Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jis kažko nesupranta, ar man reikia keistis?

QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 08 08, 14:15)
Dazniausiai tokios ir vaiksto plaukai dazyti, saknys ataugusios, dazai nubyreja, tusas kur siek tiek prabeges, akyse juoduliai matosi, geliniai nagai siek tiek jau prauge. arba lakas pabyrejes, krempudra rubus istepus arba gelsvai ruda soliariumo spalva, nutaturuoti antakiai ir isivaizudoja grazuoles  biggrin.gif

Bliamba, taip vaizdžiai papasakojai, kad ėmiau ir įsivaizdavau, tfu blin, fui
Papildyta:
QUOTE(Aimeja @ 2017 08 08, 14:25)
Kokia neapykanta susitvarkiusioms moterims. biggrin.gif  Kur tu gyveni, kad tokias matai? Kokiam užkampyje? Aš tai tokių nematau. Nepyk, bet tu nusikalbi ryškiai.

Nu bet nesakyk, yra tokių. Realiai neteko matyti, bet facebooke oi kiek, jaunos moterys, juodi tatuiruoti antakiai, lūpos ištinę kaip dešrelės, man tai baisu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žiauriai krūta boba: 08 rugpjūčio 2017 - 14:14
QUOTE(cambala @ 2017 08 08, 14:59)
As taip suprantu, kad Ubuntu nesupranta, kad yra visoki9s kosmetikos.
Nea, nes jei butu, tai pas mane visi juokeliai i ana gala sueitu. Tiesiog pasiuliau, kad nurimtum, nes labai sexova esi.

Nevadovauk...
Nevadovauk, as tau ne tavo diedas biggrin.gif

Nesakyk, bet pas tave viduj vistiek kazkokia pavydo gyslele uzsimezge, nes tavo storai draigei visai gerai sekasi - ir grazi, ir vyras ja myli, ir finansai padorūs?

biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 08 rugpjūčio 2017 - 14:20
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2017 08 08, 14:14)

Papildyta:

Nu bet nesakyk, yra tokių. Realiai neteko matyti, bet facebooke oi kiek, jaunos moterys, juodi tatuiruoti antakiai, lūpos ištinę kaip dešrelės, man tai baisu.

Na man tokia isidemejo Dianos Boss dukra - na tokia grazi mergaite , na bet antakius nusipiesus visa grozi subjaurojo.
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2017 08 08, 14:17)
Nevadovauk...
Nevadovauk,  as tau ne tavo diedas  biggrin.gif
Nesakyk, bet pas tave viduj vistiek kazkokia pavydo gyslele uzsimezga,  nes tavo storai draigei visai gerai sekasi -  ir grazi,  ir vyras ja myli,  ir finansai padorūs?
biggrin.gif  biggrin.gif

Juokeliu apie ana gala nebus? Kazko nuobodziai snd.
Atsakyti
QUOTE(Ubuntu*** @ 2017 08 08, 14:43)
Visur tokias matau. Nejau dazot plaukus kas savaite, juk dazot, kai siek tiek atauga, nagus gelinius irgi eina pasipildyti, kai siek tiek atauga ar ne??? ir net geriausia kosmetika po keliu valandu pradeda birti, gal saves is sono nematot?
ir prie ko ci aneapykanta? sakau, ka matau, tiek Lietuvoje, tiek uzsienyje, o man tai kas lai vaiksto, jei jos taip geriau jauciasi, jei padeda tai su savais kompleksais gyventi  biggrin.gif ...Bet daug tvarkingiau atrodo moteris, kuri nesidazo, nenaudoja plastiko ant saves, visada graziai, ne tik kai iseina is kirpyklos  biggrin.gif

Iš kur tu gali žinoti, nubyra ta kosmetika ar ne, jeigu pati nesidažai?
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2017 08 08, 15:19)

Juokeliu apie ana gala nebus? Kazko nuobodziai snd.

Ne lovos reikalus gvildenam dabar, o tavo pavyda storesnei, bet laimingesnei draugei. hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 08 rugpjūčio 2017 - 14:23

Gal ji gyvena ten, kur moterys isgali pirkti tik pigiausius dazus?

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2017 08 08, 14:23)
Ne lovos reikalus gvildenam dabar,  o tavo pavyda storesnei,  bet laimingesnei  draugei.  hihihi.gif

Jei tu taip kompleksuoji del savo svorio, kazkur iziuri pavyda ar dar kazka - na gal pradek tada sportuot ar mityba keist? O jei viskas gerai pas tave - tai mokek normaliai paskaityt.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2017 08 08, 15:28)
Jei tu taip kompleksuoji del savo svorio, kazkur iziuri pavyda ar dar kazka - na gal pradek tada sportuot ar mityba keist? O jei viskas gerai pas tave - tai mokek normaliai paskaityt.

Gal neskaitei gerai ka tau buvau parasius?
Pakartosiu...nesiteisink ir neisvedinek - apgailetinai atrodai.
Is visos tavo beletristikos, pats isskirtiniausias ir viska apibendrinantis yra vienas sakinys, kuri per savo neapsiziurejima ir automatiska tikru minciu pateikima, teikeisi parasyti. Yra toks fenomenas, kai net nenorint parasomos tikros mintys ar ivykiai.
'Netgi Aaaš turiu stora drauge, kuria (pagalvokite tiktai!!!) kazkas paeme i zmonas bla bla bla'
Netgi Tu...
Pagalvokite tiktai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 08 rugpjūčio 2017 - 14:40
QUOTE(cambala @ 2017 08 08, 13:01)
Na yra vyru, kurioms tokio sudejimo patiktu. Net as drauge turiu, visa gyvenima kimso i save beli ka ( alus, riesutai, bulkos, hezburgeriai, pyragaiciai ir t.t.) ir vis verke, kad jin stora ir i ja niekas neziuri. Vat praeita menesi vestuves atsoko, aisku su tokiu paciu.

Burbiacka, rasiau, ne aukstindama lieknus ar menkindama storus, tiesiog man keistai ziurisi, kai moteris, nesilaikanti dietos, 20 metu verkia, kad i ja niekas neziuri. Cia yra esme, o ka jau tu prisifantazuoji, sau prisitaikai, tai cia tavo asmenines problemos.
Ir ko via taip sirsti - tave jau trecias vyras paeme, dar jaunesni visi, gyreisi cia visur - tai faktas, kad kam kas patinka ax.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 08 rugpjūčio 2017 - 14:44
QUOTE(cambala @ 2017 08 08, 15:42)
Burbiacka, rasiau, ne aukstindama lieknus ar menkindama storus, tiesiog man keistai ziurisi, kai moteris, nesilaikanti dietos, 20 metu verkia, kad i ja niekas neziuri. Cia yra esme, o ka jau tu prisifantazuoji, sau prisitaikai, tai cia tavo asmenines problemos.
Ir ko via taip sirsti - tave jau trecias vyras paeme, dar jaunesni visi, gyreisi cia visur - tai faktas, kad kam kas patinka ax.gif .

Tai as zenota su treciu, o be zenatves , tai dar ne tiek ju buvo biggrin.gif

Tu isiskaityk i sakini.. .isiskaityk i savo pasamonę

"Neeeetgi aaaaaaš bla bla bla..."
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 08 rugpjūčio 2017 - 14:58
QUOTE(-burbanti- @ 2017 08 08, 14:52)
Tai as zenotam su treciu,  o be zenatves ,  tai dar ne tiek ju buvo  biggrin.gif
Tu isiskaityk i sakini.. .isiskaityk i savo pasamonę

"Neeeet aaaaaaš bla bla bla..."

Skaityk savo pasamone " visos pavydi", " visom su vyrais nesiseka " ( cia kaip viena forumo aiskariage per kompa mato bigsmile.gif ) ir visos diskusijos apie ana gala sueina.

Ot pasigyre vyru gausuma bigsmile.gif - jei tau patinka n diedu, praejusiu per tave, tai zinok yra ir kitokiu moteru, kurioms nereikia batalionu tongue.gif .
Atsakyti
Gerai, viskas, mylimos jūs mano biggrin.gif , burbancios pasirodymas baigesi - burbanti eina siuti uzuolaidas

Oj.. .specialnai parsiveziau is Lietuvos - vienintele savam kaimy busiu su tokiom gražiom uzuolaidom biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2017 08 08, 15:58)
Skaityk savo pasamone " visos pavydi", " visom su vyrais nesiseka " ( cia kaip viena forumo aiskariage per kompa mato bigsmile.gif ) ir visos diskusijos apie ana gala sueina.

Ot pasigyre vyru gausuma bigsmile.gif  - jei tau patinka n diedu, praejusiu per tave, tai zinok  yra ir kitokiu moteru, kurioms nereikia batalionu  tongue.gif .

Nieuviazka, fytiulka ty moja. Cia isvada (apie tavo paslepta pavyda...nu gal ne tiek pavyda ala Pavyda, kiek Pavydziuką biggrin.gif nu toki maziuka, kuris tau ramybes neduoda ir kutena paširdzius) po tavo rypavimų apie storos drauges veseilią.
Atsakyti