Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jis kažko nesupranta, ar man reikia keistis?

QUOTE(-burbanti- @ 2017 08 08, 15:05)

Nieuviazka,   fytiulka ty  moja. Cia isvada (apie tavo paslepta pavyda...nu gal ne tiek pavyda ala  Pavyda,   kiek Pavydziuką biggrin.gif nu toki maziuka,   kuris tau ramybes neduoda ir kutena paširdzius) po tavo rypavimų  apie storos drauges veseilią.

Loginis atsakymas i tamstos nesamone butu toks, kad jei pavydeciau storoms - tai tiesiog valgyciau taip kaip jos ( as neturiu minty, kada pas zmogu koks diabetas ir nuo to issivysto antsvoris) ir buciau mylima tokio pat anstvorinio. Lengviau nebuna - nes nieko nesigamini, kerti hesburgerius ar koki uzsakovini maista ( ceburekai, pica) ir guli prie tv wub.gif .
Per nesamones, ziurek, uzuolaidu nesugadink mirksiukas.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 08 rugpjūčio 2017 - 15:15
QUOTE(Montekrista @ 2017 08 08, 15:02)
<p>Ubuntu, o tu, jei ne paslaptis, ir nesidepiliuoji?</p>

aisku depiliuojuosi biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Aimeja @ 2017 08 08, 14:53)
Daro, daro netvarkinga. Ir bjauroja.  biggrin.gif Kad ir kaip tau atrodo, kad ne.  biggrin.gif

Tai cia tau tik taip atrodo nu ir gal keliom tavo draugem mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Montekrista @ 2017 08 08, 14:48)
<p>Darbo dienos pabaigoje, o stebukle, mano kosmetika nenubyrėjusi!!! Keista, ką? Ir nagus lakuoju nelaukdama, kol ataugs ar nubyrės ;) ajaj.... </p><p>Nu ner, ner graziu naturaliu maoteru virs kokiu 30. Jos dazniausiai pavargusios atrodo. Blausios. Blyskios. Nugesusios.</p><p>Ps vienetu yra gerai atrodanciu.</p>

Tau tikriausiai nera 30? biggrin.gif
Matai kaip visu skoniai skiriasi, as kaip tik perzengusi 30 pradejau sulaukti daugiau komplimentu ir pati jauciuosi geriua, esu labiau moteriska, nera ko lyginti jaunu, pagyvenusiu zoniu, senu, bet visi jei savaip grazus, ir zavus, bet ne visiems tai suprasti tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Aimeja @ 2017 08 08, 14:50)
Tai tau gal vaidenasi. Matai to ko nėra.  biggrin.gif

kas kiek laiko dazai plaukus ir kas kiek laiko papildai gelinius nagus?
Atsakyti

O tai kam depiliuotis? Gi ataugineja. 

Man virs 30 ir matau realybe. Nesidazancios moterys yra pilkos ir pavargusios. Jauskis ksip nori, o veidelis isplaukes bus. Nebent tu kokia itale

Atsakyti
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2017 08 08, 15:20)
Iš kur tu gali žinoti, nubyra ta kosmetika ar ne, jeigu pati nesidažai?

matau lotuliukas.gif taigi aplink pilna merginu ,kurios dazosi mirksiukas.gif
Jei butum atidziai skaiciusi diskusija butum pamaciusi ,kai rasiau, kad seniau dazydavausi beveik kiekviena diena. mirksiukas.gif
Aisku, yra labai gera kosmetika, kuri maziau byra, bet koks proc lietuviu ja realiai perka? bet net ir geriausia kosmetika byra pamazu, tam stillistes per filmavimsu aktoriams pvz nuolat siek tiek atnaujina makiaza mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ubuntu***: 08 rugpjūčio 2017 - 15:39
O is kokiu vyru, Ubuntu, sulauki komplimentu? Nes jei is kokiu 60 -70 meciu, tai negi savimeile glosto? Ne, amzius visoks grazus, bet nepaslaptis, kad daznai pas diedukus antroji jaunyste prasideda.
Ir jau ne vienoj temoj gyreisi apie savo grozi - na tai tiesiog idomu - imesk foto, ivertinsim, gal ir tikrai labai grazi, naturali visa, tiesiog nuomone pakeisim, kad 30 imtmete labai puosia zilumas.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista @ 2017 08 08, 16:37)
<p>O tai kam depiliuotis? Gi ataugineja. </p>

<p>Man virs 30 ir matau realybe. Nesidazancios moterys yra pilkos ir pavargusios. Jauskis ksip nori, o veidelis isplaukes bus. Nebent tu kokia itale</p>

Ka tuom norejai pasakyti?

Nu senatve naturalus procesas, aisku senstam, ne jaunejam. Tik nelabai suprantu, kodel buti paavrgusiom, gal nesusiplanuojat laiko, persidirbat? Ir veidas nu kaip jis blunka, neesu girdejusi? rauskles atsiranda, taip, bet blukti, nu niekas neblunka, nebent dazai plauksu tada aisku veidas atrodo bluknesnis labiau isryskeja rauksles ir t.t. biggrin.gif Vasara va kaip tik veidas idega, atsigauna oda, akys , jei juose meile ziba, ir apie 40 m buna pats moters zydejimas, gaila, kad to nesupranat ir nesinaudojat... mirksiukas.gif
Atsakyti

matau lotuliukas.giftaigi aplink pilna merginu ,kurios dazosi mirksiukas.gif
Jei butum atidziai skaiciusi diskusija butum pamaciusi ,kai rasiau, kad seniau dazydavausi beveik kiekviena diena. mirksiukas.gif
Aisku, yra labai gera kosmetika, kuri maziau byra, bet koks proc lietuviu ja realiai perka? bet net ir geriausia kosmetika byra pamazu, tam stillistes per filmavimsu aktoriams pvz nuolat siek tiek atnaujina makiaza mirksiukas.gif

Nu patikek, per visa diena niekas man nenubyra. Jauti? Niekas ;)

Atsakyti
QUOTE(Montekrista @ 2017 08 08, 09:00)
Ir jei sutuoktinis ima ir patampa 100 kilograminiu teslium, nu sorry, bet subinioka pajudinti reiks, kad tai netaptu nuolatine busena.

Pala, mano normalus svoris yra 105 kg, 100kg as atrodziau kaip is konclagerio
Atsakyti

Ka tuom norejai pasakyti?

Nu senatve naturalus procesas, aisku senstam, ne jaunejam. Tik nelabai suprantu, kodel buti paavrgusiom, gal nesusiplanuojat laiko, persidirbat? Ir veidas nu kaip jis blunka, neesu girdejusi? rauskles atsiranda, taip, bet blukti, nu niekas neblunka, nebent dazai plauksu tada aisku veidas atrodo bluknesnis labiau isryskeja rauksles ir t.t. biggrin.gifVasara va kaip tik veidas idega, atsigauna oda, akys , jei juose meile ziba, ir apie 40 m buna pats moters zydejimas, gaila, kad to nesupranat ir nesinaudojat... mirksiukas.gif

Zydziu as zydziu, nesijaudinkit, bet aplink matau gi viska :) zydek kiek nori, bet fakto kad pasidaziusios grazesnes esam nepaneigsi. 

Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 08 08, 16:39)
matau lotuliukas.gif taigi aplink pilna merginu ,kurios dazosi  mirksiukas.gif
Jei butum atidziai skaiciusi diskusija butum pamaciusi ,kai rasiau, kad seniau dazydavausi beveik kiekviena diena.  mirksiukas.gif
Aisku, yra labai gera kosmetika, kuri maziau byra, bet koks proc lietuviu ja realiai perka? bet net ir geriausia kosmetika byra pamazu, tam stillistes per filmavimsu aktoriams pvz nuolat siek tiek atnaujina makiaza  mirksiukas.gif

Bet tai kaip tu viska matai, atrodo, tik ir stebi kitus, kaip stalkere kokia. Tai jei pirkai sudina kosmetika, nereikia teigti, kad geriausia kosmetika nubyra, nes tu tiesiog jos nenaudoji ir nezinai, tai taip ir sakyk, kad pigi, prasta kosmetika byra. Kosmetikos yra daugybe firmu, visu tikrai nesi isbandzius, o kas dazosi, tagi domisi ir issirenka, kas tinka ir patinka. Ir siaip, jei dazytumeis, tikrai praleistum maziau laiko pasitaisyt nubegusiam makiazui, nei kad praleidi sm rasydama ilgiausius postus.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2017 08 08, 16:42)
O is kokiu vyru, Ubuntu, sulauki komplimentu? Nes jei is kokiu 60 -70 meciu, tai negi savimeile glosto? Ne, amzius visoks grazus, bet nepaslaptis, kad daznai pas diedukus antroji jaunyste prasideda.
Ir jau ne vienoj temoj gyreisi apie savo grozi - na tai tiesiog idomu - imesk foto, ivertinsim, gal ir tikrai labai grazi, naturali visa, tiesiog nuomone pakeisim, kad 30 imtmete labai puosia zilumas.

lotuliukas.gif o dievuliau, kas tau cambala, pavydas ar kas?
sulaukiu komplimentu is +-10 m vyresniu jaunesniu vyru uz save, patenkinau smalsuma? ir is kitu moteru.

Ne karta rasiau, jei atidesne butum isidemetum, kad neesu jokia grazuole, bet man su savim su savo kunu labai gerai pasidare, susidraugavom, atsigavau, atsipalaidavau, perlipau per dauguma kompleksu, o tai matyt ir jauciasi is bendravimo ri t.t. gal todel ir sulaukiu komplimentu, tokiu kaip pzv nu kaip tu isgrazejai, nors realiai juk tik pasenau siek tiek nu taip ir figura papilnejo suapvalejo, pilvukas net uzaugo, bet niekas kazkaip negyre, kai jo nebuvo biggrin.gif
Man ne 30 ir nuotraukoje zilu mano plauku tikrai nepamatytumei biggrin.gif
Rimtai galvoji savo foto cia deciau jusu aptarimui doh.gif ir kam man to reikia, kad kazkas patvirtintu grazi as ar ne? bigsmile.gif Zinok man pilnai uztenka ,kad savo vyrui patinku, nors jei nepaticiau bedos nebutu, svarbu man su savim gerai, niekaip to nepagauni ar ne?
Atsakyti

Pala, mano normalus svoris yra 105 kg, 100kg as atrodziau kaip is konclagerio

Tai gal tavo ugis 2 metrai arba arti to. Arba labai sportuoji.

Atsakyti