Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jis kažko nesupranta, ar man reikia keistis?

QUOTE(Montekrista @ 2017 08 08, 16:07)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="cambala" data-cid="71750658" data-time="1502200919"><div><p>1. del saves
2. del vyro
3. kad tvarkingai atrodyt nuejus i koki papludimi ar baseina.</p></div></blockquote><p>O manikiurai ir plauku dazymai tai jau negerai? smile.gif) oi dvigubi standartai.</p>

Tai ir pirmiausia rasiau, kad megstu pasiryskint. Pirmas punkras DEL SAVES. Bet Ubuntej tas uzkliuvo, nesupranti ji kitaip, deja.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista @ 2017 08 08, 17:10)
Patinkame ir be dazu bet tas netrukdo suvokti kad su jais atrodome graziau</p>

Nu snekekit uz save, nes cia buvo kitaip pasisakiusiu mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Montekrista @ 2017 08 08, 15:25)
<p>Gal ji gyvena ten, kur moterys isgali pirkti tik pigiausius dazus?</p>

aha Lietuvoje visos isgali isigyti brangiausius doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 08 08, 16:49)
Ne karta rasiau, jei atidesne butum isidemetum

Girdėjai, cambala? Žiūrėk, kad pasitaisytum ir tik atsikėlus perskaitytum ir įsidėmėtum visus ubuntu postus, VISUS, supratai? Asmeninis gyvenimas palauks doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 08 08, 16:03)

Tai, kad ir tu sakei  sau nepatinki be dazu, tai jei nusiprausi kaip tada su patikimu sau ar ir nakti miegi su makiazu? unsure.gif

As kai miegu tai miegu. Neziuriu i veidrodi, nes tiesiog miegu. Ir patinku as sau ir nedazyta, bet pasiryskinusi dar labiau SAU patinku. Nesuvokiama?
Atsakyti
QUOTE(Montekrista @ 2017 08 08, 16:49)
Zydziu as zydziu, nesijaudinkit, bet aplink matau gi viska smile.gif zydek kiek nori, bet fakto kad pasidaziusios grazesnes esam nepaneigsi.

Nu man ne ir mano vyrui ne, manau ir daugiau tokiu yra biggrin.gif nejau sakai musu visu skoniai vienodi? bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2017 08 08, 17:15)
Girdėjai, cambala? Žiūrėk, kad pasitaisytum ir tik atsikėlus perskaitytum ir įsidėmėtum visus ubuntu postus, VISUS, supratai? Asmeninis gyvenimas palauks doh.gif lotuliukas.gif

Tai nafiga kazka rasineti, jei neatsimeni ,ka zmogus sake? o jei tokia trumpa atmintis, tai gal reiktu ja susirupinti? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 08 08, 16:49)

Rimtai galvoji savo foto cia deciau jusu aptarimui doh.gif ir kam man to reikia, kad kazkas patvirtintu grazi as ar ne?  bigsmile.gif  Zinok man pilnai uztenka ,kad savo vyrui patinku, nors jei nepaticiau bedos nebutu, svarbu man su savim gerai, niekaip to nepagauni ar ne?

O kito žmogaus foto dėti ok? Suprasčiau, jei tai būtų viešas žmogus, bet tu paėmei paprasto žmogaus iš fb foto ir įdėjai aptarinėjimui, nelabai etiška atrodo.

Nu tai ir kitoms gerai su nuaugusiais plaukais ir nagais, kur problema?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žiauriai krūta boba: 08 rugpjūčio 2017 - 16:22
QUOTE(Montekrista @ 2017 08 08, 17:07)
O manikiurai ir plauku dazymai tai jau negerai? smile.gif) oi dvigubi standartai.</p>

Nu nesakiau, kad manikuras negerai. O plauku dazymas pagal pasirinkima, tik sakau, kad jei dazai plaukus veidas atrodys isbules ir reiks dazytis, kad normaliai atrodytum. Be to sakiau, kad man asmeniskai tai neatrodo graziau, is kur cia tas negerai islindo??? blink.gif
Papildyta:
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2017 08 08, 17:20)
O kito žmogaus foto dėti ok? Suprasčiau, jei tai būtų viešas žmogus, bet tu paėmei paprasto žmogaus iš fb foto ir įdėjai aptarinėjimui, nelabai etiška atrodo.

Nu tai ir kitoms gerai su nuaugusiais plaukais ir nagais, kur problema?

Taip gerai, jei tai viesa nuotrauka prieinama spaudoje, vadinasi zmogus nieko pries buti viesinamas, be to dar ir reklama, nes ta mergina, kurios foto idejau augina labai kokybiskas drazoves, kurias galit pirkti ir maitintis sveikai , kad butumet sveikesnes ir geriau atrodytumet mirksiukas.gif

Man tai jokios problemos, o kur tau problema? As tik issakiau nuomone kas man grazu ir negrazu ar tai tau sukelia problemu? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ubuntu***: 08 rugpjūčio 2017 - 16:28
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 08 08, 16:19)

Papildyta:

Tai nafiga kazka rasineti, jei neatsimeni ,ka zmogus sake? o jei tokia trumpa atmintis, tai gal reiktu ja susirupinti?  unsure.gif

Siaip tai normaliam zmogui uztenka viena, na du kartus parasyti, o ne uzsiciklinus kartoti ta pati per ta pati n- aja diena.

Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2017 08 08, 17:15)
As kai miegu tai miegu. Neziuriu i veidrodi, nes tiesiog miegu. Ir patinku as sau ir nedazyta, bet pasiryskinusi dar labiau SAU patinku. Nesuvokiama?

Suvokiama suvokiama, kad tavo meile sau salygine, grazeji proporcingai makijazo kiekiui ant veido biggrin.gif Siaip ar taip ,kaip suprantu siuo metu nesidazai kasdien. Tai net nezinau, ko tiek laiko kazka man bandei irodineti?
Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 08 08, 17:03)
Saunu , jei tau viskas gerai su svaimi, tik ,kad kitokias zinutes cia raso merginos...Tai krutine negera , tai kitos kuno dalys, tai akys kaip parsiuko, tai veidai papilkeje isbluke...
Tai, kad ir tu sakei  sau nepatinki be dazu, tai jei nusiprausi kaip tada su patikimu sau ar ir nakti miegi su makiazu? unsure.gif

Nu. Man nepatinka mano nosis ir papai, so? Bet tavo požiūriu, jei pasidaryčiau operaciją, būčiau tuštutė, kurią vyras paliks lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 08 08, 17:12)
Nu, o mano padidejo po zindymo, pries tai buvo a dabar c  tongue.gif

Ne rimtai kazkaip sunkaii suvoki parasyta teksta....

Nu, kaip tau buvo, automatiškai ir kitoms turi taip būt, ane? Tik, deja, realybė kitokia, dažniausia ir nutysta, ir susitraukia tie papai. Tiek visokių nuorodų dėlioji, tai elementariai pasigooglink, kas įvyksta su moters krūtine po maitinimo.

Ne nu bet rimtai, tu net pati nesuvoki, kokius grybus rašai, pirma prirašai, o paskui jau vartaisi, ja nie takaja, ja zdu tramvaja
Atsakyti
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2017 08 08, 17:35)
Nu. Man nepatinka mano nosis ir papai, so? Bet tavo požiūriu, jei pasidaryčiau operaciją, būčiau tuštutė, kurią vyras paliks lotuliukas.gif
Papildyta:

Nu, kaip tau buvo, automatiškai ir kitoms turi taip būt, ane? Tik, deja, realybė kitokia, dažniausia ir nutysta, ir susitraukia tie papai. Tiek visokių nuorodų dėlioji, tai elementariai pasigooglink, kas įvyksta su moters krūtine po maitinimo.

Ne nu bet rimtai, tu net pati nesuvoki, kokius grybus rašai, pirma prirašai, o paskui jau vartaisi, ja nie takaja, ja zdu tramvaja

Ne ir be operacijos gali tokia buti, operacija tik pasekme tuscio mastymo, ne visi turi pinigu operacijom mirksiukas.gif

Ne nebutinai, nes ne visos normaliai zindo, ktios nusitraukineja piena, tai tada ir istysta, arba nutraukia per anksti...O su metais ar zindai ar ne krutine keiciasi...

O kam man googolintis, kai as turiu savo patirti savo draugiu ir giminaiciu patirtis? Kaip ten bebutu su zindymu, silikonai nedidina krutines, silikonai ir tera silikonai krutineje mirksiukas.gif

Tai gal reikia isiskaityti i teksta kuri skaitai, gal taip nesirodytu? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 08 08, 17:24)
Nu nesakiau, kad manikuras negerai. O plauku dazymas pagal pasirinkima, tik sakau, kad jei dazai plaukus veidas atrodys isbules ir reiks dazytis, kad normaliai atrodytum. Be to sakiau, kad man asmeniskai tai neatrodo graziau, is kur cia tas negerai islindo??? blink.gif
Papildyta:

Taip gerai, jei tai viesa nuotrauka prieinama spaudoje, vadinasi zmogus nieko pries buti viesinamas, be to dar ir reklama, nes ta mergina, kurios foto idejau augina labai kokybiskas drazoves, kurias galit pirkti ir maitintis sveikai , kad butumet sveikesnes ir geriau atrodytumet  mirksiukas.gif

Man tai jokios problemos, o kur tau problema? As tik issakiau nuomone kas man grazu ir negrazu ar tai tau sukelia problemu?  bigsmile.gif

Apiat dvatsat piat, ja nie takaja, ja zdu tramvaja, prišneki, o paskui jau bandai išsivartyt, ir niekas tavęs nesupranta, ajajaj.

Ane, asmeninis fb profilis tai vieša? Ir, teikia manyt, tu neklausei jos leidimo dėt jos foto čia, taigi.. Vat dėl to ir nededu į fb profilį foto, vdrug kokia prietranka sugalvotų kur nors įkelt aptarimui.

Matai, man kitų nuaugę plaukai ir nagai absoliučiai dzin, gatvėje į žmones nevėpsau ir jų išvaizdos nenagrinėju, o kadangi, pasak tavęs, tu tokių moterų matai daaauuuug, tau tai dar ir kokia ohoho problema. Nes jei nebūtų problema, nekarksėtum per n puslapių lotuliukas.gif
Atsakyti