5-tą dešimtmetį, kolegos vis teik mano, kad man 30-35 metai nuo gimimo.
Ir tema buvo ne apie tai ką mano kitos moterys, ką mano aplinkiniai ar ką mano apie save pati moteris.
Tema apie tai, kaip reaguoti į vyro reikalavimą dažytis daugiau ir / arba intensyviau, nei pati moteris tai daro. Nes vyrui nemaloavota yra negraži arba ne tokia graži kaip pas kitus vyrus.
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2017 08 08, 18:06)
Plaukus dažau tamsiai, nes žilų plaukų pilna galva. Makiažo absoliučiai jokio nenaudoju, net kremo. Seniai įkopusi į 5-tą dešimtmetį, kolegos vis teik mano, kad man 30-35 metai nuo gimimo.
Ir tema buvo ne apie tai ką mano kitos moterys, ką mano aplinkiniai ar ką mano apie save pati moteris.
Tema apie tai, kaip reaguoti į vyro reikalavimą dažytis daugiau ir / arba intensyviau, nei pati moteris tai daro. Nes vyrui nemaloavota yra negraži arba ne tokia graži kaip pas kitus vyrus.

Tai ir priklauso viskas , ka mano moteris apie save, pagal tai ji ir vyra issirenka ir pagal tai atitinkama reakcija bus...
Papildyta:
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2017 08 08, 17:50)
Nafiga taip susireikšminti ir įsivaizduoti, kad visi turi net ir naktį prikelti atsiminti, ką tu kur papezėjai? Žmonės dar ir asmeninį gyvenimą turi be sėdėjimo sm, net tiek nedašunta?

jei as rasau kazka zmogui ir teigiu kazka apie kita zmogu, as atsimenu apie ka jis rase ir ka sake, remiuosi jo teiginiais, bet nebandau pritemti savos fantazijos prie kito zmogaus zodziu. Nu bet jei jums abiem tai per sunku, ka padarysi, rasykit bele rasot, irodinekit sau savo tiesas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ubuntu***: 08 rugpjūčio 2017 - 17:12
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 08 08, 18:01)
Kur sakiau niekas, tu dar ne visi  mirksiukas.gif

Nuotrauka buvo is laikrascio,ir papildoma nuoroda i FB profili, yra tokie nustatymai fb jei nezinojai, kur galima paslepti nuotraukas nuo vieso matymo. Jei zmones nenori, kad ju nuotraukos butu kazkur viesinamos, nedaro ju viesai prieinamu, jei tokie nustatymai fb, deja, niekas neapsaugs nuo nusitempimo kur nors ir aptarimo, ypac jei nuotraukos dedamos i laikrascius ir net filmuojasi zmogus video ir deda i youtube, tai jau reiktu atsisveikinti su noru, kad neikas isvaizdos nepatartu ir niekas nuotrauku nematytu. mirksiukas.gif nu tai gi tai elementarus dalykai, vaikams tokius reiktu aiskinti, ne suaugusiom tetom  biggrin.gif

Tai, jei pasakysiu, kad mieste matau daug geliu, vaidinasi man jos problema  blink.gif  blink.gif  blink.gif pas tave ne tik su teksto suvokimu, bet su logika matau problemos  biggrin.gif
O tau kokios problemos, kad cia karksi?

Eik jau eik, tikrai ne aš viena, kuri tavęs "nesupranta", gal nusišnekėjus reikia mokėt ir pripažint, kad nusišnekėjai, bet ne, "aš taip nesakiau, nesuvokiat teksto" bla bla bla..

Tai vat jei būtum įdėjus tik foto, tada dar nieko, bet tu paviešinai žmogaus fb profilį, kuris visai galbūt nepageidauja būti viešinamas tokiame kontekste. Pasielgei kiauliškai, įdėdama čia jos fb profilį, bet iki pamėlynavimo aiškinsi, kad viskas su tuo ok. Nu ne ok.
Jei neparašiau žodžio, kad nededu foto į fb profilį VIEŠAI, tai nereiškia, kad nežinau fb nustatymų, ačiū už pamokėlę, ką sm bobos be tavęs darytų, captain obvious lotuliukas.gif

Aha, pzdc, kokz adekvatus palyginimas lotuliukas.gif Sorriukas, bet gal tu girta?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žiauriai krūta boba: 08 rugpjūčio 2017 - 17:38

Jei papuose silikonas- papai padidejo. Liemeneles keist reikia. O tos, kurios neisgalit nusipirkt papu- susivyniokit savo juosteles ir nepavydekit.

Ps papu nepirkau dar.

Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 08 08, 18:06)
Jau matau neliko prie ko prikibti? neirodei,kad sau turiu labiau patikti issidazius, liko kabinetis prie gramatikos ir dar biesai ka irodineti?

O tau niekaip nesiseka įrodyti, kad dažytis nėra reikalo, plėšaisi, vargsti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 08 08, 17:06)

Papildyta:

Buna asmeninis arba viesas tavo akiracio prapletimui  4u.gif  mirksiukas.gif

Gal savininke forumo esi?reklama nebuvo tiesiogine, taigi gali nurimti....

Vau kaip sunku buvo susiproteti, kad tai DARZOVE...TIESIOG NEIVEIKIAMAS GALVOSUKIS AR NE? uzjauciu....console.gif

Asmenini ir viesa susijuria asmuo ir tik jam spresti ar jis nori dar kazkur reklamuotis ar ne.

Tai kad visur tu taip - tiek plesymosi visur, kad net rankos dreba "ne galvosukius" rasant.

Moteryte, TAU NIEKAS CIA NEIRODYNEJO, kad tu turi dazytis. Cia tu kelias dienas plesaisi IRODYNEDAMA, kad prisiziurincios moterys kompleksuotos, leles, tustukes ir pan.
Tustesnios babkoskaip tu sm dar nesutikau.
Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 08 08, 18:12)
jei as rasau kazka zmogui ir teigiu kazka apie kita zmogu, as atsimenu apie ka jis rase ir ka sake, remiuosi jo teiginiais, bet nebandau pritemti savos fantazijos prie kito zmogaus zodziu. Nu bet jei jums abiem tai per sunku, ka padarysi, rasykit bele rasot, irodinekit sau savo tiesas  mirksiukas.gif

Oi oi, nu kokia tu šaunuolė, šventuolė, ech, kaip sunku save matyti, ar ne? Bullshit, fantazuoji dar ir kaip, kiek apie mane prifantazavai kitoj temoj, nors nei velnio manęs nepažįsti, tai gal nereikia lia lia, šventuolėle tu sm'o.
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2017 08 08, 18:29)
Asmenini ir viesa susijuria asmuo ir tik jam spresti ar jis nori dar kazkur reklamuotis ar ne.

Tai kad visur tu taip - tiek plesymosi visur, kad net rankos dreba "ne galvosukius" rasant.

Moteryte, TAU NIEKAS CIA NEIRODYNEJO, kad tu turi dazytis. Cia tu kelias dienas plesaisi IRODYNEDAMA, kad prisiziurincios moterys kompleksuotos, leles, tustukes ir pan.
Tustesnios babkoskaip tu sm dar nesutikau.

Nedaeina jai biggrin.gif

Irgi nedaeis biggrin.gif

Ji ant tiek susireikšminus, įsivaizduoja esanti visažinė teisuolė pasaulio bamba, plėšosi įrodinėdana savo tiesas, bet iš to susireikšminimo įsivaizduoja, kad čia jai kažkas bando kažką įrodyt
Atsakyti