Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jis kažko nesupranta, ar man reikia keistis?

lotuliukas.gifo dievuliau, kas tau cambala, pavydas ar kas?
sulaukiu komplimentu is +-10 m vyresniu jaunesniu vyru uz save, patenkinau smalsuma? ir is kitu moteru.

Ne karta rasiau, jei atidesne butum isidemetum, kad neesu jokia grazuole, bet man su savim su savo kunu labai gerai pasidare, susidraugavom, atsigavau, atsipalaidavau, perlipau per dauguma kompleksu, o tai matyt ir jauciasi is bendravimo ri t.t. gal todel ir sulaukiu komplimentu, tokiu kaip pzv nu kaip tu isgrazejai, nors realiai juk tik pasenau siek tiek nu taip ir figura papilnejo suapvalejo, pilvukas net uzaugo, bet niekas kazkaip negyre, kai jo nebuvo biggrin.gif
Man ne 30 ir nuotraukoje zilu mano plauku tikrai nepamatytumei biggrin.gif
Rimtai galvoji savo foto cia deciau jusu aptarimui doh.gifir kam man to reikia, kad kazkas patvirtintu grazi as ar ne? bigsmile.gifZinok man pilnai uztenka ,kad savo vyrui patinku, nors jei nepaticiau bedos nebutu, svarbu man su savim gerai, niekaip to nepagauni ar ne?

Puiku, kad gerai, mums irgi gerai. 

Atsakyti
QUOTE(Montekrista @ 2017 08 08, 15:50)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="IDOMUCIA" data-cid="71750635" data-time="1502200122"><div><p>Pala, mano normalus svoris yra 105 kg, 100kg as atrodziau kaip is konclagerio</p></div></blockquote><p>Tai gal tavo ugis 2 metrai arba arti to. Arba labai sportuoji.</p>

beveik 2 metrai
Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 08 08, 15:35)
aisku depiliuojuosi  biggrin.gif
Papildyta:

Tai kam depiliuojiesi? Ar del saves ar del vyro?
Atsakyti

beveik 2 metrai

Nu tai ok, parasyta gi teslium. Tai tau  butu koks 115-120 :)))

Atsakyti
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2017 08 08, 16:49)
Bet tai kaip tu viska matai, atrodo, tik ir stebi kitus, kaip stalkere kokia. Tai jei pirkai sudina kosmetika, nereikia teigti, kad geriausia kosmetika nubyra, nes tu tiesiog jos nenaudoji ir nezinai, tai taip ir sakyk, kad pigi, prasta kosmetika byra. Kosmetikos yra daugybe firmu, visu tikrai nesi isbandzius, o kas dazosi, tagi domisi ir issirenka, kas tinka ir patinka.  Ir siaip, jei dazytumeis, tikrai praleistum maziau laiko pasitaisyt nubegusiam makiazui, nei kad praleidi sm rasydama ilgiausius postus.

"skaitau knyga ir matau spyga" tik tiek galiu pasakyti apie tavo supratima, ka parasiau.
Kokia kosmetika naudoju: Artistry, Mr. Hauschka siuo metu. Esu meginusi labai daug kitu, sios dvi liko kaip maziausiai eriznancios mano akis.
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2017 08 08, 16:55)
Tai kam depiliuojiesi? Ar del saves ar del vyro?

ir del vyro ir del saves mirksiukas.gif o kam tu ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ubuntu***: 08 rugpjūčio 2017 - 15:55
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 08 08, 15:49)
lotuliukas.gif o dievuliau, kas tau cambala, pavydas ar kas?
sulaukiu komplimentu is +-10 m vyresniu jaunesniu vyru uz save, patenkinau smalsuma? ir is kitu moteru.

Ne karta rasiau, jei atidesne butum isidemetum, kad neesu jokia grazuole, bet man su savim su savo kunu labai gerai pasidare, susidraugavom, atsigavau, atsipalaidavau, perlipau per dauguma kompleksu, o tai matyt ir jauciasi is bendravimo ri t.t. gal todel ir sulaukiu komplimentu, tokiu kaip pzv nu kaip tu isgrazejai, nors realiai juk tik pasenau siek tiek nu taip ir figura papilnejo suapvalejo, pilvukas net uzaugo, bet niekas kazkaip negyre, kai jo nebuvo  biggrin.gif
Man ne 30 ir nuotraukoje zilu mano plauku tikrai nepamatytumei  biggrin.gif
Rimtai galvoji savo foto cia deciau jusu aptarimui doh.gif ir kam man to reikia, kad kazkas patvirtintu grazi as ar ne?  bigsmile.gif  Zinok man pilnai uztenka ,kad savo vyrui patinku, nors jei nepaticiau bedos nebutu, svarbu man su savim gerai, niekaip to nepagauni ar ne?

O tai tu neikaip nepagauni kampo, kad kitom IRGI SU SAVIM GERAI?
Nubyra, nenubyra ta kosmetika, dazo plaukud ar nagus - jei sau moterys tokios SAU patinka - tai ko tu pavydi?
Atsakyti
QUOTE(Montekrista @ 2017 08 08, 16:45)
Nu patikek, per visa diena niekas man nenubyra. Jauti? Niekas ;)</p>

As gi kitka rasiau, kiek moteru Lietuvoje iperka geriausia kosmetika, kuri nenubyra procentais? 10 -20?
Tai jei iseitum is savo tobulo pasaulio, nueitum ir paziuretum i paprastas moteris tai ir pamatytum ta vaizda , kuri aprasiau.
Nors nera seseliu, kurie visa diena laikytusi tokiu pat sodrumu biggrin.gif Yra tusai ,kurie laikosi, jei nepatrinsi akiu, lupadzius irgi nuvalgom, mosklininkai buvo paskaiciave kiek moteris, kuri dazosi lupas suvalgo per metus lupdaziu.... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 08 08, 15:56)

Papildyta:

ir del vyro ir del saves  mirksiukas.gif o kam tu ?

1. del saves
2. del vyro
3. kad tvarkingai atrodyt nuejus i koki papludimi ar baseina.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2017 08 08, 16:59)
O tai tu neikaip nepagauni kampo, kad kitom IRGI SU SAVIM GERAI?
Nubyra, nenubyra ta kosmetika, dazo plaukud ar nagus - jei sau moterys tokios SAU patinka - tai ko tu pavydi?

Saunu , jei tau viskas gerai su svaimi, tik ,kad kitokias zinutes cia raso merginos...Tai krutine negera , tai kitos kuno dalys, tai akys kaip parsiuko, tai veidai papilkeje isbluke...
Tai, kad ir tu sakei sau nepatinki be dazu, tai jei nusiprausi kaip tada su patikimu sau ar ir nakti miegi su makiazu? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ubuntu***: 08 rugpjūčio 2017 - 16:04

1. del saves
2. del vyro
3. kad tvarkingai atrodyt nuejus i koki papludimi ar baseina.

O manikiurai ir plauku dazymai tai jau negerai? :)) oi dvigubi standartai.

Atsakyti

Saunu , jei tau viskas gerai su svaimi, tik ,kad kitokias zinutes cia raso merginos...Tai krutine negera , tai kitos kuno dalys, tai akys kaip parsiuko, tai veidai papilkeje isbluke...
Tai, kad ir tu sakei sau nepatinki be dazu, tai jei nusiprausi kaip tada su patikimu sau ar ir nakti miegi su makiazu? unsure.gif

Patinkame ir be dazu bet tas netrukdo suvokti kad su jais atrodome graziau

Atsakyti
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2017 08 08, 15:05)
O tai kas padidėja, užpakalis? biggrin.gif Kam tie išvedžiojimai, papai padidėja, o kam gražu, kam ne, skonio reikalas. Ilgas žindymas krūtinės nepadidina, abu vaikus žindžiau po 2 metus, nei padidėjo, nei ką, sakyčiau, dar labiau susitraukė, ir svorio keletą kg priaugau, o papų kaip nėr taip nėr.
Jei ką, mano nosis nesužalota, savo funkcijas atlieka, kuo puikiausiai prakvėpuoju,  užuodžiu, operaciją galbūt daryčiausi tik dėl išvaizdos pagerinimo, bet tu, kaip tikra ekspertė, iškart matytum, kad daryta operacija, nes nu savaime aišku, graži jau nebebus, o kreiva, ar ne pati taip sakai, kad operacijos matosi, tai daryk nedaręs, tau ar prieš ar po šh atrodys biggrin.gif
O tai pala pala, pati ką tuštutėm išvadinai? Jei teisingai supratau, tavo požiūriu tuštutės yra besidažančios, plaukus dažančios ir kt šiaip jau įprastus savęs priežiūros veiksmus atliekančios moterys.
Naivuolė biggrin.gif Galėtum būt įsitikinus, jei laikytum su grandine pririštą lotuliukas.gif O mano nuomone, kad ir kokia būtum mis ar pabaisiukė, nu norės tas diedas ir pabėgs, nenulaikysi ir tikrai ne vien išvaizdoj esmė.

Nu, o mano padidejo po zindymo, pries tai buvo a dabar c tongue.gif

Ne rimtai kazkaip sunkaii suvoki parasyta teksta....

Tustukes yra tos, kurios labai sureiksima isore ir labai daug demesio tam skiria, kurios kisasi silikona, del kazkokios optines apgaules ir t.t. terliojimas isi dazais nera saves prieziura mirksiukas.gif ir siaip net si diskusija tuscia biggrin.gif
Butent mirksiukas.gif
Atsakyti